Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
|
|
11-03-07, 01:16
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh
Μία φοιτήτρια της γεωπονικής είμαι στο 2ο έτος. Είμαι αραβωνιασμένη και είμαι έγκυος 3 μηνών.
|
Μιλαμε σοβαρα..θα μου ελεγε η εγγυος γυναικα μου παω στην διαδηλωση..καλυτερα να την χτυπαγα εγω που θα την αφηνα τοσο μυαλο ειχε..ελεος με τις λακαμιες..μην τα πιστευετε.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Κώστα όλα σωστά αλλά και φοιτητές πάνε σε πορείες για να κάνουν επεισόδια. Είναι άσυλο ιδεών και όχι κακοποιών , όπως ξαναείπα. Αν έξω από τη σχολή σου σε χτυπήσει και σε κλέψει κάποιος και μετά μπει μέσα στη σχολή, δεν μπορέι να τον βγάλει κανείς. Με τίποτα!! Σου αρέσει αυτό? Γιατί να μη διατηρηθεί το άσυλο αλλά να μπορεί η αστυνομία να εισέλθει αν αναφερθούν και διαπιστωθούν κακουργηματικές πράξεις?? Αλλά αυτοί μόνο μάσα και κονδύλια για δήθεν έρευνα θέλουν...
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OxygeN
Δεν λεω οτι ολοι οι φοιτητες ειναι αγιοπαιδα..
|
--αυτο ειναι σωστο ασυλο υπο ορους!
Driver7..μαζι σου!
|
|
|
|
11-03-07, 06:41
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Φιλε driver7 σε καποια πραγματα συμφωνω μαζι σου και σε καποια διαφωνω.Αυτο ομως που με πειραζει σε οσα γραφεις ειναι οτι εχεις πολιτικοποιήσει τα πραγματα.Μιλας για ψευτοαριστερα, για δεξια και για στρατιωτικα καθεστωτα.Δεν με αφορανε τα πολιτικα σου πιστευω απλα η γνωμη μου ειναι πως ολοι τα ιδια σκ@τ@ ειναι.Προοδο δεν ειδα ουτε με τους μεν ουτε με τους δεν στον κλαδο της παιδειας.Οσο για τα στρατιωτικα καθεστωτα δεν γνωριζω την ηλικια σου αλλα αν δεν εχεις ζησει χουντα ρωτα τους γονεις σου για το θεμα αυτο να δεις τι θα σου πουνε που θα εχουν ζησει καποια πραγματα.Καλα ειναι να το λεμε στην πλακα αλλα ετσι η Ελλαδα θα γυρισει πισω και δεν θα παει μπροστα.Οσο για το νεο νομο η αποψη μου στο θεμα ασυλου ειναι συμφωνη με τη δικη σου 100%.Αλλα οτι αφορα αυτα που ειχαν ακουστει περι αιωνιων φοιτητων περι του αν κοβωσουν σε ενα μαθημα πανω απο ορισμενες φορες κτλπ θα πρεπει πρωτα να ξεκινησουν να διορθωνουν καποια πραγματα πρωτα μεσα στα ιδρυματα αυτα και μετα να μιλησουν για αιωνιους φοιτητες.Οπως να αρχιζουν σιγα σιγα να διωχνουν καθηγητες που δεν τους αξιζει η θεση που ειναι και το μονο που κοιτανε ειναι το χρημα.Και εγω βλεπω να βγαζω τη σχολη μου στα 6-7 χρονια απο τα 4 που ειναι κανονικα και ο λογος ειναι οτι δουλευω γιατι οι γονεις μου δεν εχουν την ευχερεια να πληρωνουν και εμενα και την αδερφη μου που σπουδαζει εκτος Αθηνας.Στην περιπτωση μου τι θα γινοτανε?Θα εφευγα απο τη σχολη?Για εμενα καλα κανουν και κρατανε κλειστα τα πανεπιστημια και τα ΤΕΙ αν και χαθηκε το εξαμηνο αλλα σε αυτη τη χωρα μονο με αγωνα γινονται καποια πραγματα.Καποτε για να προχωρησει αυτη η χωρα οι φοιτητες το πετυχαν με αγωνα και αρκετοι και με τα αιμα τους.Αλλα οχι να γινονται και αυτα τα εκτροπα με τους κουκουλοφορους.Και να σου πω και κατι ναι μεν μεσα σε αυτους μπορει να υπαρχουν και φοιτητες αλλα οι περρισσοτεροι δεν ειναι φοιτητες ειναι βαλτοι για αυτο που κανουν.Αν ηθελαν δεν θα τους ειχαν πιασει?Εδω βρισκουν αυτους που κανουν επισοδεια στα γηπεδα απο της καμερες και θα κολωσουν σε αυτους?Κατι αλλο παιζει και πρεπει να ξυπνησουμε ολοι εμεις που τοσο καιρο κοιμομαστε και πιστευουμαι τα παραμυθια που μας πουλανε.Και ενα τελευταιο παραπονο που ειναι η δωρεαν δημοσια παιδεια?Απο τα σχολεια με τα φροντηστηρια που αν δεν πας δεν παιζει να περασεις καπου μεχρι τα Πανεπιστημια που δεν υπαρχουν εστιες για τους φοιτητες.
