Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
23-02-07, 14:13
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Ναι αλλά εμένα ούτε κλήση μπορούν να μου δώσουν.
Έχω ένα χαρτί από τη Νομαρχία που λέει ότι το ΚΤΕΟ για το αμάξι μου είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!
Είπες κάτι;;;;
Χαχαχαχα!!!
|
Οχι για πολυ, θα μπεις και εσυ στην σειρα οπως ολοι!!!!
Ειπες ΕΣΥ τωρα κατι?
|
23-02-07, 14:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω????
|
23-02-07, 14:34
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6
Στο τελος εφυγα και του λεω μισωσω να περασω ΚΤΕΟ με την κοροιδια του κρατους αφου οσο κανουν να ξηλωσω τα φιμε για να περασω ΚΤΕΟ και μετα να τα ξαναβαλω,τοσο εχει η κληση για ΚΤΕΟ 150 ευρω.Αι στα διαλα πρωινιατικα συγχηστηκα,παω να φαω ενα πεινιρλι!
|
Οταν με ειχαν σταματησει εμενα απο την τροχαια Αμυνταιου (τυπικοτατοι) με ενημερωσαν οτι θα επρεπε να φαω προστιμο 300+ Ευρο + αφαιρεση αδειας κυκλοφοριας μεχρι να το περασω ΚΤΕΟ.
|
23-02-07, 14:44
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Geo!
Ρε Γιάννη που πήγες? Σε ιδιωτικό ή σε δημόσιο?
|
Σε δημοσιο πηγα φιλε μου και δεν ξαναπαταω!!!Στο ΚΤΕΟ μανδρας το πηγα.
23-02-07, 14:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
|
|
Ουτε εσυ τα πληρωσες παντως...
Εκτος και αν εχεις σκοπο να τους πετσοκοψεις ολους κατω...
23-02-07, 14:47
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
Ουτε εσυ τα πληρωσες παντως...
Εκτος και αν εχεις σκοπο να τους πετσοκοψεις ολους κατω...
|
Οχι ρε Βασια προς Θεου τι μου φταινε οι ανθρώποι?
Τον Ακη να κοβω καθε μερα μου φτανει.
Ετσι για να μην λεει οτι εχει απαλλαγη και καλα.
Θα του στειλω προσωπικο γραμμα με την μερα και ωρα που θα τον πετσοκοψουμε!!!!!
Ακη? που πηγες? δεν σε βλεπω? χαθηκες? Ακη? γιατι αλλαξες χρωμα?
χλωμιασες λιγο?
|
23-02-07, 14:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Πάμε ένα στοιχηματάκι;;;;
Ε?Ε?
Έλα και μου λοιπουν κάτι ψιλάκια...
|
23-02-07, 14:51
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Και αν πεις πως θέλεις να περάσεις ΚΤΕΟ οπωσδήποτε γιατί πχ. θέλεις να το πουλήσεις τι κάνεις με τις μεμβράνες αν σε κόψουν? Τις ξηλώνεις? Όλες? Μόνο τις μπροστά? Τι? Όσο για την τροχαία πρέπει να πέσεις σε @@@@@@ για να σε γράψει για ΚΤΕΟ. Εγώ στο Βόλο έπεσα σε έναν τέτοιο @@@@@@ με το αμάξι του πατέρα μου και με παρακάλια γλίτωσα πινακίδες λόγω εκπρόθεσμου ελέγχου στο ΚΤΕΟ.
|
23-02-07, 15:13
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Εμενα παλι εχω το αμαξι 5 χρονια και τα φιμε τα εχω 4 χρονια και δεν μου εχει πει ποτε κανεις τιποτα στα μπλοκα για τα φιμε και μου ειπαν εκει ρε φουστη μου!Εν τω μεταξυ ουτε λογος για την εξατμιση,μονο τα φιμε τον πειραξανε τον σκατογερα!
|
|
23-02-07, 15:34
|
|
Administrator
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS
Slobo καταρχας να ξερεις οτι αν γραφεις με το χρωμα που χρησιμοποιεις αυτοι που εχουν λευκο background δεν βλεπουν τιποτα.
Για τις μεμβρανες, συμφωνα με την νομοθεσια απαγορευονται οι μεμβρανες στα εμπρος παραθυρα, στα πισω οχι. Οπως στην Ευρωμη δλδ. Αρα αυτοι που τα τοποθετουν ειναι νομιμοι. Τωρα αν ο πελατης θελει να βαλει παντου, πελατης ειναι οτι θελει κανει. Αυτο που λενε τουλαχτιστον αυτοι που ξερω στην Θεσσαλονικη ειναι οτι δεν ειναι σιγουρο αν σε κοψουν ή οχι, εξαρταται το κατα ποσο τυπικος ειναι ο ελεγχος που θα σου γινει, και αναλαμβανουν να στις ξανατοποθετησουν στα εμπρος παντα τζαμια αν χρειαστει να τις βγαλεις λογω ΚΤΕΟ. Μεμβρανες δεν βαζουν μονο στα αυτοκινητα, βαζουν και σε οποιαδηποτε γυαλινη επιφανεια, βιτρινα, κ.λ.π.
