Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 05-03-07, 02:48
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45 Εμφάνιση μηνυμάτων
Και όλα αυτά τα κέρδισε ένας κινητήρας (4afe) που είναι πασίγνωστο οτι το χειρότερο του πράγμα είναι η βελτίωση
Tι σας επιασε με τον fe, δεν μπορω να καταλαβω.Mε εξατμιση και φιλτρο, κερδιζεις κοντα στα 10 και με προγραμμα και ηλεκτρικα 135 και με εκκεντροφορους και συμπιεση 145+.
Μονο με προγραμμα, του ιορδανη η carina δυναμομετρηθηκε 125 αλογα.Απολυτος μαμα ολα τα αλλα. Οσοι λενε οτι δεν βελτιωνεταο ο FE δεν ξερουν καλα
Οταν φτιαξω προγραμμα και εγω, εαν δεν βγαλει 135++, θα το βαλω φωτια.

Οτι αλλαζεις κερδιζεις.
Του Χρηστου η carina με φιλτρο και τελικο του εδειξε 121ps.
Tελος το δικο μου, με μαμα avensis, ειναι 4++ καροτσες απο ρολαριστα και οσο ανεβαινουν τα χιλιομετρα ανοιγω και αλλο.Δεν το εχω δυναμοματρηση, αλλα η 4++καροτσες ποσα αλογα ειναι παραπανω.
Παλιά 05-03-07, 03:30
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οι επιδοσεις δειχνουν τι κανει το αμαξι και η κατασταση του μοτερ αν θα σηκωσει! Ολη τη δουλεια την εκανε ο ρυθμιστης αν θες την αποψη μου! Εχω 0-100 κοντα σε 9 δευτερολεπτα αν σου λεει κατι αυτο! Και με το TSI σου λεω πως ειχε το πραγμα και κανε τη δικη σου κριση! Και το fe ποιος ειπε οτι δεν παιρνει αλογα??? Παιρνει και μαλιστα αρκετα μονο απο περιφεριακες! Ο Ηρακλης ξερει και εγω επισης! CARINA E με ρυθμιστη μεσαιο-τελικο και πανελ φιλτρο εβγαλε 122 αλογα τροχο σε δυναμομετρο! Εδω το ειχε γραψει ενα παιδι πιο παλια αν θυμαμαι καλα! Εγω ειμαι σιγουρος οτι ειμαι στα 125αλογα! Ανοιξα και MG F 1,8@140 περιπου αλογα και η εκβαση ηταν περιπου ιδια με αυτη του TSI στα τελειωματα της τριτης αρχισε να κανει διαφορα αρα απο τα 130 και πανω και αυτη σταδιακη!! Ξαναπες μου τωρα τι ελεγες! Ανοιξα απο σταση με IGNIS sport που ειχε τουλαχιστον φιλτρο εξατμιση ενω μου εκλεβε στο φαναρι ολο σχεδον το αμαξι του ανοιγουμε και μπαινω το μισο μου αμαξι μπροστα αλλα απο την καβλα μου χτυπαω κοφτη μου καβει της βανζινες και τρωω δυο καροτσες με τη μια!! ΚΟντεψα να χασω τον υπνο μου εκεινη τη μερα. Λοιπον Πιπες εγω δεν γραφω! Οταν ο fe βγαζει 115 αλογα και εχει σωληνα διαμετρου 42mm που ουτε 1,4 αμαξια δεν εχουν και του βαζεις 50αρα ξερεις τι του κανεις? Το κανεις να ξαναγενηθει το αμαξι! Η φιλτροχωανη δεν δεινει αλογα??? LAST YEAR σκεψου οτι καταλαβαινω και ποτε εχει μπουκωσει και θελει καθαρισμα! Εχει αποθεμα μιγματων το αε101! Δεν ξερω αν θα σε πειραξει το υφος μου αλλα και η δικη σου αμφισβητηση με τσιτωσε!! Νο hard feelings
Παλιά 05-03-07, 19:04
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 389
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κατα αρχας ο 4α-fe ειναι η χαρα των βελτιωτων ακομη περισσοτερο οταν φοραει bosch egkefalo και οχι denso,παιρνει μονο απο το καπακι περιπου στα 7 αλογα(ροικη) αλλα 10-15 προγραμμα και με μια φλαντζα να ανεβασουμε συμπιεση αλλα 5 αλογα και πολλη ροπη,εξατμιση απο διχαλο και κατω γυρω στα 50 χιλ.γιατι πνιγεται το καημενο....απο εισαγωγη η πανελ φιλτρο η χωανι αλλα σωστα τοποθετημενη να προυφαει κρυο αερα .......... αυτα τα ειχα κοιταξει και εγω πριν βαλω το 20v ........ αμα κανεις ολα αυτα μαζι χωρις εκκεντροφορους παιζεις στα 135-140 αλογα περιπου
Παλιά 05-03-07, 19:26
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πιάνει δηλαδή τον κορυφαίο 16βάλβιδο 4age???
Ρε παιδιά....
Ένα θα σας πω...
Με άγραφο εγκέφαλο ο 20βάλβιδος ασημοκάπακος ανεβάζει το πολύ 15 άλογα (δοκιμασμένο), το ίδιο ανεβάζει και ο 4AFE?
Σοβαρά τώρα, το ίδιο μοτέρ έχω και γω με φτιαγμένη συμπίεση και ροική, φίλτρα, εξατμίσεις κλπ.
Ε δεν έχει πάρει πάνω 5 άλογα ρε παιδιά.
Απλά είναι τα πράγματα.
Το μοτέρ αυτό έχει οικονομικό προσανατολισμό και σχεδίαση.
Μόνο αν πας σε extreme λύσεις θα δεις άλογα από αυτό το μοτεράκι.
Ρε συ Χρήστο, αφού είναι η χαρά των βελτιωτών θα ήθελα να μου βρεις 2 διαφορετικά κιτ βελτίωσης για αυτό το μοτέρ.
Ξέρεις σαν τα 10άδες που κυκλοφορούν για τον 4AGE.
Κανείς δεν ασχολειται με αυτό το μοτέρ έξω, δε νομιζω να το κάνουν στην Ελλάδα.

