Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
17-05-07, 23:05
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Έλεος ρε παιδιά, τα θάψατε τα σαξόραλλα....Δεν είναι και άχρηστα...ειδικά για rallye που έχω οδηγήσει αρκετές φορές μπορώ να πω πως αν το μάθεις και λάβεις υπόψη σου τη δύναμή τους και τα χαρακτηριστικά τους (κοντό μεταξόνιο μικρά μετατρόχια) μπορείς να στρίψεις φοβερά! Και μη μου πείτε πως οι corolles μας είναι τα απόλυτα στριφτικά εργαλεία...!!!
|
17-05-07, 23:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
αν και δεν τα παω αυτα τα αμξια η αληθεια ειναι οτι ειναι ιστορικα αμαξια για την δυναμη πουμπορουν να βγαλουν με απλα πραγματα.εγω παντως εκει μεσα δεν χωραω..πρεπει να εισαι 1,75 το πολυ με 60 κιλα για να οδηγεις ανετα!!!!!!
|
18-05-07, 01:11
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
1,85 85 κιλα και κανενα προβλημα! Και δεν τα οδηγανε κουλοι! Οσα εχουν μεινει ζωντανα ειναι σε οδηγους που ξερουν και που σεβονται και τα γκαζια τους και τα τερτιπια τους αν μπορεις να τα πεις ετσι! Αμα εχεις γκαζι και δεν εχεις μυαλο και ι καλυτερη μερσεντα με ολα τα συστηματα βοηθειας δεν σε σωζει!
18-05-07, 01:28
|
|
Οι Γαλλοι εχουν αψογο τιμονι και αυτο το εχω καταλαβει απο το πικασο του πατερα μου και ας σας φαινεται στειο.
Δεν εμφανιζει καθολου υποστροφη και ας ειναι ψηλο σα νταλικα αρα φανταζομαι πως θα στριβει ενα σαξοραλλο.
Τα corolla μας δεν εχουν ακριβες τιμονι και με τα energy που εχω βαλει ξενερωνω προσωπικη αποψη.
|
18-05-07, 01:36
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Έλεος ρε παιδιά, τα θάψατε τα σαξόραλλα....Δεν είναι και άχρηστα...ειδικά για rallye που έχω οδηγήσει αρκετές φορές μπορώ να πω πως αν το μάθεις και λάβεις υπόψη σου τη δύναμή τους και τα χαρακτηριστικά τους (κοντό μεταξόνιο μικρά μετατρόχια) μπορείς να στρίψεις φοβερά! Και μη μου πείτε πως οι corolles μας είναι τα απόλυτα στριφτικά εργαλεία...!!!
|
+10..Αν εισαι κουλος στο μυαλο και ποδηλατο να οδηγεις στην ερημο πολυνεκρο θα προκαλεσεις.....οσο για τους ταφους και τις σκοτωστρες που αναφερονται πιο πανω ραβουν κοσμο και στις ευθειες και στις στροφες και αν δεν κανω λαθος το topic αναφερεται για κοντρες;;;;αρα ειναι απο τα καταλληλοτερα δειγματα και σημειο αναφορας για αυτες τις ''δουλειες''
18-05-07, 11:43
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Glanzaboy
+10..Αν εισαι κουλος στο μυαλο και ποδηλατο να οδηγεις στην ερημο πολυνεκρο θα προκαλεσεις.....οσο για τους ταφους και τις σκοτωστρες που αναφερονται πιο πανω ραβουν κοσμο και στις ευθειες και στις στροφες και αν δεν κανω λαθος το topic αναφερεται για κοντρες;;;;αρα ειναι απο τα καταλληλοτερα δειγματα και σημειο αναφορας για αυτες τις ''δουλειες''
|
Εννοειται αυτο , αλλα δυστηχως οι περισσοτεροι που το αγοραζαν το αγοραζαν γιατι ηταν φτηνο αυτοκινητο-πυραυλος!!!!Και ετσι πηγαινει το καθε 18χρονο αμυαλο με τα λεφτα που ειχε μαζεψει το καλοκαιρι και το αγοραζε... Γι αυτο υπηρξαν πολλα ατυχηματα....
|
|
|
|
18-05-07, 12:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Επανέρχομαι το τόπικ.
