Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-06-07, 00:43
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Πάντως παιδιά και σε ελληνικούς ακόμα αγώνες να ανατρέξουμε, θα δούμε πως σε στροφιλίκια τα ατμοσφαιρικά έχουν ένα πλεονέκτημα λόγω της καλύτερης και ομαλότερης κατανομής της δύναμης σε όλο το φάσμα των στροφών. Τα super 1600 206, punto και clio ιδιαίτερα κοντράρουν επί ίσοις όροις τα τετρακίνητα τουρμπίσια θηρία evo, impreza. Μπορεί να επικρατούν στις περισσότερες περιπτώσεις τα τουρμπίσια αλλά έχουν και πολύ παραπάνω δύναμη συν την τετρακίνηση ενώ τα άλλα είναι προσθιοκίνητα. Κι εγώ τουρμπίσιο θα προτιμούσα για ευθείες και για χρήση δρόμου μιας και οι ροπές βοηθούν την ξεκούραστη οδήγηση, αλλά για στρίψιμο και καλά πλασαρίσματα είναι η ατμόσφαιρα. Όχι πως το τούρμπο δε στρίβει αν το ξέρεις, έτσι? Απλά με περισσότερο κόπο και ρίσκο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-07, 10:46
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πάντως οπως ολοι γνωρίζεται αυτη την στιγμη το αμάξι μου κινείται με την δύναμη της υπερπλήρωσης και ναι μπορει να πήρα και 80 άλογα, μπορει να απέκτησα μεγάλη ροπή από πολύ χαμηλά, μπορει τώρα πλέον να ειναι λίγα τα αυτοκίνητα που μπορουν να στηθουν διπλα αλλά ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειτε να ξανανιώσω την ηδονή της ατμόσφαιρας.Το τρελό ουρλιαχτό και το να πατάς και να αφήνεις το γκάζι όποτε θες όπου θες και για όσο θες.
Τι να τα κάνεις τα πολλά άλογα, όταν ένα type r με 250 ατμοσφαιρικά οργώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί και μοιράζει καρότσες σε πολύ περισσότερα άλογα.
Πραγματικά αν μπορούσα να κάνω το αμάξι μου 250 ατμοσφαιρικά (χωρις φυσικά να δώσω 15000 ευρω) σιγουρα θα το έκανα.
Παλιά 18-06-07, 13:42
LISSAS Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 111 vv-T-i
Περιοχή: Λεκανοπέδιο
Δύναμη Σεβασμού: 301
LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος LISSAS θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Άλλος ένας "ατμόσφαιρικός" που τελικά αποδείχθηκε κρυφοτουρμπάκιας (και μπράβο του)!!! Και δεν είναι ο μόνος... Κάποιος φίλος μου είπε ότι "ένδοξος και φανατικός υποστηριχτής της ατμόσφαιρας" προσήλθε σε συνάντηση του club στο Περιστέρι κρατώντας μια τουρμπίνα και ρωτούσε αν μπορεί να την τοποθετήσει στο δικό του (γαλάζιο) 20V. Κακά τα ψέμματα. Όλοι σκέφτονται το σαλιγκάρι για τα πραγματικά πλεονεκτήματα του και όχι για "τον ήχο" της σκάστρας.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-07, 15:42
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
χαχαχαχαχα και τι προβλημα εχεις εσυ ρε φιλε?

πολλους πληροφοριοδοτες βλεπω οτι εχεις....

βλεπω σε πολυ νοιαζει τι γινεται δω αθηνα. γιατι αραγε ωρε παληκαριμ?

την τουρμπινα την ειχα εγω και μαλιστα την ειχα για πουλημα και μαθε πολυ καλα οτι χρυσοπουληθηκε... αρα ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΙΧΕΣ.
χαχαχαχα ρε που το θυμηθηκες..... τς τς τς τς

