Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Εσπασε εσπασε κ παλι εσπασε!
Παλιά 02-06-07, 01:32
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εσπασε εσπασε κ παλι εσπασε!

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σπαει το μοτερ! Την πρωτη φορα κατεβηκα ταπα Αθηνα απο Βολο κ εσπασε! Την 2η φορα (πριν 15 μερες) ταπα παλι στις 7300 ελιωσε το 4ο πιστονι κ παραλιγο κ το 1ο!Το φτιαχνω κ εχθες το πηγα συνεργειο να δω γιατι κροταλιζε το μοτερ μετα τις 6000στρ κ ανακαλυψα οτι ειχε γ@μησει τα κομβια στροφαλου κ τα μεταλακια ειχαν λιωσει! Κ ηταν καινουργια τα γ@μημεν@!Αρχιζω κ απελπιζομαι πραγματικα!Τα εχω παρει κ δεν μπορω να βρω ακρη.Απο θερμοκρασιες ειμαι καλα απο πιεση λαδιου οκ! Τι στο δι@ολο θελει για να ηρεμησει το μπουρ.....μαξο???!!
Παλιά 02-06-07, 09:20
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σπαει το μοτερ! Την πρωτη φορα κατεβηκα ταπα Αθηνα απο Βολο κ εσπασε! Την 2η φορα (πριν 15 μερες) ταπα παλι στις 7300 ελιωσε το 4ο πιστονι κ παραλιγο κ το 1ο!Το φτιαχνω κ εχθες το πηγα συνεργειο να δω γιατι κροταλιζε το μοτερ μετα τις 6000στρ κ ανακαλυψα οτι ειχε γ@μησει τα κομβια στροφαλου κ τα μεταλακια ειχαν λιωσει! Κ ηταν καινουργια τα γ@μημεν@!Αρχιζω κ απελπιζομαι πραγματικα!Τα εχω παρει κ δεν μπορω να βρω ακρη.Απο θερμοκρασιες ειμαι καλα απο πιεση λαδιου οκ! Τι στο δι@ολο θελει για να ηρεμησει το μπουρ.....μαξο???!!
Γιάννη μην αναρωτιέσαι το γιατί,κοίτα λίγο την υπογραφή σου!

Πέρα από την πλάκα μήπως "στεγνώνει" από λάδι;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-07, 09:59
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΤORCO SR-5 με MOTORKOTE και θα γινει αλεξισφαιρο.Εγω εχθες πηγα-ηρθα Θηβα ταπα και κιχ.
Παλιά 02-06-07, 10:04
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γιαννη αλλαξε μαστορα...
Αμα θες ελα θεσ/νικη να σε παω εγω στον δικο μου που ασχολειται μονο με ΤΟΥΟΤΑ EVO IMPREZA!!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-07, 10:59
tsaftsouf20V Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
ΤORCO SR-5 με MOTORKOTE και θα γινει αλεξισφαιρο.Εγω εχθες πηγα-ηρθα Θηβα ταπα και κιχ.

