Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 18-03-07, 22:02
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παντως σε ενα ταξιδι με 150+ με 6η θα ειναι ποιο ξεκουραστο το αμαξι και με λιγοτερη καταλωση ετσι δεν ειναι?κοιτα μεχρι στιγμης ολα καλα φαινοντε ετσι οπως τα λες!!!!
Παλιά 19-03-07, 00:29
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Ναι ετσι ειναι!Κοιτα να δεις το συγκεκριμενο 6αρι σαζμαν,στα δικα μας κυβικα και αλογα,ειναι ενα κοντο 5αρι που κολακευει το αμαξι και αντισταθμιζει εως ενα βαθμο την μικρη ροπη χαμηλα,στις ρεμπριζ ειδικα το αμαξι σε σχεση με το απλο 5αρι θα σου φανει πιο δυνατο,λογω νευρου...συν οτι εχεις μια επιπλεον σχεση, για το ταξιδι που σου ριχνει τον θορυβο και την καταναλωση,αλλα παρολα αυτα φορτωνει και αρκετα καλα μεχρι την τελικη...δεν χρειαζεται να κατεβασεις πεμπτη για να επιταχυνεις εκτος κι αν κανεις κοντρα και θες πολλη επιταχυνση...κατι ψιλοενοχλητικο ειναι οτι επειδη τα γραναζια της πρωτης με την οπισθεν ειναι διπλα διπλα πολυ κοντα,οτανν επιταχυνεις με πρωτη ακους θορυβο απο το σαζμαν οπως κανει οταν επιταχυνεις με οπισθεν(σε αρκετα χαμηλοτερο επιπεδο βεβαια)αφου οταν το χα πρωτοπαρει νομιζα οτι εχει προβλημα,αλλα μου παν απο την toyota οτι ολα τα g6 ετσι κανουν...ειναι απο το εργοστασιο ετσι...επισης σαν σαζμαν καποιες φορες ψιλοσκαλωνει κυριως στην αλλαγη 2ης σε 3η ταχυτητα, αλλα γενικα εχει ωραια σφιχτη αισθηση!Απλα εγω δεν μπορω να σου πω πως θα δουλευει στο δικο σου που εχει διαφορετικα αλογα...οταν πηγαινεις χαλαρα θα ναι ετσι οπως στα λεω...στις κοντρες και το κυνηγητο ομως θα φορτωνει πολυ γρηγορα και θα σου δινει,μολις 30-35 χλμ περιπου σε καθε σχεση,γενικα θα κανεις συνεχως αλλαγες και θα το χαιρεσαι απο 3η για να μην πω τεταρτη...αλλα με μπλοκε....στο 0-400 θα σκοτωνει...εξαλλου μπορεις να παρεις διαφορικο απο αλλο toyota μεγαλυτερων κυβικων πχ αβενσις 1800 που λογικα θα χει μακρυτερο βημα απο ενα 1400-1600 κορολλα και το αμαξι σου θα απλωνει καλυτερα!Αυτα ειναι θεμα γουστου,ποσο αγωνιαρικο το θες το αμαξι,και ρυθμιζονται...λυσεις υπαρχουν,αλλα για αρχη βαλε το,δε νομιζω να το μετανοιωσεις!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-03-07, 00:45
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX Εμφάνιση μηνυμάτων
...κατι ψιλοενοχλητικο ειναι οτι επειδη τα γραναζια της πρωτης με την οπισθεν ειναι διπλα διπλα πολυ κοντα,οτανν επιταχυνεις με πρωτη ακους θορυβο απο το σαζμαν οπως κανει οταν επιταχυνεις με οπισθεν(σε αρκετα χαμηλοτερο επιπεδο βεβαια)αφου οταν το χα πρωτοπαρει νομιζα οτι εχει προβλημα,αλλα μου παν απο την toyota οτι ολα τα g6 ετσι κανουν...ειναι απο το εργοστασιο ετσι...