|
|
|
|
11-03-07, 10:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Μάλλον βλέπεις αυτά που θες να δεις...Όλη η Ελλάδα είδε το κράνος...Εσύ πες όχι!! Τι να κάνω? Και ναι φίλε μου αστυνομικός...αρχιτέκτονας είμαι ! Φαντάσου έχεις όλο το σόι αστυνομικούς όπως κι εγώ, και πιστεύεις όλα αυτά...!! Οι δικοί σου συγγενείς πάνε να δείρουν τον κόσμο χωρίς λόγο και αιτία?? Να τους χαίρεσαι τους αναρχικούς συγγενείς σου λοιπόν!! Δεν ξανασχολούμαι με το θέμα γιατί δε βγαίνει νόημα με όσους πιστεύουν αυτά που πιστεύεις κι εσύ! Επικροτείτε την αναρχία και τη αλητεία? Τη στασιμότητα και την τεμπελία? Ε λοιπόν χαρείτε τα με το υπόλοιπο 5 % του ελληνικού λαού -και πολλά λέω- !! Αλλά αφήστε εμάς το υπόλοιπο 95% - τη μειοψηφία όπως λέτε- να σπουδάσουμε και να δούμε και τον τόπο να προχωρά λίγο μπροστά και εσείς τη δουλειά σας....συνεχίστε να τα σπάτε...
|
Τωρα ειδα για ποια φοιτητρια μιλας(για φοιτητη το περασα)αυτη καλα εκαναν και την σαπισαν στο ξυλο αλλα τις κοπελες τις αλλες δεν τις ειδες?Ρε φιλε εχεις παει σε καμια συνελευση?Αν εχεις παει βλεπεις πως κλεινει μια σχολη.Εγω καταλαβαινω πως δεν εχεις παει σε καμια και δε με λες?5% που το ειδες?εδω ψηφιζουν 360 να κλεισει και 230 να ανοιξει και ψηφιζαμε με πασα για τυχον παιδια απο αλλες σχολες.. πλακα κανεις και συ?Και κατι αλλο ρε φιλε δεν εχεις συγγενεις στην αστυνομια γιατι αν ειχες θα εβλεπες πως πηγανε και πως γυρισαν...
Δεν μπορει παιδια που στο λυκειο τα βαραγαμε επειδη το επαιζαν μαγκες τωρα που εγιναν ματατζιδες να ειναι σωστοι...τσαμπα μαγκες ειναι και κατω απο την στολη κρυβεται ο κωστακης ή γιωργακης που τους χτυπουσαν ολοι στο σχολειο
|
|
11-03-07, 11:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Wastegate: Nαι φίλε μου όλη μου η οικογένεια σχεδόν αστυνομικοί είναι και το πως πάνε και πως γυρίζουν δεν οφείλεται σε αυτούς αλλά στους απέναντι και τις πέτρες τους. Μάλλον εσύ δεν έχεις ιδέα από αστυνομία και γενικολογεις συνεχώς...Σου είπα δεν πάνε στις συγκεντρώσεις να δέιρουν κανέναν αλλά για να διαφυλάξουν τη δημόσια τάξη. Εντάξει υπάρχουν και οι Κωστάκηδες και οι Γιωργάκηδες τα παιδιά που τα βαράγαμε όπως λες, αλλά για σκέψου μέσα στους τόσους σωστούς και κάποιοι σκάρτοι πάντα υπάρχουν Αυτό που παραδέχομαι εγώ για τους αστυνομικούς δεν έχει τα κότσια κανένας φοιτητής να παραδεχτεί για τους "άγιους" συναδέλφους του. Και όπως λες στις συνελεύσεις μην κοιτάς το πόσοι ψηφίζουν τελικά αλλά και πόσοι είναι συνολικά οι φοιτητές του κάθε τμήματος. Στη σχολή μου από τους 500 περίπου φοιτητές ψηφίζουν σε κάθε συνέλευση 80 άτομα. Στην τελευταία το αποτέλεσμα ήταν 63 υπέρ και 13 κατά. Αν θεωρείς τη συνέλευση νόμιμη με λιγότερα από τα 2/3 παρόντα δεν έχω τι άλλο να πω...
