Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
11-04-07, 05:28
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος
παιδιά μία ερώτηση
αν το υπερκυβήσω τα φρένα δεν θα θέλουν βελτίοση ?
για τώρα με καλύπτουν αλλά για πολλά άλογα πιστεύω οτι δεν είναι αρκετά...
((για την corollαρα μηλάω πάντα))
|
Βασικα εξαρτατε με το τι θελει ο καθενας.Αν θελεις μια σωστη μετατροπη κανονικα θα πρεπει να αλλαξεις και τα φρενα σου με καποια μεγαλυτερα.Ξερω ομως και αρκετους που εχουν φτασει τα αλογα στα υψη αλλα ολο το αλλο αυτοκινητο ειναι μαμα και οταν τρεχουν θελουν αγκυρα για να σταματησουν.
|
27-04-07, 12:44
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παιδια καλημερα!!!
Θα παω να κανω το service των 75000χλμ και πρεπει να αλλαξω και τακακια. Μηπως ξερετε ποσο στοιχιζουν τα μανισια??? Σκεφτομουν εαν κανουν πολυ(γωρω το 80ε μου ειπε καποιος) , να αγοραζα καποια αλλα και να τους τα πηγαιναν να μου τα βαλουν. Εαν εκανα κατι τετοιο θα εχανα την εγγυηση? Και επισης θα ειχα καλυτερη αποδοση εαν εβαζα aftermarket??? Βασικα εχω αγχωθει γιατι στου πατερα μου το αμαξι (nissan almera) του τ ααλλαξε η αντιπρωσοποια και τα κανουργια σφυριζουν , γιατι και καλα του ειπαν οτι αυτα ειναι σκληρα , αλλα θα του κρατησουν περισσοτερο... Εσεις τι προτεινετε και αν ξερετε ποσο θα μου παει το μαλλι???
ΥΓ: Το αμαξι μου ειναι E12
|
27-04-07, 13:26
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Δεν χανεις εγγυηση και εξω να πας να αλλαξεις τα τακακια σου.Σημειωση,αν εχεις φιλο,κουμπαρο η γνωστο με συνεργειο πηγαινε εκει και παρε μονο απο την αντιπροσωπεια τα τακακια και θα στα τοποθετησει αυτος χωρις να σε γδυσει.Αν παλι θες να βαλεις αλλα τακακια απο τα μαματα ρωτα εδω μεσα και θα σου πουν πολλες μαρκες που μπορεις να βαλεις και εντυπωσεις απο τα φρενα.
Υσ.Εγω εχω ακομα τα μαμα και γι'αυτο δεν μπορω να σου προτεινω κατι αλλο.
27-04-07, 14:10
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Εγω βασικά σκεφτηκα το αλλο Giannis G6: να παω σε αν εχεις φιλο,κουμπαρο η γνωστο με μαγαζι με τακακια και να παω να μου τα βάλουν στην Toyota , αλλα απ οτι καταλαβαινω μαλλον το δικο σου συμφέρει..... Πάντως οποιος ξερει τιμες ή προτάσεις , ασ πει....
|
27-04-07, 15:07
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
|
|
Παρε μια απλη σειρα απο οποιαδηποτε μαρκα με τα μισα λεφτα(30e-40e) απο Τoyota και βαλτα εξω(10e-20e)..
ή μονος σου!(Δες Τακακια Οδηγος για αλλαγη!)
Μαρκες που εχω βαλει..textar,lucas,ferodo,pagid..oλα ιδια μου φανηκαν αν εξαιρεσεις ferodo τα οποια ομως σφυριζουν!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη OxygeN : 27-04-07 στις 21:27.
|
28-04-07, 19:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Προ ημερών ο Βαγγέλης-ranger άλλαξε και τα τέσσερα τακάκια του στον Πασπαλιάρη (νομίζω...) και έβαλε πάλι τα μαμίσια με κόστος εάν θυμάμαι καλά γύρω στα 135 €. Εγώ που είχα αλλάξει στην Πάτρα μόνο τα μπροστινά, μου κόστισαν 60 €.
