Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-03-07, 13:50
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Που το ειδες το κρανος ρε?Μην με τρελανεις τωρα ρε και συ.
Οσο για τουε κουκουλοφορους ποτε δεν εχω δει να πιασουν εναν και μην μου πεις για τις συλληψεις τωρα οποιον βρουν παιρνουν μεσα.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-03-07, 14:56
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
όχι ρε Βασίλη δεν τα λες σωστά.κάνουν πχ 50 συλλήψεις και οδηγούν στον ανακριτή 3,5 άτομα? ε μην τα θέλουμε και όλα δικά μας.σίγουρα απο τους ταραξίες κάποιοι είναι φοιτητές.στο σύνολο των 100 να είναι οι 10?οι υπόλοιποι είναι οι γνωστοί σε όλους μας που καίνε το κέντρο της αθήνας τόσα χρόνια.
όσο για τα ΜΑΤ μην τα κακολογείται ρε παιδιά τη δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν αλλά όταν πέφτει σύρμα από τον κύριο "Α" που λύνει και δένει έ δεν μπορούν να κάνουν κάτι.μονο τα περήφανια γειρατιά,οι οικοδόμοι και κανας φοιτητής ξέμπαρκος την πληρώνει τη νύφη.κακα τα ψέματα έτσι είναι.γιατί δεν τους αφήνουν να κάνουν συλλήψεις κανονικότατα?τι φοβούνται τα ΜΜΕ?τρίχες.δεν είπαμε να τους σαπίσουν στο ξύλο αλλά να τους συλλάβουν και πιστέψτε με μπορούν...απλά κρύβονται από πίσω πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα.μην μου πείτε ότι δεν το έχετε καταλάβει τόσα χρόνια?

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-03-07, 15:02
OxygeN Offline:
banned

Μοντέλο: E12 2003 ProFaceLift
Περιοχή: Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 0
OxygeN θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Οι ¨φερομενοι¨ ως κουλοφοροι (που ειναι και τις μοδας) ..δεν ειναι παιδια της διπλανης πορτας.
Ειναι βαλτοι προκοιμενου να πατησει η εκαστοτε κυβερνηση και να απογορευει πορειες&ασυλα!
Δεν λεω οτι ολοι οι φοιτητες ειναι αγιοπαιδα..αλλα δυστυχως κοντα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα!
Τα media μας κανουν τοση πλυση εγκεφαλου που οσο συντομοτερα το καταλαβουμε τοσο καλυτερα για μας..τραβανε,δειχνουν και λενε οτι θελουν..η οτι επιβαλει το¨μαρουλι¨!
Οσο για σχολες επικροτω τον θεμιτο ανταγωνισμο και τον ελενχο και φοιτητων και καθηγητων!
Οχι ομως το ασυλο..αν ειναι ετσι να κλεισουμε και τις πλατειες& τα παρκα για μετα τις 9το βραδυ μαζευεται καθε καρυδιας καρυδι!
Να προσεχετε τι βλεπετε και τι ακουτε ..το φιλοτιμο χαθηκε προπολου και το χρημα αγοραζει και πουλαει τους παντες και τα παντα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-03-07, 16:00
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

πηγή άντλισης κειμένου : http://www.inout.gr/showthread.php?p=117211

Πολλαπλή Ανοιχτή Επιστολή προς τον Συμπολίτη μας και Πρωθυπουργό Κο Κωνσταντίνο Καραμανλή:
Αγαπητέ Κε Καραμανλή
Είμαι φοιτητής της Παντειου στο 3ο έτος. Χθες και ενώ συμμετείχα στην πορεία διαμαρτυρίας κατά του νόμου πλαισίου που ψηφίσατε, και για τον οποίον επιτρέψτε μου να διαφωνώ, δέχτηκα αρκετά χτυπήματα από γκλόμπς και από μεταλικά αντικείμενα στο κεφάλι μου και γέμισα αίματα.

