Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
24-05-07, 16:13
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Όλα σωστά αυτά και εννοείται πως δεν χρειάζεται να τραβάμε φωτογραφίες με 180+ πρώτα απ' όλα για την ασφάλειά μας! Αρκεί να μην λέγονται υπερβολές....και δεν αναφέρομαι σε κανέναν, έτσι? Γενικά μιλάω, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων....
|
24-05-07, 18:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos
Ηρακλη το κοντερ σου πως το εννοεις οτι κλεβει 5χλμ στα 100???
Δηλαδη στα 200 κλεβει 10 η μετρησες στα 100 οτι πας με 95???
Ρωταω γιατι το τσεκαρα κ μετα τα 160-170 οι αποκλισεις ειναι πολυ μεγαλυτερες κ οταν καταφερα να δω κοντερισια 210 πηγαινα με πραγματικα 187-190....
|
Eιναι μετρημενο με αυτες τις πινακιδες που σου δειχνουν και τα χιλιομετρα.Παντως εχω κλιση(φωτογραφια)απο τροχαια, με 196 πραγματικα, οταν δεν ειχε απολυτος τιποτα επανω το αυτοκινητο.Ουτε βιδα δεν ειχε ξεβιδωθει.
Αφου γλυτωσα τα ισοβια, τυχερος ημουνα.
|
|
24-05-07, 19:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Νέα Σμύρνη
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Eleftheria
Μην το περνεις προσωπικα φιλε Billlll , δεν σε ειπα ψευτη ουτε τραβαω κανενα ζορι που τα ματια καποιων βλεπουν τις τελικες που ονειρευονται και οχι την πραγματικη ταχυτητα στο κοντερ..Αλλωστε οι περισσοτεροι αντρες εχετε μια ταση να μεγαλοποιητε ο,τι εχει να κανει με τις επιδοσεις του αυτοκινητου..Κακο δεν ειναι,απλα εμενα δεν με πειθει..Αλλωστε το ιδιο αμαξι εχω και γω και ξερω πανω κατω τις δυνατοτητες του) ..Αλλα και να μην το ειχα,το 1.4 ειναι 1.4 ,οσο κιαν θα θελαμε το δικο μας 1.4 να ειναι η κρυφη υπερδυναμη μεταμφιεσμενη σε Toyota Corolla!Οποτε ας περιοριστουμε στους φιλους που ανεβαζουν φωτογραφια με το κοντερ (ανευ photoshop) η ας παμε να τα ριξουμε απο το everest για να πιασουν τις πολυποθητες τελικες που ονειρευομαστε.
|
1η Παρατηρηση:
Το εχεις πολυ λιγο ωστε να εχει καταφερει να ξεδιπλωσει ολες του τις αρετες!
2η Παρατηρηση:
Το εχεις ακομα εργοστασιακο!
το μέλλον όμως?
|
24-05-07, 19:58
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Δηλαδή αν βάλεις ένα φίλτρο και μια εξάτμιση το αμάξι δεν είναι πλέον εργοστασιακό;;;
Για μένα πάντως πολύ καλά τα λέει.
|
|
|
|
24-05-07, 21:52
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παράθεση:
Μην το περνεις προσωπικα φιλε Billlll , δεν σε ειπα ψευτη ουτε τραβαω κανενα ζορι που τα ματια καποιων βλεπουν τις τελικες που ονειρευονται και οχι την πραγματικη ταχυτητα στο κοντερ..Αλλωστε οι περισσοτεροι αντρες εχετε μια ταση να μεγαλοποιητε ο,τι εχει να κανει με τις επιδοσεις του αυτοκινητου..Κακο δεν ειναι,απλα εμενα δεν με πειθει..Αλλωστε το ιδιο αμαξι εχω και γω και ξερω πανω κατω τις δυνατοτητες του) ..Αλλα και να μην το ειχα,το 1.4 ειναι 1.4 ,οσο κιαν θα θελαμε το δικο μας 1.4 να ειναι η κρυφη υπερδυναμη μεταμφιεσμενη σε Toyota Corolla!Οποτε ας περιοριστουμε στους φιλους που ανεβαζουν φωτογραφια με το κοντερ (ανευ photoshop) η ας παμε να τα ριξουμε απο το everest για να πιασουν τις πολυποθητες τελικες που ονειρευομαστε.
