Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
04-06-07, 20:21
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
δεκτη η συγγνωμη σου αλλα δε υπαρχει λογος, αλλα το αναφερω αυτο το περιστατικο για να δειξω οτι μαλλον κατι παει στραβα.εφοσον τα ΚΟΝΔΥΛΙΑ ξεκινανε απο 0,50 γιατι με γραψανε με 0,27?
δε αντιλεγω να οδηγας πιωμενος και να λες <<οδηγω και σε σκεφτομαι και ειναι αυτο επικινδυνο...........>>, αλλα να μη μας το παιζουνε και τρελιτσα ρε Κωνσταντινε!
|
|
04-06-07, 20:30
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από laios
ρε παιδια με σταματησανε ηια αλκοτεστ την Κυριακη τα ξημερωματα στα Γιαννιτσα και με <<γραψανε>> για αλκοολ με 0,27.βασικα τα ρεζιλια δε με κοψανε την κληση γιατι λενε δεν ειχανε καινουριο μπλοκακι και με πειραν τα στοιχεια και θα με την στειλουν στο τμημα τροχαιας Βολου.εκτος αυτου δεν εκτυπωνε ολοκληρο το χαρτι ο φορητος εκτυπωτης που ειχανε και πατησανε την ενδειξη με το στυλο. και λεω τωρα εγω, με βαση το χαρτι που εχω μπροστα μου:
Αλκοολ απο 0,50 εως 0,80 ->200ε και εντος 10μερου παει100ε
Αλκοολ απο 0,80 εως 1,10 ->700ε και εντος 90μερου παει 350
απο 1,10 και ανω αστο γ@μσετο.
ή ειμαι εγω λακαμας η αυτοι δε ξερουν τι τους γινεται ή μαλλον τους λειπουν πολλα γκαφρα και γραφουν αβερτα και οτι κατσει!
|
Τα νούμερα που δίνεις είναι για έλεγχο με αιμοληψία. Με τον εκπνεόμενο αέρα είναι:
0,25-0,40 200Ε
0,40-0,60 700E 90μέρς χωρίς πινακίδες κτλ
0,60-πάνω 1200Ε τουλάχιστον 2 μήνες φυλάκιση και 180 μέρες χωρίς πινακίδες κτλ...
Άμα σε πιάσουν σε 2 χρόνια πάλι απλά σου σκίζουν.....
Άρα ο μπατσούλης για μόλις 0,02 αποφάσισε να σε γράψει και όχι να στη χαρίσει....
edit: ισχύει η 50% έκπτωση στους καλοπληρωτές!
http://bloka.com/KOK_by_Bloka_com.pdf
Άρθρο 42 Παράγραφος 7
|
04-06-07, 20:48
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
αααααααα αυτη τη λεπτομερεια δε τη ηξερα με αιμοληψια και εκπνεομενο αερα. ζητα συγγνωμη για τη βιασυνη μου.
|
|
04-06-07, 20:53
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Βασίλη ρίξε μια ματιά σε αυτό(από τη πρώτη σελίδα που έχει δώσει ο Φάνης)
Aρθρo 42: Oδήγηση υπό την επίδραση oινoπνεύματoς,φαρμάκων ή τoξικών oυσιών 1. Aπαγoρεύεται η oδήγηση κάθε oδικoύ oxήματoς σε oδηγό, o oπoίoς βρίσκεται υπό την επίδραση oινoπνεύματoς, τoξικών oυσιών ή φαρμάκων που σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης τους ενδέχεται να επηρεάζουν την οδηγητική ικανότητα του οδηγού.
Θεωρείται ότι ο ελεγχόμενος οδηγός βρίσκεται υπό την επίδραση οινοπνεύματος όταν το ποσοστό αυτού στον οργανισμό του υπερβαίνει τα 0,5 γραμμάρια ανά λίτρο αίματος (ο,5 gr/l). Με τις κοινές αποφάσεις της παρ. 5 του παρόντος μπορεί να ορισθεί και μικρότερο ποσοστό.
