Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
PHOTOS ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
ΟΣΕΣ ΦΩΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ COROLLA ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΕ ΣΤΟ PORTAL |
|
|
21-03-07, 01:08
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΛΙΟΝ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Φίλε νικο συγχαρητήρια για το εργαλειάκι σου άψογο και φαντάζομαι δυνατό κατεβαίνω στην ΧΙΟ στις 10/5 πιστεύω να τα πούμε.
|
21-03-07, 20:32
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από john2121
Γεια σου ρε μεγάλε με τον gt4 κινητήρα. Δεν ξέρω αν με θυμάσαι,είμαι με την ασημένια corolla στη Χίο. Για πες μου πως ένωσες τα πλαϊνά μασπιέ με τους θόλους πίσω γιατί και εγώ έχω τα ίδια και μου φάνηκε καλό. Α και κάτι άλλο, σε ένα βενζινάδικο εκεί μου είπαν ότι είσαι στα 270 άλογα. Αληθεύει και αν ναι πόσο σου πήγε περίπου η μετατροπή;
|
τι γινεται ολα καλα? την κοπανησες απο χιο? πισω αν παρατηρισες εχω βαλει φουσκοματα απο πολυεστερα εχω κα προφυλακτηρα νατος δεν ειναι ομωσ ετοιμος θελει βαψιμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotosgh
Φίλε νικο συγχαρητήρια για το εργαλειάκι σου άψογο και φαντάζομαι δυνατό κατεβαίνω στην ΧΙΟ στις 10/5 πιστεύω να τα πούμε.
|
οποτε θες. ευχαριστω!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 29-03-07 στις 14:03.
|
29-03-07, 13:18
|
|
επιτελους αλλος ενας στην παρεα στην παρεα των τουρμπολατρων... εχουμε φριξει με τους ατμοσφαιρακιδες... αυτεσ ειναι μετατροπες... πολυ κουκλι το εχεις και εκανες την πιο σωστη κινηση που εχω κανει κι εγω εδω και πολυ καιρο... st205... μονο προσεχε την πιεση...
|
30-03-07, 13:05
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 3sgte
επιτελους αλλος ενας στην παρεα στην παρεα των τουρμπολατρων... εχουμε φριξει με τους ατμοσφαιρακιδες... αυτεσ ειναι μετατροπες... πολυ κουκλι το εχεις και εκανες την πιο σωστη κινηση που εχω κανει κι εγω εδω και πολυ καιρο... st205... μονο προσεχε την πιεση...
|
ευχαριστω φιλος. Εχεισ δικιο παιζει πολυ ατμοσφαιρα εδω μεσα αλλα οτι μπορει ο καθενασ κανει! στα ποσα εισαι? hp!
|
30-03-07, 15:09
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Σαν να μαζευτηκαν πολλα τα αλογα σε αυτο το topic......ο Πετραν εχει κανει πολυ καλη μετατροπη προσεγμενη στα σημεια.Μπραβο Πετραν....
30-03-07, 21:34
|
|
σε χαμηλη πιεση με 0.80 bar ειναι 315 αλογακια... επειτε συνεχεια...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,13122010 seconds (78,04% PHP - 21,96% MySQL) with 28 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:13. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|