Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
05-02-07, 20:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Thanks billlllll
Μη νομίζεις κι εγώ τα περισσότερα χιλιόμετρα βράδυ τα έχω κάνει γιατί το πρωί στην δουλεία έχω το άλλο αυτοκίνητο οπότε έχουν κάψει αρκετές ώρες τα φώτα
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
05-02-07, 20:14
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
Edessaie τώρα είδα και την photo σου... Καλά με τον προφυλακτηρα της ΤΤΕ έγινε κούκλα!!!
|
Όντως έχει γίνει πολύ άγριο. Φταίει όμως και το κόκκινο χρώμα που είναι φοβερό. Βάλε πλαίσιο και στην πινακίδα και θα δείξει καλύτερα, γιατί τώρα κάνει πολύ αντίθεση.
|
07-02-07, 01:56
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παιδακια πηγα και ρυθμισα τα φωτα ξανα και το αποτελεσμα ειναι θεαματικο!!Δειτε και μονοι σας!Ηταν πολυ χαμηλα απο πριν και τα ρυθμισε ενα παληκαρι στον Πασπαλιαρη να απλωνει την δεσμη ομοιομορφα και λιγο πιο μακρυα και μου αφησε περιθωριο να τα ψηλωνω και αλλο οποτε θελω!
07-02-07, 02:26
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Να ρωτησω κατι.. Στα Η4 αν θελουμε και στη μεσαια και στη μεγαλη σκαλα ποιο κιτ επιλεγουμε? Το Hi/Lo? To Bi-Xenon τι ειναι? Επισης το σινιαλο επηρεαζεται η δουλευει κανονικα χρησιμοποιωντας τα xenon της μεγαλης σκαλας? Τελος, με την εκπτωση τι παιζει, για ποια κιτ ισχυει?
Ευχαριστω
|
|
|
|
07-02-07, 16:28
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman
Να ρωτησω κατι.. Στα Η4 αν θελουμε και στη μεσαια και στη μεγαλη σκαλα ποιο κιτ επιλεγουμε? Το Hi/Lo? To Bi-Xenon τι ειναι? Επισης το σινιαλο επηρεαζεται η δουλευει κανονικα χρησιμοποιωντας τα xenon της μεγαλης σκαλας? Τελος, με την εκπτωση τι παιζει, για ποια κιτ ισχυει?
Ευχαριστω
|
για να εχεις και στις δυο σκαλες xenon πρεπει να επιλεξεις λαμπες Hi/Lo και σου δινουν το αναλογο κιτ για τις λαμπες αυτες. γι αυτο και ειναι ακριβοτερο σε σχεση με τα υπολοιπα. το Bi-Xenon απ οσο εχω καταλαβει σημαινει να ειναι και οι δυο σκαλες xenon κι οχι πχ μεσαια xenon - μεγαλη αλογονου. η εκπτωση ισχυει για ολα τα κιτ (στην visionbulbs τουλαχιστον' ας ειναι καλα ο billll που εβαλε το χερακι εκει). το σινιαλο στο 1 ζευγαρι λαμπες(4300k) χτυπαγε στο θεο και το ρυθμιζα εσωτερικα, ενω με το αλλο ζευγαρι (6000k) η μεγαλη σκαλα παιζει καλυτερα.
και τα δυο ζευγαρια που εχω ειναι H4 Hi/Lo.
|
07-02-07, 18:35
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
παιδια πέστε μου τι διευθυνση της visionbulbs και πόσο κάνουν τα H4 hi/low???πόσο καιρό εγγύηση και απο που ειναι αυτή η εταιρια???
|
|
|
|
07-02-07, 19:49
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από npapagri
για να εχεις και στις δυο σκαλες xenon πρεπει να επιλεξεις λαμπες Hi/Lo και σου δινουν το αναλογο κιτ για τις λαμπες αυτες. γι αυτο και ειναι ακριβοτερο σε σχεση με τα υπολοιπα. το Bi-Xenon απ οσο εχω καταλαβει σημαινει να ειναι και οι δυο σκαλες xenon κι οχι πχ μεσαια xenon - μεγαλη αλογονου. η εκπτωση ισχυει για ολα τα κιτ (στην visionbulbs τουλαχιστον' ας ειναι καλα ο billll που εβαλε το χερακι εκει). το σινιαλο στο 1 ζευγαρι λαμπες(4300k) χτυπαγε στο θεο και το ρυθμιζα εσωτερικα, ενω με το αλλο ζευγαρι (6000k) η μεγαλη σκαλα παιζει καλυτερα.
και τα δυο ζευγαρια που εχω ειναι H4 Hi/Lo.
|
Αρα αν θελω xenon και στις 2 βαζω Hi/Lo.. Αν ισχυει αυτο τοτε αφου και στα Bi xenon ισχυει αυτο, μιλαμε για το ιδιο πραγμα.. Κατι αλλο πρεπει να παιζει..
Οπως και να χει εγω θελω xenon και στις 2 σκαλες και σινιαλο, ζηταω Hi/Lo?
|
08-02-07, 13:50
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
να ξεκαθαρισουμε κατι. το Hi/Lo που το διαβασες ? αν ειναι στο visionbulbs τοτε αναφερετε για λαμπες με διπλη σκαλα xenon.
|
08-02-07, 13:59
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Carinaman
Οπως και να χει εγω θελω xenon και στις 2 σκαλες και σινιαλο, ζηταω Hi/Lo?
|
κι ακομα μια διευκρινιση. οταν κανεις σινιαλο ειναι η μεγαλη σκαλα και οταν αναψεις την μεγαλη σκαλα για να βλεπεις μακρια στο κιτ που εχω εγω ειναι μονο η μεγαλη κι οχι και οι δυο μαζι (δεν αναβουν και οι δυο σκαλες μαζι).
|
08-02-07, 14:02
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6
Παιδακια πηγα και ρυθμισα τα φωτα ξανα και το αποτελεσμα ειναι θεαματικο!!Δειτε και μονοι σας!Ηταν πολυ χαμηλα απο πριν και τα ρυθμισε ενα παληκαρι στον Πασπαλιαρη να απλωνει την δεσμη ομοιομορφα και λιγο πιο μακρυα και μου αφησε περιθωριο να τα ψηλωνω και αλλο οποτε θελω!
|
στο πασπαλιαρη στην καβαλας πηγες? ποσο πηραν για το ρυθμισμα. οι ηλεκτρολογοι εκαναν την ρυθμιση ? ποιο κιτ εχεις ?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
xenon |
neoklis |
Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά |
0 |
01-08-22 07:41 |
XENON KIT ΓΙΑ Ε-111 f/l |
LISSAS |
TOYOTA COROLLA 111(G6) |
79 |
01-05-13 13:36 |
XENON H4 |
neoklis |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
10 |
12-02-13 18:11 |
KIT XENON |
dj.jorge |
TOYOTA AURIS |
8 |
01-12-11 19:20 |
Kit xenon |
trelokomio |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
4 |
24-06-10 15:59 |
Page generated in 0,17992806 seconds (76,84% PHP - 23,16% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:44. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|