Σας δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν είμαι τρομοκράτης, δεν είμαι αναρχικός, δεν ανήκω σε καμία κομματική οργάνωση, απλά διαφωνώ σαν πολίτης. Μήπως μπορείτε να μου πείτε γιατί πρέπει να τρώω ξύλο επειδή βρέθηκα σε μία διαμαρτυρία και μία πολυπληθή πορεία, αγωνιζόμενος για το δικό μου αύριο, η καλύτερα για αυτό που πιστεύω εγώ σαν δικό μου καλύτερο αύριο ;;;; Ήδη έχω χάσει σχεδόν ένα χρόνο από την ζωή μου αγωνιζόμενος για κάτι που πιστεύω πως είναι σωστό και έχω δίκαιο, μήπως χρειάζεται να χάσω ολόκληρη την ζωή μου για αυτό η να καταλήξω ανάπηρος σε καροτσάκι, για να δικαιωθώ ;;;;

Σωματικά είμαι αδύνατος και δεν μπορώ να συμμετάσχω στον αποκλεισμό αυτών που αναμειγνύονται μαζί μας στις πορείες και ούτε καν ξέρω ποιοί είναι, το μόνο που βλέπω είναι ότι ξεπετιούνται από ανάμεσά μας και πετάνε διάφορα στους αστυνομικούς και το μόνο που βλέπω μετά είναι πάνω από το κεφάλι μου λάμψεις από εκρηκτικα λάμψης-θορύβου και φυσικά αρκετά δακρυγόνα που μας πετάνε επάνω μας οι φρουροί του νόμου.
Και λυπάμαι ειλικρινά λυπάμαι και αγανακτώ όταν κάποιοι καίνε την σημαία μας και ακόμη περισοτερο λυπάμαι και αγανακτώ που κάποιοι ανεγκέφαλοι καταστρέφουν ότι είναι μπροστά τους και ειδικά όταν δεν σέβονται τον δίκαιο αγώνα μας και σπιλώνουν με τις πράξεις τους τα δίκαια αιτήματά μας για μία καλύτερη παιδεία για ένα σωστό αύριο.

Πέστε μου όμως, ας μου πεί κάποιος, ας μου πεί ο υπουργός δημόσιας τάξης, ας μου πει η υπουργός παιδείας, η πείτε μου εσείς Κε Πρωθυπουργέ, εγώ γιατί πρέπει να τρέχω στα νοσοκομεία ;;; γιατί πρέπει να έχω πονοκέφαλο ;;; γιατί πρέπει να με τσούζουν τα μάτια μου συνέχεια και να μην μπορώ να δώ ;;;;
Είμαι τόσο σοβαρό εμπόδιο στην κοινωνία ;;;; Είμαι το άτομο που θα κάνει την μεγάλη διαφορά ;;;; Η απλά είμαι ο «σωρός» που πετάνε τα άχρηστα ;;;................................

Μία φοιτήτρια της γεωπονικής είμαι στο 2ο έτος. Είμαι αραβωνιασμένη και είμαι έγκυος 3 μηνών.
Στο χθεσινό εξοντωτικό «πανήγυρι» βρέθηκα στο μάτι του κυκλώνα και μάλιστα στην άκρια θαλεγα γιατί εκεί ξέσπασαν τα γκλόμπς και όλη η «εκδίκηση». Δεν πρόλαβα να τραβηχτώ και έτσι βρίσκομαι σε κάποια ιδιωτική κλινική και ίσως χάσω και το έμβρυο, ίσως όμως να βοηθήσει ο Θεός να σωθεί. Εκτός και εάν ο Θεός βλέπει πια σε τι κόσμο έρχονται τα παιδιά σήμερα και αποφάσισε να μην επιτρέψει σε ένα ακόμη παιδί να βγεί σε μία κοινωνία που είναι φτιαγμένη και πλασμένη για βολεμένους, νοικοκυρομένους και τηλεοπτικοκατευθυνόμενους, «υγιείς» πολίτες.

Κατ’αρχάς δεν ανήκω σε κανένα απολύτως χώρο ούτε πολιτικό ούτε αντιεξουσιαστικό, απλά είπα και εγώ να διαμαρτυρηθώ για κάτι που δεν συμφωνώ. Τελικά η διαμαρτυρία μου ίσως μου κοστίσει ακριβά, πάντως εσείς τον νόμο σας τον ψηφίσατε, το τι θα κάνω εγώ δεν είναι δική σας υπόθεση, ούτε άλλωστέ σας ενδιαφέρει από δω και πέρα. Μία ακόμη «κλασική περίπτωση βλάβης» είμαι όπως τόσες άλλες.