Ρε συ Ddeus 122 τροχό ξέρεις τι σημαίνει...???
Μην το ξαναπείς αυτό το πράγμα...

Τέλος πάντων το λιώσαμε το topic (μόνο για κόντρες δεν μιλάμε).
Αν θέλει κάποιος να το συνεχίσει ας ανοιξει καινούργιο topic.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akis308 : 05-03-07 στις 19:34.
Παλιά 05-03-07, 20:04
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ακη οτι ειχε γραψει το παλικαρι γραφω και δεν εξεταζω την αληθεια τους! Συνεχεια με αμφισβητειτε και τα εχω παρει. Μια με τα yaris και τα ignis μια τωρα. Το αμαξι μου αυτο ειναι καλο η κακο! Λοιπον τερμα δεν ξαναπαραθετω την δικη μου αποψη σε αυτη τη σελιδα για πραγματα που εκανα η θα κανω. Εχω κανει δεκαδες ποστς εδω μεσα και σεβασμος 0. Τι ειναι αυτο τωρα εμφιλιες διαμαχες?? Υπαρχουν αμαξια τα οποια περιμενα να πηγαινουν καλα και δεν πηγαιναν και τα παταγα και αλλα που νομιζα οτι δεν θα πηγαινουν και μου εβγαινε η ψυχη να τα περασω οπως το 306. Και τον τελευταιο καιρο βαζω μονο με 1800αρια να δω τι κανω.Αυτα τελος! Ο Ηρακλης που τον ξερετε και απο κοντα θα σας τα λεει να εχετε τον νου σας
Παλιά 05-03-07, 23:25
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308 Εμφάνιση μηνυμάτων
Με άγραφο εγκέφαλο ο 20βάλβιδος ασημοκάπακος ανεβάζει το πολύ 15 άλογα (δοκιμασμένο), το ίδιο ανεβάζει και ο 4AFE?
Σοβαρά τώρα, το ίδιο μοτέρ έχω και γω με φτιαγμένη συμπίεση και ροική, φίλτρα, εξατμίσεις κλπ.
Ε δεν έχει πάρει πάνω 5 άλογα ρε παιδιά.
Ακι, ο FE ειναι θαμενος ειπαμε απο χαρτογραφηση, αρα λογικο ειναι να παιρνει, ισως και πιο πολλα αλογα απο το GE που ειδη ειναι πουσαρισμενος.
Τωρα οσον αφορα τις ροικες και γενικα οτι εχει σχεσει με φτιαχτο ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ.
Πιτα φτιαχνει και η μανα μου, πιτα φτιαχνει και η γιαγια μου.Η μονο σχεση που εχουν μεταξυ τους ειναι οτι και οι δύο γινονται στο ταψι.Δεν ξερω εαν με πιανεις. Η γιαγια ειναι κορυφαια.
Τελος δυστυχως πηγα τρικυλινδρος στον Βολο και ηθελα να ανοιξω με τον Χρηστο, για να δω διαφορες, γιατι κερδισε αρκετα το γαμηδι με τον καταλυτη

