Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-01-07, 16:44
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Smile

Βρε παιδια, δεν αμφιβαλει κανεις τα yaris ts ειναι γρηγορα, αλλα και η Ε10 με τον 4A-FE των 115 ειναι γρηγορη και ελαφρυα συνχρονος.
Πανο οταν λεμε μαμα ενοουμε μαμα, ειπαμε ουτε βιδα, οχι φιλτρο εξατμιση κ.α που πιθανων να μην λενε αρκετοι, συμπεριλαμβανομαι και εγω
Φιλε Νιkolara,δεν πιστεψα ουτε στιγμη οτι ειταν 13αρια η ts μαμα, καθως ητανε πολυ γρηγορα.Θελω ομως να ανοιξω με ενα ts μαμα η λιγο βελτιωμενο,εξαλλου και εγω μοτερ δεν εχω πειραξει αλλα ειμαι περιφερειακος τυπος.Πιστευω πως θα ειχε πλακα.Ξερεις κανενα παιδι απο Θεσσαλια μερια, να γνωριστουμε και να κανουμε ΤΟΥΟΤΑ party με AVENSIS-CARINA-COROLLA-YARIS και πολλες βολτοκοντρουλες σε απιθανο κλιμα και με πολυ γελιο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη toyota mania : 14-01-07 στις 16:52.
Παλιά 14-01-07, 16:54
Το avatar του χρήστη taperakias
taperakias Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Πατρα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 234
taperakias είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ddeus2003 Εμφάνιση μηνυμάτων
2579 φιδια σου ελεγε το παλικαρι με το saxo! Ειχε παρα πολλα πραγματα επανω! ΣΙγουρα προγραμμα και χρονισμο! Σιγα μην μας παιρνουν ετσι με εισαγωγη μονο! Εχω φιλο με ραλλυ! Ειπαμε ειναι τρελα το αμαξι αλλα θελει το κατιτης παραπανω για να περνα 20V
Φιλε,συγγνωμη που θα επεμβω,αλλα ειμαι μαρτυρας πατηματος saxo vts με σκουπα-εξατμιση μονο,με αντιπαλο,κολλητο μου με αε101 μετατροπη σε 20v ασημοκαπακο,φ-εξ και παραλληλο e-manage!(140ps Μαλλιωρα).Το αποτελεσμα στα 800μ ηταν 4 αμαξια μπροστα το saxo.Το ιδιο corolla πατησε με rallye σκουπα προγραμμα,το οποιο το οδηγουσα εγω και απο 2ες στα 60 μεχρι 200 το Rallye καθοταν ανετα μπροστα 3-4 αμαξια....
Τα συμπερασματα δικα σου φιλε μου!!!!

p.s.Το συγκεκριμενο corolla εχει πατησει με καραμαμα levin μαυροκαπακο ae101 και ηταν παντου 1-2 αμαξια μπροστα!!!!

Παλιά 14-01-07, 17:17
toyota mania Offline:
Moderator

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από taperakias Εμφάνιση μηνυμάτων
saxo vts με σκουπα-εξατμιση μονο,
Συγνωμη, αλλα αυτο πως το διαπιστωσες, με τεχνικο ελενχο, η σου το ειπε ο κατοχος του.Δηλαδη εαν εχει επεμβη σε μοτερ- εγκεφαλο-σασμαν θα το καταλαβαινες.
Παλιά 14-01-07, 17:39
Το avatar του χρήστη nikolarass
nikolarass Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: YARIS TS
Περιοχή: TRIKALA
Δύναμη Σεβασμού: 0
nikolarass είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Βρε παιδια, δεν αμφιβαλει κανεις τα yaris ts ειναι γρηγορα, αλλα και η Ε10 με τον 4A-FE των 115 ειναι γρηγορη και ελαφρυα συνχρονος.
Πανο οταν λεμε μαμα ενοουμε μαμα, ειπαμε ουτε βιδα, οχι φιλτρο εξατμιση κ.α που πιθανων να μην λενε αρκετοι, συμπεριλαμβανομαι και εγω
Φιλε Νιkolara,δεν πιστεψα ουτε στιγμη οτι ειταν 13αρια η ts μαμα, καθως ητανε πολυ γρηγορα.Θελω ομως να ανοιξω με ενα ts μαμα η λιγο βελτιωμενο,εξαλλου και εγω μοτερ δεν εχω πειραξει αλλα ειμαι περιφερειακος τυπος.Πιστευω πως θα ειχε πλακα.Ξερεις κανενα παιδι απο Θεσσαλια μερια, να γνωριστουμε και να κανουμε ΤΟΥΟΤΑ party με AVENSIS-CARINA-COROLLA-YARIS και πολλες βολτοκοντρουλες σε απιθανο κλιμα και με πολυ γελιο.
To yarisclub είχε κοπή πίττας στο χωριό μου (Πύλη-Περτούλι)εκείνο το Σαββατοκύριακο,η αλήθεια είναι ότι έχασες πολλές φάσεις,είσαι άτυχος που δεν γνωριστήκαμε πιο νωρίς..Ηταν και ένα παλληκάρι με corolla ΑΕ92 με κινητήρα gt4......και μερικά yaris turbo,αν και η μόδα στο κλάμπ,είναι πλέον τα τετραπετάλουδα και τα κομπρεσοράτα τς.
Πάντως αν θες ανοιγματάκι με το δικό μου μαμά τς, κάποια στιγμή θα το κανονίσουμε.Ποιός ξέρει...μπορεί και να βρεθούμε στην τύχη
Παλιά 14-01-07, 20:42
Το avatar του χρήστη taperakias
taperakias Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Πατρα
Δύναμη Σεβασμού: 234
taperakias είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania Εμφάνιση μηνυμάτων
Συγνωμη, αλλα αυτο πως το διαπιστωσες, με τεχνικο ελενχο, η σου το ειπε ο κατοχος του.Δηλαδη εαν εχει επεμβη σε μοτερ- εγκεφαλο-σασμαν θα το καταλαβαινες.
ta πατηματα εγιναν με φιλο και δεν υπαρχει θεμα για το τι φορουσε το vts.Αν το δεις και λογικα φιλε μου,ενα vts με σκ-εξ παιζει στα 135 περιπου αλογα,ενω το 20v δεν ειναι τα 160 που υποσχεται.Βαλε και τη διαφορα βαρους + οτι τα γαλλακια εχουν καλυτερη καμπυλη ιπποδυναμης...

