Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Ασφαλειες και Ασφαλιστικες Εδω μπορουμε να μιλαμε να ρωταμε και να λεμε τις εμπειριες μας σχετικα με Ασφαλειες και Ασφαλιστικες . |
|
|
06-02-07, 01:00
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Καταρχην μπραβο για το πολυ χρησιμο "Θεμα"!
Πληροφορηθηκα σημερα μεσω ειδησεων {οχι του Star }
oτι εκλεισε η ασφαλιστικη μου Εγνατια!
Πληρωσα πριν μια εβδομαδα(500παρακατι) τα ασφαλιστρα&παρελαβα την ασφαλεια μου!
Μιλησε ο πατερας μου με ασφαλιστη&του ειπε οτι θα κοιταξει να μας προωθησει σε αλλη ασφαλιστικη..για την ωρα&για ενα μηνα με "εχει" η Εγνατια..παιζει να χρειαστει να πληρωσω παλι για φετος?
Ο ασφαλιστης δεν ηξερε οτι θα κλεισει ωστε να με αποτρεψει να τον πληρωσω?
|
06-02-07, 03:57
|
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Γενικά τι μπορούμε να κάνουμε? Επιστροφή χρημάτων ή κάποια άλλη σωτήρια κίνηση είναι εφικτή? Μας μάμησε η Εγναντία....
|
06-02-07, 11:15
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο το τιμονι μου
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Πριν απο περίπου ενα χρονο ειχε αποδοθει προστιμο στην εγνατια και ειχε 12 μηνες προθεσμια να το πληρωσει και να συμορφωθει!τοτε ηταν που ακουσα (αν θυμαμαι καλα απο τον xyno) οτι μαλλον παει για κλεισιμο και αλλαξα ασφαλιστικη!!!Σε ευχαριστω πολυ φιλε xyne που το προβλεψες!Σιγουρα μπορει να σας δωσει τα φωτα του για το τι μπορειτε να κανετε τωρα!!
|
|
|
|
06-02-07, 12:15
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Χτες το βραδυ ο πατερας μου ειχε ενα ατυχημα το οποιο αν και δεν ειχε τραυματισμους σακατεψε το δικο του corolla. Συγκεκριμενα καθως ο πατερας μου ηταν σταματημενος σε φαναρι, τον χτυπησε ο υπαιτιος του τρακαρισματος χωρις να φρεναρει καθολου, προκαλωντας μια καραμπολα πολλων αυτοκινητων.
θελω μα ρωτησω για τις φημες που ακουσαμε σημερα απο μηχανικους λαμαριναδες και λοιπους 'ξερολες'
1) υπαρχει πιθανοτητα λογω παλαιοτητας (μοντ 98) να χασουμε πολλα χρηματα απο την αποζημιωση?
2) ισχυει οτι επειδη οικονομικα η επισκευη μπορει να ξεπερασει το 70% της σημερινης αξιας του αμαξιου, να μας δωσουν καποια αποζημιωση για ολικη καταστροφη και να κρατησει η ασφαλιστικη τυο αμαξι? προβλεπεται κατι τετοιο??
3) αν και ειναι το τελευταιο, θελω να ρωτησω αν για τα λαστιχα που σκιστικαν κατα το φορτωμα στο φορτηγο της οδικης, αλλα και για τα γυαλια του πατερα μου που εσπασαν χτυπωντας τον καθεφτη, μπορουμε να ζητησουμε αποζημιωση
χιλια ευχαριστω εκ των προτερων
Γιαννης
|
|
|
|
06-02-07, 14:17
|
|
|
|
|
Φιλε Johnboy τα σιδερα φτιαχνονται αλλα οι ανθρωποι?Αφου δεν επαθε κανεις κανεναν τραυματισμο οπως λες τα αλλα ειναι λεπτομεριες.Τωρα οσο αφορα τα ερωτηματα σου.
Να φανταστω οτι αυτος που επεσε πανω στον πατερα σου τον εκανε να πεσει στο μπροστα αμαξι και αυτος στο πιο μπροστα κτλπ.Σε αυτη την περιπτωση αφου ηταν σταματημενοι οοι αλλοι σας πληρωνει ολους ο τελευταιος και οχι ο πισω τον μπροστα.Τωρα θα περιμενετε να πανε να το δουνε απο την ασφαλιστηκη του υπαιτιου για το τρακαρισμα και θα βγαλουν μια τιμη για την επισκευη του.Καλο ειναι στον φαναρτζη που το πηγες το αυτοκινητο να του πεις οταν θα παει ο πραγματογνωμονας να ισχυριστει οτι τα λαστιχα σχιστηκαν κατα το τρακαρισμα για να σας αποζημιωσουν και για αυτα.
