Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-04-07, 17:26
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αν εχω τα μπεκ και αρχες του αλλου....
Παλιά 04-05-07, 12:14
Toyotakias Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 215
Toyotakias είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδιά για βοηθήστε με λίγο γιατι δεν ξέρω τι να κάνω. Πήγα να ρωτίσω χθες για μετατροπή, για υπερκιβισμό στο μηχανικό μου (corolla 2001 G6 1.4 vvti), και τελικα δεν ξέρω τι ισχύει ή τι είναι καλύτερο να κάνω. Στην συννενόηση που είχα με τον μηχανικό ρώτησε και κάποιον πολύ γνωστό του από τα κεντρικά στην ΤΟΥΟΤΑ.
Καταρχίν αυτό που λέγαμε για στρόφαλο από MR2 είναι λέει ίδιος με αυτόν της CELICA. Ισχύει;
Μετά για πρόγραμμα είναι και το πιο περίεργο. Αυτός από την ΤΟΥΟΤΑ λέει ότι με παράλληλο(επειδή έχει δοκιμάσει καμιά 10αριά προγράμματα) θα κρεμάει στις ψιλές και θα έχω προβλήματα με τα λαμπάκια. Καλύτερα με τον μαμά εγκέφαλο. Εσείς που το έχετε κάνει, έχετε βάλει πρόγραμμα; Αν ναι ποιο και από που; Δώστε κανά tip
Εν τω μεταξύ η τιμή για καινούρια ανταλλακτικά από celica , στρόφαλο, μπιέλες, μπεκ, πιστόνια, ελατήρια, πολλαπλή εισαγωγής βγαίνει ,χωρίς το κόστος για τις μπιέλες που ξέχασε να μας πει, 2500ευρό.
Από την άλλη ο μηχανικός μου λέει μήπως βρούμε κανά κινητήρα 1,8 από celica και κρατήσουμε από αυτόν εισαγωγή, στόφαλο και βάλουμε μόνο πιστόνια, μπέκ και μπιέλες νομίζω, που θα βγει πιο φτηνά και μπορεί να βάλω και σφυρίλατα τότε.
Η όλη μετατροπή θα δώσει 130 άλογα λέει. Τελικά ισχύει ή είναι μούφες; Και το λιγότερο που θα έχω για ροπή μήπως ξέρετε πόσο θα είναι;
Δεν θέλω να μου βγει και πολύ η μετατροπή γιατί θέλω να βάλω φιλτροκούτι, χταπόδι, εξάτμιση, brebo φρένα, kayaba agx, eibah ελατήρια.
Για πείτε συμβουλές μην με πιάσουν κότσο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-05-07, 15:59
Roy-D Offline:
Moderator

απ ότι ξέρω MR2 ,Celica και Avensis 1,8 έχουν τα ίδια μηχανικά μέρει!με πρόγραμμα από ότι ξέρω έχει τρελή διαφορά και δεν νομίζω να κρεμάει ψιλά αφού όταν το προγραμματίζουν τα βλέπουν όλα αυτά.

Mπορείς να αλλάξεις για αρχή μόνο κυλινδροπίστονα στρόφαλο και γενικά ότι κινείται..μπορείς να μείνεις με τις ίδιες βαλβίδες και ελατήρια αφού δεν έχουν καμιά τρελή διαφορά από το 1,8.

Aν μπορέσεις και βρεις μοτέρ το κοτσάρεις κιόλας και έχεις 143 άλογα αμέσως..γιατί να κανείς εγχειρήσεις..αλλά αν πας σε μοτέρ θα πρότεινα κάτι με 20v!!!!

Βάλε σε μια τάξη στο μυαλό σου τι θες ακριβώς και ψάξε ρώτα και αλλού!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Geo! : 04-05-07 στις 17:19.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-07, 00:22
Toyotakias Offline:
Νεότατος

Για να αλλάξω μοτέρ σκέφτομαι το δήλωμα στην εφορία και μεγαλύτερα τέλη κυκλοφορίας. Για το 20v δεν θέλω γιατί είναι παλιός κινητήρας. Δεν ξέρω με το δήλωμα εφορία, κτεο κτλ τι παίζεται? Νομίζω έχουν ίδιο μπλοκ αλλα δεν θέλω να μπλεχτώ. Από την άλλη αν τα βάλω όλα καινούρια σκέφτομαι ότι θα είναι σαν να έχω καινούριο μοτέρ. Κανά καλό πρόγραμμα ξέρεις ή αν ξέρεις κανέναν που να δίνει. Καποιος μου είπε της Apex ένα αλλά λεπτομέρειες δεν ξέρω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 05-05-07, 02:22
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Πρώτα ξεκίνα με το τί χρήματα διαθέτεις να σου πούμε τι μπορείς να κάνεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-07, 16:41
Toyotakias Offline:
Νεότατος