Είμαι ένας απλός ένστολος αλλά και φοιτητής. Χθές δέχτηκα αρκετά χτυπήματα από τις «μαύρες απρόσωπες φυσιογνωμίες» και μερικά πλευρά μου έχουν ραγίσει από τις μεταλικές μπίλιες. Εργάζομαι για να μπορέσω να τελειώσω τις σπουδές μου επειδή η οικογένειά μου δεν έχει την δυνατότητα να με βοηθήσει. Κάθε φορά που παίρνω εντολή να «σταματήσω τους απέναντι» η καρδία μου σφίγγεται γιατί είμαι και εγώ ένας από τους «απέναντι».

Πότε επιτέλους θα σταματήσει αυτή η κατάσταση και πότε θα σταματήσει αυτός ο ανώφελος πόλεμος ;;;;;;

Πριν 3 χρόνια ξεδίπλωσα την Ελληνική σημαία και την σήκωσα με περηφάνια στο μπαλκόνι και επιτέλους άναψα και εγώ τα φώτα στο μπαλκόνι μου σαν φανατικός νεοδημοκρατης. Προχθές είχαμε την επέτειο της εκλογής και ξαναπανηγύρισα, και εύχομαι να έχουμε πολλές επετείους ακόμα.

Όμως μήπως θα έπρεπε λιγάκι Κε πρόεδρέ μου να προσέξετε και παραπέρα από τα στενά τοιχώματα του Μαξίμου και των αιθουσών συνεδριάσεων της βουλής;;;;; Πολύ ωραίες όλες οι καινοτομίες στην παιδεία και τις επικρίνω πολύ ωραίες οι τολμηρές τομές και οι προοδευτικές ιδέες όμως κάτι περίεργό μου κάθεται στο στομάχι και δεν μπορώ να το χωνέψω.

Δηλαδή πρόεδρε, πως είναι δυνατόν μία φούχτα από 200-300 ίσως και περισοτερους κουκουλοφόρους να κρατάνε ένα ολόκληρο λαό στο τσεπάκι τους στην σφεντόνα τους και στα πιστολάκια τους με τις φωτοβολίδες;;;;;

Εγώ ένας απλοικός άνθρωπος, ελαφρά σκεπτόμενος, βρίσκω μερικές λύσεις άπλες σαν κι αυτήν ας πούμε.
Την ώρα που η περίεργη κουκουλοφόρικη ομάδα επιτίθεται από την μία μεριά και από την άλλη αμύνονται οι άνδρες των ΜΑΤ και τρώνε τις μπίλιες τις σιδερένιες της χρόνιάς τους, να υπάρχει έτοιμη μία κρυφή δύναμη από άλλες δυνάμεις (ακόμη και από στρατό αν χρειαστεί) και ξαφνικά να τους βγουν από πίσω και να τους κυκλώσουν. Να προτάξουν τα όπλα και συγχρόνως να πλησιάσουν τα ΜΑΤ από μπροστά, και αφού τους απομονώσουν όπως είναι να τους βάλουν σε καμιόνια και κατευθείαν στο ΓΑΔΑ. Να τους βγάλουν τις κουκούλες και να τους παρουσιάσουν στον κόσμο όλο και όσοι βρεθούν με επικίνδυνα ευρήματα επάνω τους όπως μολότωφ, μπίλιες, σφεντόνες, ρουκετοβολα, φωτοβολιδοβολα και αλλά τέτοια «παιχνίδια» να εξηγήσουν στον εισαγγελέα πως τα χρησιμοποιούν και πως τα παίζουν.

Και προς Θεού πρόεδρε, μην τους χτυπήσετε και κάνετε το δίκιο άδικο, απλά να τους συλάβετε να ησυχάσουμε και εμείς και εσείς. Εκτός και αν, λέω εκτός και αν δεν ΘΕΛΕΤΕ να τους συλαβετε, γιατί έμενα δεν μου φαντάζει και τόσο δύσκολο ούτε τόσο φοβερό όσο κάποιοι θέλουνε να φαίνεται. Και επαναλαμβάνω να τους συλαβετε όχι να τους δείρετε και να τους αφήσετε. Να τους συλαβετε, να έχετε αποδείξεις και να τους περάσετε από δική, για να μην πω από κακουργοδικείο γιατί θα με εκλάβουν για παλιοφασίστα.

