Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
05-01-07, 23:56
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
-To service θα μπορουσες να το κανεις και μονος σου. Ισως εκτος απο την αλλαγη υγρων φρενων αντε και την αλλαγη λαδιων. Αληθεια, οι εργατοωρες πως βγαινουν? Συνολο ωρων εργασιας ή για καθε τι που κανει ο μαστορας εχει και την τιμουλα του?
-Βασικα δεν θα παει καποιος σε ενα ανωνυμο συνεργειο στα τυφλα αλλα θα παει συστημενος. Αν και μια φορα πηγα σ' ενα συνεργειο συστημενος και πηρα τον εγκεφαλο στο χερι!!!
-Τα "ιδιωτικα" συνεργεια ειναι καλα μονο οταν ο ιδιος ο μαστορας-ιδιοκτητης ασχολειται με το αυτοκινητο και οχι να το δινει στον ασχετο πιτσιρικα.
-Σε συνεργειο της ΤΟΥΟΤΑ μου εχουν χρεωσει και το απεσταγμενο νερο για την μπαταρια,παρακαλω, 40 λεπτα!!!
-Το σωστο ειναι οταν κανουμε σερβις στο αυτοκινητο να παρευρισκομαστε εκει. Μονο ετσι μπορουμε να δουμε αν κανουν οσα γραφουν τα χαρτια. Στα επισημα συνεργεια τουλαχιστον κοβουν τιμολογια.
-Ποσο μου την δινει να αφηνουν το καπο απο ψηλα!!! για να κλεισει.
|
06-01-07, 01:57
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
|
|
δηλαδη εσενα το προβλημα σου θα λυθει αν σου κοψουν τιμολογιο????
ελα σε μενα να σου κοψω τιμολογια για χιλιαδες ευρω να γλυτωσω και την εφορια!!!!!!!!!!!
μα ειμαστε σοβαροι τωρα??? αντε και σε χρεωσαν λαδια, στα αλαξε?
υγρα φρενων?? τα ειδες??? Φλάντζα τάπας Κάρτερ που ειπε και ο φιλος πριν?? ειχα κατι παλιες στο συρταρι ας του βαλω μια θα την πληρωσει αλλωστε για καινουργια!!! ελα τωρα ας ειμαστε ρεαλιστες!!! πουθενα δεν ξερεις τι κανουν!!! τι γραμμη εχουνα πο τον ιδιωκτητη της εκαστοτε αντιπροσωπιας ή συνεργιου! απλα σας λεω δεν βραζουν ολοι στα ιδιο καζανι! δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν και οι απατες, αλλα μην καταδικαζετε τους παντες!
|
|
|
06-01-07, 10:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Στις αντιπροσωπίες η εργατοώρα είναι καθορισμένη από την ΤΟΥΟΤΑ καθώς και ο χρόνος που χρειάζεται μια δουλειά για να γίνει. Το σέρβις π.χ. των 60000 έχει χρονομετρήσει η ΤΟΥΟΤΑ ότι χρειάζεται 40 λεπτά π.χ. δεν πάει να κάνει ο μηχανικός μια μέρα για να τελειώσει θα πληρωθεί για 40 λεπτά (να το προσέξετε αυτό εγώ το έμαθα τώρα τελευταία έχοντας πρώτα πληρώσει τα μεροκάματα των μηχανικών σε διάφορα συνεργεία). Όσο για τα υπόλοιπα όντως αν δεν είσαι μπροστά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το τι δουλειά έχει γίνει και κυρίως πώς και αν δεν ξέρεις 5 πράγματα και μπροστά να είσαι άστα να πάνε. Πάντως πολλά συνεργεία αν δεν σε αφήνουν να είσαι στο χώρο που γίνεται τη εργασία σε έχουν σε χώρο που μπορείς να παρακολουθείς το αμάξι σου. Απλά θέλει ψάξιμο προσοχή και γνώσεις.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
06-01-07, 12:31
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Το καλο που εχει ο Πασπαλιορης ειναι ακριβως αυτο που λες Μιχαλη!Εισαι απο πανω απο τον μηχανικο(κυριολεκτικα)και βλεπεις οτι κανει στο σερβις με δυνατοτητα αν ειναι και καλο παιδι(ο μηχανικος) να σου εξηγει πως και γιατι το κανει το καθε τι!!Εγω μια φορα που εχω παει εχω μεινει ευχαριστημενος απο την δουλεια τους και τωρα με την εκπτωση που κανονιστηκε μαλλον εκει θα πηγαινω συνεχεια!!Αλλα εχω μια ενσταση στο θεμα με το e-mail που πρεπει και καλα να στειλουμε για να μας πουν ποτε θα το παμε (κατα προτιμηση απογευμα ευτυχως) 10μερες πριν!!Δηλ τι θα γραψω?Θλεω το ταδε σερβις και οτι παρατηρησεις εχω θα τις γραφω στο μυνημα που θα τους στειλω??Για λυστε μου την απορια!
