Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-01-07, 11:29
Nektarios Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla TS
Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 268
Nektarios θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Nektarios θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
GIOPAP καλημερα.
Το προβλημα που αντιμετωπιζε το μοτερ VVTLi ηταν απο τις τραχαλιες Unorthodox και κυριως απο του στροφαλου η οποια δεν ειχε τον ελαστικο δακτυλιο οπως η μαμα και δημιοθργουσε προβλημα στην τρομπα λαδιου η οποια και καποια στιγμη εσπαγε (συνηθως με πολλα αλλα οχι παντα) με κατ'επεκτασην αποτελεσμα να κολησει και το μοτερ.Αλλο ενα προβλημα ηταν η βιδα του Li που κοβοταν.Με σωστη χρηση και σωστες βελτιωσεις (και σκισιμο φυσικα , δεν δικαιολογειται αμαξι περιπου 200ΗΡ να μην το πατας απο φοβο να μην παθει κατι,) δεν παθαινει τιποτα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-01-07, 13:25
Το avatar του χρήστη giopap
giopap Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: COROLLA TSPORT
Περιοχή: ΕΛΑΤΗ-ΤΡΙΚΑΛΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
giopap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΦΙΛΕ ΝΕΚΤΑRIE ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΜΟΤΕΡ ΤΟΥΟΤΑ ΝΑ ΣΠΑΕΙ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ,ΕΒΑΛΑ ΣΤΟ ΤSPORT ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΤΣΕΚ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟ TRC KAI VSC ME AΠΟΤΕΛΕΣΜΑA NA ΒΑΛΩ ΠΑΛΙ TON MAMA KATAΛΥΤΗ.ΤΩΡΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ GREDDY ΕΞΑΤΜΗΣΗ ΤΕΛΙΚΟ ΜΟΝΟ. ΛΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΤΟ ΤΣΕΚ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ SEBRING ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΑΤΜΗΣΗΣ ΜΕ ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΤΕΛΙΚΟ(ΤΟ GREDDY) KAI NA ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΣΕΚ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΝ ΦΙΛΤΡΟ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΦΙΛΤΡΟΧΟΑΝΗ GREDDY H BLITZ TI ΙΝΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΚ.ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΕΙ Ο Supercharger ΤΗΣ GREDDY ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΖΜΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΛΑΚ ΚΛΑΚ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΠΛΟΚΕ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ ΤΙ ΛΕΤΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-01-07, 15:08
Nektarios Offline:
Μικρό Μέλος

Nektarios θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Nektarios θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Φιλε Giopap το τσεκ κανονικα δεν θα επρεπε να σου αναβει κανονικα.Αυτο που διαβαζει ειναι ο 2ος αισθητηρας λ πολυ μιγμα σε σχεση με το μαμα και το βγαζει σαν σφαλμα.Το ιδιο πραγμα ειχε συμβει και σε μενα λογω αλλαγης του μαμα χταποδιου με το αντιστοιχο της ΤRD.Με τελικο δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Η συμβουλη μου ειναι παντος να κανεις αλλαγη μεσαιου -τελικου και φιτροχοανης Blitz (και ειδικα της συρματινης) χωρις check engine.To προβλημα με το μεσαιο αν το βγαλεις ειδικα στην παρουσα φαση ειναι οτι δεν θα κραταει συμπιεση το αμαξι με αμεσο αντικτυπο στις επιδοσεις του.Τωρα σχετικα με το σασμαν δοκιμασε συνθετικες βαλβολινες τησ Liqui Moly με ενισχυτικο και δεν θα αντιμετωπισεις τετοιο προβλημα ξανα.
Ελπιζω να βοηθησα.Αν ειναι κατι αλλο πες μου να το δουμε.

Νεκταριος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-01-07, 15:14
Nektarios Offline:
Μικρό Μέλος

Ξεχασα να σου πω οτι αυτο δεν διορθωνεται τουλαχιστον με τις υπαρχουσες πληροφοριες που εχω.Εγω το ελυσα με την αλλαγη εγκεφαλου.Κατι που ομως δεν συνεργαζεται με τα συστηματα αυτα και δεν λειτουργουν καθολου, απλα δεν αναβουν κιολας.Τωρα σχετικα με την εισαγωγη και την εξαγωγη για την βελτιωση των επιδοσεων του Compressor ισχυει.
Αν εχεις σκοπο να βαλεις Compressor καλο θα ηταν να μην κανεις αλλαγη εξατμησης με μικρη διαμετρο σωληνας γιατι δεν θα δουλευει καλα αργοτερα και φυσικα θα θελει αλλαγη και το μεσαιο.
Αν ελευθερωσεις και τα 2 και φυσικα με την απαραιτητη διορθωση του προγραμματος θα βελτιωσει τις επιδοσεις σου.ΟΙ επιδοσεις με χοανη πληρης εξατμηση και το κιτ Compressor θα ειναι γυρω στα 280ΗΡ.
Αρκετα καλα ετσι ???