Τωρα οσον αφορα την παλαιοτητα του αυτοκινητου αυτο που ισχυει ειναι οτι αν το αυτοκινητο ειναι μεγαλυτερο των 3 χρονων τα ανταλλακτηκα που θα χρησιμοποιηθουν θα ειναι μεταχειρισμενα.Αν θες να βαλετε καινουργια θα πρεπει να πληρωσετε καποιο ποσο.
Οσον αφορα να το βγαλουν ολικη καταστροφη ειναι στο χερι του εμπειρογνωμονα.Αυτος θα το κρινει.Παντος δεν νομιζω να συμφερει γιατι πιστευω οτι αν το φτιαξεις και το πουλησεις θα παρεις περισσοτερα λεφτα απ΄ το να στο βγαλουν ολικη καταστροφη.Αν τελικα γινει αυτο τοτε η ασφαλιστικη βλεπει την σημερινη αξια του αυτοκινητου και περιμενει να βρεθει καποιος που θα στο αγορασει ειτε για ανταλλακτηκα ειτε για να το φτιαξει ο ιδιος.Τοτε θα παρεις τα λεφτα που θα πουληθει το αυτοκινητο και η ασφαλιστικη θα σου δωσει τα υπολοιπα απο την σημερινη αξια του αυτοκινητου.Το κακο ειναι οτι σε τετοιες περιπτωσεις χανεις τα λεφτα απο τις οποιες επεμβασεις εχεις κανει στο αυτοκινητο οπως ζαντες,εξατμιση κτλπ.Επισης το θεμα ειναι οτι θα πρεπει να περιμενεις αρκετο καιρο μεχρι να παρεις την αποζημιωση.
Οσον αφορα τα γυαλια του πατερα σου μπορεις να ζητησεις αποζημιωση μονο αν το θεμα τραβηχτει στα δικαστηρια.Και αυτο δεν συμφερει γιατι υπολογισε ποσα εξοδα θα χρειαστεις για το δικηγορο.
Δεν ειμαι ειδικος επι του θεματος απλα απο καποια πραγματα που εχω ζησει και εχω δει στα αναφερω ολα αυτα.Αν καποιος γνωριζει περισσοτερα ελπιζω να σε βοηθησει.Ευχομαι παντος να μην σου ξανασυμβει κατι τετοιο.
|
06-02-07, 15:19
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
bill σε ευχαριστω για το ενδιαφερον
Εμενα παντως το ενδεχομενο της αποζημιωσης για ολικη καταστροφη δεν με συμφερει καθολου!!
Πρωτον γιατι με τα λεφτα της αποζημιωσης δεν παιρνω ουτε καν παλαιοτερο μεταχειρισμενο corolla, και δευτερον το αυτοκινητο, αν και κοστιζει, μπορει να φτιαχτει χωρις να του μεινουν κουσουρια. Γι'αυτο και θελω να το κανω. Φυσικα ολα θα μπουν καινουργια μεχρι την τελευταια βιδα, για να ξαναεχω στο τελος αμαξι κι οχι κουδουνιστρα-χαρο.
Η τροχαια οντως εγραψε οτι ολα τα αυτοκινητα ηταν σταματημενα.
Αυριο θα το δει ο πραγματογνωμονας, πρεπει να προσεξω κατι οταν μιλησουμε?
Αντε να φτιαχτει γιατι εχω μεινει χωρις αμαξι.. (του πατερα μου ειναι τρακαρισμενο, κι χρησιμοποιει το δικο μου corolla)
|
06-02-07, 17:18
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
|
|
εκλεισαν οριστικα οι egnatia kai i le monde και για ενα μηνα οι ασφαλιζομενοι σε αυτεσ θα αποζημιονοντε απο το επικουρικο.
|
06-02-07, 19:19
|
banned
|
|
Περιοχή:
Γαλάτσι
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ήμουν ασφαλισμένος στην Εγνατία, και το ασφαλιστικό γραφείο που με ασφάλησε, μου ανακοίνωσε ότι όλοι οι πελάτες τους θα μεταφερθούν σε άλλη ασφαλιστική μέχρι την λήξη του συμβολαίου τους με την Εγνατία, χωρίς καμία επιβάρυνση. Οι πελάτες του γραφείου. Έχετε το υπ'οψιν σας.
|
06-02-07, 23:20
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από johnboy
Η τροχαια οντως εγραψε οτι ολα τα αυτοκινητα ηταν σταματημενα.