Τα εχω παρει αλλα δεν προλαβα να τα βαλω!
Παλιά 02-06-07, 11:17
tsaftsouf20V Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιαννη αλλαξε μαστορα...
Αμα θες ελα θεσ/νικη να σε παω εγω στον δικο μου που ασχολειται μονο με ΤΟΥΟΤΑ EVO IMPREZA!!
Εδω παιζει πολυ γελιο!Περσι εφτιαξα το αμαξι (γενικη επισκευη) με ρεκτιφιε κ πολλα αλλα σε ενα μαστορα εξω απο τον Βολο ο οποιος ουτε που το ειχε ξαναματαδει το μοτερ αυτο!Το αμαξι μαμουσε μεχρι πριν 2 εβδομαδες! 155hp 17.1kg ροπης!! Εκανα την μαλακια να βαλω μανιταρι HKS με κοντο σωληνα για να δω αν θα πηγαινει καλυτερα!Πριν ειχα μακρυ σωληνα με μανιταρι SIMOTA κ κοψιμο στο καπο αλλα ψηλα εδειχνε να μην αναπνεει! Εβγαλα το αμαξι να το δοκιμασω κ ελιωσα το πιστονι γιατι απο τον καυτο αερα που ρουφουσε εκανε προαναφλεξη το καυσιμο!Το παω εδω στον Βολο σε μαστορα ο οποιος ειναι TOYOTAIOS τα ξερει καλα αυτα τα μοτερ!(ειχε starlet gt 350hp).Μου λεει αστο σε μενα κ το μοτερ θα ραβει.Μου εβαλε στροφαλο-μπιελες απο ασιμη κ κατι αλλα μεταλακια μπιελων κ στροφαλου για καλυτερα! Αποτελεσμα ηταν να κατεβω Αθηνα κ το μοτερ να χανει λαδια απο το καρτερ!Στο γυρισμα το μοτερ να κροταλιζε μετα τις 5000στρ.Παω να το κοιταξει γιατι εχανε κ λαδια κ στο λυσιμο του καρτερ για να ξαναβαλει κολα βλεπουμε ενα κιλο ρινησματα στο καρτερ!!!Λυνουμε μπιελες να δουμε τα μεταλα αλλα τιποτα! Με το που λυσαμε κομβια στροφαλου επαθα την πλακα μου!! Ολα διαλυμενα! Μεταλα κ στροφαλος!!! Οποτε μη μου λες για μαστορα Τουοταιο!! Καηκα απο δαυτους! Ο αδαης μηχανικος εξω απο τον Βολο αποδειχτηκε καλυτερος απο οποιονδηποτε γνωστη μηχανικο!!1
Παλιά 02-06-07, 11:19
tsaftsouf20V Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιάννη μην αναρωτιέσαι το γιατί,κοίτα λίγο την υπογραφή σου!

Πέρα από την πλάκα μήπως "στεγνώνει" από λάδι;
Απο λαδι ειναι μια χαρα.Εχω αναλογικο οργανο πιεσης λαδιου κ παντα βαραει 6bar! Απο θερμοκρασιες επισης καλα.Πανω απο 100c δεν εχω δει απο περσυ το καλοκαιρι!!
Παλιά 02-06-07, 14:46
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γιαννη εμεις εχουμε κανει σε αυτον 4 αμαξια τουρμπο.Ο ανθρωπος ειναι εγγυηση τωρα οτι νομιζεις...
Να βοηθησω θελω η αποφαση δικια σου ειναι(οπως και χρηματα)
Υ.Γ.
Γιαννη για την χοανη που ειπες μην το ξαναπεις ειναι καθαρα βλακεια φιλε...
Αν ηταν ετσι ολα τα μοτερ θα εσπαγαν που βαζουν χοανες...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-07, 14:51
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιαννη εμεις εχουμε κανει σε αυτον 4 αμαξια τουρμπο.Ο ανθρωπος ειναι εγγυηση τωρα οτι νομιζεις...
Να βοηθησω θελω η αποφαση δικια σου ειναι(οπως και χρηματα)
Είναι και δυνατό και εγγυημένο όνομα στη συμπρωτεύουσα ο Παύλος!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-06-07, 15:01
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1245
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κριμα ρε φιλε γιαννη. ξεφτιλιστηκαμε στον wastegate γμτ...
εμενα δεν σπαει ποτε ομως
ρε φιλε και γω 3 χρονια που το εχω τωρα το λιωνω αδιαμαρτυρητα. οποτε πιστευω οτι εσπασε επειδη εβαλες το χερακι σου. για να καταλαβεις ακομα και εμβολα αμα θα εβγαζα θα τα εβγαζα απο κατω. δεν θα ελυνα καπακι. αυτα τα μοτερ οσο ησυχα τ αφηνεις τοσο πιο πολυ κρατανε. κριμα ρε φιλε...

