Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
|
|
|
15-03-07, 00:19
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas
Πολλά δεν είναι αν αναλογιστεί κανείς ότι το συγκεκριμένο κιτ δίνει 245-250 μέχρι τιν κόφτη , δηλαδή 8250.
Απότην στιγμή που ανέβασες τον κόφτη στις 8700, δηλαδή +450, λογικό είναι να πάρεις 25 άλογα παραπάνω.
Επίσης ο χρονισμός δεν μπορεί να αλλάξει από τον EMU.
|
κοσμα εαν δεις το διάγραμα τα ίδια άλογα έχει και στις 8000, αρα δεν είναι θέμα στροφών.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1
Καλισπερα hatzidi βασικα ηθελα να σου πω οτι πρεπει να το προσεχεις παραπανω τωρα μην τυχων σε καποιο πατημα σου στεγνωσει σε μεγαλες ταχυτητες γιατι αυτο το εκανε και η powerchips για να βγαζει περισοτερα αλογα το προγραμμα της απο του αλλους βελτιωτες με αποτελεσμα να "χτυπανε" τα μοτερ που εφτιαχναν καποια στιγμη.
|
είναι πέριπου στο 13 στις μεσαίες και 12.6 στις ψηλές, απο 11 και 12 που έπαιζε, θα το ξαναδω πάντως το πρόγραμμα
|
15-03-07, 09:17
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1
Φιλε μου αυτο που λες δεν γινεται.Δηλαδη αν ανεβασει 10αρες θα βγαλει και 300+ αλογα?Απλα ο φιλος hatzidi το ψιλοστεγνωσε απο καυσιμο και ανεβηκε η ισχυς του κινητηρα του.Δεν μπορεις να παρεις δυναμη μονο με τον να μετατοπισεις τον κοφτη.
|
Όντως στο διάγραμμα του Γιώργου μένουν εκεί γιατί πέφτει η ροπή μετά τις 8000.
Αν όμως καταφέρεις να κρατήσεις ροπή όσο πιο ψιλά γίνεται τότε θα πάρεις ακόμα περισσότερα άλογα.
15-03-07, 14:29
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Σωστο αυτο που λες αλλα οι εκκεντροφοροι τα εχουν δωσει ολα οποτε πρεπει να μπεις στην διαδικασια να βαλεις αγριοτερους για να μπορεσεις να βγαλεις περισοτερη δυναμη και σε πιο υψηλες στροφες.
|
|
|
|
17-03-07, 22:05
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas
Όντως στο διάγραμμα του Γιώργου μένουν εκεί γιατί πέφτει η ροπή μετά τις 8000.
Αν όμως καταφέρεις να κρατήσεις ροπή όσο πιο ψιλά γίνεται τότε θα πάρεις ακόμα περισσότερα άλογα.
|
Εγώ δεν έχω βάλει το κιτ επειδή είμαι ατμοσφαιρικός(εισαγωγή,εξαγωγή,PFC,βολάν...).Επειδ ή δεν έχεις κάνει street tuning με αληθινά φορτία,να ξέρεις ότι τα άλογα του δυναμόμετρου είναι πλασματικά.Θα μου φαινόταν ποιό υγιές να μου έλεγες ότι έβγαλε 260hp με street tuning παρά το νούμερο από fine tuning το οποίο έγινε σε παράλληλο εγκέφαλο και όχι stand alone οποίος έχεις σαφώς περισσότερες προοπτικές αναβάθμισης.Στο site το Αμερικάνικο που μπαίνεις δες τις μέγιστες ιπποδυνάμεις(αναλογικά) πού βγάζουν τα Celica τα οποία είναι ρυθμισμένα από γνώστες(MWR,BOOSTED....).Επίσης είναι γνωστό ότι τα Αθηναικά δυναμόμετρα έιναι αισιοδοξα τις περισσοτερες φορές και θα στο αποδείξω...Όσο ήσουν στο δυναμόμετρο χτύπησε πειράκια το αυτοκίνητο?Αν όχι τότε δεν είχε φορτίο στα ράουλα.Όταν δεν έχει φορτίο τότε λιγοτερες τριβές και περισσότερα hp στο στρόφαλο.Πρόσεχε όταν επιταχύνεις από χαμηλές στροφές και να ξέρεις το καλυτερο είναι,πρώτα street tuning & μετά δυναμόμετρο,...όπως Αμερική .Επίσης φίλε Κοσμά το ultimate ρυθμίζει χρονισμό αλλά όχι βύθισμα
|
18-03-07, 01:43
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
φίλε thanostrd, δεν διαφωνω σε αυτά που λες, μακάρι να είχαμε και εμεις εδω, έναν BOOSTED.