μέχρι 2500 με 3000 χιλιάρικα θα τα έδινα τουλάχιστον σε πρώτη φάση για το μοτερ και μετά υπολογίζω κανά 1,5 χιλιάρικο για αναρτήσεις φρένα φίλτρα και τίποτα άλλο ψιλό.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-05-07, 23:07
Roy-D Offline:
Moderator

2000 περιπου στοιχιζει το α σταδιο..δηλαδη τα μεταλα.βαλβιδες,ελατηρια και εκεντροφοροι δεν χρειαζοντε γιατι πολυ απλα ειναι ιδιοι με το 1800 πανω κατω!πολλαπλη εισαγωγης και πεταλουδα καινουρια εχουν καπου στα 1100 και αλλα 550 τα μπεκ..αυτα μπορεις να τα ψαξεις και μεταχειρισμενα!το χταποδι μας ειναι ιδιο με του 1800 αβενσις ετσι σε πρωτη φαση μπορεις να το αφησεις ιδιο....σιγα σιγα παντως μπορεις να ριξεις πολυ χρημα ή και λιγοτερο...αναλογα τι θελεις και ποτε θα σταματησεις!!!!!
Παλιά 07-05-07, 00:21
Το avatar του χρήστη sakis
sakis Offline:

Μοντέλο: Corolla H/B 1.4
Περιοχή: kabala
Δύναμη Σεβασμού: 321
sakis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σωστος ο Royd αλλα τα 1500 γοα φρενα σωστα και αναρτησεις φιλε μου ειναι λιγα!!!απλα στο λεω για να μην σου ερθει καπως οταν θα ψαξεις!!εκτος και εαν πασ σε φτηνες aftermarket λυσεις μονο για να λες οτι τα αλλαξες!!!
Παλιά 07-05-07, 10:10
Toyotakias Offline:
Νεότατος

Πάντως εγώ είχα πάρει τιμές για kayaba agx = 570 και eibah ελατήρια 260. Να μην φτάνουν τα υπόλοιπα, τουλάχιστον τα brebo φρένα που σκέφτομαι να βάλω. Από την άλλη λέω αν κάνω τον υπερκιβισμό νόμιζω θα αναπνέει καλύτερα το αυτοκίνητο αν βάλω ένα φιλτροκούτι και μια καλή εξάτμιση. Για εκεί δεν έχω δει τιμές βέβαια αλλά πόσο να κάνουν ? Καμιά 500άρα? Δεν ξέρω αν έχετε υπόψη πείτε. Εισαγωγή καινούρια επίσης κάνει 990. Για πρόγραμμα ξέρετε τίποτα; Για κανά καλό μηχανικό που να το έχει ξανακάνει?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-05-07, 15:16
Το avatar του χρήστη Gorillas
Gorillas Offline:
Administrator

Μοντέλο: E12 1,8 3d Sol
Περιοχή: Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 522
Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός Gorillas είναι ένας φάρος φωτός
Oταν λες φρένα εννοείς να αλλάξεις μόνο δίσκους; Αν ναι μην νομίζεις ότι θα δεις καμιά διαφορά. Θα πρέπει να ψάξεις για μεταχειρισμένες δαγκάνες. Πολλαπλή εισαγωγής μπορείς να βρείς μεταχερισμένη με λιγότερα από τα μισά από όσα ζητάει η αντιπροσωπία.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
μετατροπη σε 2zz χρηστος Θελω βοηθεια 37 20-02-14 17:51
μετατροπη 101 1,3. σε gt 1,3 nontaspap2 ΦΟΡΟΥΜ 1 04-12-09 19:15
Μετατροπη pro fL σε F/L mpesikos TOYOTA COROLLA T-SPORT 20 22-01-09 00:01
μετατροπη μοτερ jason Η.R.D. 7 16-07-08 20:02
μετατροπη 3sgte αγγελος SUPPORT 0 06-05-04 15:16

Page generated in 0,17426705 seconds (79,02% PHP - 20,98% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:06.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com