Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579
δημητρη TS που μενεις στην αθηνα.εγω γαλατσι αν εισαι κοντα και θες μπορουμε να τα πουμε πινοντας κανενα καφε.εχω ενα 20ν και με τρωει η περιεργια να δω που στεκετε σε μια σελικα TS
|
Καλημέρα.
Άν και αυτό το πόστ θα μπορούσες να μου το στείλεις με p.m για να μείνει μεταξύ μας.
Καθώς διάβαζα τα προηγούμενα πόστ <<Φιλικά ανοίγματα ...>> απ'ότι κατάλαβα τουλάχιστον, το αμάξι σου φίλε 2579, δέν είναι και ο ορισμός του <<μαμά>>.
Τώρα αυτή η στιγμή πόσο είναι ? Μπορείς να υπολογίσεις ? Στον τροχό ? Εγώ είμαι εργοστασιακός πλήρως με μόνο ένα πάνελ φίλτρου K&N στο φιλτροκούτι και τίποτα άλλο, μόνο που τα αμορτισέρ είναι καινούρια πάλι εργοστασιακά, άν αυτό λέει κάτι (ειλικρινά). Η Celica και δή η 2001 που έχω, είναι πρίν το facelift. Τα 192 είναι ουτοπία καί για την πρό facelift καί για την μετά, αλλά συνεχίζει να παίρνει τα Challenge, Cosmo (υπο προυποθέσεις) και Golf GTI. Αλλά και λίγο παραπάνω απο το <<κανονικό>> να το έχεις τσιμπήσει δέν θα με πείραζε. Δηλωμένος όχι τόσο των ευθειών, θα ήθελα να δούμε και στις στροφές την Corolla κάποια στιγμή. Υποθέτω ότι υπάρχουν και αναρτήσεις.
Εν ολίγοις θέλω να πώ, άν κρατιέσαι σε κάποια μικρή απόσταση απο την πλειοψηφία των Golf GTI, σε ευθεία και στροφές, θα ήθελα να τα πούμε κάποια στιγμή. Ήμουν ειλικρινής πιστεύω. Απλά θα κανονίσουμε άν είναι μετά απο λίγο διάστημα.
Φιλικά.