Απλά στην Αμερική εαν δεν κάνω λάθος δεν έχουν 100 οκτάνια, και αν θυμάμαι καλά βγαίνουν περίπου στα 230 ρόδα με pfc.
Το δικό μου δεν ρυθμίστηκε σε δυναμόμετρο με ραούλα αλλά σε δυναμόμετρο που βάζεις φορτίο. (πες μου ποίο Αθηναικό Δυναμόμετρο θεωρείς ποίο αξιόπιστο ωστε να το εχω υπόψη μου).
Ενδιαφέρον αυτό που λες αυτο με τον χρονισμό εγω και ο Κοσμάς νομιζαμε ότι δεν μπορείς να το πειράξεις, αν ξέρεις λεπτομέριες μας λες.
Το δικό σου ποιός το ρύθμισε αν επιτρέπετε ?
|
|
|
|
18-03-07, 23:38
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2
φίλε thanostrd, δεν διαφωνω σε αυτά που λες, μακάρι να είχαμε και εμεις εδω, έναν BOOSTED.
Απλά στην Αμερική εαν δεν κάνω λάθος δεν έχουν 100 οκτάνια, και αν θυμάμαι καλά βγαίνουν περίπου στα 230 ρόδα με pfc.
Το δικό μου δεν ρυθμίστηκε σε δυναμόμετρο με ραούλα αλλά σε δυναμόμετρο που βάζεις φορτίο. (πες μου ποίο Αθηναικό Δυναμόμετρο θεωρείς ποίο αξιόπιστο ωστε να το εχω υπόψη μου).
Ενδιαφέρον αυτό που λες αυτο με τον χρονισμό εγω και ο Κοσμάς νομιζαμε ότι δεν μπορείς να το πειράξεις, αν ξέρεις λεπτομέριες μας λες.
Το δικό σου ποιός το ρύθμισε αν επιτρέπετε ?
|
Γεια σου ξανά φίλε Hatzidi.Όσον αφορα τα δυναμόμετρα όλα έχουν φορτίο για να μπορούν να μετράνε τις απώλειες.Τώρα και η δική μου απορία είναι από τι εξαρτάται και ρυθμίζει ο κάθε βελτιώτής αναλόγως το αυτοκίνητο και το φορτίο για τη δυναμομέτρηση?(Εδώ θα μας βοηθήσει κάποιος γνώστης).Πάντως όταν πας να μετρήσεις ένα αυτοκίνητο πάντα σε ρωτάνε πόσα hp περιμένεις,εσυ ψαρώνεις λες και τσούπ το αυτοκίνητο έχει πάντα περίπου 10hp παραπάνω.Παράξενο!!.Πάντως όταν δυναμομέτρησα το δικό μου δεν είπα πόσα περίμενα(φυσικά με ρώτησαν) και έπεσα μέσα σε αυτά που θεωρούσα λογικά.Δεν υπάρχουν "κακά"δυναμόμετρα μόνο κερδοσκόποι.Κύπριος βελτιώτής (όχι ο Μοττης,γιατί βγάζει πολλά άλογα ) που δεν υπόσχεται πολλά άλογα αλλά πολύ καλή λειτουργία του μοτέρ για αυτό και κάνει μόνο street tuning.
|
|
|
|
18-03-07, 23:40
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από THANOSTRD
Γεια σου ξανά φίλε Hatzidi.Όσον αφορα τα δυναμόμετρα όλα έχουν φορτίο για να μπορούν να μετράνε τις απώλειες.Τώρα και η δική μου απορία είναι από τι εξαρτάται και ρυθμίζει ο κάθε βελτιώτής αναλόγως το αυτοκίνητο και το φορτίο για τη δυναμομέτρηση?(Εδώ θα μας βοηθήσει κάποιος γνώστης).Πάντως όταν πας να μετρήσεις ένα αυτοκίνητο πάντα σε ρωτάνε πόσα hp περιμένεις,εσυ ψαρώνεις λες και τσούπ το αυτοκίνητο έχει πάντα περίπου 10hp παραπάνω.Παράξενο!!.Πάντως όταν δυναμομέτρησα το δικό μου δεν είπα πόσα περίμενα(φυσικά με ρώτησαν) και έπεσα μέσα σε αυτά που θεωρούσα λογικά.Δεν υπάρχουν "κακά"δυναμόμετρα μόνο κερδοσκόποι.Κύπριος βελτιώτής (όχι ο Μοττης,γιατί βγάζει πολλά άλογα ) που δεν υπόσχεται πολλά άλογα αλλά πολύ καλή λειτουργία του μοτέρ για αυτό και κάνει μόνο street tuning.