Φιλικα παντα!!!

Παλιά 14-01-07, 22:41
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πλεον ολα αυτα τα αμαξια εχουν τα στανταρ προγραμα εξατμιση σκουπα και σασμαν...

Παλιά 15-01-07, 00:45
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Δύναμη Σεβασμού: 335
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikolarass Εμφάνιση μηνυμάτων
To yarisclub είχε κοπή πίττας στο χωριό μου (Πύλη-Περτούλι)εκείνο το Σαββατοκύριακο,η αλήθεια είναι ότι έχασες πολλές φάσεις,είσαι άτυχος που δεν γνωριστήκαμε πιο νωρίς..Ηταν και ένα παλληκάρι με corolla ΑΕ92 με κινητήρα gt4......και μερικά yaris turbo,αν και η μόδα στο κλάμπ,είναι πλέον τα τετραπετάλουδα και τα κομπρεσοράτα τς.
Πάντως αν θες ανοιγματάκι με το δικό μου μαμά τς, κάποια στιγμή θα το κανονίσουμε.Ποιός ξέρει...μπορεί και να βρεθούμε στην τύχη
παιδια επρεπε να δειτε κ να ακουσετε το yaris που ετρεχε στο f2f τον Νοεμβριο! απλα αλυσοπριονο!! τετραπεταλουδο με αγραφο κ τλπ!
Παλιά 15-01-07, 03:23
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εχω ανοιξει με μαμα τς και μαμα ignis sport μονο απο ρεπριζ και τα περναγα και τα 2!! Το αμαξι μου κοντα στα 120Hp πρεπει να ειναι!!
Παλιά 15-01-07, 03:35
Το avatar του χρήστη ddeus2003
ddeus2003 Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: ΑΕ101
Περιοχή: Νεα Ιωνια
Δύναμη Σεβασμού: 296
ddeus2003 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε 2597 μαυροκαπακος δεν εισαι? Τα μαυρα δεν εβγαζαν 160 αλογα και τα ασημι 140! Εχω δει κοντρα με ενα ασπρο καρινα στην βεικου σιγουρα 20V αλλα δεν ξερω specs που εχει εντελως ξερο ηχο με σαξο πρωτου σταδιου και το καρινα ηταν βασιλικα μπροστα!!!

Α και κατι αλλο που πρεπει να ξερετε οσοι δεν εχετε καταλαβει τι παιζει με εμενα τοσο καιρο! Εγω και την ηττα την δεχομαι και την χαιρομαι εξισου! Το καλοκαιρι εψαχνα απεγνωσμενα να βρω 1,6(εκτος απο σαχοραλλα) αμαξι να με πατησει μεχρι που βρηκα! Δεν γραφω φιδια! Τωρα για τα saxorallye στην πιο πανω αντιπαραθεση εχω δει αλλα να γαζωνουν με φιλτρο εξατμιση οντως γιατι ειχαν θεικο κινητηρα απο το εργοστασιο και αλλα να εχουν και προγραμμα και εκκενροφορους και να χανουν απο πιο απλα!
Παλιά 15-01-07, 10:20
toyota mania Offline:
Moderator

Εαν σκεφτουμε οτι επισημα οι κατασκευαστες δινουν 5% ανοχες στην ιπποδυναμη του κινητηρα,απο την επισημα ανακοινωσιμη, αυτο τα λεει ολα.Δηλαδη ενας κινητηρα 100ps μπορει να βγαζει 97 και ενας αλλος 103 χωρις να εχει κανενας προβλημα.Η ιπποδυναμη που ανακοινωνουν οι κατασκευαστες, ειναι ο μεσος ορος καποιον δυναμομοτρησεων, απο καποιους κινητηρες του ιδιου μοντελου.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 3 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1404 24-09-08 16:14
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,18985796 seconds (73,84% PHP - 26,16% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:07.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com