Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
18-04-07, 02:30
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
ασε εγω δεν παω αυτους με κιτρινες δαγκανες!!!!!χχααχχαχααχαχααχ
Παντα φιλικα ε!
|
γιατι τα βαμμενα πισω ταμπουρα τα πας?απο τις μεγιστες καγκουριες.λες και αν ο αλλος δει το ταμπουρο βαμμενο κοκκινο θα το περασει για brembo!!!!!!
|
18-04-07, 02:42
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos
γιατι τα βαμμενα πισω ταμπουρα τα πας?απο τις μεγιστες καγκουριες.λες και αν ο αλλος δει το ταμπουρο βαμμενο κοκκινο θα το περασει για brembo!!!!!!
|
ασε που δεν τα βαφουν κ στο χρωμα του αμαξιου<οχι οτι ειναι καλο αυτο> αλλα ακυρο τελιως χρωμα που κανει πιο μπαμ
|
18-04-07, 15:46
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΡΕΘΥΜΝΟ
|
|
Ωχ...βρε για ποιον χτυπαει η καμπανα???
Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω EVO!!!!!!!!!! |
|
18-04-07, 16:57
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω EVO!!!!!!!!!!
Τρελό γκάζι!
|
18-04-07, 17:24
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Mόνο και μόνο η διχρωμία κόκκινο και ασπρο προσθέτει 10 άλογα στον τροχό!!! (αν ήταν ροζ με πορτοκαλί δινει 12HP)!!! κατα τα άλλα πρέπει να έχει πολλά άλογα το όχημα, γι αυτο και το φωτογράφησες μόνο από πίσω...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
18-04-07, 19:20
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
ρε σεις μηπως απλα ο ανθρωπος το χε ασπρο...το κανε μπαλα...κ μετα βρηκε ενα τροπετο απο κοκκινο κ απλα το κολησε....
|
18-04-07, 21:33
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GUS
Ωχ...βρε για ποιον χτυπαει η καμπανα???
|
Μπααα δε λένε για σένα Κωστή!! Εσύ τις έχεις στο χρώμα του αυτοκινήτου!!
|
20-04-07, 21:54
|
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παιδια σορρυ αλλα βλεπω ημερομηνιες απ το 2005 σε απαντησεις εδω οπως κ σε αλλα θεματα..Εχω κανει κατι λαθος η απο τοτε δεν εχουν ξαναανοιχτει αυτα τα τοπικ?
|
20-04-07, 22:39
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollat
Παιδια σορρυ αλλα βλεπω ημερομηνιες απ το 2005 σε απαντησεις εδω οπως κ σε αλλα θεματα..Εχω κανει κατι λαθος η απο τοτε δεν εχουν ξαναανοιχτει αυτα τα τοπικ?
|
Μήπως κοιτάς την ημερομηνία εγγραφής πάνω δεξιά αντί την ώρα του post πάνω αριστερά? Το έχω πάθει κι εγώ και απόρησα για μια στιγμή αλλά κατάλαβα ότι έκανα λάθος.
|
|
|
|
22-04-07, 23:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Εχουμε κ λεμε.....το παρακατω αμαξι το εχει ενας φαντασμενος γειτονας μου που οποτε πετυχαινει την κοπελα μου κ τον κοροιδευει για την καγκουρια που τον δερνει αρχιζει κ της λεει καλα καλα απο πανω σας περναω κ τα σχετικα....το αμαξι σημειωνω οτι ειναι 1000c.c. απειραχτο....
τεσπα τι σημειωματα του χω αφησει να παει να το πεταξει....να μπαει να αυτοκτονησει για το εγκλημα του τπτ αυτος εκει τον χαβα του.....τελευταια πηγε κ εβαλε κ strobo lights μπροστα κ δεν αναβει τα φωτα για να φαινονται κ πηγε να τρακαρει σε μια διασταυρωσει γιατι δεν τον ειδε ο αλλος...
Υ.Γ.
οι ζαντες επειδη δεν εχει λεφτα να βαλει πηρε σπρευ ουτε καν τις εβγαλε κ απο μαυρες τις εβαψε ασημι μαζι κ τις δισκοπλακες κ τα ταμπουρα καταλαθος
Υ.Γ.2
ειχε πλαινα σποιλερ κολλημενα με μονοτικη ταινια κ η του τα ξεκολλησαν η του εφυγαν στο δρομο καθως απογειωνοταν....
Υ.Γ.3
το χρωμα το διαλεξε αυτος φυστικι γιατι λεει μοιαζει με το θρυλικο πορτοκαλι της Supra....
Υ.Γ.4
Αντε γεια ρε φιλε....παρακαλω τον θεο να ειμαι με το seicento κ να τον κερασω καροτσες με την corolla δε θα χει νοημα....
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18812799 seconds (75,23% PHP - 24,77% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|