Νεκταριος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-01-07, 15:18
Το avatar του χρήστη giopap
giopap Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: COROLLA TSPORT
Περιοχή: ΕΛΑΤΗ-ΤΡΙΚΑΛΑ
giopap είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ Supercharger ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΕΛΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ GREDDY ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟ(ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΤΟ ΤΣΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΥΤΗ) ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΑPEXI S-AFCII KAI ΜΕ TO KN ΦΙΛΤΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΑPEXI S-AFCII ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΑ ΚΛΑΚ ΚΛΑΚ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΛΒΟΛΙΝΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΕΤΥΧΕ ΣΕ ΑΛΛΟ TSPORT Σ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑ ΛΕΜΕ ΒΥΕ
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-01-07, 17:37
Nektarios Offline:
Μικρό Μέλος

Giopap καλησπερα.
Οπως σου ειπα καλυτερο θα ηταν να μπει και ενα μεσαιο καζανακι για καλυτερα αποτελεσματα μαζι με τον καταλυτη.Λογικα δεν θα πρεπει να αναψει τιποτε.
Τωρα σχετικα με τον Apexi ( δεν γνωριζω ποσο τον βρισκεις) αλλα η γνωμη μου ειναι να εβαζες εναν Greddy E-Manage Ultimate.Αλλιως εναν stand alone εγκεφαλο με φυσικα μεγαλυτερο κοστος.

Νεκταριος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-02-07, 20:25
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πριν καμμία εβδομάδα πήγα στο δυναμόμετρο του Μαλίωρα και έκανα
2 πατήματα το ένα με το κανονικό πρόγραμμα που έτρεχα και έβγαλε 244 άλογα και 23 κιλά ροπή, δηλαδή πέριπου τα άλογα που μου είχε βγάλει και στο δυναμόμετρο του power, το δευτερο πρόγραμμα όμως που μου έδωσε ένα παληκάρι έβγαλε .....................

............

είπα να μην το αναφέρω να έχω κατι και εγω κρυφό, αλλα πήγα στον Παπαδόπουλο και άλλαξα καταλύτη και έλεγε στον κόσμο το βλέπετε βγάζει 275 άλογα. (ο κόσμος το είχε τούμπανο και εγω κρυφό καμάρι)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-02-07, 20:42
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Μπράβο ρε Γιώργαρε,άντε και εις ανώτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-02-07, 21:15
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Μπράβο. Ωραίος. Τώρα ποιό πρόγραμμα έχεις? Αυτό που βγάζει 275, έτσι? Η καμπύλη της ροπής έχει κάποια σκαμπανεβάσματα(όχι κάτι φοβερό μισό kg πάνω μισό κάτω). Αυτό το καταλαβαίνεις στο δρόμο? Γίνεται αισθητό στο τράβηγμα? Άντε σου εύχομαι ακόμα περισσότερα και απροβλημάτιστα αλογάκια!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-02-07, 01:23
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
τελικα οι εξατμισεις του παπαδοπουλου δουλευουν κανονικα ε??πολυ ωραιος Γιωργο!Μπραβο!
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Greddy e-manage Blue TRIA4EFE ΦΟΡΟΥΜ 22 20-08-13 00:27
DIY Rebuild your ebay Greddy type-s/rs bov NikiforosGT Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 17-09-10 20:33
Greddy e-manage on bosch Gorillas TOYOTA COROLLA E 12 46 04-08-09 17:39
Kompressor kit της Greddy σε 3ΖΖ-FE VVT-i 1.6l koperton 3ZZ 1.6L VVTi 36 05-04-09 12:20
ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ GREDDY NIKOS.99 OFF TOPIC 2 06-01-08 10:29

Page generated in 0,19174409 seconds (78,80% PHP - 21,20% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:50.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com