επίσης σε εφημερίδα σημερινή που έχω στα χέρια μου δίνει :
οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ 0,25-0,40 --->250Ε κ 5 βαθμούς
οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ 0,4-0,6 --->700Ε κ 9 βαθμούς
οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ άνω των 0,60 --->1200Ε κ αυτόφορο
όταν το διάβασα λέω αποκλείεται,κοιτάω στο βιβλιαράκι που μας είχαν στείλει και γράφει άλλα.προφανός ισχύουν και τα παραπάνω γιατί για να τα έγραψε ο δημοσιογράφος κάπου τα βρήκε.
εγώ κρατάω πάντως για την πάρτη μου αυτό που είναι κοκκινισμένο παραπάνω ανεξαρτήτου ποσότητας
|
04-06-07, 20:56
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Βασίλη ( billlllll)βλέπω και εδώ έχει διαφορά " οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ 0,25-0,40" στις τιμές.μήπως βγάλουν και καμιά καινούρια προσφορά?χαχα
επίσης το alter είχε θέμα και έδειξε βιντεακι με τη Μ6 και τα 340χλ/ωρα που λέει να το αφήσω?και ένα με μία μηχανή (μας έκαψαν πάλι οι λαλακες) και έβγαλε μια καρτέλα που έλεγε ότι το πρώτο 24ωρο τα έσοδα (αν δεν κάνω λάθος) ήταν 100.000 ευρώ...........
|
|
|
|
04-06-07, 21:46
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Εγώ πιστεύω ότι ο νέος ΚΟΚ δεν θα αλλάξει τίποτα, γιατί το πρόβλημα είναι ο τρόπος δράσης της αστυνομίας και όχι η αυστηρότητα των μέτρων.
Δεν πιάνουν κανένα απο τους αλήτες των δρόμων, όταν στήνουν μπλόκα στην ακίνδυνη ευθεία, στη κατεύθυνση με χαμηλή κυκλοφορία και σου παίρνουν τις πινακίδες επειδή πάς με 130 σε δρόμο 90 (με αυτοκίνητο που πάει 230). Απλώς μαζεύουν εύκολα χρήματα και εκδικούνται αθώους επειδή πάνε βόλτα!
Το ίδιο αν περνάς την διπλή γραμμή, σε άδεια αντίθετη λωρίδα, για να προσπεράσεις με ασφάλεια αργά αυτοκίνητα.
Τον αλήτη που θα πάει (αργά ή γρήγορα) εκατοντάδες μέτρα στο αντίθετο ρεύμα και πρέπει να μεριάσουν όσοι συνεχώς έρχονται για να μην πέσουν πάνω του δεν θα τον σταματήσουν ποτέ!
Ούτε τον αλήτη που, στην κίνηση της πόλης θα σε κλείσει αλλάζοντας λωρίδα, για να κερδίσει την βλακεία του.
Ούτε τον αλήτη που στην αριστερή λωρίδα σε μποτιλιαρισμένο δρόμο αναβοσβήνει τα φώτα για να μεριάσουν όλοι να περάσει ο "γρήγορος", σαν έγκυος που πάει για γεννητούρια.
Αν τώρα δεν έχεις και πινακίδες, τότε μάλλον δεν θα ασχοληθούν καθόλου μαζί σου! Και το πρόστιμο μάλλον είναι μόνο 300 Ευρώ!!!
Ας ελπίσουμε ότι οι αστυνομικοί θα δουλέψουν με την κοινή λογική και όχι για τους βολικούς τύπους του νόμου.
|
|
|
|
04-06-07, 23:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
Βασίλη ( billlllll)βλέπω και εδώ έχει διαφορά " οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ 0,25-0,40" στις τιμές.μήπως βγάλουν και καμιά καινούρια προσφορά?χαχα
επίσης το alter είχε θέμα και έδειξε βιντεακι με τη Μ6 και τα 340χλ/ωρα που λέει να το αφήσω?και ένα με μία μηχανή (μας έκαψαν πάλι οι λαλακες) και έβγαλε μια καρτέλα που έλεγε ότι το πρώτο 24ωρο τα έσοδα (αν δεν κάνω λάθος) ήταν 100.000 ευρώ...........
|
Καλά τώρα στα κανάλια άλλο τίποτα δεν θα κάνουν παρά θα κάθονται και θα ψάχνουν να βρούν βίντεο με κάτι τέτοια όπως της Μ6 και ενός ακόμα αυτοκινήτου, νομίζω AUDI πρεέπι να ήταν, που έδειξαν χθες.Ας δείξουν όμως και τα βίντεο με τις μ@λ@κίες που κάνουν κάποιοι και περνάνε τα κόκκινα φανάρια και στουκάρουν οι άλλοι καημένοι πάνω τους......