απο αποψης μου αν θα εβαζα τουρμπο θα το εβαζα μονο και μονο για τον ηχο. για κανεναν αλλο λογο. το εχω ξαναπει. ναι μ αρεσει σε ολους μας αρεσει αλλα δε ρισκαρουμε να γινουμε ξεφτιλα στις εκδρομες και στις παραλιακες. απλα επειδη και μονο το γκαζι το παταμε αφοβα οσο θελουμε και ας ζεσταθει ΟΣΟ θελει. ειναι μεγαλη δουλεια να μην σκεφτεσαι τιποτα και ποτε οσο αναφορα τον κινητηρα κτλ...
και μην πεταχτει κανας πονηρος τουρμπατος τωρα και πει εγω το σκιζω τωρα με τις ζεστες κτλ γιατι θα πει ψεμμματα. και ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ να σπασω τον κινητηρα μου με το πιο αξιοπιστο τουρμπατο που υπαρχει.... να τα κρατησουμε οση ωρα θελουμε κοφτη να τα κρατησουμε 30 λεπτα με πρωτη. πολλα παραδειγματα που φυσικα δεν ειναι σωστα. μαθετε ομως ποτε ειναι οι τουρμποκαιροι και τοτε να μιλατε. καλο χρυσο το τουρμπο αλλα. το αλλα ειναι που τα αλαζει ολα. λετε να μην ξερω τα πλεονεκτηματα του τουρμπο? ολα τα ξερω. στο οδηγικο μου στυλ ομως εχει μονο μεινονεκτηματα. για δε λυπαμαι κανενα σιδερο κανενα μαντεμι. ο μονος τροπος(κατα τη γνωμη μου παντα) να με αντεξει κινητηρας ειναι η περιπτωση του 20v ασημι. αυτον γουσταρω τον σκιζω 3 χρονια τωρα και δεν εχει κανει κιχ ο φουκαρας. καταλαβαινετε πιστευω ποσα λεφτα θα χρειαζομουν 3 χρονια τωρα ειναι 4efte.τα ιδια λεφτα ε?αντε δωστου λιγο ακομα πιεση αντε δωστου λιγο ακομα πιεση και...... ΜΠΑΜ!!!! ε βασιλη? χαρακτηρισε μας λιγο τον ηχο ρε φιλε.... με πορωνει το μπαμ. εσπασε ενα πουντο μια μερα μπροστα μας. στον αγιο στεφανο. μιλαμε για πολυ κροτο.... σαν να δουλευαν αλβανοι βαριοπουλα μες το καρτερ εκανε....

αλλα παλι δεν πειθω κανεναν.. ρε
ειναι γαματο το τουρμπο... βαλτε το.δε σπαει δε χαλαει παει τελεια.. δεν καιει βενζινη δεν ... δεν...
αλλα δεν.... κανει για μενα...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 18-06-07 στις 15:54.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-07, 16:29
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ουστ ρε μου θες και 30 λεπτα με πρωτες...
Αληθεια ρε γιατι με πρωτες για να μπορεσει να στροφαρει?
Πανο οσο για τα λεφτα που λες ειναι διαοφρετικο το πραγμα φιλε.Εγω για να παρω 50 αλογα θελω ενα α ποσο εσυ για να παρεις τα ιδια αλογα θες 2α ποσο..
το μπαμ ειναι αναποφεκτο αν δεν το προσεχεις πανο.Οταν παιρνεις- κανεις τουρμπο παντρευεσαι τον κινητηρα και μαθαινεις τις αδυναμιες του κατι σαν τη γκομενα δλδ.
Αληθεια κανα κιτακι για 20νΤ βρηκες??Πολλα τα λεφτα ε γιαυτο δεν το πηρες ή σε προλαβε η Ελενα?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-07, 16:37
MARMEL Offline:
Αdministrator

ειδατε ομως τι μου λενε οι τουρμπατοι στο msn?

Ο χρήστης wastegate λέει:
se ipogio na mhn zestathei!!
Ο χρήστης panos λέει:

Ο χρήστης panos λέει:
moynakiaaaaaaa
file i katastasi apogoiteutiki
Ο χρήστης panos λέει:
gamise ta einai o kairos re
den paei vima
Ο χρήστης panos λέει:

Ο χρήστης panos λέει:
mesa na ta peis re karioli
anavoun ta vindinater sinexeia
20m kano kai kanoniki thermokrasia amesos
ta eipa re
pantreuesai ton kinitira
ti allo na po?
Παλιά 18-06-07, 17:23
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλώς η κακός την τουρμπίνα την αγάπησαν πολλοί αλλά άλλοι τόσοι την μίσησαν.δυστηχως όπως είναι το κλίμα μας που ακόμα και τον χειμώνα όπως πάμε η ατμόσφαιρα(του κόσμου) δεν θα κρυώνει δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για ένα τουρμπο μοτέρ.

