Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
09-01-07, 17:50
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
τελικα καλα εκανα και δεν διαβαζα....
|
09-01-07, 21:38
|
|
Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Όταν λες φίλε μου ότι δεν ανεβάζει κυριολεκτείς, ή απλά ανεβάζει αργά και βασανιστικά;;; Μήπως το δοκιμάζεις σε καμιά ανηφόρα και δεν ανεβάζει; Γιατί να μην ανεβάζει πάνω από τα 160 μου φαίνεται αδύνατο. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε δει "κοντερίσιες" ταχύτητες άνω των 190 χλμ/ώρα, πολλοί και πάνω από 200 με διάφορες μικρές βελτιώσεις (φίλτρα, εξατμίσεις κ.λ.π.)... Χωρίς το φίλτρο Green που έβαλες το έχεις δοκιμάσει, πάει καλύτερα; Μην τυχόν είναι "μάπα" το φίλτρο...
Αυτό παίζει το ρόλο του αλλά όχι σε αυτά τα επίπεδα. Εγώ με περίπου 7.000 χλμ. είχα δει στο κοντέρ 185 χλμ/ώρα και πήγαινε και άλλο...
|
με το μαμα σχεδον τερμα τα γκαζια 190χλμ.με το φιλτρο 170.πως βγαζουμε σωληνα απο το φιλτροκουτι;γιατι εχει και εναν αισθητηρα καπου εκει
|
09-01-07, 21:45
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
δεν εννοουν αυτον τον σωληνα εννοουν αυτον που στελενει τον αερα στο φιλτροκουτι! αφηστε τις αηδιες και βαλτε μια σκουπα να βρειτε την υγεια σας!
|
09-01-07, 22:11
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
δεν εννοουν αυτον τον σωληνα εννοουν αυτον που στελενει τον αερα στο φιλτροκουτι! αφηστε τις αηδιες και βαλτε μια σκουπα να βρειτε την υγεια σας!
|
παντως με το τσπορ θα ανεβαζε πιο γρηγορα
|
09-01-07, 22:27
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janakasgr
Να σε ρωτησω,αν εχεις βγαλει σωληνα μπροστα, με τη βροχη τι κανεις?
Δεν φοβασαι μηπως σου παρει νερα?
|
Με την βροχή και τα νερά από λακκούβες δεν υπάρχει απόλυτος κανένα πρόβλημα… το έχω δοκιμάσει χιλιάδες φορές σε δρόμους με νερά και πολύ έντονη βροχή και δε έχει ανέβει επάνω ούτε σταγόνα…
Η αναρρόφηση αέρα δεν είναι αρκετά ισχυρή να ανεβάσει νερό εκτός αν έχεις turbo.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη κωνσταντίνος : 09-01-07 στις 22:50.
|
09-01-07, 22:34
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από greekman9
φιλε μου καλε απο τα 160 και πανω δεν ανεβαζει,2αν βγαλω σωληνα δεν χανω την εγγυηση;3ον μηπως φταιει που εχω μονο 12000kmh στο κοντερ;
|
Σου ξανάλεω αποκλείετε να μην πιάνεις πάνω από 160 ακόμα και εντελώς μαμά αν είσαι… δεύτερον δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα με την εγγύηση αν αλλάξεις σωλήνα εισαγωγής αέρα. Το έχω ρωτήσει στην αντιπροσωπεία και το έχουν δει πολλές φορές στα σέρβις που ΄’έχω πάει και όλοι μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην εγγύηση ακόμα και αν βγάλεις εντελώς τον παπά και βάλεις χοάνη
09-01-07, 22:37
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
φιλε μου καλε απο τα 160 και πανω δεν ανεβαζει,2αν βγαλω σωληνα δεν χανω την εγγυηση;3ον μηπως φταιει που εχω μονο 12000kmh στο κοντερ;
|
Όσο για τα χιλιόμετρα δεν φταίει αυτό …
Τι να πω !
Εκτός αν η μηχανή σου είναι 1000 και όχι 1400 κυβικά . αλλιώς δεν παίζει να έχεις τόσο χαμηλή τελική !
09-01-07, 22:48
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Παράθεση:
πως βγαζουμε σωληνα απο το φιλτροκουτι;γιατι εχει και εναν αισθητηρα καπου εκει
|
δές εδώ http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=10260&highlight=%E6%E5%F3%F4%FC%F 2+%E1%DD%F1%E1%F2
Σε αυτό το topicαν το διαβάσεις από την αρχή σε κάποια σελίδα 2 ή 3 δεν θυμάμαι, εξηγώ ακριβός πώς βγαίνει η σωλήνα και πως μπαίνει καινούργια με φωτογραφίες ! ίσος πάρεις και καμιά ιδέα … τώρα που το ξανασκέφτομαι αν δεν ανεβάζεις Πάνο από 160 ίσος φταίει το φίλτρο πού έβαλες … εγώ δεν εμπιστεύομαι ποτέ καμία άλλη εταιρία εκτός από την k&n. είναι η καλύτερη σε φίλτρα…
09-01-07, 22:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
|
|
κατα την γνωμη μου και ξυλο που λεει ο λογος να βαλεις στον παπα πανω απο 160 θα δεις....μηπως εγινε με αντιθετο τυφωνα αυτο ή μαλλον σε καμμια ανηφορα τρελη??μου φαινεται πολυ παραξενο!
|
10-01-07, 01:13
|
|
Και μιας και μιλαμε για τελικες να πω οτι η τεταρτη πιανει 160 με 5η παμε 200 οχι οτι εχω παει ποτε αλλα ετσι πιστευω. ειμαι νεος οδηγος και εχω στη κατοχη μου την corolla E12 1.4 (απο τα χερια του μπαμπα ηρθε στα δικα μου). Εχω μια ερωτηση η τελικη της τριτης ταχυτητας ποσο ειναι σε αντιστοιχο αμαξι μαμα?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18093991 seconds (82,76% PHP - 17,24% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:28. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|