Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 20-03-07, 21:11
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
να ο ανθρωπος δηαλδη για το δικο μου κορολλα...χεχεχεχε
Παλιά 22-03-07, 17:05
g6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 286
g6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το χρονισμο δεν μπορεις να τον πειραξεις.
Η ρυθμιση πρεπει να γινεται παντα σε δυναμομετρο με μετααλλομενα φορτια ωστε να πιασεις ολη τη γκαμα στροφών λειτουργιας σε συνδιασμο με φορτιο. Επισης υπαρχουν και λογοι ασφαλειας που θα πας να τελικωσεις 240 και 20 χαω ωστε να ρυθμισεις καυσιμα και αβανς? Ειδικα για αβανς πως θα ακουσεις να χτυπαει το μοτερ? Μη δημιουργουμε λοιπον παιδια εντυπωσεις. Ο σωστος προγραμματισμος γινεται πρωτα στο δυναμομετρο και στη συνεχεια μια μικρη βολτα απλα βεβαιωνει οτι ολα ειναι οκ η τελος παντων στο δρομο γινονται ελαχιστες μικροδιορθωσεις. Περι ιπποδυναμης τωρα οποις δεν πειθεται με τα αλογα που ειδε στο δυναμομετρο βρισκει ενα θεωρητικα αντιστοιχο αυτοκινητο ανοιγει μαζι του και βλεπει τι ψαρια πιανει. απλα τα πραγματα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 22-03-07 στις 21:15.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-03-07, 23:00
THANOSTRD Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
THANOSTRD είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Το χρονισμο δεν μπορεις να τον πειραξεις.
Η ρυθμιση πρεπει να γινεται παντα σε δυναμομετρο με μετααλλομενα φορτια ωστε να πιασεις ολη τη γκαμα στροφών λειτουργιας σε συνδιασμο με φορτιο. Επισης υπαρχουν και λογοι ασφαλειας που θα πας να τελικωσεις 240 και 20 χαω ωστε να ρυθμισεις καυσιμα και αβανς? Ειδικα για αβανς πως θα ακουσεις να χτυπαει το μοτερ? Μη δημιουργουμε λοιπον παιδια εντυπωσεις. Ο σωστος προγραμματισμος γινεται πρωτα στο δυναμομετρο και στη συνεχεια μια μικρη βολτα απλα βεβαιωνει οτι ολα ειναι οκ η τελος παντων στο δρομο γινονται ελαχιστες μικροδιορθωσεις. Περι ιπποδυναμης τωρα οποις δεν πειθεται με τα αλογα που ειδε στο δυναμομετρο βρισκει ενα θεωρητικα αντιστοιχο αυτοκινητο ανοιγει μαζι του και βλεπει τι ψαρια πιανει. απλα τα πραγματα.
Φίλε g6 θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω μαζί σου και να σχολιασω ότι μάλον δεν έχεις ασχολήθεί με το αντικείμενο(προγραμματισμός) γιαυτό και διακαιολογημένα δεν γνωρίζεις σχετικά.Λοιπόν πρώτα από όλα σε όλο τον βελτιωμενο(Αμερικη,Αγγλια....) κόσμο κάνουν πρώτα steet tuning και μετά dyno tuning το οποίο γίνεται για fine tuning του street tuning.Επίσης αναφέρεις πως θα ακούσεις τα "πειράκια" στο street tuning.Λοιπόν πρωτα απο όλα στην προανάφλεξη ανάφει το check engine διαδοχικά και τα περισσοτερα σοβαρά plug n' play ECU υπθστηρίζουν τον εργοστασιακό αισθήτηρα προανάφλεξης.Επίσης ο σοβαρός tuner έχει ακουστικά με μικρόφωνο το οποίο τοποθετήται στο χώρο του κινητήρα και κατά τη διάρκεια της ρύθμισης ακούει συνεχώς τον κινητήρα.Το πρώτο θέμα λύθηκε. Αναφέρεις επίσης για λόγους ασφαλείας που να πας για ρύθμιση στο δρόμο!!!Εκεί που βάζεις τις κοντρες σου γιατί σίγουρα την ώρα της κόντρας δεν σκέφτεσαι την ασφάλεια.Πάντως στη Β.Ελλάδα υπάρχουν πολλά μέρη για street tuning.Επίσης κάνεις λόγο για φορτία!!!υπάρχουν καλύτερα φορτία απο τα πραγματικά τα οποία υπαρχουν στο δρόμο.Μην ξεχνάς ότι το δυναμόμετρο είναι ένας προσομοιωτής συνθηκών και τίποτα παραπάνω.Πές πως να ρυθμίσεις το αβανς & το καύσιμο σε υψηλές ταχύτητες?Με τον ανεμιστήρα του δυναμόμετρου?Ειναι τελείως λάθος γιατί σε υψηλές ταχύτητες τα after market kit εισαγωγής(CAI,SAI,AIR BOXES....) για καλύτερη απόδοση κάνουν χρήση του φαινομένου ram air.Φυσικά γνωρίζεις ότι τα εργοστάσια κάνουν street tuning σε δρόμους και πίστες και dyno tuning για ραφινάρισμα των καμπυλών και της κατανάλωσης.Απλά για να γίνει street tuning o βελτιωτής πρέπει να ασχοληθεί.Εμένα ο ανθρωπος ασχοληθηκε 9 ώρες!!! σε πατημένο πρόγραμμα, πως να μην γίνει καλό το αυτοκίνητο.Και πάλι μου είπε ότι θα το τελειοποιησει την επόμενη φορά.Επαγγελματίας και άξιζε τα λεφτά του. Για οποιαδήποτε απορία στη διάθεση σου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-07, 14:06
g6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Φιλε μου οχι απλα εχω ασχοληθει αλλα εχω φαει τα νιατα μου με το αντικειμενο. Αρχικα φορουσα e-manage και στη συνεχεια περασα στη λυση του αγραφου για πιο ακραια πραγματα. Αρα ξερω πολυ καλα και τι λεω και πως το λεω. Στην προαναφελξη (πειρακια) δεν ειναι αναγκαιο να αναψει το check. Να σου πω επισης μια και αναφερθηκε πιο πριν το ονομα (μην κατηγορηθω πως διαφημιζω κιολας) οτι και ο Μοτις ετσι κανει, πρωτα φτιαχνει το προγραμμα στο δυναμομετρο και μετα επιβεβαιωνει και ψιλοδιορθωνει στο δρομο. Το street tuning ενδεικνειται για γιδοβοσκους ασχετους προγραμματιστες που θεωρουν τα δυναμομετρα μηχανηματα του διαβολου αφου δεν τα ξερουν. Ολα αυτα προς ενημερωση και χωρις καμια διαθεση παρξηγησης παντα. Αν θες επισης μπορεις σε αλλες σελιδες να βρεις λεπτομερειες για το αυτοκινητο μου και να συζητησουμε....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-07, 14:55
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Αρα υπάρχουν δύο σχολές προγραμματιστών, ο ένας υποστηρίζει τη μια και ο άλλος την άλλη, αφου είστε ευχαριστημένοι και οι δυο αυτο είναι το θετικό.

