Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 15-03-07, 00:19
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas Εμφάνιση μηνυμάτων
Πολλά δεν είναι αν αναλογιστεί κανείς ότι το συγκεκριμένο κιτ δίνει 245-250 μέχρι τιν κόφτη , δηλαδή 8250.
Απότην στιγμή που ανέβασες τον κόφτη στις 8700, δηλαδή +450, λογικό είναι να πάρεις 25 άλογα παραπάνω.

Επίσης ο χρονισμός δεν μπορεί να αλλάξει από τον EMU.
κοσμα εαν δεις το διάγραμα τα ίδια άλογα έχει και στις 8000, αρα δεν είναι θέμα στροφών.

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλισπερα hatzidi βασικα ηθελα να σου πω οτι πρεπει να το προσεχεις παραπανω τωρα μην τυχων σε καποιο πατημα σου στεγνωσει σε μεγαλες ταχυτητες γιατι αυτο το εκανε και η powerchips για να βγαζει περισοτερα αλογα το προγραμμα της απο του αλλους βελτιωτες με αποτελεσμα να "χτυπανε" τα μοτερ που εφτιαχναν καποια στιγμη.
είναι πέριπου στο 13 στις μεσαίες και 12.6 στις ψηλές, απο 11 και 12 που έπαιζε, θα το ξαναδω πάντως το πρόγραμμα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-03-07, 09:17
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε μου αυτο που λες δεν γινεται.Δηλαδη αν ανεβασει 10αρες θα βγαλει και 300+ αλογα?Απλα ο φιλος hatzidi το ψιλοστεγνωσε απο καυσιμο και ανεβηκε η ισχυς του κινητηρα του.Δεν μπορεις να παρεις δυναμη μονο με τον να μετατοπισεις τον κοφτη.
Όντως στο διάγραμμα του Γιώργου μένουν εκεί γιατί πέφτει η ροπή μετά τις 8000.
Αν όμως καταφέρεις να κρατήσεις ροπή όσο πιο ψιλά γίνεται τότε θα πάρεις ακόμα περισσότερα άλογα.
Παλιά 15-03-07, 14:29
Το avatar του χρήστη akis_1
akis_1 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 255
akis_1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σωστο αυτο που λες αλλα οι εκκεντροφοροι τα εχουν δωσει ολα οποτε πρεπει να μπεις στην διαδικασια να βαλεις αγριοτερους για να μπορεσεις να βγαλεις περισοτερη δυναμη και σε πιο υψηλες στροφες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-03-07, 22:05
THANOSTRD Offline:
Νεότατος

THANOSTRD είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas Εμφάνιση μηνυμάτων
Όντως στο διάγραμμα του Γιώργου μένουν εκεί γιατί πέφτει η ροπή μετά τις 8000.
Αν όμως καταφέρεις να κρατήσεις ροπή όσο πιο ψιλά γίνεται τότε θα πάρεις ακόμα περισσότερα άλογα.
Εγώ δεν έχω βάλει το κιτ επειδή είμαι ατμοσφαιρικός(εισαγωγή,εξαγωγή,PFC,βολάν...).Επειδ ή δεν έχεις κάνει street tuning με αληθινά φορτία,να ξέρεις ότι τα άλογα του δυναμόμετρου είναι πλασματικά.Θα μου φαινόταν ποιό υγιές να μου έλεγες ότι έβγαλε 260hp με street tuning παρά το νούμερο από fine tuning το οποίο έγινε σε παράλληλο εγκέφαλο και όχι stand alone οποίος έχεις σαφώς περισσότερες προοπτικές αναβάθμισης.Στο site το Αμερικάνικο που μπαίνεις δες τις μέγιστες ιπποδυνάμεις(αναλογικά) πού βγάζουν τα Celica τα οποία είναι ρυθμισμένα από γνώστες(MWR,BOOSTED....).Επίσης είναι γνωστό ότι τα Αθηναικά δυναμόμετρα έιναι αισιοδοξα τις περισσοτερες φορές και θα στο αποδείξω...Όσο ήσουν στο δυναμόμετρο χτύπησε πειράκια το αυτοκίνητο?Αν όχι τότε δεν είχε φορτίο στα ράουλα.Όταν δεν έχει φορτίο τότε λιγοτερες τριβές και περισσότερα hp στο στρόφαλο.Πρόσεχε όταν επιταχύνεις από χαμηλές στροφές και να ξέρεις το καλυτερο είναι,πρώτα street tuning & μετά δυναμόμετρο,...όπως Αμερική .Επίσης φίλε Κοσμά το ultimate ρυθμίζει χρονισμό αλλά όχι βύθισμα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-03-07, 01:43
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φίλε thanostrd, δεν διαφωνω σε αυτά που λες, μακάρι να είχαμε και εμεις εδω, έναν BOOSTED.
Απλά στην Αμερική εαν δεν κάνω λάθος δεν έχουν 100 οκτάνια, και αν θυμάμαι καλά βγαίνουν περίπου στα 230 ρόδα με pfc.
Το δικό μου δεν ρυθμίστηκε σε δυναμόμετρο με ραούλα αλλά σε δυναμόμετρο που βάζεις φορτίο. (πες μου ποίο Αθηναικό Δυναμόμετρο θεωρείς ποίο αξιόπιστο ωστε να το εχω υπόψη μου).

