Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13
Δεν εχω διαβασει πολλες σελιδες απο αυτο το θεμα και δεν ξερω αν εγινε αναφορα στους καημενους τους χοντακιδες ! Επομενως ας πω κατι γι'αυτους ! Αυτοι εχουν civic και νομιζουν οτι εχουν lamborghini !!! Οπου βρισκετε χοντακιδες βαρατε τους ! Πολυ μουρη το παιζουν
|
Ωπα φιλε μου κατσε...χαλαρωσε λιγο...γιατι τοση εχθρα???Σε κερασε κανενα honda τσαι σε φαναρι κ τα χεις παρει με τους χοντακηδες????Κ κορολλακιδες κυκλοφορανε αμετρητοι που νομιζουν οτι οδηγανε Ferrari...κ ιμπιζακιδες που νομιζουν οτι οδηγανε μαχητικα F16 κ ειναι μονοι τους στο δρομο αλλα οκ δεν μπορουμε για 10,20,100 μ@λ@κες να μιλαμε ετσι κ να τους παιρνει ολους η μπαλα....εχω πολλους φιλους χοντακιδες που ειναι πολυ προσγειωμενοι κ συμβατοι με την πραγματικοτητα...κ απτην αλλη βλεπω πολλους στο δρομο που ειναι να δωσουν παρασταση σε τσιρκο...δεν εχουν χοντα ομως μονο η ιμπιζα μονο η δεν ξερω γω τι αλλο...
Εσενα πως θα σου φαινοταν αν διαβαζες καπου η ακουγες καπου οτι ολοι οι corollakides νομιζουν οτι οδηγανε Ferrari πατηστε τους τσακιστε τους, επειδη καποιος καποτε εκανε μ@λ@κια στο δρομο...θα τους παρει ολους η μπαλα?