|
Δεν ανέφερα το όνομα του βελτιώτή λόγω διαφήμισης αν θέλεις πληροφορίες pm me και θα σου πώ.
|
|
|
|
19-03-07, 00:01
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παντως ο Μωττης σεταρε το ρχ7 του κολλητου μου και του βγαλε πολυ καλα αλογα και ροπη ρυθμιζοντας το μονο στο δρομο,στο δυναμομετρο του φωτεινελλη (που ειναι το πιο αυστηρο και ακριβες κι ο ανθρωπος δεν ειναι μουφας σαν καποια αλλα γνωστα δυναμομετρα..)πηγαν μονο για ενα πατημα να δουν τι κανει το αμαξι,περα απο το δρομο και στα χαρτια...Το αμαξι με βαση τα πραγματα που φοραει κι οτι για ασφαλεια εχει σχετικα πλουσια μειγματα,εβγαλε πολυ καλα νουμερα και καμπυλες !και στο δρομο απο τα ανοιγματα που χουν γινει,φαινεται πως οντως τα χει αυτα τα αλογα!!ο Μοττης ειναι μια καλη επιλογη και προσεχει παρα πολυ,αν δεν το ξερει το αμαξι σου,δεν προκειται να σου φτιαξει ρισκαδορικο προγραμμα που για να βγαλει 10 αλογα παραπανω θα σου κανει χαλια καμπυλες,θα στο στεγνωσει σχεδον απο μειγματα,και να τρεμεις μη σου σπασει....εξαλλου ο ανθρωπος εχει πολυ καλο ονομα στην αγορα και δε νομιζς οτι θα θελε να το χαλασει,γιατι απο αυτο το ονομα βγαζει ενα σκασμο λεφτα......
|
|
|
|
19-03-07, 22:25
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
Παντως ο Μωττης σεταρε το ρχ7 του κολλητου μου και του βγαλε πολυ καλα αλογα και ροπη ρυθμιζοντας το μονο στο δρομο,στο δυναμομετρο του φωτεινελλη (που ειναι το πιο αυστηρο και ακριβες κι ο ανθρωπος δεν ειναι μουφας σαν καποια αλλα γνωστα δυναμομετρα..)πηγαν μονο για ενα πατημα να δουν τι κανει το αμαξι,περα απο το δρομο και στα χαρτια...Το αμαξι με βαση τα πραγματα που φοραει κι οτι για ασφαλεια εχει σχετικα πλουσια μειγματα,εβγαλε πολυ καλα νουμερα και καμπυλες !και στο δρομο απο τα ανοιγματα που χουν γινει,φαινεται πως οντως τα χει αυτα τα αλογα!!ο Μοττης ειναι μια καλη επιλογη και προσεχει παρα πολυ,αν δεν το ξερει το αμαξι σου,δεν προκειται να σου φτιαξει ρισκαδορικο προγραμμα που για να βγαλει 10 αλογα παραπανω θα σου κανει χαλια καμπυλες,θα στο στεγνωσει σχεδον απο μειγματα,και να τρεμεις μη σου σπασει....εξαλλου ο ανθρωπος εχει πολυ καλο ονομα στην αγορα και δε νομιζς οτι θα θελε να το χαλασει,γιατι απο αυτο το ονομα βγαζει ενα σκασμο λεφτα......
|
Σωστα και εγω απο τον μοττη εμεινα καταευχαριστημενος βεβαια το στο δυναμομετρο εδειξε πιο λιγα απο οτι περιμενα αλλα στο δρομο πηγαινε καλα και δουλευε ρολοι.Αν θελεις φιλε THANOS πες μας και εμας για ποιον βελτιωτη αναφερεις.
|
19-03-07, 23:29
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ισως εννοει το mike Χαραλαμπους,πασιγνωστος βελτιωτης που χει φτιαξει αμαξια τερατα!Toyota supra και πολλα αλλα!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18482900 seconds (79,77% PHP - 20,23% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:02. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|