Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
ελαιοψυκτος Η/Υ PC, εχετε δει ποτε? |
|
18-04-07, 15:19
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ελαιοψυκτος Η/Υ PC, εχετε δει ποτε?
δεν το πιστευω, αλλα το βλεπετε στην παρακατω γερμανικη ιστοσελιδα.
επισης την εχω κ μεταφρασμενη στα αγγλικα μεσω του babelfish.
http://babelfish.altavista.com/
http://www.markusleonhardt.de/en/oelrechner.html
manoliske30 |
|
18-04-07, 15:41
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Στην φτερωτη της τουρμπινας
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
manoliske30
τι ειναι αυτο ρε Σαββα τοσα πολλα θερμικα φορτια εχει που χρειαζεται ελαιοψυξη? μηπως ειναι για να διαφιμησουν το νεο εξελιγμενο φυτικο λαδι που κανει και για υπολογιστες?μηπως ειναι η νεα μοδα στους υπολογιστες με ελαιοψυξη και αδιαβροχα κυλωματα?η μηπως ειναι η νεα φριτεζα με ενσωματωμενο ηλεκτρονικο υπολογιστη για ακριβεια στο ψησιμο στα κεφτεδακια και στις πατατες ?
|
18-04-07, 15:58
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
το PC που ριξανε μεσα ειναι αρχαιο P3, κ το λαδι βαμβακελαιο, οποτε κ o alimonos επιτελους βρηκε λυση , με το προβλημα που του εκανε restart το PC μονο του.
"Σογιελαιο SOGIOLA και τερμα τα γκαζια ΟΛΑ"
θουκιδιδης (alimonos!)
18-04-07, 16:03
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
|
|
|
|
18-04-07, 16:07
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παιδιά χαλαρώστε!!! Το έχω κάνει και εγώ! Δεν είναι τίποτα φοβερό. Το λάδι μηχανής γιατί αυτό πρέπει να χρησιμοποιηθεί και όχι λάδι ελιάς γιατί δεν είναι καθαρό, έχει αγώγιμα υλικά μέσα!
Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ στο παλιό pc μου, που δεν έχει "καλές" ψύχτρες και κάνουν σαν τρακτερ. το βούτηξα μέσα σε ένα γυάλινο δοχείο που βρήκα, αφότου αποσύνδεσα όλους τους ανεμιστήρες για να μην έχω προβλήματα. Τα μόνα πράγματα που άφησα απέξω είναι το CD-ROM και το σκληρό δίσκο. ΟΛΑ τα άλλα, motherboard, pci κάρτες, τροφοδοτικό, τα πάντα είναι μέσα σε λάδι μηχανής 10x40.
Το μόνο άσχημο είναι η μύρωδιά του λαδιού το πρώτο καιρό, αλλά αν κλείσεις από παντού το δοχείο σταματάει και αυτό. θα μπορούσα να χρησιμοποιείσω και baby oil, αλλά δεν συνέφερε οικονομικά...
Και τέλος για να μιλήσω και λίγο επιστημονικά, γιατι σας προκαλεί εντύπωση? το λάδι χρησιμοποιείται σε πολλές περιπτώσεις για ψύξη συσκευών. Το πιο συχνό παράδειγμα είναι η μετασχηματιστές της ΔΕΗ! που βρίσκονται διάσπαρτοι εδώ και εκεί! Ψύχονται ΟΛΟΙ με λάδι. Το λάδι δεν είναι καλός αγωγός του ρεύματος, και οπως προανέφερα δεν μιλάμε για ελεόλαδο, αλλά για λάδι βιομηχανοποιημένο, μηχανής δηλαδή ή baby oil. Δεν χρησιμοποιούμε ΠΟΤΕ λάδι μηχανής που αλλάζουμε απο το αυτοκίνητό μας για να γλυτώσουμε χρήματα, διότι περιέχει ρυνίσματα σιδήρου από τις φθορές του κινητήρα!
Εγώ από την στιγμή που έκανα αυτό άσχετα που δεν το ακούω καν, λειτουργεί στους 35 βαθμούς κελσίου χειμώνα καλοκαίρι, ενώ πριν ανέβαζε μέχρι 60 βαθμούς και βούηζε όλος το τόπος...
|
18-04-07, 17:41
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Είναι exterme τροπος ψύξης και για να πω την αλήθεια δεν τον ειχα σκεφτεί ποτε... Πράγματι η ΔΕΗ χρησιμοποιεί λάδι για την ψύξη των μετασχηματιστών της. Εν το μεταξύ υπάρχουν και διακοπτες που διαχειρίζονται μεγάλα ρεύματα (>100 Α) οι οποίοι ειναι εμβαπτισμένοι σε λάδι....
Πάντος για exterme ψύξη σε υπολογιστές είδα προσφατα μια κατασκευή και έπαθα πλάκα... Είχε ειδικα διαμορφωμένα δοχεία όπου τοποθετούσαν ΥΓΡΟ ΑΖΩΤΟ και καταφερναν θερμοκρασιες -70 C .... είπατε τιποτα;;;; (πάντος μην το δοκιμασετε μόνοι στο σπίτι!!!!)
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
18-04-07, 18:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Το κλοφεν που ειναι και καρκινογονοτατο λετε...
Ρε Σαββηξ εσυ πως και δε το ηξερες που εισαι και του χωρου??
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 18-04-07 στις 19:36.
|
18-04-07, 18:59
|
|
Administrator
|
|
|
|
Αρκει να μην ξεχνας να καθαριζεις τη μουργα ανα τακτα χρονικα διαστηματα, ετσι, για να γελασουμε και λιγο!!!
Παντως δεν περιμενα ποτε να το δω σε Η/Υ, ηξερα κ εγω για τους μετασχηματιστες της ΔΕΗ αλλα μεχρι εκει..
18-04-07, 19:33
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janakasgr
Αρκει να μην ξεχνας να καθαριζεις τη μουργα ανα τακτα χρονικα διαστηματα, ετσι, για να γελασουμε και λιγο!!!
Παντως δεν περιμενα ποτε να το δω σε Η/Υ, ηξερα κ εγω για τους μετασχηματιστες της ΔΕΗ αλλα μεχρι εκει..
|
Φίλε μου δεν καθαρίζεις τίποτα, γιατί πολύ απλά απαξ και μπεί μετά μόνο όταν πεθάνει το βγάζεις! Για το λόγο αυτό δεν θα το έκανα ποτέ σε καινούριο μηχάνημα, ίσως μόνο σε καινούριο τροφοδοτικό....
Και στο λάδι μηχανής εφόσον είναι καινούριο, όταν το βάλεις, δεν μαζεύει μούργα που λες...
|
18-04-07, 20:38
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Και στο λάδι μηχανής εφόσον είναι καινούριο, όταν το βάλεις, δεν μαζεύει μούργα που λες...
|
Ναι, αυτο εννοειται! Κοινη λογικη ειναι! Μια πλακα εκανα!
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17375207 seconds (82,86% PHP - 17,14% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:31. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|