Αυτό που λέει ο Παναγιώτης το είδα και εγώ μαζί ήμασταν.ο τυπάς ήθελε να κάνει το κομμάτι του και μετά έφυγε με την ουρά στα σκέλια αφήνοντάς το να ρολάρει.ευτηχώς που είχε κάποια χιλιόμετρα μαζέψει και βοήθησε και η κλίση του δρόμου να μην μείνει μπροστά στο πλήθος χιχιχι

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
πεταξτε τις παρωπιδες
Παλιά 19-06-07, 00:13
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 271
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πεταξτε τις παρωπιδες

Εννοειται οτι με την γνωστη λυση της πιεσης αν το παρακανεις θα σπασει το μοτερ....αλλα δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο να φταιει το μοτερ και οχι αυτος που σηκωνει φουλ πιεση...θα συμφωνησω με τον πανο ειναι το οδηγικο στυλ του καθενος ή σε αυτην την περιοδο της ζωης του γουσταρει να εχει τουρμπατο η ατμοσφαιρικο....κι εγω θα γουσταρα ενα ταπερ με 250 ροδα αλλα αργοτερα ναι το θαυμαζω ναι το γουσταρω αλλα αυτην περιοδο γουσταρω το σαλιγκαρι........παιδια ειναι ανωφελο να καθομαστε να ψαχνουμε....ναι αλλα...τα τουρμπατα....ναι αλλα τα ατμοσφαιρικα στριβουν στα ραλλυ στο wrc και στο camel trophy και στον γυρο της καλαματας ο καθενας το αντιλαμβανεται διαφορετικα οπως προανεφερε σωστα καποιος ποιο πανω....αλλα δυστυχως υπαρχουν τουρμπατοι που κατι ραλλακια bmwδακια και κατι golfακια ακομα τους ψαχνουν μην τα ισωπεδωνουμε ολα οτι ειναι τουρμπατο δεν στριβει ,,,,Αμα δεν ξερεις να στριψεις δεν ξερεις τερμα εισαι κουλος παρτο χαμπαρι...δεν σου φταιει το αμαξι εαν εσυ δεν ξερεις να εκμεταλευτεις την δυναμη την ροπη το στησιμο την γεωμετρια και το βαρος του και τα ελαστικα που πηγες και εβαλες επειδη ταιριαζουν στο ΣΤΥΛ οδηγησης ΣΟΥ και οχι με το 20αρικο που σου εκοψε ο κυρ μανωλης η αυτα που σου ειπε ο ασχετιδης ο κολλητος σου επειδη ειχαν ωραιο ''κεντιδι''...Αντε γιατι γεμισαμε με οδηγους αγωνων εδω μεσα και κατα ενα περιεργο πραγμα ειναι ολοι ατμοσφαιρακιδες ....ο καθενας εχει και αντιλαμβανεται καποια πραγματα διαφορετικα μη λεμε ακροοτητες γιατι κανει και ζεστη και οι θερμοπληξιες καραδοκοουν...μια φιλικη συμβουλη πεταξτε τις παρωπιδες ....προσφατα παραδειγματα τα νεα topic που εχουν ανοιξει εδω και λιγες μερες.....
Παλιά 19-06-07, 00:24
MARMEL Offline:
Αdministrator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Glanzaboy Εμφάνιση μηνυμάτων
Αντε γιατι γεμισαμε με οδηγους αγωνων εδω μεσα και κατα ενα περιεργο πραγμα ειναι ολοι ατμοσφαιρακιδες λιγες
τι ειναι δω μεσα? εισαι σιγουρος φιλε?

κοιτα εδω 21 χρονων παληκαρι...
εχει περασει και τον ari vatanen

Αρχική Δημοσίευση από NIKOSX
εγω δεν ειμαι ΜΟΝΟ ευθιακιας και μπορω να πω οτι θα μπαινω-βγαινω γρηγοροτερα στις σττροφες πεταλα και οτι αλλο και χωρις μπλοκε απλα θα στριγλανε τα λαστιχα πανω στην στροφη την ωρα που θα τουρπιζω και απλα θα παιζω με το γκαζι μου ενω εσεις απλα στριβεται το τιμονι και μασ βλεπετε να μπαινουμε ουρλιαζοντας και φτερνιζοντας στις στροφες.....

φαντασου να ξεσκεπαστει και απο την κουβερτα τι εχουμε να τραβηξουμε...

βασιλη τι εχεις να πεις για τον φιλο nikosx? εσυ φιλε glanzaboy? και σεις ετσι πατε?

