Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
10-02-07, 23:36
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
παιδια δεν ξερω ποιοι απο εσας το ειδαν τελικα απο κοντα αλλα εγω το ειδα στην Καβαλα.Εχουν και test drive 16!!το εσωτερικο ειναι οντως αντε γεια και ο λεβιες σε παρα πολυ καλη θεση..Η κλιμακωση του κιβωτιου πολυ καλυτερη απο τα δικα μας με περισσοτερη σαφηνεια.Τα οργανα ομορφα σε πορτοκαλι χρωμα τα οποια εχουν ακομα και ενδειγη γι ατο ποια πορτα ειναι ανοιχτη.Μεχρι και οι πιτσιλιθρες ειναι κρυμμενες κατω απο το καπο!!!δεμενο αμαξι πολυ αλλα με σκληρα πλαστικα μεσα ημιακαμπτο αξονα πισω και παλι αλλαο το αμορτισερ ειναι εξω απο το ελατηριο στην πισω αναρτηση!!στην Full εκδοση εχει και αισθητηρες στα φωτα!!!τιμες για 14αρι εαν θυμαμαι καλα 17 19 21 χιλιαρικα το full!!!
10-02-07, 23:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Εγω παντος που το ειδα μου αρεσε, αν και θα επαιρνα την corolla(γιατι μου αρεσουν τα sedan).Διαβασα τα καλυτερα για την οδικη συμπεριφορα, αν και υπαρχει παλι ημιακαμπτος και για την αποδοση του 16αρι κινητηρα.Με διαφορα ο καλυτερος στην κατηγορια.
Θα αλλαζα το avensis μου, μιας και οι διαστασεις και οι χωροι της corolla το πλησιαζουν αρκετα, μονο εαν εβγαινε με το πετρελαιοκινητο διαμαντι των 2.2 και 177ps και 41kg.
|
|
11-02-07, 14:04
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Μα εγώ ποτέ δεν είπα πως δε θα πουλήσει το auris. Και σίγουρα θα είναι καλύτερο σε συμπεριφορά πό την Ε12. Αν δεις το μήνυμά μου είπα πως είναι το όνομα toyota στη μέση. Απλά είναι πολλοί αυτοί που θα προτιμήσουν ένα όμορφο ξεχωριστό αυτοκίνητο από κάποιο λιγότερο όμορφο και αξιόπιστο. Είναι πολλοί που προτιμούν να μένουν στο δρόμο από βλάβη κάθε μήνα αλλά να απολαμβάνουν - σύμφωνα με αυτούς - τη φινέτσα και τον ανώτερο σχεδιασμό, την απόλυτη σπορ αίσθηση και την σπορ κουλτούρα της αυτοκίνησης ( ονόματα δε λέμε... ). Για σκεφτείτε ένα hatchback αυτοκίνητο με σχεδίαση alfa romeo, αξιοπιστία toyota, οδική συμπεριφορά bmw ποιότητα mercedes και επιδόσεις tfsi. Και μη μου πείτε πως δεν μπορεί να το κάνει η toyota! Τα παραδείγματα είναι τυχαία, έτσι?
|
Συμφωνώ μαζί σου, δεν νομίζω πως απέχουν οι απόψεις μας.Καθένας από εμάς έχει διαφορετικά κριτήρια και προτεραιότητες στην επιλογή του αυτοκινήτού του.
11-02-07, 14:07
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ-ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Εγω παντος που το ειδα μου αρεσε, αν και θα επαιρνα την corolla(γιατι μου αρεσουν τα sedan).Διαβασα τα καλυτερα για την οδικη συμπεριφορα, αν και υπαρχει παλι ημιακαμπτος και για την αποδοση του 16αρι κινητηρα.Με διαφορα ο καλυτερος στην κατηγορια.
Θα αλλαζα το avensis μου, μιας και οι διαστασεις και οι χωροι της corolla το πλησιαζουν αρκετα, μονο εαν εβγαινε με το πετρελαιοκινητο διαμαντι των 2.2 και 177ps και 41kg.
|
Από όσο γνωρίζω, δεν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα αυτός ο κινητήρας,λόγω του ότι απαιτεί καύσιμο με χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο.Νομίζω στην Ευρώπη διατίθεται στο Avensis και στο RAV4..
11-02-07, 18:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΣΠΥΡΟΣ ΔΟΪΚΑΣ
Από όσο γνωρίζω, δεν πρόκειται να έρθει στην Ελλάδα αυτός ο κινητήρας,λόγω του ότι απαιτεί καύσιμο με χαμηλή περιεκτικότητα σε θείο.Νομίζω στην Ευρώπη διατίθεται στο Avensis και στο RAV4..
|
Ποτε μην σωσει να ερθει. Οταν ερθει η ωρα να αλλαξω αυτοκινητο κατα 90% θα ειναι diesel και θα ερθει απο Germany.
11-02-07, 19:12
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Ποτε μην σωσει να ερθει. Οταν ερθει η ωρα να αλλαξω αυτοκινητο κατα 90% θα ειναι diesel και θα ερθει απο Germany.
|
Τώρα το είδα...από Καρδίτσα είσαι? Από που ακριβώς? Εκεί επιτρέπεται κανονικά το diesel, έτσι?
|
12-02-07, 01:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Σε όλη την επαρχεία επιτρέπονται κανονικά.Φίλος πήρε το Passat station 2.0 diesel και πανω στην αδεια του γραφει τους δήμους στους οποίους απαγορεύονται τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα.Όι πιο πολλοί είναι στην Αθήνα και έχει και 5-6 από Θεσσαλονίκη.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
12-02-07, 02:05
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μεγάλη βλακεία να μην έχουμε diesel εδώ. Αλλά αυτή είναι μεγάλη συζήτηση...
|
12-02-07, 02:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
σιγα και να το παρεις ποιος θα σου πει κουβεντα...ενας ξαδελφος μου πηρε το Yaris diesel 1,4.τρελα οικονομικο και τραβαει σαν τρeλο!μενει ξανθη αλλα εχει κατεβει αθηνα με αυτο
!
|
12-02-07, 02:33
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Κοίτα αν είσαι μόνιμος κάτοικος στους δήμους που απαγορεύεται η πετρελαιοκίνηση δεν μπορείς να εκδόσεις άδεια στο αυτοκίνητο αλλά φυσικά δεν απαγορεύεται να είσαι διερχόμενος....
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17250991 seconds (80,89% PHP - 19,11% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|