Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ > AΦΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

AΦΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΕΜΠΟΡΙΑ SERVICE ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΖΑΝΤΩΝ ΕΛΑΤΗΡΙΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΤΗΛ 2104635433

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 07-02-07, 01:34
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
λοιπον μετα απο καμια 2000 χιλ εχοθμε κ λεμε...σουταρουμε τα 185-60-14
βαζοθμε 195-45-16 κ 3,5 cm ελατηρια χαμηλωματος...σηκωνουμε πανω το καρο κ χαλαρωνουμε τις βιδες που ποιανει το αμορτισερ τραβαμε το κατω μερος του τροχου προς τα εξω κ βιδονουμε ετσι εχουμε μιση μοιρα καμπερ χοντρα χοντρα διαφορα τρελη...αλλα να μην πω ψεματα τα μαυρα kyb δε θα την παλεψουν για πολυ ακομα...κ εχει κ ενα σχετικο κοπανημα βεβεα...λαστιχα s drive yokohama σε w δεικτη παρακαλω...παιδια διαφορα δεν εχω δει αναμεσα σε λαστιχο h v w ουτε αργη να ζεσταθει ουτε τπτ...μαλλον μου λειπουν τα αλογα για να το φερω εκτος επαφης με το δρομο...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-07, 11:54
CorollaCyprus Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: E12
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
CorollaCyprus είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλώς ήρθες λοιπόν. Κοίτα, αν δε θέλεις να αντικαταστήσεις τα αμορισέρ σου, τότε πας στη λύση της θολόμπαρας ή των παχύτερων αντιστρεπτικών. Βέβαια για να μη χαλάσουμε το θέμα των ελαστικών προτείνω να ψάξεις τα θέματα για αναρτήσεις, στήσιμο κτλ. για περισσότερες πληροφορίες.
Egw skeftomoun mallon gia ligo pio sklira elatiria, kai hamilwma gyrw sta 15 xiliosta afou exei idi hamilwsei me ta nea lastixa kapou sta 6. Gennikotera ehw arketes gnwseis gia aftokinita alla mono 8ewritikes gia afto rwtaw kapoious apo sas pou einai empeiroteroi kai exoun dokimasei kapoia pragmata.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-07, 14:02
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CorollaCyprus Εμφάνιση μηνυμάτων
Egw skeftomoun mallon gia ligo pio sklira elatiria, kai hamilwma gyrw sta 15 xiliosta afou exei idi hamilwsei me ta nea lastixa kapou sta 6. Gennikotera ehw arketes gnwseis gia aftokinita alla mono 8ewritikes gia afto rwtaw kapoious apo sas pou einai empeiroteroi kai exoun dokimasei kapoia pragmata.
Το αυτοκίνητό σου δε χαμήλωσε 6mm αλλά 3.55mm αφού μίκρυνε ο τροχός 7.1 mm. Ο τροχός σου γενικά δεν είναι λίγο μικρός? Δεν ξέρω πως εισάγονται από Ιαπωνία που είπες αλλά οι Ε12 έχουν τροχό 615 mm μαμά. Ο δικός σου είναι τώρα 576mm. Για Ε12 μιλάμε έτσι? Τέλος πάντων. Υπέθεσα πως δε θες να πειράξεις ούτε αμορτισέρ ούτε ελατήρια. Ok λοιπόν. Ελατήρια 15mm που θέλεις δεν ξέρω να υπάρχουν κάποια aftermarket. Για 3.5mm με τα μαμά αμορτισέρ δε νομίζω μιας και σε λίγα χλμ θα αχρηστευθούν τα αμορτισέρ (το δοκίμασα κι εγώ). Τώρα 15mm χαμηλότερη είναι η ΤS facelift. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να μπουν τα ελατήριά αυτά στο δικό σου και να δουλέυουν και σωστά τα αμορτισέρ σου. Αν ναι είναι το καλύτερο για αυτό που ζητάς. Θα κάνουν διαφορά πιστεύω στο πάτημα του αυτοκινήτου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-07, 18:25
CorollaCyprus Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: E12