Και τα λέω αυτά πρόεδρέ μου, γιατί αν, λέω αν έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι όλοι αυτοί είναι «φυτευτοί» για να περάσουν κάποια πράγματα, τότε «μαύρο φίδι» μας έφαγε, και μένανε με βλέπω τις προσεχείς εκλογές να ανάβω τα φώτα πάλι αλλά όχι για την ΝΔ, άλλα για το «κόμμα των Κυνηγών»........

Πιστεύω να έγινα αντιληπτός έτσι ;;;;; η όπως το λένε οι φίλοι μας οι Τούρκοι : Γκέγκεεεε...!!!!!

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-03-07, 16:01
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

αν θέλεται δείτε καλύτερα το lιnk που δίνω στην αρχή

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-03-07, 19:48
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Που το ειδες το κρανος ρε?Μην με τρελανεις τωρα ρε και συ.
Οσο για τουε κουκουλοφορους ποτε δεν εχω δει να πιασουν εναν και μην μου πεις για τις συλληψεις τωρα οποιον βρουν παιρνουν μεσα.
Μα αφού φορούσε πως θα γίνει...?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-03-07, 19:59
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Διάφανε όλα αυτά που παρέθεσες από το φορουμ είναι λαϊκισμοί του χειρίστου είδους. Λένε διάφορα και μετά τα αναιρούν. Ο πρώτος δεν ξέρει καν το νόμο αλλά διαφωνεί. Και μετά θέλει μέσα στα δακρυγόνα και τις μολότωφ η αστυνομία να ζητάει ταυτότητες πριν σε συλλάβει ή σεχτυπήσει...Έλεος!!! Η δεύτερη φοιτήτρια αν και έγκυος πήγε να διαμαρτυρηθεί για τι? Για να υπερασπίσει γενικόλογες φανφάρες της αριστεράς. Το κεφάλι της φταίει όχι η αστυνομία!! Ο τρίτος νεοδημοκράτης ένστολος θέλει να έρθει ο στρατός....και τι να κάνει ο στρατός ρε φίλε? Να βάλει τα τανκς να τους πατήσει? Είπαμε αλλά όχι κι έτσι... Εδώ η αστυνομία τις τρώει και τα ακούει κ από πάνω...φαντάσου με το στρατό. Οι άνθρωποι θέλει να πέσει η δεξιά και να τρώνε ξανά αυτοί με χρυσά κουτάλια χωρίς να προοδεύει τίποτα και να μην ελέγχεται τίποτα από κανέναν!!! Γι αυτό βλέποντας την ασυδοσία και την αναρχία της σημερινής Ελλάδας μόνο ένα σταρτιωτικό καθεστώς θα επανέφερε τον τόπο στη σωστή πορεία!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-03-07, 20:10
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OxygeN Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι ¨φερομενοι¨ ως κουλοφοροι (που ειναι και τις μοδας) ..δεν ειναι παιδια της διπλανης πορτας.
Ειναι βαλτοι προκοιμενου να πατησει η εκαστοτε κυβερνηση και να απογορευει πορειες&ασυλα!
Δεν λεω οτι ολοι οι φοιτητες ειναι αγιοπαιδα..αλλα δυστυχως κοντα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα!
Τα media μας κανουν τοση πλυση εγκεφαλου που οσο συντομοτερα το καταλαβουμε τοσο καλυτερα για μας..τραβανε,δειχνουν και λενε οτι θελουν..η οτι επιβαλει το¨μαρουλι¨!
Οσο για σχολες επικροτω τον θεμιτο ανταγωνισμο και τον ελενχο και φοιτητων και καθηγητων!
Οχι ομως το ασυλο..αν ειναι ετσι να κλεισουμε και τις πλατειες& τα παρκα για μετα τις 9το βραδυ μαζευεται καθε καρυδιας καρυδι!
Να προσεχετε τι βλεπετε και τι ακουτε ..το φιλοτιμο χαθηκε προπολου και το χρημα αγοραζει και πουλαει τους παντες και τα παντα!