για να χτυπησουν μεταλλα στροφαλοφορου κατα τη γνωμη μου 4-5 ειναι οι εκδοχες
α) υψηλη συμπιεση με αποτελεσμα να ειναι πιο πολυ η πιεση κατω στο κομβιο του στροφαλου με αποτελεσμα να λιπαινεται λιγοτερο απο τις ανοχες που εχει για την λιπανση. αλλα γιατι δεν χτυπησαν οι μπιελες?
β) υπερστροφια σε συνδιασμο με λαθος ζυγοσταθμιση του σφονδυλου(βολαν)
γ) κακη λιπανση
δ)λαθος φιλτρο αερα. αν ειναι φτωχο το μιγμα ψηλα και παρα πολυ ο αερας οι κυλινδροι ψηλα στεγνωνουν. η βενζινη λιπανει. αν ψιλοφρεναρισαν τα εμβολα για αυτον τον λογο παλι τα κατω μεταλλα ζοριζοντε. απλα θα ειχες γραμμωσεις στα χιτωνια σου . και σιγουρα τα μετταλλα απο τις μπιελες θα ηταν χαλια γιατι παιρνουν και αυτα σχεδον το ιδιο φορτιο με τα μετταλλα του στροφαλου.απλα ειναι λιγο δυσκολο
ε)) αλλο ασταθμητοι παραγοντες οπως πχ ενα σκουπιδι το οποιο περασε απο το φιλτρο. πρωτα λιπαινεται ο αξονας και μετα ολα τα υπολοιπα μερη.
θ) σκληρυνση του μεταλλου του στροφαλου απο καποιο γυαλισμα. προσοχη ειναι πολυ σημαντικο. ο αξονας ΄΄βαφει΄΄ (σκληραινει κατα πολυ) με τετοιες μαιμουδοδουλεις. οταν δενεις πιστονια την ωρα που βλεπεις το κομβιο του στροφαλου ΔΕΝ θα πρεπει να ειναι παρα πολυ γυαλιστερο σαν καθρεφτης. θα πρεπει να εχει μια θαμπαδα σχετικη. αν γυαλιζει υπερβολικα τοτε παει να πει οτι εχει σκληρηνει και θελει σκληρομετρηση. μετρημα δλδ η σκληροτητα του. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.
κατα τη γνωμη μου πιστευω οτι εχεις παθει την περιπτωση Β

τα μεταλλα του αξονα ειναι STD?(στανταρ) ο αξονας ειχε γυαλιστει η ρεκτιφιαριστει ποτε? αν ναι τοτε καπου εγινε λαθος στην εφαρμογη. αν και πιστευω οτι και κατι φταιει με το ελαφρωμα του αξονα. εκει κατι παιζει...

αν τα κατω μεταλλα εχουν γινει μπουρδελο εχουν περασει σκουπιδια απο τις τρυπες λιπανσεως με αποτελεσμα να εχουν μοιραστει και στο υπολοιπο δυκτιο λαδιου. προσοχη λοιπον στην εφαρμογη (δεσιμο) πολυ καλο φυσημα-ξεβουλωμα ολο μα ολο το δυκτιο

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 02-06-07 στις 15:12.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Τι εβρεξε παλι !!!!!! Fanis OFF TOPIC 12 26-04-14 22:02
Καθρεπτης Ε12 f/l Εσπασε... Θωμας.Κ SUPPORT 6 01-10-10 00:11
εσπασε το ντουλαπακι....sos.... giorgisrog SUPPORT 21 19-04-10 19:41
Παμε παλι. endurasKE-30 OFF TOPIC 0 20-02-09 13:18
Εσπασε το χερι του ο Capirossi GIANNIS_G6 MOTO GP 1 09-06-08 19:18

Page generated in 0,17693806 seconds (82,26% PHP - 17,74% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:00.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com