Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
29-11-06, 00:44
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Ρε ειστε σιγουροι για αυτα που λετε, τα ψοφιμια, πες του να ερθει καμμενα βουρλα.Μην κοιτατε τα περιοδικα και ειδικα του 4τροχους που το γυρνανε αναλογα την εποχη.Το διλιτρο μονο καπως περπαταει και φυσικα το st, οχι αναλογα της κατηγοριας του ομως.
|
Λοιπον σαν να εχει δικιο οΗρακλης παιδια γιατι πριν καμποσο καιρο(το ειχα πει και εδω στα παλια ποστ)ειχα ανοιξει με μετατροπη focuw σε 2λιτρο με 17αρες αλλα ειχε εξατμιση,φιλτροχοανη και εγω στο 1.4 vvt-i μου(βλεπετε στην υπογραφη μου τα αλογα μου)Ανοιξαμε στο γνωστο φαναρι στο δασος αναβαση για goody's καβαλας και μεχρι στο επομενο φαναρι που κανουμε αναστροφη για να να ξαναβγουμε καβαλας καταβαση.Στην αναβαση(νομιζα οτι ανοιγα με το 1.6 αλλα εκανα λαθος για καλη μου τυχη και παλι) οπως ελεγα πιο πριν μεχρι εκεινο το φαναρι ημουν 4 καροτσες πισω του πραγμα που αν το σκεφτητε λιγο το corllaki μου μαμησε και εδειρε εκεινο το βραδυ 2λιτρο!Στην καταβαση πριν ανοιξουμε ανοιξα παραθυρο και μιλησαμε μου ειπε οτι εχει αντιspin και γι"αυτο δεν ξεκινησε καλα,του ειπα τι φορας και τοτε ηρθε το σοκ!!2λιτρο μετατροπη μου λεει εσυ?Και τοτε του ηρθε ο ουρανος σφοντυλι!!!1.4 και παει ετσι?????Αυτη ηταν η αντιδραση του!!(σημειωση 95αρα απο silk oil,ελευθερο τελικο καζανακι festus και ενα φιλτρο kn το οποιο μου εκοψε και χαμηλα)Που ημασταν?ΑΑΑ στο 2ο ανοιγμα μετα την ομιλια μας καταβαση εκκινηση μαζι απο το φαναρι 3 καροτσες παρακαλω μεχρι το επομενο φαναρι!Αποτελεσμα ...μεχρι τεταρτες παω απο κοντα του,μετα σηκωνουν κεφαλι τα κυβικα και εξαφανιζεται αργα μεν αλλα εξαφανιζεται.Για 1.6αρια δεν το συζητω τους εχω ριξει ουκ ολιγες φορες +3 καροτσες αναβαση (μιλαμε για γερμανικα παντα α3,bmw,focus κτλ)
ps:Eχοντας διαβασει ξαν το ποστ πριν το δημοσιευσω ξεχασα να αναφρεω οτι εχει ξαναγινει αυτο με 2λιτρο 306 pug και εκει τα ιδια!!!Η ιδια μαλακισμενη φατσα του οδηγου οταν του λεω οτι ειναι μολις 1.4!!!Φαντασου να ηταν και 1.8 υπερκυβισμενο!!!Ξυλοοοοοοοοο ρεεεεεεεεε!!!!
|
|
29-11-06, 02:36
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Νεα Ιωνια
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Και παλι η διαφορα ειναι τεραστια! Ασε που εσυ εχεις ε111 που νομιζω οτι ειναι πολυ καλυτερη ειδικα με το 6αρι σασμαν! Εμενα τις προαλλες στην Κατεχακη σταματαει ενα μηχανακι διπλα μου με εναν 35 αρη και μου λεει: Φιλε το εχεις τουρμπισει και παει ετσι?? Δεν σε εφτανα με τιποτα με το μηχανακι(250αρι vespa beverli)! Γελαω εγω... και λεει: σε καταλαβα εισαι απο τα παλικαρια που απο εξω το αμαξι ειναι γατουλα και μεσα εχει δεινοσαυρο εεεεεεεεεε?? ΕΛΑ ΑΛΕΚΟΟΟΟΟΟ
Καλα Ηρακλη αμα μπει μετα τις 4000σ.α.λ κανει λες και μπαινει τουρμινα ρε φιλε σε σκαει πισω! Ποτε δεν ειχε τετοια δυναμη το αμαξι. Και ακομα εχω κανει μιση δουλεια κατσε να γινει ολη!