Bill: Δεν πολιτικοποίησα τίποτα. Τα πράγματα είναι από μόνα τους όλα μια πολιτική. Μιλώντας για ψευτοαριστερά δεν είπα τίποτα το κακό. Η πραγματική αριστερά, η προοδευτική, η ανατρεπτική πέθανε. Τώρα υπάρχει η ψευτοαριστερά της ουτοπίας και της αναρχίας. Κενά λόγια χωρίς περιεχόμενο με κοινό παρονομαστή το όχι και τη στασιμότητα. Δεν θέλουν να αλλάξει τίποτα και θα φτάσουν να διαλύσουν ότι απέμεινε από τη χώρα αυτή. Για τη δεξιά την ανέφερα αφού αυτή κυβερνά. Συγνώμη έπρεπε να πως η νέα δημοκρατία. Μην πιανόμαστε από λέξεις για να δημιουργούμε εντυπώσεις! Τα στρατιωτικά καθεστώτα αναφέρθησαν όχι από εμένα αλλά σε κάποια παράθεση από άλλο φόρουμ που έγινε. Εγώ απλά είπα σε μια κατακλείδα, φυσικά ειρωνευόμενος την κατάσταση, πως μας χρειάζεται στρατιωτικό καθεστώς για να επανέλθει η χώρα στη σωστό δρόμο. Για τους αιώνιους φοιτητές φυσικά να διαγράφονται από τις σχολές τους!!! Εσύ φίλε μου που θα τελειώσεις τη σχολή σου σε 6-7 χρόνια αντί για 4 λόγω δουλειάς δεν είσαι αιώνιος φοιτητής!! Ο νόμος αναφέρει πως αν υπάρχει σοβαρός και αποδεδειγμένος λόγος δίνεται παράταση στα ν+ν/2 χρόνια. Είανι η σχολή σου 4 χρόνια? Έχεις δικαίωμα να τελειώσεις στα 6 χρόνια και αν υπάρχουν λόγοι ασθενείας δουλειάς ή ότι άλλο σοβαρό δίνεται περαιτέρω παράταση!!! Αυτά για όσους μπουν από την ψήφιση του νόμου και μετά. Για όσους είναι ήδη μέσα ισχύει το ν+ν δηλάδή στη συγκεκριμένη περίπτωση 8 χρόνια + ό,τι χρειαστεί παραπάνω. Παιδιά μην ακούτε δεξιά και αριστερά ότι σας λένε...Ψάξτε μόνοι σας για το νόμο και το τι προβλέπει για κάθε περίπτωση πριν αρχίσετε να διαφωνείτε...Και κάτι τελευταίο...Ακούω συνεχώς για αγώνες για δωρεάν παιδεία. Σύμφωνώ πως όπως είναι το σύστημα μας αναγκάζει να πηγαίνουμε φροντιστήρια στο λύκειο και τελικά να νοικιάζουμε σπίτια με 300 και 400 Ε το μήνα στις πόλεις που περνάμε. Αυτά πρέπει να διορθωθούν. Αλλά ο συγκεκριμένος νόμος δεν χειροτερεύει την κατάσταση κάπου στα θέματα αυτά. Πολλή φασαρία επίσης γίνεται για τα δωρεάν συγγράματα. Δεν ξέρω ρε παιδιά εγώ στη σχολή μου δεν έχω πληρώσει ποτέ τίποτα και έχω γεμίσει δυο βιβλιοθήκες κορυφαία βιβλία των 150 Ε έκαστο. Τι να πω...αλλού σπουδάζω εγώ...?
|
|
|
|
11-03-07, 12:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Φιλε δεν εχω κατι με την αστυνομια αλλα δεν μπορει να βαρας κοριτσια χωρις κρανη και χωρις τπτ και τους αλλους τους καραγκιοζηδες απο διπλα που σπανε και καταστρεφουν να τους κοιτανε αυτο λεω.Αλλο ενα παραπονο που εχω ειναι παντα την πληρωνει αυτος που δεν πρεπει και ποτε δεν εχω δει εχθρικη σταση στον αλλοδαπο μαγκα ολο με το σις και με το σας.Παρδειγμα με σταματανε σε μπλοκο και μαζι κατι αλβανους.Εμενα μου λεγανε τα χαρτια σου τσογλανακο και που πας και τετοια και στον αλλον τον ελεγαν κυριο και ο αλβανος τους ειπε οτι τον καθυστερουν κιολας και αλλα τετοια.Εμενα αυτο με τρελενει.Στο θεμα της συνελευσεις ξερεις ποιος φταει?Οι αλλοι συμφοιτητες σου που δεν εχουν καν την εγνοια να πανε να ψηφισουν.