Ενδιαφέρον αυτό που λες αυτο με τον χρονισμό εγω και ο Κοσμάς νομιζαμε ότι δεν μπορείς να το πειράξεις, αν ξέρεις λεπτομέριες μας λες.
Το δικό σου ποιός το ρύθμισε αν επιτρέπετε ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-03-07, 23:38
THANOSTRD Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2 Εμφάνιση μηνυμάτων
φίλε thanostrd, δεν διαφωνω σε αυτά που λες, μακάρι να είχαμε και εμεις εδω, έναν BOOSTED.
Απλά στην Αμερική εαν δεν κάνω λάθος δεν έχουν 100 οκτάνια, και αν θυμάμαι καλά βγαίνουν περίπου στα 230 ρόδα με pfc.
Το δικό μου δεν ρυθμίστηκε σε δυναμόμετρο με ραούλα αλλά σε δυναμόμετρο που βάζεις φορτίο. (πες μου ποίο Αθηναικό Δυναμόμετρο θεωρείς ποίο αξιόπιστο ωστε να το εχω υπόψη μου).

Ενδιαφέρον αυτό που λες αυτο με τον χρονισμό εγω και ο Κοσμάς νομιζαμε ότι δεν μπορείς να το πειράξεις, αν ξέρεις λεπτομέριες μας λες.
Το δικό σου ποιός το ρύθμισε αν επιτρέπετε ?
Γεια σου ξανά φίλε Hatzidi.Όσον αφορα τα δυναμόμετρα όλα έχουν φορτίο για να μπορούν να μετράνε τις απώλειες.Τώρα και η δική μου απορία είναι από τι εξαρτάται και ρυθμίζει ο κάθε βελτιώτής αναλόγως το αυτοκίνητο και το φορτίο για τη δυναμομέτρηση?(Εδώ θα μας βοηθήσει κάποιος γνώστης).Πάντως όταν πας να μετρήσεις ένα αυτοκίνητο πάντα σε ρωτάνε πόσα hp περιμένεις,εσυ ψαρώνεις λες και τσούπ το αυτοκίνητο έχει πάντα περίπου 10hp παραπάνω.Παράξενο!!.Πάντως όταν δυναμομέτρησα το δικό μου δεν είπα πόσα περίμενα(φυσικά με ρώτησαν) και έπεσα μέσα σε αυτά που θεωρούσα λογικά.Δεν υπάρχουν "κακά"δυναμόμετρα μόνο κερδοσκόποι.Κύπριος βελτιώτής (όχι ο Μοττης,γιατί βγάζει πολλά άλογα ) που δεν υπόσχεται πολλά άλογα αλλά πολύ καλή λειτουργία του μοτέρ για αυτό και κάνει μόνο street tuning.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-03-07, 23:40
THANOSTRD Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από THANOSTRD Εμφάνιση μηνυμάτων
Γεια σου ξανά φίλε Hatzidi.Όσον αφορα τα δυναμόμετρα όλα έχουν φορτίο για να μπορούν να μετράνε τις απώλειες.Τώρα και η δική μου απορία είναι από τι εξαρτάται και ρυθμίζει ο κάθε βελτιώτής αναλόγως το αυτοκίνητο και το φορτίο για τη δυναμομέτρηση?(Εδώ θα μας βοηθήσει κάποιος γνώστης).Πάντως όταν πας να μετρήσεις ένα αυτοκίνητο πάντα σε ρωτάνε πόσα hp περιμένεις,εσυ ψαρώνεις λες και τσούπ το αυτοκίνητο έχει πάντα περίπου 10hp παραπάνω.Παράξενο!!.Πάντως όταν δυναμομέτρησα το δικό μου δεν είπα πόσα περίμενα(φυσικά με ρώτησαν) και έπεσα μέσα σε αυτά που θεωρούσα λογικά.Δεν υπάρχουν "κακά"δυναμόμετρα μόνο κερδοσκόποι.Κύπριος βελτιώτής (όχι ο Μοττης,γιατί βγάζει πολλά άλογα ) που δεν υπόσχεται πολλά άλογα αλλά πολύ καλή λειτουργία του μοτέρ για αυτό και κάνει μόνο street tuning.
Δεν ανέφερα το όνομα του βελτιώτή λόγω διαφήμισης αν θέλεις πληροφορίες pm me και θα σου πώ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-03-07, 00:01