Αυριο θα το δει ο πραγματογνωμονας, πρεπει να προσεξω κατι οταν μιλησουμε?
|
Αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι να μην ειναι μ@λ@κ@ς ο πραγματογνωμονας.Για μενα πηγαινε λιγο νωριτερα στον φαναρτζη σου ,πες του τι θελεις (καινουργια ανταλλακτηκα, για τα λαστιχα που ειπαμε πιο πανω κτλπ) και ασε αυτον να μιλησει με τον πραγματογνωμονα γιατι αυτη ειναι η δουλεια του και θα ξερει κατι παραπανω.
|
|
|
|
07-02-07, 13:16
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Λοιπον σορρυ που δεν μπηκα τις προηγουμενες μερες να απαντησω σε αυτα που γραφετε αλλα ημουν αρρωστος στο κρεβατι
Δευτερα βραδυ ανακοινωθηκε το κλεισιμο της Εγνατιας και της Le Monde, δλδ 300000 αυτοκινητα κυκλοφορουν πλεον ανασφαλιστα. Και το τρυπακι οτι για 30 μερες ειστε καλλυμενοι απο το Επικουρικο ειναι τριχες κατσαρες για αυτους που θα χτυπησετε. Αυτοι που ειχαν ζημια με την Αργοναυτικη ουτε καν ξεκινησε το Επικουρικο να βλεπει φακελους!!!! Το να τις κλεινουμε ή να τις δινουμε το οκ να δουλευουν ειμαστε πρωτοι, το να βαζουμε μετα μια ταξη στα χρωστουμενα... Πολλυς κοσμακης την εχει πληρωσει μεχρι στιγμης!! να φανταστειτε οτι μεγαλο μεριδιο των οχηματων που ηταν στην ργονατικη πηγανε και ασφαλιστηκαν στην Εγνατια!! Παντως οπως εγαψε ενας φιλος παραπανω, εγω δεν ειχα προβλεψει κατι, το κρατος φωναζε οτι υπαρχουν προβληματα και με λυπει το γεγονος που αν και το ανεφερα οτι τα πραγματα ΔΕΝ πανε καλα για αυτες τις εταιριες, καποιοι δεν διαβαζαν τα ποστ και παρεμειναν ασφαλισμενοι στην Εγνατια. Τεςπα. Υποψη θα κεισουν και αλλες εταιριες, εχει ακομα μελλον. Να εχετε τα αυτια σας ανοιχτα, οποια εταιρια βγαινει καρτα απο το Υπουργειο, να την κανετε με ελαφρα πηδηματακια, εχουν αγριεψει τα πραγματα.
Για το θεμα του φιλου που τρακαρε ο πατερας του, τα πραγματα ειναι πολλυ απλα
Εμπορικη αξια οχηματος
Αξια επισκευης
Υπολλεματικη αξια
Αν αφαιρεσεις απο την εμπορικη αξια του οχηματος σου αυτο που εμεινε, δλδ την υπολλειματικη αξια (σωστρα, ανταλλακτικα...) πρεπει το αποτελεσμα να ειναι μεγαλυτερο την αξιας επισκευης. Αν ειναι μεγαλυτερο το οχημα θεωρειται επικσευασιμο αν ειναι μικροτερο τοτε ειναι ολικη καταστροφη.
Αν βγει ολικη καταστροφη τοτε η ασφαλιστικη εταιρια ειναι υποχρεωμην να σου δωσει σε χρημα την αξια του οχηματος πριν το ατυχημα (εμπορικη αξια) και να κρατησει το αμαξι, ή να σου πει σε ποιον θα το δωσεις για σωστρα και να σου δωσει το υπολοιπο της διαφορας μεχρι την εμπορικη αξια. Οτι και να γινει τοσα θα παρεις. 8000 ευρο εκανα , τοσα θα παρεις, δεν πα να το φτιαξεις αμα θες και με 20000 με καινουργια ανταλλακτικα, τοσα θα παρεις και απο τα δικαστηρια. Το θεμα ανταλλακτικα καινουργια ή μη αμα το αυτοκινητο ΔΕΝ ξεπερασει η επισκευη του την εμπορικη του αξια (μειων τα σωστρα παντα) τοτε κανε οτι θες. Ποτε το αυτοκινητο σου δεν προκειται να γινει οπως ηταν και στον καλυτερο μαστορα του κοσμου να πας.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17787194 seconds (82,71% PHP - 17,29% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:58. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|