Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 221
auris t sport
Παιδια εγω ειχα διαβασει τωρα προσφατα οτι το auris ts θα βγαζει 250 αλογα αλλα με τουρμπο...δεν ξερω τι θα παιξει παντως νομιζω οτι το type-r θα ξεχαστει γρηγορα απο τον τυπο μολις βγει το auris ts ειτε ειναι τουρμπο ειτε οχι !!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
Μόλις γυρισα από test drive με το auris (1.6).
Πολύ ωραίο (μικρό) τιμόνι.
Παράξενη θέση οδήγησης και θέση επιλογέα, που ξενίζουν στην αρχή, συνιθίζονται όμως πολύ ευκολα....
Άψογο σε ταχύτητες μέχρι 160χλμ (παραπάνω δεν με άφησε να πάω....), πολύ καλό σε πλευρικούς ανέμους.
Αυτό που με χάλασε ήταν η αίσθηση των φρένων, που σου έδιναν την εντύπωση ότι θα σε πουλήσουν.
Όσον αφορά τον κινητήρα καλός μέχρι τις 3500 rpm από κει και πάνω όμως είναι κλινικά νεκρός.....
Απλά απαγοητευτικά τα 124 ονομαστικά άλογά του....
Σου έδινε την εντύπωση ότι οδηγούσες αμάξι με 90 άλογα.
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Ρε Ακη εισαι σιγουρος? Λενε πως ο κινητηρας αυτος ειναι διαμαντι. 124 άλογα με 16 κιλα ροπη και τα 14 κιλα τα βγαζει απο τις 2.000 στροφες !
Ο ΝΥΟ που το εκανε τεστ drive μου ειπε πως του αρεσε παρα πολύ το τραβηγμα του κινητηρα.
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
Χαμηλά μου άρεσε και μένα πολύ.
Αλλά ψηλά είναι της υπομονής....Ειδικά με 4ες-5ες.
Το αμάξι που έκανα test drive είχε 4000χλμ.
Μπορεί να φταίει και αυτό....Αλλά τόσο πολύ δεν το νομίζω....
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 384
Καλά ρε... πήγες και δεν είπες τίποτα??
Κι εσύ την τριήμερη εκδρομή με το Auris στο Πήλιο θες?
Και για πες τώρα, να καταλάβω πως περίπου είναι... το δικό σου (1.6 επίσης) είναι πιο ζωντανό στις ψηλές?