Το ιδιο και για τα ελατηρια, το αν ειναι για χαμηλωμα δεν σημαινει οτι ειναι παρανομα. Οταν στα πουλαει καποιος εσυ μπορει να τα βαλεις σε ενα αυτοκινητο πιστας, οχι απαραιτητα για τον δρομο. Αν φταιει καποιος ειναι ο μηχανικος που στα περναει, πρεπει να ξερει (υποτιθεται και εφοσον στα εχει προτεινει ο ιδιος) οτι απαγορευονται. Αμα παλι ομως πας εσυ σε ενα μηχανικο και πεις: βαλε μου αυτα , που να ξερει αυτος το τι και πως. Μηπως δεν υπαρχουν στην Ελλαδα πολλοι ειδημονες ιδιοκτητες οχηματων ξερολες που βλεπουν κατι στο ιντερνετ ή καπου αλλου και λενε: το θελω και εγω και θελω να το βαλω? εψαξε κανεις αν κανουν? τι θα αλλαξει? πως θα συμπεριφαρθει το οχημα? μπαααααα ολοι τα βαζουν επανω και μετα βγαινουν για δοκιμη στους δρομους σα πιλοτοι και expert μηχανικοι να ελεγξουν , να τεσταρουν, ολοι οι δοκιμαστες πιλοτοι!!!! Δεν σκοτωνει η αμαθεια αλλα η ημιμαθεια!!
Υποψη τι ειναι οι μηχανικοι? αποφοιτοι καποιας σχολης ΤΕΛ, ΙΕΚ, ή καποιου Συνεργειου που εχουν μαθει να αλλαζουν λαδια, μπουζι, ιμαντα, τακακια, κανα ημιαξονιο, καμμια τσιμουχα. Ποιος απο αυτους εχει ασχοληθει με βελτιωσεις? Δεν ειναι τα πραγματα ολα βαλε βγαλε.
Παντα Φιλικα, Γιωργος.
|
Σύμφωνώ με αυτα που λες. Πάντως παραμένει οξύμωρο το γεγονός ότι τελικά τους μόνους που κυνηγάνε είναι τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων (ανεγγέφαλους και μη) και όχι άυτούς που τα εμπορεύτονται και τα τοποθετούν. Όπως επίσης οξύμωρο είναι το ότι σε ελέγχους της αστυνομίας σπανια γίνεται παρατήρηση για τέτοια θέματα (από όσο ξέρω εγώ τουλάχιστον).
Πάντως γεγονός είναι ότι δεν υπάρχει σωστή πληροφόρηση σχετικά με το τι επιτρέπεται και τι δεν επιτρέπεται. Από τη μια οι έμποροι και οι μηχανικοί θεέλουν να κάνουν τη δουλειά τους και να κερδίσουν χρήματα, από την άλλη ο κάθε ειδήμονας όπως ανέφερες και εσύ, θέλει να βάλει στο αμάξι του ότι βλέπει στο internet και να το κάνει Fast and the Furius και τελικά φτάνουμε στο σημείο όπως ο Γιάννης που ήθελε να κάνει μια πρακτική επέμβαση στο αυτοκίνητο του, τώρα να το πληρώνει επείδη πολύ απλά δεν ήξερε αλλά και κανένας δεν τον ενημέρωσε.
Ξέρεις τι λένε οι περισσότεροι που τοποθετούν μεμβράνες εδώ? Ότι μόνο στο μπροστινό παρμπρίζ απαγορέυεται και στα υπόλοιπα είσαι ΟΚ αρκεί να μην ξέπερνας σε σκουρότητα το Titanium & Alluminium Light που είναι τα μόνα νόμιμα. Τουλάχιστον εμένα έτσι μου είπαν. Τεσπα ελπίζω τώρα να φαίνεται το κείμενο μου και στο λευκό bacground
Mike G τα φώτα σου Please.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
ΚΤΕΟ |
loykas loykopoylos |
ΦΟΡΟΥΜ |
73 |
17-10-19 22:45 |
Mr ΚΤΕΟ |
madvinegar |
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ |
0 |
25-08-11 11:46 |
ΚΤΕΟ |
Nikos |
SUPPORT |
8 |
05-01-07 16:05 |
Κτεο |
Χρηστος |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
31 |
06-12-05 15:22 |
Page generated in 0,16997290 seconds (79,94% PHP - 20,06% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:23. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|