CorollaCyprus είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Το αυτοκίνητό σου δε χαμήλωσε 6mm αλλά 3.55mm αφού μίκρυνε ο τροχός 7.1 mm. Ο τροχός σου γενικά δεν είναι λίγο μικρός? Δεν ξέρω πως εισάγονται από Ιαπωνία που είπες αλλά οι Ε12 έχουν τροχό 615 mm μαμά. Ο δικός σου είναι τώρα 576mm. Για Ε12 μιλάμε έτσι? Τέλος πάντων. Υπέθεσα πως δε θες να πειράξεις ούτε αμορτισέρ ούτε ελατήρια. Ok λοιπόν. Ελατήρια 15mm που θέλεις δεν ξέρω να υπάρχουν κάποια aftermarket. Για 3.5mm με τα μαμά αμορτισέρ δε νομίζω μιας και σε λίγα χλμ θα αχρηστευθούν τα αμορτισέρ (το δοκίμασα κι εγώ). Τώρα 15mm χαμηλότερη είναι η ΤS facelift. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να μπουν τα ελατήριά αυτά στο δικό σου και να δουλέυουν και σωστά τα αμορτισέρ σου. Αν ναι είναι το καλύτερο για αυτό που ζητάς. Θα κάνουν διαφορά πιστεύω στο πάτημα του αυτοκινήτου.
Gennikotera ta amaxia pou eisagwntai metaxeirismena apo iapwnia einai perierga ta pragmata. kai nai milame gia E12 (to amaxi einai 10/02). Nomizw pws to ti zitaw katalaves. Opote ti 8a mporousa na kanw me 8olompares i twn antistreptikwn 8a mou stoihisei ligotero? pio 8a ferei kalytera apotelesmata?? ta 3.5mm pou xamilwse apo ta lastixa mporei na mou prokalesoun provlima?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-02-07, 19:22
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από CorollaCyprus Εμφάνιση μηνυμάτων
Gennikotera ta amaxia pou eisagwntai metaxeirismena apo iapwnia einai perierga ta pragmata. kai nai milame gia E12 (to amaxi einai 10/02). Nomizw pws to ti zitaw katalaves. Opote ti 8a mporousa na kanw me 8olompares i twn antistreptikwn 8a mou stoihisei ligotero? pio 8a ferei kalytera apotelesmata?? ta 3.5mm pou xamilwse apo ta lastixa mporei na mou prokalesoun provlima?
Κοίτα, δεν παίζει ρόλο το αν χαμήλωσε από τα ελαστικά. Τα 3.5 mm είναι ελάχιστο. Αυτό που είπα είναι πως οι νέοι σου τροχοί 195-50-15 είναι 39mm μικρότεροι από τα 195-60-15 που φοράνε οι Ε12 στην Ελλάδα. Από τα 175-65-14 τα 195-50-15 είναι μόνο 7.1 mm μικρότερα. Τώρα, από τον μικρότερο τροχό κερδίζεις σε επιδόσεις αλλά χάνεις σε κρατήματα, πάτημα στο δρόμο δηλαδή σε οδική συμπεριφορά, που απ' ότι καταλαβαίνω αυτό είναι που ζητάς. Η γνώμη μου και αυτό που θα έκανα εγώ στη θέση σου θα ήταν σε πρώτη φάση να δω αν ταιριάζουν τα ελατήρια της TS (σκληρότερα και κατά 15mm κοντύτερα). Αν δε γίνεται αυτό, κοίτα για θολόμπαρα και αντιστρεπτικές. Όταν τα λάστιχά σου παραδώσουν το πνεύμα τους εγώ θα έλεγα να βάλεις μια τετράδα 195-60-15. Είναι σίγουρα καταλληλότερη διάσταση για Ε12 κυρίως με βάση την οδική συμπεριφορά. Τώρα αν εσύ θέλεις να αλλάξεις πιο σύντομα αμορτισέρ (που σίγουρα θα δεις μεγάλη διαφορά) μπορέις να βάλεις κάποιο πιο σκληρό και να το συνδυάσεις και με 35 mm χαμήλωμα ή τα ελατήρια της TS. Από τιμές περίπου 100Ε η μπροστά θολόμπαρα ( για πίσω δε θυμάμαι τιμή, αν και υπάρχουν σε κάποιο θέμα), αμορτισέρ και ελατήρια χοντικά 400 τα αμορτισέρ και 200 τα ελατήρια. Κοίτα και στις αγγελίες κατά καιρούς παίζουν ευκαιρίες για όλα αυτά που συζητάμε. Αποφασίζεις και παίρνεις...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-07-07, 21:37
Το avatar του χρήστη sharp
sharp Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Αγ. Θωμας Θηβων-Αιγαλεω
Δύναμη Σεβασμού: 223
sharp είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γεια σας παιδες.κοντοζυγωνει η ωρα μου για αλλαγη ελαστικων,μετα το καλοκαιρι μαλλον,και αρχιζω να ψαχνομαι.Καποιος μου προτεινε τα Maxis.Τα ξερει κανεις αν ειναι καλα?
Παλιά 31-03-08, 19:54
Crus Offline:
Νεότατος

