ένας πολύ βασικός λόγος (για να μην πω ο βασικότερος) είναι το ποιος από όλους τους φορείς θα βρεί / βρίσκει τα 18 εκατομμύρια ευρώ που θέλει ο Bernie ετησίως από την χώρα μας για να της δώσει τα δικαιώματα.
Το κύριο δε ερώτημα είναι από ΠΟΥ θα τα βρει....και μην μου πείτε από τα έσοδα που θα έχουν...δεν "παίζει" τέτοια λύση κύριοι.
Έχω παραστεί και έχω παρακολουθήση συζητήσεις (επίσημες και ανεπίσημες)
με διάφορους φορείς. Έχω ακούσει "προέδρους" συλλόγων, προέδρους εμπορικών επιμελητηρίων (αυτή είναι η "μετά Τουρκίας" μόδα) και άλλους να είναι διατεθιμένοι να "ρευστοποιήσουν" τις περιουσίες των φορέων που εκπροσωπούν ωστε να έχουν και αυτοί μερίδιο από την πίτα. Για να μην αναφερθώ σε υπουργούς, βουλευτές και λοιπούς πολιτικούς παράγοντες να τάζουν και να πραγματοποιούν μελέτες για προσωπικές σκοπιμότητες και για δημιουργία εντυπώσεων.
Είναι γλυκιά η "καραμέλα" και εμείς την γλείφουμε καλά.
Όσο ρομαντικός και να είμαι για αυτό το σπορ, όσο και να το αγαπάω, το λέω ειλικρινά πως ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να έρθει πίστα στην Ελλάδα για Formula 1.
Δυστυχώς θα υποφέρουμε οικονομικά σαν λαός. Η F1 δεν είναι Eurovision και εγώ δεν θέλω να δω χίλιους δύο να καρπίζονται αισχρά αυτό το σπορ.
Δεν θέλω να δω την Παπαρίζου να χορεύει σε άδειες κερκίδες και ανθρώπους που δεν έχουν ούτε δίπλωμα (βλ. Ν.Αλιάγας) να παρουσιάζουν αυτό το σπορ (ΟΑΚΑ 2006) και όλοι εμείς, οι τρελαμένοι και "άρρωστοι", να πανυγηρίζουμε σαν μ@λ@κες για τα φέσια που θα μας έχουν φορέσει.