Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
05-07-07, 12:58
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
απαντάω στο αρχικό ερώτημα:
Κανά RAVάκι ή μια Celica TS.
Τώρα βλέπω εδώ ποστάρετε κάτι M3, Skyline... Αν μιλάμε για τόσο χρήμα χαίρω πολύ. Θα πάρω μια Enzo να ηρεμήσω!
|
05-07-07, 14:26
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antonios7
Τώρα βλέπω εδώ ποστάρετε κάτι M3, Skyline... Αν μιλάμε για τόσο χρήμα χαίρω πολύ. Θα πάρω μια Enzo να ηρεμήσω!
|
Έχεις δίκιο... ξεφύγαμε λίγο. Εξάλλου το θέμα είναι τι θα "αγοράζαμε".
Χμμμ... ένα Golf TSi Sportline με 21 χιλιαρικάκια, δεν με χαλάει καθόλου!
|
05-07-07, 14:27
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Αυτό το post το γράφω, για να κατακεραυνώσω τον προηγούμενο που ψήφισε Golf (ο προδότης...)
|
06-07-07, 10:50
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Τα golf δεν τα συμπαθώ, υπερεκτιμημένα και με πολλά προβλήματα. Φίλος έφτασε σε σημείο να θέλει να στείλει επιστολή στη WV στη Γερμανία να του αλλάξουν το αυτοκίνητο. Χθες όμως παρέλαβε ένας άλλος φίλος το νέο focus 1.600 κ.εκ. sport έκδοση με μαμίσιες ζάντες, περιποιημένη ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση και όχι αντιστρεπτική δοκό...(auris) και esp. Και από τιμή γύρω στα 19.000 €, χαμηλότερη από auris... Αν δε βγάλει και ηλεκτρολογικά προβλήματα με βλέπω Αρτέμη Μάτσα.
Υ.Γ. Πλάκα κάνω, κολλημένος corollaκιας, αλλά βλέπω κάτι τέτοια και απογοητεύομαι.
|
06-07-07, 11:07
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Σάμος
|
|
Μετά απο 3 χρόνια με την Corolla E12 αγόρασα το Focus ΙΙ.
Σκυλί το Corolla..
Τώρα μετά το Focus θα ήθελα το Golf GT.
(Και η Veyron δεν με χαλάει! )
06-07-07, 13:00
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Περιστέρι
|
|
Όπως και τώρα, έτσι και πριν από 9 χρόνια που έψαχνα αυτοκίνητο, πάλι Golf ήθελα. Πήγα λοιπόν κατευθείαν στην VW για το ολοκαίνουργιο τότε Golf και εντυπωσιάστηκα από την γερμανική ποιότητα κλπ. Από εκεί πήγα στην Toyota όπου απογοητεύτηκα με την Ιαπωνική πλαστικούρα. Σε 30' έφυγα με την ολοκαίνουργια (τότε) Corolla μου!
Τελικά, ότι και να λέω τώρα, πάλι Toyota θα πάρω...
|
06-07-07, 17:24
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Παιδιά πήγα την Τετάρτη βόλτα με το Astra το Turbo με τα 180Hp και έπαθα τρελή πλάκα.Και πολύ γρήγορο και πανέμορφο.Άρα αυτό θα έπειρνα σε αυτή τη φάση
|
|
|
06-07-07, 23:54
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από babis_xo
Όπως και τώρα, έτσι και πριν από 9 χρόνια που έψαχνα αυτοκίνητο, πάλι Golf ήθελα. Πήγα λοιπόν κατευθείαν στην VW για το ολοκαίνουργιο τότε Golf και εντυπωσιάστηκα από την γερμανική ποιότητα κλπ. Από εκεί πήγα στην Toyota όπου απογοητεύτηκα με την Ιαπωνική πλαστικούρα. Σε 30' έφυγα με την ολοκαίνουργια (τότε) Corolla μου!
Τελικά, ότι και να λέω τώρα, πάλι Toyota θα πάρω...
|
Δεν καταλαβαινω την "ιαπωνικη πλαστικουρα". Η corolla μου 21 ετων τωρα, στις πορτες εχει δερματινη ή πλαστικο με υφασμα. Το ταμπλω με δερματινη εκτος ορισμενων μερων με σκληρο πλαστικο. Τα καθισματα με υφασμα δερματινη ή πλαστικο. Και μπαινω π.χ στο λεον (προηγουμενο μοντελο) η ταπετσαρια του ειναι απο υφασμα, η οποια ειναι τοσο τεντωμενη που δεν διαγφερει απο πλαστικο. Μη αναφερω μικροτερης κατηγοριας οπως 206, yaris, skoda που η πλαστικουρα παει συννεφο.
|
07-07-07, 00:18
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
H G6μου δεν ξέρω αλλά νομίζω πως εσωτερικά τα μαλακά πλαστικά της είναι καλύτερα από το νέο RAV με φουλ πλαστικό μέσα.
|
07-07-07, 12:20
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Ρε παιδιά όλη αυτή η πλατικούρα μπαινει για λόγους μείωσης του κόστους κατασκευής.
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16796994 seconds (80,96% PHP - 19,04% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|