Φιλε Γιωργο συμφωνω με αυτα που λες αλλα δεν συμφωνω με το πιο πανω κομματι.Επειδη εχω G6 δεν εχω ακουσει ποτε τετοιο θορυβο.Και εξαλλου ο θορυβος της οπισθεν οφειλεται στο οτι σε ολα τα αυτοκινητα το γραναζι της οπισθεν εχει οριζοντια αυλακωση.Δεν παιζει ρολο οτι το γραναζι της πρωτης ειναι διπλα απο αυτο της οπισθεν.
Οσο για την αλλαγη απο δευτερα σε τριτη οντως υπαρχει ενα κολλημα αλλα μολις οδηγησεις λιγο με αυτο το σαζμαν θα το συνηθησεις και ''θα βρεις τον τροπο του.''
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-03-07, 00:57
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
μονο στην 1η το κανει αυτο...ειναι χαμηλος ηχος αλλα αν προσεξεις ακουγεται,νομιζα οτι ειναι το μοτερ αλλα μετα το ξεχωρισα....στην toyota μου παν αυτο που σου ειπα...μπορει να μην θελαν να μου το αλλαξουν στην εγγυηση το σαζμαν η να το επισκευασουν και να με παραμυθιασαν...δεν ξερω τι να σου πω,ουτως η αλλως μιλαμε για πταισμα,μου παν οτι μαζι μαζι με τα γραναζια της πρωτης γυριζουν και της οπισθεν επειδη ειναι πολυ κοντα και παραγεται αυτος ο θορυβος...μακαρι να ναι καποια ψιλοφθορα στο δικο μου σαζμαν και να μην ισχυει γενικα...ενα μειον λιγοτερο για τον φιλο μας!! Εγω δεν εχω προβλημα απο αυτο,ουτε προκειται να πληρωνα λεφτα για νατο επισκευασω αν ειναι οντως καποια ψιλοφθορα,το αμαξι εγω το χω κανει 20000 χλμ και δεν εχω δει κατι αλλο παραξενο η επιδεινωση του θορυβου...ειναι πολυ ασημαντο και απλα το ανεφερα ως μια παρατηρηση ψαχνοντας για κατι αρνητικο ωστε να δωσω οσο το δυνατον περισσοτερο ολοκληρωμενη εικονα στο παιδι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-03-07, 02:15
Roy-D Offline:
Moderator

ωραια ειδη εχω ψηθει αλλα γιωργο εγω δεν ειμαι 1,4 ειμαι 1,8... και οταν μπει το σασμαν(πρωτα ο Θεος) θα εχω ενισχυμενο δισκο πλατο και β σταδιο υπερκυβισμου...
Παλιά 19-03-07, 02:36
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Ναι αλλα το διαφορικο σου παραμενει το ιδιο...το μαμα που χες παλιοτερα....αρα,κοντο....+πολλα παραπανω αλογα....οποτε.....1-2 τουλαχιστον, θα φορτωνουν αστραπη....ελπιζω να συνηθισεις γρηγορα, γιατι θα χτυπας κοφτες μεχρι να δωσει εντολη ο εγκεφαλος σου να αλλαξει το χερι σου ταχυτητα.....και ελπιζω να χεις αρκετα ψηλοτερα τον κοφτη πλεον ωστε να προλαβαινεις να αλλαζεις ταχυτητες αλλα και να απλωνει λιγο το μοτερ και να μαζευει χλμ!Το σαζμαν παντως κουμπωνει κουτι...ιδια μοτερ εχουμε...ελπιζω μονο να μη χρειαζεται φαναρτζοδουλεια στους θολους επειδη λογω επιπλεον μηκους που θα χει απο τα περισσοτερα γραναζια...αλλα τι στο διαολο...το ε111 μπροστα ε12 φαινεται σαν σταρλετακι...δεν μπορει να μην εχεις χωρο κατω απο το καπω...και βασεις ιδιες θα χουμε λογικα...καλη επιτυχια στο project man!Ελπιζω να γινει το αμαξι οπως το φανταζεσαι κι ακομα καλυτερο!!!Θελω να ρθω σε μια συναντηση να γνωρισω τα παιδια...να χαζεψω κι ολα τα τερατακια σας...να περνω ιδεες κι εγω...μετα τον ιουνη που περναω κτεο...θελω να αρχισω να το γαργαλαω λιγο...εμφανισιακα και μηχανικα,σε κυριλε επιπεδα..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-03-07, 02:44
Roy-D Offline:
Moderator

παντα σε κυριλλε επιπεδα...τωρα οσο για το σασμαν κουμπωνει κουτι αλλα νομιζω με την χελωνα την δικια μου...αλλα μην σε παρω και στον λαιμο μου.ακομα δεν εχει μπει προγραμμα για να ανεβει ο κοφτης αρα ειμαστε στο μαμα επιπεδο σε θεμα κοφτων...να σε ρωτησω κατι αλλο η διαδρομη ειναι κοντη ε?εννοω απο 1η σε 2α και παει λεγοντας απο το σασμαν το δικο μου?(το μαμα του Ε12 εννοω)
Παλιά 19-03-07, 03:03
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Δεν εχει μεγαλες διαδρομες ...αλλα θα μπορουσε να ναι και καλυτερο..ειναι κι ολοκληρο ματσουκι ο λεβιες και ισως γιαυτο δεν μου φαινεται τελειο,μια χαρα ειναι παντως και ακριβες αρκετα ,χωρις τζογους και με σφιχτη αισθηση,αν θες ομως κοντρες τυπου dragster....ενα πιο μαζεμενο λεβιεδακι..η ποιο extreme..ενα quickshift θα το κανε καρααψογο!!!Για καθημερινη και σπορ χρηση ειναι καλο και μαμα...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ψαχνω 6αρι Σασμαν XARIS TOYOTA COROLLA 111(G6) 0 30-05-06 22:46

Page generated in 0,15988588 seconds (81,58% PHP - 18,42% MySQL) with 39 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:10.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com