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
|
|
|
04-06-07, 23:20
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Τι να σχολιάσουμε? Πως καλά τον κάνανε και του κόψανε 400 και παραπάνω έπρεπε!!! Είπαμε η τροχαία δεν κάνει καλά τη δουλειά τής πάντα, αλλά να είμαστε κ λίγο λογικοί! Για κράνος ,ζώνη, κόκκινο, προτεραιότητες και άλλες τέτοιου είδους παραβάσεις που θέτουν ζωές σε κίνδυνο να κόβουν και να γίνουν κ πιο αυστηροί! Έτσι αν σου πάρει το 1/3 του μισθού θα το ξανακάνεις? Αφού ο Έλληνας δεν έχει παιδεία ( όχι μόνο οδηγική αλλά και γενικά) να καταλάβει, μόνο στο χρήμα πονάει, οπότε εκεί θέλει χτύπημα. Τώρα αν κόβουν κλήσεις με το παραμικρό, λεωφορειολωρίδες, προβολάκια, 10-20 χιλιόμετρα πάνω από το όριο, ΚΤΕΟ, φιμέ και τέτοια εγώ πρώτος θα πω πως είναι λάθος!! Αλλά για παραβάσεις σοβαρές να κόβουν αβέρτα! Ελπίζω μόνο να μην είναι για κανα δίμηνο να μαζέψουν ό,τι τους λείπει και μετά πάλι τα ίδια χάλια!!!
|
Όπως κατάλαβες και απο τις απαντήσεις των περισσότερων παιδιών , θεωρούν οτι αποτελεί μια καθαρά εισπρακτική πολιτική. Έτσι λοιπόν και γω πιστεύω πως θα την πατήσουν κάποιοι στην αρχή και μετά θα έχουμε τα ίδια. Αν είναι να συνετιστεί ο κόσμος και να έχει δειάρκεια, τότε ΝΑΙ καλά κάνανε και τον γράψανε τον καημένο. Όμως το έχουμε ξαναδεί το έργο πολλές φορές και εγώ προσωπικά γελάω με κάτι τέτοια. Στην Ελλάδα ζούμε μωρέ, τώρα θα τους μάθουμε ή μήπως τώρα θα μας μάθουνε?
04-06-07, 23:41
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
καθε καλοκαιρι γραφουν...
|
|
04-06-07, 23:50
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Σύμφωνοι ρε παιδιά και το είπα αν κρατήσει κανα δίμηνο και μετά τέλος είναι μέγα λάθος και καθαρά για είσπραξη. Επίσης, ΝΑΙ χρειάζεται να παίρνουμε οδηγική παιδεία από το δημοτικό. Αλλά έως να υπάρξει κάποιο ανοιχτό μυαλό ανάμεσα στους πολιτικούς και να υιοθετίσει όλα αυτά, πως να συνετιστεί αυτός που οδηγεί μηχανή μέσα στις λεωφόρους με εκατοντάδες αυτοκίνητα γύρω του να προσπερνά και να φορέσει κράνος? Σκεφτείτε λίγο...αν αυτός ο άνθρωπος έιχε ένα ατύχημα που κατέληγε σε δυστύχημα τότε τι θα λέγαμε? Μπήκαν οι νόμοι αλλά δεν εφαρμόζονται. Γιατί δε φόραγε κράνος? Ας αποφασίσουμε τι θέλουμε....να τη γλυτώνουμε συνέχεια λέγοντας τις άθλιες πλέον ελληνικες δικαιολογίες σε κάθε τροχαίο που θα μας σταματάει ή να εφαρμοστούν επιτέλους οι νόμοι? Πρέπει να μάθουμε να δεχόμαστε πως αν παρανομήσουμε να τιμωρηθούμε. Και επαναλαμβάνω αν πρόκειται για παράβαση τύπου προβολάκια, φιμέ και τέτοια εγώ θα είμαι μαζί με αυτούς που διαφωνώ τώρα. Μιλάω για σοβαρές παραβάσεις!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18944502 seconds (83,12% PHP - 16,88% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:58. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|