|
|
07-01-07, 18:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
|
|
Ναι ρε Γιάννη τι δεν καταλαβαίνεις ? το ότι το θέλουν 10 μέρες πριν είναι γιατί τα δικά μας servis γίνονται υπερωριακά δηλαδή αν δεν πάμε εμείς ο μηχανικός θα τελειώσει την δουλειά του και θα πάει σπίτι του αν όμως έχουμε εμείς ραντεβού θα κάτσει παραπάνω μόνο και μόνο για εμάς. Στο email γράφεις το ότι είσαι μέλος του corolla club τι ακριβώς θέλεις να κάνεις (π.χ. το σέρβις των 60000χλμ), τι άλλες παρατηρήσεις έχεις (π.χ. έλεγχος μπροστινών φρένων λόγο τσιρίγματος κατά το φρενάρισμα), το πότε μπορείς να το πάς (απογευματινές ώρες) και στο τέλος μην ξεχάσεις να γράψεις κοινοποίηση στον κ. Στράτζαλη Παναγιώτη. Αυτά.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
|
|
|
08-01-07, 21:31
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
-Δεν ειμαι κατα των "μη επισημων" συνεργειων. Το καθε τι εχει τα θετικα του και τα αρνητικα του. Στο ιδιωτικο συνεργειο σχεδον παντα ο ιδιοκτητης ειναι και ο μηχανικος του συνεργειου. Ειναι το μαγαζι του, ειναι το ψωμι του και επομενως θα ειναι πιο προσεκτικος απο τον μηχανικο που δουλευει ως υπαλληλος σε ενα επισημο συνεργειο.
-Στα επισημα συνεργεια, πηγε 4μμ, εφυγαν ολοι (με το συνεργειο του κ. Πασπαλιορη σχετικα με τις υπερωριες προφανως ειναι μια συμφωνια μεταξυ του corollaclub και του ιδιου), ενω στο ιδιωτικο θα κατσουν παραπανω για να βγαλουν την δουλεια.
Απλα η μεγαλη διαφορα ειναι η εξης:
Ο ιδιοκτητης του επισημου συνεργειου συνηθως ειναι και ιδιοκτητης της εκθεσης και αν εχει, του φανοποιου. Αν γινει λαλακια, ο πελατης μπορει να απευθυνθει και να παραπονεθει στα κεντρικα. Κατι που δεν αρεσει σε κανενα ιδιοκτητη. Ενω σ'ενα ιδιωτικο και ανωνυμο το μονο που μπορει πρακτικως να κανει ο πελατης, ειναι να παρει τ' αυτοκινητο του και να φυγει.
