Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
24-02-07, 14:18
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Αποψή μου, καλύτερα ιδιωτικό. Της θείας μου το corsa της το περασαν ενώ είχε σπασμένα αμορτισέρ και έλειπε μια τάπα... Της το πέρασαν και δεν λαδώθηκαν! Στην corolla βάλαμε μεγαλύτερο μέγεθος ζαντολάστιχα,περάσαμε, πήραμε το αυτοκολλητάκι και η μόνη παρατήρηση για καλό του αυτοκινήτου και της τσέπης μας είπαν ότι τα ταμπούρα ήθελαν άλλαγμα.
|
24-02-07, 15:32
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
βλεπω βλεπω....λοιπον ακουτε...με 100 ευρω περασε 1.7 μοτερ με δηλωμα 1.2 εξατμηση χωρις καταλυτη θορυβος αγωνηστικος αμορτισερ τραμπαλα λαστιχα τετραγωνα 6 ετιας καλαφλα...κ τωρα μου λετε απαγορευεται το χαμηλωμα?πιος ο λογος?
|
24-02-07, 20:38
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
λοιπον η γνωμη μου ειναι να παει καποιος που φοβαται μη τον κοψουν να παει σε καποια συνεργεια που αναλαμβανουν να το περασουν αυτοι κτεο. λογικα αυτοι εχουν τους γνωστους τους μεσα και τους τα περνανε. οποτε εσυ πληρωνεις τα παραβολα του κτεο και οτι ζηταει το συνεργειο για να στο περασουν. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ............
Παντα φιλικα,
Διονυσης
|
04-03-07, 02:53
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΙΛΙΟΝ
|
|
Παιδια ο νόμος για τις μεβράνες δεν λέει τι χρώμα να είναι αλλά να είναι ορατοί ο οδηγός και οι συνεπιβένοντες απο το πίσω όχημα.
Βέβαια εγω έφαγα κλήση για μεβράνες επειδή μου είπε ο γαλατάς (στρούμφ) οτι άμα είχα κάτι επικίνδυνο δεν θα φαινόταν, λες και εγω θα το έκανα επίδειξη. -
|
04-03-07, 04:54
|
|
|
|
|
Με έναν αστυνομικό που είχα μιλήσει μια φορά μου είπε πως πρέπει να φαίνονται ο οδηγός και ο συνοδηγός (όχι όλοι οι επιβάτες) και όχι από το πίσω αυτοκίνητο αλλά να μπορεί κάποιος που είναι στο δρόμο να τους διακρίνει (πχ. ένας αστυνομικός).Επίσης μου είπε πως οι πιο πολλοί αστυνομικοί δεν σταματάνε αυτοκίνητα με σκούρα φημέ τζάμια γιατί φοβούνται επειδή δεν ξέρουν τι μπορεί να κρύβει ο επιβάτης πάνω του.Και για το λόγω αυτό αν σε σταματήσουν το πιο πιθανό είναι να έχουν τα όπλα στα χέρια μέχρι να δούνε όλους τους επιβάτες του αυτοκινήτου.
|
|
|
|
04-03-07, 12:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill
Επίσης μου είπε πως οι πιο πολλοί αστυνομικοί δεν σταματάνε αυτοκίνητα με σκούρα φημέ τζάμια γιατί φοβούνται επειδή δεν ξέρουν τι μπορεί να κρύβει ο επιβάτης πάνω του.Και για το λόγω αυτό αν σε σταματήσουν το πιο πιθανό είναι να έχουν τα όπλα στα χέρια μέχρι να δούνε όλους τους επιβάτες του αυτοκινήτου.
|
οι πιο πολλοί αστυνομικοι δεν σταματάνε αυτοκίνητα που έχουν κατράμι φιμέ αν πρόκειται για μερσεντες ,bmw και κανα τζιπ γιατί πολύ απλά αν είναι κανένα "μεγάλο κεφάλι" και τον γράψει ή πολύ απλά του κάνει σύσταση και ο "αξιότιμος κύριος" έχει στραβοκοιμηθεί, ο αστυνομικός μπορεί να πάει την άλλη μέρα στον Εβρο να κάνει ελέγχους σε αρκούδες.
όσο για την ορατότητα που αναφέρεις και τον έλεγχο με τα όπλα που κάνουν άστο γιατί εγώ όυτε φιμέ έχω ούτε τιποτα και σε έλεγχο που μου έκαναν όχι απλά κράταγαν τα όπλα (ήταν δηλαδή σε ετοιμότητα) ή έστω με σημάδευαν απο μακριά αλλά παραλίγο να μου τα βάλουν στον κρόταφο.και όχι 1 αλλά 3.έπρεπε να βλέπατε το χρώμα μου καθώς έχω μία ασχημη εμπειρία με όπλο και αν με σημαδέψει κάποιος παίζει να πάω και από καρδιακή προσβολή.
|
04-03-07, 14:10
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
kamatero
|
|
Οπως να το΄χεις το αμάξι με 100 είσαι κομπλέ.έ!!!!!! κ με κανά 2 κεράσματα εκεί στα 'παιδιά' που κουράζονται μωρέ!!!αυτό αν πάς εσυ εκεί.αν δεν πας υπάρχει κ άλλη λύση,με 150 αν έχεις κανά γνωστό μαντρά στο παει κ στο φέρνει κ την κάνεις ταράτσα.από λεφτά η μία η άλλη,από χρόνο μπόλικος καθότι ασχολήτε άλλος,κ ασχολήσε κ με το κορίτσι σου που δεν έχεις χρόνο να τα δείς.αλυσίδα είναι όλα. συμπέρασμα:το ΚΤΕΟ σε φέρνει πιο κοντά στις γυναίκες!!!!
|
04-03-07, 15:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από astroboy
το ΚΤΕΟ σε φέρνει πιο κοντά στις γυναίκες!!!![/b]
|
χαχα καλό.να το κανουν σλόγκαν.αφου τα πέρνουν που τα πέρνουν
|
|
|
|
04-03-07, 18:08
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Επειδη εχω διαβασει αρκετες ασυναρτησιες,του τυπου λαδωνονται ολοι,δεν σε σταματανε οι αστυνομικοι γιατι φοβουνται τα φιμε τι κρυβουν,αν θελετε συνεχιζουμε αυτο το μοτιβο και ολα ωραια ολα καλα.