Εμένα και οι δυο καλές μου φαίνονται, αρκει να έχει ο αλλος διάθεση να ασχοληθεί με το αμάξι σου, αυτο παίζει το μεγαλύτερο και σημαντικότερο ρόλο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-07, 20:24
THANOSTRD Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από g6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε μου οχι απλα εχω ασχοληθει αλλα εχω φαει τα νιατα μου με το αντικειμενο. Αρχικα φορουσα e-manage και στη συνεχεια περασα στη λυση του αγραφου για πιο ακραια πραγματα. Αρα ξερω πολυ καλα και τι λεω και πως το λεω. Στην προαναφελξη (πειρακια) δεν ειναι αναγκαιο να αναψει το check. Να σου πω επισης μια και αναφερθηκε πιο πριν το ονομα (μην κατηγορηθω πως διαφημιζω κιολας) οτι και ο Μοτις ετσι κανει, πρωτα φτιαχνει το προγραμμα στο δυναμομετρο και μετα επιβεβαιωνει και ψιλοδιορθωνει στο δρομο. Το street tuning ενδεικνειται για γιδοβοσκους ασχετους προγραμματιστες που θεωρουν τα δυναμομετρα μηχανηματα του διαβολου αφου δεν τα ξερουν. Ολα αυτα προς ενημερωση και χωρις καμια διαθεση παρξηγησης παντα. Αν θες επισης μπορεις σε αλλες σελιδες να βρεις λεπτομερειες για το αυτοκινητο μου και να συζητησουμε....
Φίλε g6 δεκτή η αποψη σου αλλα θα μου επιτρέψεις να επιμείνω στη δική μου διότι και την τεκμηρίωσα,όχι από το δικό μου το αυτοκίνητο αλλα από τι γίνεται στον υπόλοιπο "πολιτισμένο"κόσμο.Αν επισκέπτεσαι και ξένα forum βελτίωσης,καθώς και site βελτιωτικών οίκων τότε δεν θα υποστήριζες την άποψη σου. Καλα χλμ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-07, 20:28
THANOSTRD Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αρα υπάρχουν δύο σχολές προγραμματιστών, ο ένας υποστηρίζει τη μια και ο άλλος την άλλη, αφου είστε ευχαριστημένοι και οι δυο αυτο είναι το θετικό.

