Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
24-03-07, 13:23
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Πολύ καλή και ποιοτική δουλειά έχεις κάνει Ηλία.
Μπράβο σου.
Να υποθέσω ότι σου έχει μείνει να ολοκληρώσεις το τμήμα με την οθονίτσα, έτσι;
Πάνος.
|
Μου έχει μείνει να κολλήσω ένα ολοκληρωμένο γιατί είναι πολύ πολύ μικρό και χρειάζεται να φτιάξω μια πλακετούλα σαν αντάπτορα για να το προσαρμόσω.
Την οθόνη την έχω αγοράσει και μόλις ολοκληρώσω τα πάντα και λειτουργήσει θα πάω σε ένα κατάστημα που μου συστησαν για να την επενδύσω με δέρμα ή κάτι τέτοιο για καλαισθησία.
|
24-03-07, 13:35
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Λοιπόν, έχω πολύ καλά νέα και πάρα πολύ καλά νέα (τα πάρα πολύ καλά νέα, υπό προϋποθέσεις).
Για τον φίλο dRiveR7, είναι τα πολύ καλά νέα (με μια ... κακή παράμετρο, μόνο).
Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα -και επειδή, όπως έχω πει και σε προηγούμενο post μου είμαι Kenwoodάκιας- αρκετά από τα Radio/Cd/mp3 players της εταιρείας αυτής, συνεργάζονται με τα εργοστασιακά χειριστήρια του τιμονιού της Corolla μας, ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ να χρησιμοποιηθεί ο ΑΝΤΑΠΤΟΡΑΣ με κωδικό CAW-TY1290, ο οποίος έχει λίγο τσουχτερή τιμή, στα περίπου 130-140€.
Για άλλες εταιρείες, δεν έχω βρει κάτι, αν και δεν έχω κοιτάξει με αντίστοιχα μεγάλο ενδιαφέρον...
|
Δεν είναι και τόσο καλά...δυστυχώς...!
Πάντως είχα δει πως οι sony συνεργάζονται σωστά και με τα χειριστήρια. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια...θα το ψάξω καλύτερα!
|
24-03-07, 15:26
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Δεν είναι και τόσο καλά...δυστυχώς...!
Πάντως είχα δει πως οι sony συνεργάζονται σωστά και με τα χειριστήρια. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια...θα το ψάξω καλύτερα!
|
Ποιο είναι το σημείο που δεν κάνει τα νέα τόσο καλά dRiveR7?
Η τιμή;
Είναι σίγουρα αρκετά αλμυρή, αλλά από εκεί και πέρα, δεν βλέπω κάτι άλλο.
Μήπως ξέρεις κάτι το οποίο μας κρατάνε κρυφό για δικούς τους (προφανείς) λόγους αυτοί που πουλάνε τις aftermarket πηγές;
Για πες, μπας και γλιτώσουμε καμία πατάτα... Διότι τα δεν τα βρίσκουμε και στο δρόμο...
Πάνος.
ΥΓ: Πάντως, όταν είχα κοιτάξει στα SONY πριν μερικά χρόνια για το Yaris της πρώην συζύγου μου, δεν είχα βρει κάτι συμβατό με τα εργοστασιακά χειριστήρια του τιμονιού, γι' αυτό και έπαψα να κοιτάζω στη SONY.
|
|
|
|
24-03-07, 17:02
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Ποιο είναι το σημείο που δεν κάνει τα νέα τόσο καλά dRiveR7?
Η τιμή;
Είναι σίγουρα αρκετά αλμυρή, αλλά από εκεί και πέρα, δεν βλέπω κάτι άλλο.
Μήπως ξέρεις κάτι το οποίο μας κρατάνε κρυφό για δικούς τους (προφανείς) λόγους αυτοί που πουλάνε τις aftermarket πηγές;
Για πες, μπας και γλιτώσουμε καμία πατάτα... Διότι τα δεν τα βρίσκουμε και στο δρόμο...
Πάνος.
ΥΓ: Πάντως, όταν είχα κοιτάξει στα SONY πριν μερικά χρόνια για το Yaris της πρώην συζύγου μου, δεν είχα βρει κάτι συμβατό με τα εργοστασιακά χειριστήρια του τιμονιού, γι' αυτό και έπαψα να κοιτάζω στη SONY.
|
Ναι Πάνο, την τιμή εννοώ. Νομίζω πως δεν αξίζει να δώσω 130-140 Ε για ένα αντάπτορα. Δεν εννοώ κάτι άλλο...Πάντως με κάποιους που έχω μιλήσει και έχουν κάνει αντίστοιχη εγκατάσταση mp3 player sony μου έχουν πει πως τα εργοστασιακά χειρστήρια συνεργάζονται κανονικά χωρίς κάτι επιπρόσθετο. Δεν τα έχω δει μόνος μου, ό,τι μου είπαν σας μεταφέρω... Αν γενικά ξέρει κάποιος κάτι για το θέμα και είναι σίγουρος 100% ας μας το πει!
|
24-03-07, 19:07
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
εχω να πω οτι τα sony ειναι πατατα σαν player........για κανα χρονο ειναι μετα αρχιζουν τα προβληματα
οπως κ τα ηχεια...αυτα για ωρες ειναι κ αν καλα...
|
24-03-07, 19:10
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Θα συμφωνήσω και εγώ για τα SONY. Έχω βάλει στο Carina του πατέρα μου και δεν έχει βγει και πολύ καλό. Τα κουμπάκια άρχισαν να "μαδάνε" μετά τον τρίτο μήνα!
|
24-03-07, 19:14
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Θα συμφωνήσω και εγώ για τα SONY. Έχω βάλει στο Carina του πατέρα μου και δεν έχει βγει και πολύ καλό. Τα κουμπάκια άρχισαν να "μαδάνε" μετά τον τρίτο μήνα!
|
αυτα δεν ειναι τπτ πηδημα στα cd error απο το πουθενα να μην μπορεις να βαλεις μεσα το cd να το πεταει συνεχεια εξω...οκ για ραδιο καλο ειναι :P
|
28-03-07, 16:42
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Παιδια μια απορία γιατί λένε τα ηχοσυστίματα ice απο που βγένει???
|
28-03-07, 17:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
νομίζω αν δεν κάνω λάθος in car enterteinment?
|
28-03-07, 17:35
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Ολόσωστος ο Διάφανος!
Είναι και αυτό ένα ακόμα ακρωνύμιο που έχουμε φτιάξει για τα αυτοκίνητα, όπως τα ABS, EBD, TCS, VVTLi, VVTi, VTEC, Mi-VEC και άλλα, ων ουκ έστιν αριθμός...
Πάνος.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18652892 seconds (80,17% PHP - 19,83% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:12. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|