Κώστα όλα σωστά αλλά και φοιτητές πάνε σε πορείες για να κάνουν επεισόδια. Δε μου αλλάζετε γνώμη αφόύ ακούω σε γενικές συνελέυσεις να λένε πάμε και θα χυθεί αίμα!!! Φοιτητές ( ο Θεός να τους κάνει) δημιουργούν τις φασαρίες! Και για το άσυλο...είναι δυνατόν να θέλετε να μείνει ως έχει? Είναι άσυλο ιδεών και όχι κακοποιών , όπως ξαναείπα. Αν έξω από τη σχολή σου σε χτυπήσει και σε κλέψει κάποιος και μετά μπει μέσα στη σχολή, δεν μπορέι να τον βγάλει κανείς. Με τίποτα!! Σου αρέσει αυτό? Γιατί να μη διατηρηθεί το άσυλο αλλά να μπορεί η αστυνομία να εισέλθει αν αναφερθούν και διαπιστωθούν κακουργηματικές πράξεις?? Και όλα αυτά με άδεια του πρυτανικού συμβουλίου...Πείτε μου που είναι το παράλογο του νόμου??? Αλλά εδώ έχουμε τους ψευτοεπιοστήμονες καθηγητές μας που θέλουν και την πίτα ολάκερη και το σκύλο χορτάτο...Ζητούν περισσότερες αρμοδιότητες τόσα χρόνια...τους τις δίνουν και τώρα λένε όχι ξεσηκώνοντας τη φοιτητική κοινότητα σε διαμαρτυρίες. Αλλά αυτοί μόνο μάσα και κονδύλια για δήθεν έρευνα θέλουν...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-03-07, 20:49
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε ή βλεπω οτι θελω ή αλλο καναλι τωρα τι να σου πω...
Καταλαβαινω πως αστυνομικος εισαι αφου παιρνεις πολυ το μερος του και επειδη εχω ολο το σοι μπατσους και αρκετους φιλους δεν βγαζω ακρη μαζι τους οποτε ουτε και με σενα θα βγαλω!!
Παντως οι χειροτεροι αναρχικοι ειναι οι ΜΑΤΑΤΖΙΔΕΣ αυτοι ειναι κουκουλοφοροι και φορανε κρανη..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-03-07, 21:53
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε ή βλεπω οτι θελω ή αλλο καναλι τωρα τι να σου πω...
Καταλαβαινω πως αστυνομικος εισαι αφου παιρνεις πολυ το μερος του και επειδη εχω ολο το σοι μπατσους και αρκετους φιλους δεν βγαζω ακρη μαζι τους οποτε ουτε και με σενα θα βγαλω!!
Παντως οι χειροτεροι αναρχικοι ειναι οι ΜΑΤΑΤΖΙΔΕΣ αυτοι ειναι κουκουλοφοροι και φορανε κρανη..
Μάλλον βλέπεις αυτά που θες να δεις...Όλη η Ελλάδα είδε το κράνος...Εσύ πες όχι!! Τι να κάνω? Και ναι φίλε μου αστυνομικός...αρχιτέκτονας είμαι ! Φαντάσου έχεις όλο το σόι αστυνομικούς όπως κι εγώ, και πιστεύεις όλα αυτά...!! Οι δικοί σου συγγενείς πάνε να δείρουν τον κόσμο χωρίς λόγο και αιτία?? Να τους χαίρεσαι τους αναρχικούς συγγενείς σου λοιπόν!! Δεν ξανασχολούμαι με το θέμα γιατί δε βγαίνει νόημα με όσους πιστεύουν αυτά που πιστεύεις κι εσύ! Επικροτείτε την αναρχία και τη αλητεία? Τη στασιμότητα και την τεμπελία? Ε λοιπόν χαρείτε τα με το υπόλοιπο 5 % του ελληνικού λαού -και πολλά λέω- !! Αλλά αφήστε εμάς το υπόλοιπο 95% - τη μειοψηφία όπως λέτε- να σπουδάσουμε και να δούμε και τον τόπο να προχωρά λίγο μπροστά και εσείς τη δουλειά σας....συνεχίστε να τα σπάτε...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Περί ανάρτησης... plankton69 TOYOTA COROLLA E*90 0 01-03-15 21:21
περί αμορτισερ tselosaggelos Corollaclub On Line Store. 3 09-09-14 22:00
Περί μπαταριών madvinegar Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 18-10-07 19:24
Περί Μπαταριών... Everville SUPPORT 18 08-02-06 18:09
Περί... Καθισμάτων!!! DjBac SUPPORT 19 06-04-04 11:15

Page generated in 0,21510506 seconds (85,95% PHP - 14,05% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:54.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com