Υ.Γ.
Στην σχολη μου μας κοβουν επειδη δεν τους αρεσει η φατσα μας..
παραδειγμα εκατσα διαβασα για να γραψω 10,εγραψα ολα καλα και βγηκα ο πιο χαρουμενος γιατι ολα τα ηξερα και τα εγραψα,ξερεις ποσο μου εβαλε?1... λεω θα ξεχασε το 0 παω του λεω και μου φυγε 1 εγραψες και πηγα στην β εξεταστικη το γραπτο μου δεν αξιζε ουτε 2 και μου εβαλε 7... αυτο ειναι αξιοκρατια?
Αλλο παραδειγμα εφτιαξα μια εργασια και την πηραν και η παρεα μου αποτελεσμα η ιδια εργασια 8 φορες φωτοτυπια...
Περασαμε οι 3 και τους αλλους 5 τους εκοψε ξερεις για ποιο λογο?δεν ειχαν καλη εργασια...
Το θεμα ειναι ποιος κοροιδευει ποιον!
|
|
11-03-07, 12:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Μαζί σου σε αυτά...Αλλά οι καταλήψεις θα τα λύσουν? Μου χουν συμβεί και μένα παρόμοια περιστατικά. Αυτό θα προσπαθήσει να λύσει σε μεγάλο βαθμό η αξιολόγηση των καθηγητών που προτείνεται. Να φύγουν τα λαμόγια από τα πανεπιστήμια που το μόνο που κάνουν είναι να λυμαίνονται τα δικά μας λεφτά!! Να φύγουν οι άσχετοι και ανεύθυνοι καθηγητές! Δεν έχετε καταλάβει πως όλα υποκινούνται από την κλίκα των καθηγητών? Όλα για τα λεφτά!! Και επαναλαμβάνω δεν είναι όλη η αστυνομία καλή και καθαρή...μπορεί και η πλειοψηφία τους να είναι καθίκια και βρώμικοι , αλλά όχι ότι φταίνε για τα επεισόδια!! Ότι αυτοί τα ξεκινούν!
Υ.Γ. Και προς Θεού δε μαλώνουμε έτσι? Και sorry αν το ύφος μου είναι επιθετικό ή απόλυτο απλά βλέπω τόσα χρόνια κάποια πράγματα και τώρα που πάει κάτι να γίνει, έστω μια προσπάθεια βρε αδερφέ και ίσως όχι σε όλους τους τομείς σωστή, να αντιδρά το σύμπαν και μάλιστα με τρόπο που βλάπτει το κοινωνικό σύνολο και τους υπόλοιπους φοιτητές !!
|
11-03-07, 12:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Δεν το πηρα φιλε σαν να μαλωνουμε απλα λεμε τις αποψεις μας που στο τελος θα συμφωνησουμε κιολας!!
Δεν ξερω αν παρατηρησες τωρα που θα το ληξουν οι μαθητες την καταληψη ξεκινησαν οι πανεπηστημιακη 5μερη απεργια σαν να λενε συνεχιστε..
11-03-07, 13:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
και εγώ είμαι σύμφωνος με τον καινούριο νόμο.θα γραφτώ όταν ανοίξει η σχολή μου στο 15 εξάμηνο ηλεκτρολογίας στο τει χαλκιδας.εγώ σε ρωτάω χρωστάω τώρα ένα μάθημα.το συγκεκριμένο το δίνουν περίπου 1000 άτομα.κάθε φορά περνάνε από 5-10 σε κάθε εξεταστική.κανένας από τους υπόλοιπους ρε παιδιά δεν πάει διαβασμένος ή προετοιμασμένος με σκονάκια και λοιπές λακαμίες ώστε να το περάσει?
και κάτι άλλο το ξέρεις ότι οι καθηγητές πληρώνονται με το κεφάλι σε κάθε εξεταστική?ή είμαι λάθος σε αυτό που λέω?
|
11-03-07, 13:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
|
|
Κωστα απο οτι φαινετε παντου το ιδιο ειναι..
11-03-07, 16:12
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
έρα ρε Βασίλη σοβαρά?εντάξει αυτός που χρωστάω το μάθημά του πέρνει σύνταξη το 2010.αν δεν με διαγράψουν από τη σχολή και με το φροντηστήριο τώρα δεν το περάσω το μάθημα έχω να ελπίζω ότι στα 30αντα μου θα πάρω πτυχίο
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18061590 seconds (83,31% PHP - 16,69% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|