Μόλις γύρισα από παραλλιακή (ειχα παει Γλυφαδα για δουλειες). Στο γυρισμό πέτυχα ένα γκολφ generation με ψιλοδιάθεση για ανοίγματα. Και εξηγούμαι...:
Ενώ κόλαγε και γενικά ψαχνότανε, κάθε φορά που στηνόμασταν στο φανάρι (πετύχαμε μπροστά στο Ελληνικό 2-3 φανάρια και μπροστά ο δρόμος ήταν εντελώς άδειος), νομίζοντας πως θα γίνει κοντρίτσα εγώ πεταγόμουνα μπροστά στην 1η αλλά τον έβλεπα αυτόν να μην το πατάει και να αδιαφορεί... Μόλις λοιπόν ξενέρωνα και αφηνα γκάζι και έβαζα χαλαρά 2α, τον έβλεπα να πλακώνεται στα γκάζια και να έρχεται παυλωμένος... Πλακωνόμαστε λοιπόν και οι δύο δίπλα δίπλα και παντοφλιάζουμε το γκάζι. Μέχρι να ξαναπιάσω στροφές και να μπω καλά στο vvti με περνούσε μισό αμάξι αλλά κοντά κόφτες 2ας και αλλαγή στη λυσάρα 3η μου τον έφτανα και ψιλοπερνούσα. Μετά μας έπιανε πάλι φανάρι και σε άλλα 2-3 φανάρια έγινε ακριβώς η ίδια ιστορία.
Πίστευα πως είναι 1.4 αλλά κάποια στιγμή που το παρατήσαμε γιατί έπιασε κίνηση κοίταξα πίσω του και είδα ότι έγραφε 1.6 (!)....
Τα συμπεράσματα δικά σας...
|
18-05-07, 12:34
|
|
|
|
Περιοχή:
Πέυκη
|
|
τα golf παιδια δεν πανε! ενας φιλος μου εχει το golf το tsi με τα 140 αλογα στα 1400!! τωρα για 140 αλογα δεν πανε οχι καθολου!!! αλλα καλυτερα να πας με ποδι!! μπρικια με ροδες ειναι!! μονο ηλεκτονικες μ@λ@κιες εχει!! δεν λεω οτι ειναι καλα αλλα γκαζι δεν εχουν!! μονο το gt-i αξιζει και ειναι ο θεος να σε φυλαει!!
18-05-07, 13:37
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Εννοειται αυτο , αλλα δυστηχως οι περισσοτεροι που το αγοραζαν το αγοραζαν γιατι ηταν φτηνο αυτοκινητο-πυραυλος!!!!Και ετσι πηγαινει το καθε 18χρονο αμυαλο με τα λεφτα που ειχε μαζεψει το καλοκαιρι και το αγοραζε... Γι αυτο υπηρξαν πολλα ατυχηματα....
|
Στα άμυαλα 18χρονα που αναφέρεις αν δώσεις και μια ferrari πάλι ατύχημα θα προκαλέσει...κουβάς με ρόδες και η ferrari?? Φταίει αυτό που λες πως λόγο της χαμηλής τιμής τους και της δύναμης που είχαν ήταν πολύ δημοφιλή στις μικρές ηλικίες και στους νέους οδηγούς. Εξάλλου για το αν έχουν δυνατότητες σαν αυτοκίνητα (στρίψιμο και ευθεία), απόδειξη είναι το γεγονός πως σε ράλυ-αναβάσεις-σπριντ τα μισά αυτοκίνητα είναι ραλύ!
|
18-05-07, 13:57
|
|
|
|
Περιοχή:
Πέυκη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Στα άμυαλα 18χρονα που αναφέρεις αν δώσεις και μια ferrari πάλι ατύχημα θα προκαλέσει...κουβάς με ρόδες και η ferrari?? Φταίει αυτό που λες πως λόγο της χαμηλής τιμής τους και της δύναμης που είχαν ήταν πολύ δημοφιλή στις μικρές ηλικίες και στους νέους οδηγούς. Εξάλλου για το αν έχουν δυνατότητες σαν αυτοκίνητα (στρίψιμο και ευθεία), απόδειξη είναι το γεγονός πως σε ράλυ-αναβάσεις-σπριντ τα μισά αυτοκίνητα είναι ραλύ!
|
σωστα!! evo - impreza - rally - saxo - typeR!! αυτα κυριαρχουν!! αρα δεν ειναι δυνατον να μην στριβουν! αλλα ολοι με το που πηραμε το διπλωμα θελουμε ενα αμαξι γρηγορο και να στρηβει!! αλλα οταν εισαι νεος οδηγος δεν μπορεις να κανεις και πολλα και υπερεκτημας τισ δυνατοτητες σου και του αυτοκινητου σου και γινετε η στραβη!!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18897510 seconds (74,55% PHP - 25,45% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:51. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|