Crus είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε παιδια θελω να ξεφορτωθω τα 185/60/14 της Corollitsas και να παω σε πιο φαρδυ ελαστικο για καλυτερο κρατημα. Να παω στα 195/50/15 ή κατι αλλο? Και αν μπορει να προτεινει κανεις ενα σετακι ζαντες-ελαστικα με τιμη εως 800-1000 ευρω. Τα παιδια στον Αναστασιαδη μπορουν να βαλλουν και καμια τιμη?

Το μοντελο ειναι το G6 2001 μοντελο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Crus : 31-03-08 στις 20:01.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-03-08, 19:59
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Αν θέλεις 15αρα ζαντα τότε το καλύτερο είναι 195/50/15
Αν θέλεις 16αρα ζαντα τοτε το καλύτερο ειναι 205/45/16
Αν θέλεις να παραμεινεις σε 14αρα ζαντα τοτε το καλύτερο είναι 205/55/14.

Νομιζω παντως πως το καλύτερο ειναι το πρωτο δλδ 15αρα ζαντα και σφάλμα μονο -0.28%
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-03-08, 20:09
Crus Offline:
Νεότατος

Crus είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σε 15αρα θελω να παω. Για λαστιχο τι προτεινεις γιατι εγω (οντας κατοικος εξωτερικου για 2 χρονια) εχω μεινει στα turanza (E-300 νομιζω) και στα potenza που φοραει ακομα.
Το Offset πρεπει να ειναι μεταξυ 38-40? Σημειωση (φοραω εργοστασιακα αμορτισερ).
Και κατι αλλο, θα την βγαλω με ενα 800αρι με 1000αρι για καλες (σχετικα) ζαντες και ελαστικο?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Crus : 31-03-08 στις 20:24.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-03-08, 20:48
Το avatar του χρήστη vagos333
vagos333 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: E12 f/l 1.6
Περιοχή: Larissa
Δύναμη Σεβασμού: 235
vagos333 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Continental ContiPremiumContact 2
Ενας πρωην εραστης της mishelin
http://www.ams.gr/ams/_magazine/AMS_...=30343&mag=ams

http://VaggelisTsogas.gr/
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ > AΦΟΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ davarisx TOYOTA COROLLA 111(G6) 10 28-08-11 14:11
αλλαγη ελαστικων Ειναι καλα τα bridgestone? giorgosvet TOYOTA COROLLA E 12 20 20-12-09 10:20
ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ COROLLA 3D TOY '04 toyota4life TOYOTA COROLLA E 12 6 02-10-08 12:56
Αλλαγη Ελαστικων dimosa TOYOTA COROLLA E 12 32 20-09-06 00:47
Αλλαγη Ζαντας Και Ελαστικων THEMIS TOYOTA COROLLA 111(G6) 7 28-08-06 18:05

Page generated in 0,17166805 seconds (81,87% PHP - 18,13% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:18.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com