Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
23-02-07, 10:21
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
και με αλφα 2,0 να τρεξεις δεν λεει τιποτα τα περιμενα πολυ πιο δυνατα αυτα τα αμαξια..
23-02-07, 22:14
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ROY-D ηθελα να καταλαβω που βλεπεις οτι μπριζωνομε...αληθεια που μενεις?
ddeus2003 αποιο σαββατοκυριακο μαλλον.
την κυριακη θα ανοιξω με ενα φιλο που αγορασε ενα πουντο gt και μου ειπε οτι εχει 1,6 πιεση οβερ μποστ και 1 μπαρ και τελικο ποσα αλογα θα βγαζη?αραγε θα φαω καροτσες?
με το ραλλυ απο βδομαδα δεν το εχει βγαλη απο το συνεργειο γιαυτο η καθηστερηση τον αποτελεσματον αν και με αποκαρδιοσε ενας φιλος που εχει ενα VTI μου ειπε οτι τον περναγε ενα ραλλυ με σκουπα εξατμηση και με αυτον παμε κοπια.
τεσπα η εβδομαδα φενετε συναρπαστικη...αν και δυσκολη.
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
23-02-07, 22:18
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Xαχαχαχα!!!
Όχι ρε δεν είναι υπερκυβισμένο...
Απλά φοράει μεγαλύτερα πιστονάκια, μπιελίτσες κλπ....
Ναι ρε Χρήστο...
|
ε τοτε τι 1400 ειναι ρε σεις συνελθετε λιγο ρεεεεεεεε..........
24-02-07, 06:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579
ROY-D ηθελα να καταλαβω που βλεπεις οτι μπριζωνομε...αληθεια που μενεις?
ddeus2003 αποιο σαββατοκυριακο μαλλον.
την κυριακη θα ανοιξω με ενα φιλο που αγορασε ενα πουντο gt και μου ειπε οτι εχει 1,6 πιεση οβερ μποστ και 1 μπαρ και τελικο ποσα αλογα θα βγαζη?αραγε θα φαω καροτσες?
με το ραλλυ απο βδομαδα δεν το εχει βγαλη απο το συνεργειο γιαυτο η καθηστερηση τον αποτελεσματον αν και με αποκαρδιοσε ενας φιλος που εχει ενα VTI μου ειπε οτι τον περναγε ενα ραλλυ με σκουπα εξατμηση και με αυτον παμε κοπια.
τεσπα η εβδομαδα φενετε συναρπαστικη...αν και δυσκολη.
|
ελα ντε...που βλεπω οτι μπριζωνεσαι...οταν ειμαι Αθηνα ειμαι Καλλιθεα!καλη τυχη αν και δεδομενη!
|
24-02-07, 12:49
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
χθες κάναμε αρκετά ανοίγματα κύριως από 2ες με ένα typer 1 στάδιο.
Τα αποτελέσματα απογοητευτικά για την corolla, έμενα 3 αμάξια πίσω στην δευτέρα και τρίτη και μολίς έβαζα τετάρτη κρατούσα την απόσταση σταθερή, στην πέμπτη έδειχνε ότι ίσως να είχα ελπίδα να του κλείσω την διαφορά αλλά δεν υπήρχαν τα απαραίτητα μέτρα για να το δοκιμάσουμε.
Συμπέρασμα ότι έχουν υπέροχο σασμαν τα typer και εκμεταλεύονται τον κίνητηρα όπως πρέπει, περαστικά μου.
|
24-02-07, 15:07
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2
Τα αποτελέσματα απογοητευτικά για την corolla, έμενα 3 αμάξια πίσω στην δευτέρα και τρίτη και μολίς έβαζα τετάρτη κρατούσα την απόσταση σταθερή, στην πέμπτη έδειχνε ότι ίσως να είχα ελπίδα να του κλείσω την διαφορά αλλά δεν υπήρχαν τα απαραίτητα μέτρα για να το δοκιμάσουμε.
Συμπέρασμα ότι έχουν υπέροχο σασμαν τα typer και εκμεταλεύονται τον κίνητηρα όπως πρέπει, περαστικά μου.
|
δλδ τα μαμα τσ ποσα αμαξια μενουν πισω απο μαμα ταπερ?
|
24-02-07, 17:34
|
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο 315,69 ιππους
|
|
hatzidi2 με ταπερ 1του σταδιου 1τη 2ρα (120χλμ)ηταν ενα αμαξι μπροστα με μαμα παμε κοπια οποτε ενα ανοιγμα μαζι επιβαλετε...τεσπα
η διαφορα ειναι τις ταξεως του 0,4-0,5δευτ. στα 150 με 3 καροτσες πισω δεν ειναι και πολυ, λιγο η αλλαγες λιγο το οτι ειναι ενα καλο 1το σταδιο λογικα μου φενετε...εχω χαση και εγω απο μια πορσε GT2 και πιο πολυ και ξερω πως αισθανεσε...σου τονοσα το ηθικο τωρα..
περαστικα παντος...
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
|
24-02-07, 18:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2
|
Ερώτηση : τα type R δεν είναι δίλιτρα?
24-02-07, 18:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Nαι Κώστα 2λιτρα είναι.
Πορσε GT2? Πόσο έχασες; 1 αιώνα μπροστά ήταν;
|
24-02-07, 20:17
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579
hatzidi2 με ταπερ 1του σταδιου 1τη 2ρα (120χλμ)ηταν ενα αμαξι μπροστα με μαμα παμε κοπια οποτε ενα ανοιγμα μαζι επιβαλετε...τεσπα
η διαφορα ειναι τις ταξεως του 0,4-0,5δευτ. στα 150 με 3 καροτσες πισω δεν ειναι και πολυ, λιγο η αλλαγες λιγο το οτι ειναι ενα καλο 1το σταδιο λογικα μου φενετε...εχω χαση και εγω απο μια πορσε GT2 και πιο πολυ και ξερω πως αισθανεσε...σου τονοσα το ηθικο τωρα..
περαστικα παντος...
|
ναι Νίκο μου φτιάχνεις την διάθεση με αυτά που γράφεις.
Την άλλη εβδομάδα θα πάω με το s2000 που μου είχε ρίξει 4 καρόστια να δω αυτό το κόλο πρόγραμμα με έδωσε τίποτα ή αλλά βλέπω στο dyno και αλλα βγαίνουν στο δρόμο.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19191504 seconds (74,95% PHP - 25,05% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:57. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|