Εχω βαρεθει να βγαινει ο καθε πιτσιρικας να λεει οτι του κατεβαινει και να εχει την απαιτηση να τα μασουλαμε.Ε,οχι φιλε μου οσο γραφονται ασυναρτησιες εγω θα απαντω.Και αν σου φαινεται παραξενο εσενα να περασω μηχανη αλλο τοσο μου φαινεται και εμενα να περνας M3.Αν και απο οτι βλεπω αρχισατε να λετε (Α,φοραει και αλλα πραγματα!!).Γιατι δεν τα λες ρε φιλε εξαρχης και μας αφηνεις να νομιζουμε οτι απλα ενα TS περναει ή και στεκεται διπλα απο τετοια αυτοκινητα;;Εσυ μονος σου δεν ειπες οτι το θεωρεις υπερβολη;;
Και μαλλον δεν γνωριζεις τι ειναι μαμα και αυτο το σιγουρεψα με την απαντηση σου για το κουπρα!!(Τελειως μαμα με 1,8 overboost ρε φιλε;
.Δηλαδη τα πειραγμενα σηκωνουν 3 bar;;;Φιλτρο,προγραμμα ,εξατμιση σε κουπρα,κοντα στα 280 αλογα και ειναι μαμα;;;Μπραβο δημιουργησες δικη σου εκδοση και του ριξατε και 2 καροτσες;;;Και φορατε μονο νιτρο;;Ε,δεν σε πιστευω ρε φιλε τι να κανουμε;;Θες να σε πιστεψουμε;;Πες μας ολοκληρωμενα τι μετατροπες εχεις κανει για να εχει βαση η συζητηση.Στο χερι σου ειναι.Εκτος αν εισαι απο αυτους(που εισαι δηλαδη) που λενε μαμα 1.3 ειμαι και εχουν ριξει 2 εκκατομυρια πανω.Αυτο δεν μου αρεσει ρε φιλε η κοροιδια και οχι οι κοντρες που βαζεις και ολα τα αλλα που λες.Εξαλου δεν με νοιαζει και το τι εχεις κανει απο την στιγμη που λες τα μισα.Εδω φιλε μου παιζουμε ολοι με ανοιχτα χαρτια γι'αυτο και δεν νοειται κλικα.Εσεις που βγαινετε για καφε μαζι,κολληταρια και κοροιδευει ο ενας τον αλλον ή δεν λεει ο ενας στον αλλον.Εμεις μοιραζουμε τη γνωση και δεν την κρυβουμε!Για αυτο και δεν ειμαι ιδιος με εσας.Δεν με ενδιαφερουν οι κοντρες για να κοροιδεψω αλλα για να δω πραγματα.Αλλα που να το καταλαβετε εσεις αυτο;;Συνεχιστε ριχτε λεφτα σε νιτρο για να ικανοποιηθειτε για ενα λεπτο και αφηστε εμενα τουλαχιστον να χαιρομαι καθημερινα τη βολτα και την κοντρα,οπως την καταλαβαινει η ανοητη καρκαλα μου.Θα παραμενω για εσας ο τυπακιας που σας ενοχλει και που οντως δεν εχω κατι καλυτερο προς το παρον να κανω απο το να σας επαναφερω στην πραγματικοτητα!!!Και να ημουν ο μονος;;;