οκ ρε παιδια βαρεθηκα ειλικρινα τα ιδια και τα ιδια...
αν δεν εχετε κατι πιο σημαντικο να πειτε και να αποδειξετε σταματηστε η σταματαω εγω. στο τελος θα με κανετε και μενα μελος σας. turbofun δλδ
χαχαχα

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 19-06-07 στις 00:39.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-06-07, 01:06
Το avatar του χρήστη NIKOSX
NIKOSX Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: xios
Δύναμη Σεβασμού: 255
NIKOSX θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος NIKOSX θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL Εμφάνιση μηνυμάτων
τι ειναι δω μεσα? εισαι σιγουρος φιλε?

κοιτα εδω 21 χρονων παληκαρι...
εχει περασει και τον ari vatanen

Αρχική Δημοσίευση από NIKOSX
εγω δεν ειμαι ΜΟΝΟ ευθιακιας και μπορω να πω οτι θα μπαινω-βγαινω γρηγοροτερα στις σττροφες πεταλα και οτι αλλο και χωρις μπλοκε απλα θα στριγλανε τα λαστιχα πανω στην στροφη την ωρα που θα τουρπιζω και απλα θα παιζω με το γκαζι μου ενω εσεις απλα στριβεται το τιμονι και μασ βλεπετε να μπαινουμε ουρλιαζοντας και φτερνιζοντας στις στροφες.....

φαντασου να ξεσκεπαστει και απο την κουβερτα τι εχουμε να τραβηξουμε...

βασιλη τι εχεις να πεις για τον φιλο nikosx? εσυ φιλε glanzaboy? και σεις ετσι πατε?

οκ ρε παιδια βαρεθηκα ειλικρινα τα ιδια και τα ιδια...
αν δεν εχετε κατι πιο σημαντικο να πειτε και να αποδειξετε σταματηστε η σταματαω εγω. στο τελος θα με κανετε και μενα μελος σας. turbofun δλδ
χαχαχα
ρε marmel παλικαρι μου εσυ δεν ησουν που ελεγες οτι γερασες και δεν ασχολισαι και κατι τετοιες ..... και να μην ασχολεισαι μαζι μου κατι τετοια δεν ελεγες? εσυ τωρα τι κανεις? και στο κατω κατω μαλον εσυ θα πρεπει να σταματησεις και να πας να ασχοληθεις με κανα car pc που σα ρεσει και ασε με μενα να περναω και τον c.sainz εσεις φωναζεται για τα ατμοσφαιρικα και λετε οτι μπαινουν καλητερα στις στροφες που δεν εχει να κανει με τιποτα το μπασιμο ενος αυτοκ. με το αν ειναι τουρμπο η οχι στο πως θα μπει στις στροφες αλλα αν ξερεις να το βαλεις!!! δεν λεω πως ειμαι ο εμπειρος αλλα ρε φιλε μπαινω τουρπισμενος στις στροφες δεν χρειαζεται να σου ανοιξει πανω στην στροφη το τουρμπο το ανοιγεις πριν μπεις!!! και εγω οταν το πηρα ατμοσφαιρα ηταν και οταν εβλεπα τα τουρμπατα απο πισω να πατανε το γκαζι νομιζα πωσ θα με ρουφιξουν τι να λεμε τωρα ειναι εντελως διαφορετικα αν θες ενα ομαλο ανοιγμα τοτε μεινε στην ατμοσφαιρα αν ομως θεσ ροπη αποτομα και απο τις 1500rpm τοτε βαλε του τουρμπινα δεν υπαρχει περιπτωση να λυθει αυτη η κοντρα ποτε ο καθενας υποστηριζει αυτο που πιστευει. εξαλου λενε αν δεν μπορεις να φτασεις κατι απλα μειωσετο αυτο κανει ο ενας στον αλλον και αν εχεις για καποια απο αυτα αντηριση εδω ειμαι...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NIKOSX : 19-06-07 στις 01:14.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
4zz turbo tasos veria Ειμαι νεος 88 24-12-13 14:14
TURBO Vs Ατμόσφαιρα MITSOS Videos 65 19-05-10 23:06
1.3 turbo η 1.6 20v?? oikonomou giannis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1 28-10-09 15:21
G6 TURBO MARCOS TOYOTA COROLLA 111(G6) 27 11-05-08 20:34
Turbo Help Rl SUPPORT 123 15-10-06 00:13

Page generated in 0,19082308 seconds (79,67% PHP - 20,33% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:36.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com