-Οσο για τα τιμολογια και τις αποδειξεις ειναι εμμεσως μια αποδειξη οτι σου αλλαξαν ορισμενα πραγματα. Θεωριτικα δεν μπορουν να κανουν αλχημειες και δεν μπορουν να εχουν στοκ χωρις να το αναφερουν στην μαμα ΤΟΥΟΤΑ. Φυσικα ολα γινονται.
|
|
|
|
08-01-07, 22:10
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Mike_G
Ναι ρε Γιάννη τι δεν καταλαβαίνεις ? το ότι το θέλουν 10 μέρες πριν είναι γιατί τα δικά μας servis γίνονται υπερωριακά δηλαδή αν δεν πάμε εμείς ο μηχανικός θα τελειώσει την δουλειά του και θα πάει σπίτι του αν όμως έχουμε εμείς ραντεβού θα κάτσει παραπάνω μόνο και μόνο για εμάς. Στο email γράφεις το ότι είσαι μέλος του corolla club τι ακριβώς θέλεις να κάνεις (π.χ. το σέρβις των 60000χλμ), τι άλλες παρατηρήσεις έχεις (π.χ. έλεγχος μπροστινών φρένων λόγο τσιρίγματος κατά το φρενάρισμα), το πότε μπορείς να το πάς (απογευματινές ώρες) και στο τέλος μην ξεχάσεις να γράψεις κοινοποίηση στον κ. Στράτζαλη Παναγιώτη. Αυτά.
|
Ωπα Μιχαλη τωρα με προβληματισες!!Γιατι καθεται δηλ για εμας?Δεν πληρωνετε?Δηλ να μην το πηγαινω απογευματα γιατι δεν θα μου το προσεχουν οπως πρεπει!!Αν ο φιλος μηχανικος βιαζεται να παει σπιτακι του ,στην γυναικουλα του η γκομενα η στον γκομενο του εγω θα την πληρωσω την ζημια?Αν ειναι να παμε εκει και να μας το κανουν το σερβις πιο γρηγορα απο το check engine που αναβει το λαμπακι οταν το παιρνουμε μπροστα να την χ@σω την εκπτωση!!!ΑΑΑ και αν θυμαμαι καλα προ εκπτωσης οταν ειχα παει το δικο μου για σερβις,το ειχα παει απογευμα και ελεγε οτι δουλευουν μεχρι και τις 9 το βραδυ!!Αρα δεν το κανουν μονο για εμας και καλα χαρη σας κανουμε που θα ερχεστε απογευμα ετσι δεν ειναι??
Αυτα ειχα να πω και μαλλον θα κλεισω ραντεβου με τον πατροπαραδοτο τροπο για να μην τπαρουμε τον χρονο του μηχανικου που θα μας κανει το σερβις ε?Η εκπτωση ειναι αρκετα καλη αλλα αν ειναι να μας πουν οτι σας κανουμε και χαρη να την χ@σω οπως ειπα και πιο πριν!
Γνωμη μου παντα και παντα φιλικα χωρις να θελω να θιξω την προσπαθεια που εχετε κανει για την εκπτωση αυτη!
08-01-07, 22:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tolis Ee80
-οσο για τα τιμολογια και τις αποδειξεις ειναι εμμεσως μια αποδειξη οτι σου αλλαξαν ορισμενα πραγματα. θεωριτικα δεν μπορουν να κανουν αλχημειες και δεν μπορουν να εχουν στοκ χωρις να το αναφερουν στην μαμα τουοτα. φυσικα ολα γινονται.
|
να είσαι σίγουρος 1000% ότι αυτό δεν ισχύει.
εγώ προσωπικά ξέρω άτομο σε αντιπροσωπεία ευρωπαικής αυτοκινητοβιομηχανίας, που έχει ένα σπίτι γεμάτο ανταλλακτικά τα οποία τα χρησιμοποιεί για τις επισκευες που κάνει μόνος του στο σπίτι του.
πόλλα πράγματα τα μπαλώνει με σάλιο και κάνει γαργάρα τα ανταλλακτικά.
και δεν το υποθέτω, ο ίδιος μου το έχει πει.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16268611 seconds (81,62% PHP - 18,38% MySQL) with 39 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:29. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|