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Παντως ο Μωττης σεταρε το ρχ7 του κολλητου μου και του βγαλε πολυ καλα αλογα και ροπη ρυθμιζοντας το μονο στο δρομο,στο δυναμομετρο του φωτεινελλη (που ειναι το πιο αυστηρο και ακριβες κι ο ανθρωπος δεν ειναι μουφας σαν καποια αλλα γνωστα δυναμομετρα..)πηγαν μονο για ενα πατημα να δουν τι κανει το αμαξι,περα απο το δρομο και στα χαρτια...Το αμαξι με βαση τα πραγματα που φοραει κι οτι για ασφαλεια εχει σχετικα πλουσια μειγματα,εβγαλε πολυ καλα νουμερα και καμπυλες !και στο δρομο απο τα ανοιγματα που χουν γινει,φαινεται πως οντως τα χει αυτα τα αλογα!!ο Μοττης ειναι μια καλη επιλογη και προσεχει παρα πολυ,αν δεν το ξερει το αμαξι σου,δεν προκειται να σου φτιαξει ρισκαδορικο προγραμμα που για να βγαλει 10 αλογα παραπανω θα σου κανει χαλια καμπυλες,θα στο στεγνωσει σχεδον απο μειγματα,και να τρεμεις μη σου σπασει....εξαλλου ο ανθρωπος εχει πολυ καλο ονομα στην αγορα και δε νομιζς οτι θα θελε να το χαλασει,γιατι απο αυτο το ονομα βγαζει ενα σκασμο λεφτα......
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-03-07, 22:25
Το avatar του χρήστη akis_1
akis_1 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 255
akis_1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX Εμφάνιση μηνυμάτων
Παντως ο Μωττης σεταρε το ρχ7 του κολλητου μου και του βγαλε πολυ καλα αλογα και ροπη ρυθμιζοντας το μονο στο δρομο,στο δυναμομετρο του φωτεινελλη (που ειναι το πιο αυστηρο και ακριβες κι ο ανθρωπος δεν ειναι μουφας σαν καποια αλλα γνωστα δυναμομετρα..)πηγαν μονο για ενα πατημα να δουν τι κανει το αμαξι,περα απο το δρομο και στα χαρτια...Το αμαξι με βαση τα πραγματα που φοραει κι οτι για ασφαλεια εχει σχετικα πλουσια μειγματα,εβγαλε πολυ καλα νουμερα και καμπυλες !και στο δρομο απο τα ανοιγματα που χουν γινει,φαινεται πως οντως τα χει αυτα τα αλογα!!ο Μοττης ειναι μια καλη επιλογη και προσεχει παρα πολυ,αν δεν το ξερει το αμαξι σου,δεν προκειται να σου φτιαξει ρισκαδορικο προγραμμα που για να βγαλει 10 αλογα παραπανω θα σου κανει χαλια καμπυλες,θα στο στεγνωσει σχεδον απο μειγματα,και να τρεμεις μη σου σπασει....εξαλλου ο ανθρωπος εχει πολυ καλο ονομα στην αγορα και δε νομιζς οτι θα θελε να το χαλασει,γιατι απο αυτο το ονομα βγαζει ενα σκασμο λεφτα......
Σωστα και εγω απο τον μοττη εμεινα καταευχαριστημενος βεβαια το στο δυναμομετρο εδειξε πιο λιγα απο οτι περιμενα αλλα στο δρομο πηγαινε καλα και δουλευε ρολοι.Αν θελεις φιλε THANOS πες μας και εμας για ποιον βελτιωτη αναφερεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-03-07, 23:29
Το avatar του χρήστη GiWrGoS@XXX
GiWrGoS@XXX Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: E11 1.4 vvti g6
Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα GiWrGoS@XXX έχει φοβερή αύρα
Ισως εννοει το mike Χαραλαμπους,πασιγνωστος βελτιωτης που χει φτιαξει αμαξια τερατα!Toyota supra και πολλα αλλα!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Greddy e-manage Blue TRIA4EFE ΦΟΡΟΥΜ 22 20-08-13 00:27
DIY Rebuild your ebay Greddy type-s/rs bov NikiforosGT Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 17-09-10 20:33
Greddy e-manage on bosch Gorillas TOYOTA COROLLA E 12 46 04-08-09 17:39
Kompressor kit της Greddy σε 3ΖΖ-FE VVT-i 1.6l koperton 3ZZ 1.6L VVTi 36 05-04-09 12:20
ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ GREDDY NIKOS.99 OFF TOPIC 2 06-01-08 10:29

Page generated in 0,18482900 seconds (79,77% PHP - 20,23% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:02.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com