Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lokatzis
Το ΣΚ παρατήρησα ότι η στάθμη του υγρού του υδραυλικού τιμονιού στο τουτού μου είναι 1εκ. κάτω από την ένδειξη min. Ρώτησα στο συνεργείο που πηγαίνω το αυτοκίνητο για λάστιχα-αναρτήσεις-φρένα και μου είπαν ότι το υγρό δεν πρέπει να συμπληρώνεται, αλλά να αλλάζεται εξ ολοκλήρου.
Ερωτήσεις:
1) Είναι φυσιολογική η μείωση της στάθμης του υγρού; Αν όχι, θα πρέπει να το πάω στην αντιπροσωπεία επειδή είναι ακόμα στην εγγύηση (ένας μήνας έμεινε). Διαφορετικά θα το πάω στο συνεργείο που το πάω για τις απλές δουλειές.
2) Γιατί δεν πρέπει να συμπληρώνω υγρό;
3) Άμεσα εξαρτώμενο από το (2). Κινδυνεύει άμεσα η κρεμαγιέρα από την έλλειψη υγρού; Αν ναι, πειράζει να συμπληρώσω υγρό μέχρι να πάω την άλλη εβδομάδα να μου το αλλάξουν;
|
Θα πας να πάρεις λαδάκι υδραυλικού και θα το συμπληρώσεις.
Αν είναι δυνατόν να μην συμπληρώνεται.
Έπισκευαζα κρεμαριέρες στην παλιά μου δουλειά και τέτοια χοντράδα πρώτη φορά την ακούω.
Να του βάλεις άμεσα, όμως γιατί αν η αντλία πιάσει αέρα....
Άστα βράστα μετα.
Ακόμα τσέκαρε οπωσδήποτε για διαρροές, δεν είναι λογικό να κατέβει η στάθμη.Τσέκαρε τα μαρκούτσια από το δοχείο ελέχγου-αναπλήρωσης μέχρι την αντλία και από την αντλία στην κρεμαριέρα, αλλά κυρίως τσέκαρε τις φυσούνες της κρεμαριέρας για κανά σκίσιμο ή κάποια ανωμαλία.
Ελπίζω οι φισούνες σου να είναι εντάξει, γιατί αν έχουν σκίσει και έχει περάσει υγρασία πας για κρεμαριέρα...
Κάνε γρήγορα ότι είναι να κάνεις να προλάβεις και την εγγύηση