Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
30-01-07, 19:56
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Να ρωτησω και εγω κατι με τη σειρα μου.Εγω σκεφτομαι να παω λιγο πιο μακρια απο τον φιλο μεχρι την Τσεχια.Θα ηθελα τη βοηθεια σας στο εξης θεμα:
1)Καποια ιστιοσελιδα που να μπορεσω να μαθω την χιλιομετρικη αποσταση απο το σημειο που ειμαιμεχρι εκει που θα παω(εστω καιστο περιπου)
2)Υπαρχει περιπτωση να βρω τον χαρτη της διαδρομης καπου στο ιντερνετ?
3)Θα ημαστε δυο οδηγοι και μαλλον μετα την Ιταλια που θα κατεβουμε απο το καραβι το ταξιδι θα γινει συνεχομενα αντε με 2-3 στασεις της μισης ωρας.Θα αντεξει το αυτοκινητο?
Λετε να το αφησω και να παω με αεροπλανο?Αλλα θα ειναι ωραια εμπειρια ρε γαμωτο.Οποιος γνωριζει κατι θα με βοηθουσε πολυ.
|
31-01-07, 01:20
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
bill εμεις ειχαμε παρει χαρτη της ευρωπης και μετρησαμε τις αποστασεις πανω στο χαρτη.
το αυτοκινητο σιγουρα θα αντεξει αν σκεφτεις οτι εμεις καναμε ελαχιστες στασεις και ταξιδευαμε με 140-150, τεσσερα ατομα και γεματο πορτ μπαγκαζ.
η γνωμη μου ειναι πως με το αυτοκινητο λεει πιο πολυ, αλλα μαλλον το αεροπλανο εκτος απο πιο ανετο και συντομο, μαλλον συμφερει και παραπανω.
μη ξεχνας τα λιτρα βενζινης που θα καψεις με αρκετα ακριβοτερο καυσιμο (κοντα στο 1.5Ε η 100αρα στην Ιταλια), τα εισητηρια του πλοιου, τα αβασταχτα διοδια και τις αναποφευκτες διανυκτερευσεις.
|
31-01-07, 13:07
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Πάρε ένα αεροπλανάκι να είσαι ήσυχος. Είναι ρίσκο τόσα χιλιόμετρα. Φιλικά.
|
03-02-07, 07:06
|
|
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Σχετικά με τον υπολογισμό των χιλιομετρικών αποστάσεων που αναφέρατε. υπάρχει ένα τέλειο προγραμματάκι, που υπολογίζει τα πάντα με μεγάλη ακρίβεια, για όλη την Ευρώπη (και εντός Ελλάδος φυσικά).
Λέγεται Sony Route Planner Europe, και θα το βρείτε στα torrents. Αν δεν το βρίσκετε, μπορώ να το ανεβάσω εγώ κάπου... 36ΜΒ είναι...
http://rapidshare.com/files/14952548/Route_Planner_Europe.rar.html
Δεν θέλει καν εγκατάσταση, ούτε ιδιαίτερες απαιτήσεις συστήματος, και σου λέει ακριβώς ποιους δρόμους μπορείς να χρησιμοποιήσεις, όλες τις εναλλακτικές διαδρομές, τα ακριβή χιλιόμετρα (και μέτρα), καθώς και τον χρόνο κατά προσέγγιση που θα χρειαστεί...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DxL : 05-02-07 στις 03:10.
|
03-02-07, 19:32
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DxL
Σχετικά με τον υπολογισμό των χιλιομετρικών αποστάσεων που αναφέρατε. υπάρχει ένα τέλειο προγραμματάκι, που υπολογίζει τα πάντα με μεγάλη ακρίβεια, για όλη την Ευρώπη (και εντός Ελλάδος φυσικά).
Λέγεται Sony Route Planner Europe, και θα το βρείτε στα torrents. Αν δεν το βρίσκετε, μπορώ να το ανεβάσω εγώ κάπου... 36ΜΒ είναι...
Δεν θέλει καν εγκατάσταση, ούτε ιδιαίτερες απαιτήσεις συστήματος, και σου λέει ακριβώς ποιους δρόμους μπορείς να χρησιμοποιήσεις, όλες τις εναλλακτικές διαδρομές, τα ακριβή χιλιόμετρα (και μέτρα), καθώς και τον χρόνο κατά προσέγγιση που θα χρειαστεί...
|
Δηλαδή ένα πρόγραμμα παρόμοιο με το Autoroute της Microsoft....Το οποίο είναι πάρα πολύ εύχρηστο και ακριβές....
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
03-02-07, 21:39
|
|
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Ναι δεν το ξέρω το Autoroute.
A/w, όποιος το θέλει, ας μου πεί και το ανεβάζω...
05-02-07, 03:13
|
|
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Ιδού το προγραμματάκι που σας έλεγα παραπάνω ( Route_Planner_Europe). Μετρήστε τα χιλιόμετρα από τα ταξίδια σας σε Ελλάδα και Ευρώπη με ακρίβεια, και δέιτε επίσης από ποιούς δρόμους μπορείτε να πάτε στον προορισμό σας, τις χιλιομετρικές αποστάσεις του καθενός, καθώς και τον εκτιμόμενο χρόνο.
Δεν χρειάζεται εγκατάσταση, απλά το τρέχετε...
http://rapidshare.com/files/14952548/Route_Planner_Europe.rar.html
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,14983702 seconds (80,31% PHP - 19,69% MySQL) with 38 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:20. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|