Μου λεει ενας φιλος " Εισαι κολλημενος που πειραζεις αυτο το μοτερ και δεν βαζεις 20V επανω" Ρε πειραζει που δεν θελω να την αλλαξω την μαχανη που φοραω και που ξερω τι εχω κανει επανω της?? Πειραζει που θελω να παιρνω την ευχαριστηση οτι βελτιωνω το αμαξι μου βημα βημα και δεν παιρνω κατι ετοιμο? Πειτε μου εσεις
29-11-06, 04:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κοκ. Μύλος
|
|
Εγώ πάντως εδώ που είμαι μόνο κόντρα με τα ποδηλατα κάνω. Προχτές έριξα σε ένα gt 2 καρότσες. Εγώ οδηγάω ένα carrera!!!!
|
29-11-06, 10:38
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ρε gorillas εγω εχω ενα i d e a l-prorider ,τα στηνουμε?τι λεσ ποιοσ θα πιει το τσαι?
|
29-11-06, 10:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ G6
εχει ξαναγινει αυτο με 2λιτρο 306 pug και εκει τα ιδια!!!
|
Aυτό απλά το ξεχνάς.
Μάλλον έιχε μόνο τα αυτοκόλλητα, γιατί το 2λιτρο 306 κάνει μαγικά πράγματα.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....
|
29-11-06, 10:46
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Πές τα ρε Άκη, πές τα! Είπαμε οι γερμανοί λόγω βάρους αλλά και φιλοσοφίας είναι λίγο πιο αργοί, αλλά τα γαλλάκια είναι μεγάλα διαόλια και πολυ μελετημένα αυτοκίνητα.
|
|
29-11-06, 10:55
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ddeus2003
Μου λεει ενας φιλος " Εισαι κολλημενος που πειραζεις αυτο το μοτερ και δεν βαζεις 20V επανω"
|
Αυτος, τι κινητηρα εχει και τα λεει αυτα, μαλλον δεν ξερει καλα τον κινητηρα, για να μην πω τιποτα αλλο.Αριστα κανεις και δεν τον αλλαζεις, για να μην βρεθεις με εναν 20v χρεπι και πιο αργο απο τον δικο σου, να καει λαδι και να τρεχεις συνεχεια στα συνεργεια.Φυσικα και ειναι ο 20v καλυτερος(οχι συνολικα ομως)και φυσικα ενας 13αρης που θελει να αλλαξει μοτερ θα παει σε GE και οχι FE, καθως μεταχειρισμενα θα τα παρει και τα δυο και οι πιθανοτητες χρεπιου ειναι ιδιες και για τα δυο, αλλα ειναι μη σοφη κινηση καποιος να πεταξει εναν FE σε αριστη κατασταση και να βαλει GE για 20- 25 ιππους παραπανω την στιγμη που με τα χρηματα που θα δωσει βελτιωνει τον δικο και παιζει στα
130++απο τα 115+ μαμα που ειναι.
29-11-06, 10:59
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Aυτό απλά το ξεχνάς.
Μάλλον έιχε μόνο τα αυτοκόλλητα, γιατί το 2λιτρο 306 κάνει μαγικά πράγματα.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα....
|
Aκι, εννοεις το race με τα 167αλογα, αυτο ειναι καταπληκτικο αυτοκινητο,αλλα υπηρχει και απλο διλιτρο καπου στα 130 νομιζω
29-11-06, 11:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Δεν βγήκε 306 2,0 με λιγότερα από 167.
Μόνο ένα cabrio 306.
|
29-11-06, 13:10
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Aκι, εννοεις το race με τα 167αλογα, αυτο ειναι καταπληκτικο αυτοκινητο,αλλα υπηρχει και απλο διλιτρο καπου στα 130 νομιζω
|
Aυτο ακριβως ηταν Ηρακλη και εχω και μαρτυρες για τους δυσπιστους φιλους ακις και σπυρο 45.Ο wolf ηταν μαζι μου εκεινη την μερα και ο Γιαννης με την μπλε ε11 την Τωρινη 20ναλβιδη και τοτε και οι δυο τους μαμα 1.3 εφαγαν σε εκεινο το ανοιγμα ηττα απο μενα και ειχε στηθει και το εν λογω pug 306 και του το ειπε ο Γιννης με την μπλε οτι ηταν το δικο μου 1.4 και το pug ηταν οντως 2λιτρο.Αυτια!!!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18546605 seconds (74,33% PHP - 25,67% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:00. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|