Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Για ριξτε και μια ματια εδω.Μου φαινεται πιο ψαγμενο απο το bitefight και ειναι και καινουργιο με αποτελεσμα οι υπολοιποι παιχτες να μην εχουν μεγαλες βαθμολογιες.Εγω παντος ανοιξα λογαριασμο.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 915
Παιδες οι π@π@ρες με απελκλεισαν απο το παιχνιδι επειδη επαιζε και η αδερφη μου ταυτοχρονα και το θεωρησαν multiusing.
Τι να πω? Κριμα στα χρηματα που ειχα δωσει!!!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 241
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Παιδες οι π@π@ρες με απελκλεισαν απο το παιχνιδι επειδη επαιζε και η αδερφη μου ταυτοχρονα και το θεωρησαν multiusing.
Τι να πω? Κριμα στα χρηματα που ειχα δωσει!!!
Έδωσες χρήματα για το bitefight;
Αυτό το game είναι της πλάκας μόνο για να σου περνάει η ώρα...
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
Καλά σοβαρά μιλάς ρε Κυριάκο???
Επικοινώνησες μαζί τους να τους εξηγήσεις την κατάσταση???
Μα τι μαλακίες είναι αυτές???
Και εγώ που ετοιμαζόμουν να σε δαγκώσω....