Εμένα και οι δυο καλές μου φαίνονται, αρκει να έχει ο αλλος διάθεση να ασχοληθεί με το αμάξι σου, αυτο παίζει το μεγαλύτερο και σημαντικότερο ρόλο.
Φίλε hatzidi όντως υπάρχουν δύο σχολές προγραμματιστών,των επαγγελματιών προγραμματιστών & των αρπακολατζήδων που κοιτουν σε μία μέρα να φτιάξουν 3-4 αυτοκίνητα να τα αρπάξουν και μετά"μη τον είδατε τον Παναή".Αλλωστε εσυ που επισκεπτεσαι ξένα site ξέρεις ποια είναι η σωστή μέθοδος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-03-07, 21:51
Το avatar του χρήστη ppschrs
ppschrs Offline:
Moderator

Περιοχή: Χαλκίδα
Δύναμη Σεβασμού: 258
ppschrs έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
φιλε G6 τι γνώμη έχεις για τον e manage?Τι τιμή έχει περίπου καινούριος?Αξίζει τον κόπο για μαμά ts?Τι θα μου δώσει περίπου?Μόνο ελεύθερο φίλτρο έχω!Δεν θέλω να βάλω μπάσο στο θόρυβο γιατί ταξιδεύω πολύ!Οπότε φιλτροχωάνη έχει δοκιμαστεί και έχει απορριφθει!Εχω βρει εναν παράλληλο greddy e manage και το σκέφτομαι!Επίσης σκέφτομαι και τον apexi που πουλάει ενας φίλος εδω μέσα!Σε ποιον λέτε να το προγραμματίσω?Κανα τηλέφωνο έχετε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-07, 09:55
g6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Αφου λοιπον η σωστη μεθοδος ειναι η ρυθμιση στο δρομο αρα τι τα θελουμε τα δυναμομετρα? Αφου οπως λες το δυναμομετρο δουλέυει στο περιπου απο πλευρας φορτιων κλπ τοτε πως θα διορθωσεις οτι εκανες στο δρομο? Μπως το χαλασεις? Μαλλον ναι. Αρα η κοινη λογικη λεει. Φτιαχνω το αυτοκινητο με ασφαλεια στο δυναμομετρο προσομειωνοντας συνθηκες και καταστασεις και μετα το βγαζω και μια βολτα στο δρομο οπου κλεινω οποιες τρυπες πιθανον εχουν μεινει σε νεκρα σημεια που ενδεχομενως δεν προεκυψαν στο δυναμομετρο. Μιλαμε για απλη λογικη και οχι για επιστημη!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-03-07, 12:11
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 362
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδια κ στις δυο περιπτωσεις εχουμε πλεονεκτηματα κ μειονεκτηματα....το μειονεκτημα στο δρομο το κερδιζεις απο το δυναμομετρο που σου δινει στο χαρτι επιδοσεις κ καταστασεις κ το μειονεκτημα του δυναμομετρου οπως για παραδειγμα η ροη του αερα που δεν ειναι ιδια με τις πραγματικες συνθηκες οπως κ οι θερμοκρασιες που ειναι εντελως διαφορετικες τα παιρνεις δοκιμαζοντας στο δρομο....αρα η πιο σωστη ρυθμιση πιστευω ειναι ο συνδυασμος κ των δυο.....αν ηταν μονο στο δυναμομετρο η μονο στο δρομο,τοτε ενας προγραμματιστης-μηχανικος που δοκιμαζε ενα αμαξι παραγωγης θα το δοκιμαζε μονο στο δρομο η μονο στο δυναμομετρο.....αντιθετα βλεπουμε οτι τρωνε μηνες κ στο ενα ειδος δοκιμης κ στο αλλο...επισης κατι που το κανουν ελαχιστοι ειναι η ρυθμιση με laptop με τρελα προγραμματα την ωρα που κινειται το αμαξι σε πραγματικες συνθηκες στο δρομο κοινως...οπου με αυτη τη λυση κ βλεπουν πως συμπεριφερεται αλλα κ τι νουμερα βγαζει...

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Greddy e-manage Blue TRIA4EFE ΦΟΡΟΥΜ 22 20-08-13 00:27
DIY Rebuild your ebay Greddy type-s/rs bov NikiforosGT Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 17-09-10 20:33
Greddy e-manage on bosch Gorillas TOYOTA COROLLA E 12 46 04-08-09 17:39
Kompressor kit της Greddy σε 3ΖΖ-FE VVT-i 1.6l koperton 3ZZ 1.6L VVTi 36 05-04-09 12:20
ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ GREDDY NIKOS.99 OFF TOPIC 2 06-01-08 10:29

Page generated in 0,18853807 seconds (80,33% PHP - 19,67% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:42.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com