Εγω εχω περασει 3 φορες ιδιωτικα Κτεο.Απο εξυπηρετηση δεν παιζονται αλλα το σημαντικοτερο γινεται και ενα μινι σερβις στο αυτοκινητο.Τωρα αν παει καποιος χωρις φαρμακειο και αλλα τοιαυτα καλα κανουν και τον κοβουν.Οπως καλα κανουν και γραφουν ολους οσους εχουν φιμε και δεν φαινονται απεξω!!Και καλα κανουν και κοβουν αυτοκινητα με φιμε για τους ιδιους λογους.
Αν εχεις φιμε τζαμακι που φαινεσαι απο εξω δεν σε ενοχλει κανενας!!Εγω εχω και μπροστα αλλα ειναι τοσο διακριτικο που ειναι λες και δεν εχω.Σε ολα τα αλλα παραθυρα εχω το 2 νουμερο που και δουλεια κανει και 'προκλητικος' δεν ειμαι.Τωρα ολα τα υπολοιπα αν θα πεσεις σε 'στραβοξυλο'και σε γραψει γιατι δεν εκανε τα στραβα ματια στο δικο σου φιμε ή επειδη δεν εχεις περασει Κτεο και κυκλοφορεις ετσι, καλα θα ηταν να κοιταζουμε να ειμαστε εμεις σωστοι και οχι να ελπιζουμε να μας λουφαρει ο αλλος γιατι ετσι εχουμε μαθει!!
|
|
|
|
04-03-07, 19:35
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mechanicaf
Επειδη εχω διαβασει αρκετες ασυναρτησιες,του τυπου λαδωνονται ολοι,δεν σε σταματανε οι αστυνομικοι γιατι φοβουνται τα φιμε τι κρυβουν,αν θελετε συνεχιζουμε αυτο το μοτιβο και ολα ωραια ολα καλα.
Εγω εχω περασει 3 φορες ιδιωτικα Κτεο.Απο εξυπηρετηση δεν παιζονται αλλα το σημαντικοτερο γινεται και ενα μινι σερβις στο αυτοκινητο.Τωρα αν παει καποιος χωρις φαρμακειο και αλλα τοιαυτα καλα κανουν και τον κοβουν.Οπως καλα κανουν και γραφουν ολους οσους εχουν φιμε και δεν φαινονται απεξω!!Και καλα κανουν και κοβουν αυτοκινητα με φιμε για τους ιδιους λογους.
Αν εχεις φιμε τζαμακι που φαινεσαι απο εξω δεν σε ενοχλει κανενας!!Εγω εχω και μπροστα αλλα ειναι τοσο διακριτικο που ειναι λες και δεν εχω.Σε ολα τα αλλα παραθυρα εχω το 2 νουμερο που και δουλεια κανει και 'προκλητικος' δεν ειμαι.Τωρα ολα τα υπολοιπα αν θα πεσεις σε 'στραβοξυλο'και σε γραψει γιατι δεν εκανε τα στραβα ματια στο δικο σου φιμε ή επειδη δεν εχεις περασει Κτεο και κυκλοφορεις ετσι, καλα θα ηταν να κοιταζουμε να ειμαστε εμεις σωστοι και οχι να ελπιζουμε να μας λουφαρει ο αλλος γιατι ετσι εχουμε μαθει!!
|
φίλε μου γι αυτα που λέω παραπάνω για το φιμέ κάτι θα ξέρω.έχω δει με τα μάτια μου και μου έχουν πει αστυνομικοί.όσον αφορά το αν λαδώνονται πίστεψέ με λαδώνονται όλοι σχεδόν.άντε 1 στους 10 να μην τα πέρνει.αν διαβάσεις πιο πίσω έχω γράψει ότι αυτή τη κατάσταση εμείς την έχουμε δημιουργήσει και καλά να πάθουμε.
όσον αφορά το αν είμαστε σωστοί(νόμιμοι) ή όχι θα ήθελα να μου απαντήσεις στο εξής.εσύ που είχες το 20v δεν έχεις εξάτμιση?δεν κάνει θόρυβο?εντάξει μπορεί να μην κανει πολύ λόγο του ότι αν θυμάμαι έχεις χειροποίητη και καλής κατασκευής αλλά από μαμα΄κάνει παραπάνω.και στην τελική δεν έχεις λαδώσει ποτέ στη ζωή σου?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 04-03-07 στις 21:36.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΤΕΟ |
loykas loykopoylos |
ΦΟΡΟΥΜ |
73 |
17-10-19 22:45 |
Mr ΚΤΕΟ |
madvinegar |
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ |
0 |
25-08-11 11:46 |
ΚΤΕΟ |
Nikos |
SUPPORT |
8 |
05-01-07 16:05 |
Κτεο |
Χρηστος |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
31 |
06-12-05 15:22 |
Page generated in 0,17119598 seconds (82,45% PHP - 17,55% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|