|
Πώς γίνεται να μην το πάρω προσωπικά όταν έχω δει τουλάχιστον 50 φορές 215 χιλιόμετρα/ώρα στην ΚΑΤΗΦΟΡΑ το ξαναλέω και εσύ μου λες πως το φαντάζομαι. Την επόμενη φορά που θα γυρνάς Αθήνα πάρε φόρα στα τούνελ στην κακιά σκάλα και χωρίς να σηκώσεις καθόλου έλα και πες μου πόσο θα σου δείξει το κοντέρ στην κατηφόρα που ακολουθεί. Αν δεν δείξει 210 να μη με λένε billlllll :P
Nyo μιλάμε για μαμά καταστάσεις, αν και τώρα με το φίλτρο και το τελικό δεν έχω δει μεγαλύτερη τελική.
|
24-05-07, 22:31
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Eιναι μετρημενο με αυτες τις πινακιδες που σου δειχνουν και τα χιλιομετρα.Παντως εχω κλιση(φωτογραφια)απο τροχαια, με 196 πραγματικα, οταν δεν ειχε απολυτος τιποτα επανω το αυτοκινητο.Ουτε βιδα δεν ειχε ξεβιδωθει.
Αφου γλυτωσα τα ισοβια, τυχερος ημουνα.
|
Ηρακλή λογικά κλήση με 196 χλμ απο τροχαία σου κόβουνε τον κ@..ο! Αλήθεια τι επιπτώσεις είχες?
Ελευθερία ο μπίλλλλ στο σημείο που σου λέει είναι είναι σαν να πέφτεις απο τον Όλυμπο.
24-05-07, 23:01
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Όχι μόνο παραμένει εργοστασιακό αλλά μπορεί και να κόψει με λάθος επιλογές....
|
25-05-07, 10:20
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Ηρακλή λογικά κλήση με 196 χλμ απο τροχαία σου κόβουνε τον κ@..ο! Αλήθεια τι επιπτώσεις είχες?
|
Σπυρο, ηταν το 2001 οταν ανεβωκατεβαινα συνεχεια Θεσσαλονικη,γιατι ειχα αρρωστο τον πεθερο μου οπου και πεθανε τελικα.Ειχε καρκινο.Πηγαινα συνεχεια παντοφλα και καποιες απο αυτες τις φορες ημουνα ποιο ομορφος και μου βγαλανε φωτογραφια σε ωραια ποζα.Η κλιση ηρθε μετα τον θανατο του πεθερου μου, οπου φυσικα δεν μπορουσε να την πληρωση,αν και στην Ελλαδα ολα γινονται.
Εαν ηταν σημερα με το σημερινα προστιμα και εκανα υπερβαση οριου ταχυτητας κατα 76 χαω, καλυτερα να συνεχιζα για Βουλγαρια,Ρουμανια, παρα να γυριζα Καρδιτσα
25-05-07, 10:27
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Τι ήθελα και σε ρώτησα, μου μαύρισες την καρδιά πρωί πρωί ρε συ.
25-05-07, 11:34
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
To ξερω παρα πολυ καλα αυτο το σημειο μιας και περναω απο κει τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα..Θα σου προτεινα λοιπον επειδη εκει στα μεγαρα στο ρευμα προς αθηνα εχει πολυ συχνο μπλοκο ακριβως μετα το τελευταιο τουνελ 1)να μην δοκιμαζεις εκει τις τελικες σου και 2) ειδικα σ'αυτο το σημειο για εναν ανεξηγητο λογο σε μερες αιχμης ο δρομος πηζει και πολλες φορες χρειαζεται να πεσεις απο τα 150 στα 50..Επεισης οι στροφες εκει ειναι κλειστες και δεν εχεις ορατοτητα οποτε ειναι πολυ πιθανον ετσι οπως σ'εχει παρει και η κατηφορα να δεις ξαφνικα τους μπροστινους σου να πλακωνονται στα φρενα και εσυ να μην προλαβεις να σταματησεις.Αυτο το εχω παθει και απο τοτε μετα τα τουνελ πιανω τη μεσαια που εχει την καλυτερη ορατοτητα και προσπαθω να μην ξεπερναω τα 140-150 km σε εκεινο τη σημειο.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17492390 seconds (79,90% PHP - 20,10% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|