28-04-07, 20:49
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Προ ημερών ο Βαγγέλης-ranger άλλαξε και τα τέσσερα τακάκια του στον Πασπαλιάρη (νομίζω...) και έβαλε πάλι τα μαμίσια με κόστος εάν θυμάμαι καλά γύρω στα 135 €. Εγώ που είχα αλλάξει στην Πάτρα μόνο τα μπροστινά, μου κόστισαν 60 €.
|
135E?????? Παρα πολλά ειναι!!!!! Μάλλον θα τα αγοράσω και θα τα βάλω αλλού.... Αλλά δεν ξέρω που.....
|
|
|
|
28-04-07, 21:31
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Καλά, όταν λέμε τακάκι μαμίσιο δεν υπάρχει ακριβώς αυτό που εννοούν οι περισσότεροι. Δηλαδή μην περιμένετε να σας βάλουν το ίδιο τακάκι που έχει το αμάξι από το εργοστάσιο. Ο κάθε αντιπρόσωπος ΤΟΥΟΤΑ βάζει άλλα τακάκια και μάλιστα μπορεί ένας να μη βάζει μόνο μια μάρκα. Μου είχε πει φρενάς κοντά σε αντιπροσωπία ΤΟΥΟΤΑ πως από αυτόν προμηθεύονταν τακάκια η συγκεκριμένη αντιπροσωπία και μάλιστα κάτι τούρκικα της πλάκας. Αν είπε αλήθεια ή ψέματα....Πάντως εγώ τείνω να τον πιστέψω γιατί τα τακάκια που άλλαξα στην αντιπροσωπία στα 30000 μου κατέστρεψαν τους δίσκους όντας εξαιρετικά σκληρά, σφυρίζουν και λερώνουν τη ζάντα πολύ περισσότερο από τα πρώτα!Εκτός από αυτό ζητάνε τρελά ποσά! Τα 135 είναι σχετικά καλά αν αναλογιστείτε και 185 που έχουμε διαβάσει εδώ μέσα. Η καλύτερη λύση είναι να πέρνουμε τακάκια aftermarket από έξω( που είναι 100% καλύτερα και πιο σίγουρα από αυτά που θα μας βάλουν στην αντιπροσωπία, μιας και ξέρουμε τι πέρνουμε) και να τα βάζουμε σε κάποιον φρενά ή ακόμα και στην ΤΟΥΟΤΑ σε service. Ο φρενάς άντε να πάρει 15-20 Ε για τέσσερα τακάκια. Για παράδειγμα FERODO premium για Ε12 στοιχίζουν κάπου στα 80-90 αν δεν κάνω λάθος, και με εργασία άντε να φτάσουν 110 Ε. Αλλά ξέρεις πως έβαλες καλύτερο τακάκι από μαμά, αν και λίγο σκληρό το συγκεκριμένο.
|
28-04-07, 21:51
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
|
|
Σε ολα αυτα που προανεφερες θα συμφωνησω απολυτα!Μονο σε κατι που εγραψες ΔΕΝ θα συμφωνησω,οταν ενα τακακι βγαζει πιο πολυ βρωμια στην ζαντα δεν ειναι καθολου κακο!!Ισα ισα,σημαινει οτι κανει παρα πολυ καλη δουλεια στο φρεναρισμα και οτι ειναι μαλακο και δεν σου τρωει το δισκο.
28-04-07, 23:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Την έκανα...Πολύ λιγότερο ήθελα να γράψω αντί περισσότερο ακριβώς για να δείξω αυτό που λες πως είναι της πλάκας!!! Τα έγραψα βιαστικά και ούτε τα ξαναδιάβασα, οπότε έκανα λάθος. Και ναι έχεις δίκιο μακάρι να τη λέρωναν πολύ τη ζάντα...δε θα χα το πρόβλημα με τους δίσκους, αφού θα ήταν μαλακά και όλα ok! Τώρα γλυτώνω λεφτά από πλύσιμο μόνο... Με 40 πλυσίματα που ίσως γλιτώσω έβγαλα δίσκους τακάκια..!!!Χαχαχαχαχα
Πέρα από την πλάκα όμως εγώ δεν ξαναβάζω τακάκια ή δίσκους ή τέτοιου είδους αναλώσιμα στην αντιπροσωπία, γιατί μπορούν να σου πασάρουν ό,τι θέλουν σε ότι τιμή θέλουν μέσα σε ένα service και μέχρι να δεις την απόδειξη και τι σου χρέωσαν...να την έχεις πατήσει!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Brakes update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
626 |
27-06-23 09:55 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA E*101 |
160 |
19-11-08 23:51 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA E*90 |
21 |
13-04-07 17:41 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA AE86 |
2 |
06-10-05 12:41 |
Brakes Update |
Fanis |
TOYOTA COROLLA KE 70 |
0 |
31-12-04 15:12 |
Page generated in 0,19061589 seconds (75,83% PHP - 24,17% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:49. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|