μη σκισεις καμια καλτσα ρε θεοπαικτη ξυνε!!!!
αν εσυ εισαι βλαμ$%%^^ εμεις εχουμε κ 4 παιδακια παρακαλω, δεν θα παμε ολο 10/10, θα παμε 2/10.....γκαζι εχουμε.....καλο?
παιδια το μυνημα το εγραψα 13:26 κ εδω γραφει 11:26, καλο!!!! να το αφησεται ετσι να το χρησιμοποιουμε σαν στοιχειο στην ΤΡΟΧΑΙΑ για να σβηνουμε τα της υπερβολικης ταχυτητας..... "εγω? μα εγω εκεινη την ωρα ποσταρα!!! που να τρεχω κυρ διοικητα!"
αλι, για τις ζαντες, αν κ θα παω εγω σερρες, δεν εχει χωρο το Cyber-unknown-vehicle μου για μεταφορα ελαστικων, εκτος κ αν τα βαλω κατω, κ οταν λεω κατω....καταλαβες....κατω στις ροδες μου, κ να τα σκισω τα ματακια τους....χε..χε.. μη πειτε τιποτα το χοντρουλη αδερφο μου, εχει δουλειες κ δεν θα μπει μεσα καμια βδομαδα, οποτε θα ειναι αργαααααα.......
καμια κοντρουλα (σε καταναλωση )με λεφτα δεν θα ηταν κ ασχημα...οποιος θελει παιζει....και 1000 ευρω πονταρω σε σιγουρο αλογο (τον ξυνο κ το γαλαταδικο του). Και κανουλα να βαλετε τον ξυνο δεν τον φτανεται, απλα την κατουραει με πιεση αυτος....εκει που σταματαει η λογικη.....μυριζει βενζινα μεσα-εξω ο ξυνος.....(μαστ...ρι ειναι με τα σαντουιτς).
Ενω ο εξ αθηναις χιοτς φιλος μας κυρ, ειναι λογικος κ εκλεπτυσμενος εις την συμπεριφορας του (δεν χανει βενζινα αυτος, την καει κανονικα)
το κολπο με καθε παραγραφο κ ποστ για να γινω exclusive member σας το ειπα?
πολυ καλο κολπο....
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 11-01-07 στις 10:33.
|