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 08-03-07 στις 20:25.
Παλιά 06-03-07, 00:22
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ηρακλή έχεις ακούσει την Ωμέγα???
Ο μαμαλάκης είναι ερασιτέχνης μπροστά της...
Τέλος πάντων, εγώ δεν πάω να το παίξω αντιδραστικός, ούτε προς θεού έχω κάτι μαζί σου ή με τον DDEUS.
Απλά κάποια πράγματα είναι έξω από τη σφαίρα ακόμα και της επιστημονικής φαντασίας (122 ΤΡΟΧΟ με φίλτρο, εξάτμιση και ρυθμιστή).
Αυτά δεν μου κωλάνε και απλά τα λέω.
Ίσως τελικά και εμένα το αμάξι μου να παίζει σε αυτά τα άλογα και να φταίει το τρελό μου το κεφάλι που δεν μου φτάνει ότι και να μου δώσεις.
Καλό θα ήταν πάντως να το σταματήσουμε εδώ αυτό το θέμα γιατί είναι εκτός (πως έγινε αυτό σε μας???).
Κάτι τελευταίο...
Ddeus, αν σε είχα "γραμμένο" δεν θα ασχολιόμουν καθόλου με την πάρτη σου.
Η μήπως θεωρείς ότι οποιος έχει διαφορετική γνώμη δεν σε σέβεται.
Δεν σε ξέρω, δεν με ξέρεις και δεν μπορείς να κρίνεις από ένα post πως σε αντιμετωπίζει ο άλλος.
Τέλος εδώ.
Παλιά 08-03-07, 04:39
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
λοιπον...εχω κανει μερικα ωραια ανοιγματα αλλα δεν ειναι αξια λογου αφου ειναι συνηθησμενα..ενα που μου αρεσε αλλα δυστηχως δεν οδηγουσα εγω το αμαξι μου ηταν στην Καβαλας με ενα BMW παλιο αλλα πολυ ομορφο και καλοδιατηρημενο...

Δινω στον κολλητο μου να δοκιμασει το τουτου μου και τσουπ μας περναει μια BMW που οταν αλαζε ταχυτητα εκανε ενα μπαμ και εβγαζε φλογες απο την εξατμηση!!!! Κατεβασε του λεω 3η και δωστου! Κατεβαζει και τον φτανουμε και τον περναμε!!!!!στο φαναρι δεν καναμε εκκινηση και εφυγε πολυ αλλα τον μαζευαμε...ωσπου φτασαμε στο επομενο φαναρι...Οπου καναμε κι εμεις εκκινηση....1η εναμιση αμαξι μπροστα(μπορει και παραπανω...) 2α αλλο ενα και 3η εξαφανισμα!!!!! πολυ το χαρηκα....τελικα του μειναν μονο οι φλογες!!!!

πολυ πλακα εχουν αυτοι με τα audi...3 Α3 το ενα το καινουριο...λογικα 1600...τους αφηνα να με φτασουν και μολις ερχοντουσαν διπλα εφευγα πολυ...και το ιδιο παλι...δεν σταματαγαν ομως!!!!! ενας κι ολας που ηταν ηδη μπροστα ηθελα να τον περασω και δεν αφηνε...δεν εκανε περα... αλλα τελικα....!!!!! χεχεχεχεχε!!!!
Παλιά 08-03-07, 11:22
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
πολυ πλακα εχουν αυτοι με τα audi...3 Α3 το ενα το καινουριο...λογικα 1600...τους αφηνα να με φτασουν και μολις ερχοντουσαν διπλα εφευγα πολυ...και το ιδιο παλι...δεν σταματαγαν ομως!!!!! ενας κι ολας που ηταν ηδη μπροστα ηθελα να τον περασω και δεν αφηνε...δεν εκανε περα... αλλα τελικα....!!!!! χεχεχεχεχε!!!!
Ναι ρε με τα Α3 τα 16αρια είσαι σχεδόν μαζί και μαμά, τώρα τι περίμενες? Άστους να έρχονται κοντά να νομίζουν ότι κάτι κάνουν και μετά κέρνα τους υπερκυβισμένα τσαγάκια...
Παλιά 08-03-07, 12:51
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παίδες, ηρεμήστε λίγο. Δεν υπάρχει λόγος να φτάνετε σε χαρακτηρισμούς, να χαλιέστε, και να φέρνετε εμάς σε δύσκολη θέση.

Παρακαλώ πολύ λοιπόν να σταματήσετε κάπου εδώ την "κόντρα" σας, και να συνεχίσετε On-topic!!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,19708800 seconds (76,06% PHP - 23,94% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:06.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com