Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Corolla TS vs NISSAN 200SX turbo
Παλιά 17-11-06, 22:58
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bouklis ts";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Πάντως ρωτηστε τον hatzidi2 τι ειπε το φιλαρακι του με το s2000 μετα την κοντρα που βαλαμε! Ρωτηστε τι αυτοκινητο έπερνε τηλ για να έρθει στην περιφερειακη του αιγαλεου!!! Γιατι το συγκεκριμενο S2000 steketai σε 2ες διπλα στο m3 ενω εγω μεχρι τις 4ες ειχα προλαβει και του ειχα ριξει 4 κενες!

Φιλε hatzidi2 μιλα με το φιλαρακι σου και γραψε σε παρακαλω αυτα που θα σου πει γιατι εμεις θεωρουμαστε σαν τα μ*****κισμενα καγκουρια που μπαινουν και γράφουν οτι τους κ*****ώσει γιατι δεν εχουν τπτ καλυτερο να κανουν!!!!!και δεν γουσταρω απο κατι τυπακια που δεν με γνωριζουν να γράφουν το οτιδηποτε!!!

τα εχω πει εδω

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από hatzidi2";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
χθεσινά ανοίγματα

το δικό μου vs s2000 (φίλτρο + εξάτμιση)
από ρολλαριστές πρωτες μέχρι τα 200 αποτελέσμα 4 κενές μπροστά το s2000

τι ίδιο s2000 με άλλο s2000 (δεν ξέρω τι ήταν μάλλον μαμά) 3,5 κενές μπροστά το πρώτο.

το δυνατό s2000 με μια ts ατμοσφαιρική με μπουκαλάκι (4 κενές μπροστα η ts) (μπραβο Παναγιώτη)

η ts η δικία μου με την άλλη ts χωρίς χρήση του νίτρου (μπροστά εγώ είναι εσωτερικό ντερμπι δεν μας ενδιαφέρει η διαφορά)
(παρα πολυ δυνατο ατμοσφαιρικό)
αυτό που έχω να πω ότι όταν κατέβηκε ο φίλος μου από το s2000 είπε αμαν πως παει έτσι αυτό, έχει και Μ3
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-11-06, 23:32
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εχω βαρεθει να βγαινει ο καθε πιτσιρικας να λεει οτι του κατεβαινει και να εχει την απαιτηση να τα μασουλαμε.Ε,οχι φιλε μου οσο γραφονται ασυναρτησιες εγω θα απαντω.Και αν σου φαινεται παραξενο εσενα να περασω μηχανη αλλο τοσο μου φαινεται και εμενα να περνας M3.Αν και απο οτι βλεπω αρχισατε να λετε (Α,φοραει και αλλα πραγματα!!).Γιατι δεν τα λες ρε φιλε εξαρχης και μας αφηνεις να νομιζουμε οτι απλα ενα TS περναει ή και στεκεται διπλα απο τετοια αυτοκινητα;;Εσυ μονος σου δεν ειπες οτι το θεωρεις υπερβολη;;
Και μαλλον δεν γνωριζεις τι ειναι μαμα και αυτο το σιγουρεψα με την απαντηση σου για το κουπρα!!(Τελειως μαμα με 1,8 overboost ρε φιλε;.Δηλαδη τα πειραγμενα σηκωνουν 3 bar;;;Φιλτρο,προγραμμα ,εξατμιση σε κουπρα,κοντα στα 280 αλογα και ειναι μαμα;;;Μπραβο δημιουργησες δικη σου εκδοση και του ριξατε και 2 καροτσες;;;Και φορατε μονο νιτρο;;Ε,δεν σε πιστευω ρε φιλε τι να κανουμε;;Θες να σε πιστεψουμε;;Πες μας ολοκληρωμενα τι μετατροπες εχεις κανει για να εχει βαση η συζητηση.Στο χερι σου ειναι.Εκτος αν εισαι απο αυτους(που εισαι δηλαδη) που λενε μαμα 1.3 ειμαι και εχουν ριξει 2 εκκατομυρια πανω.Αυτο δεν μου αρεσει ρε φιλε η κοροιδια και οχι οι κοντρες που βαζεις και ολα τα αλλα που λες.Εξαλου δεν με νοιαζει και το τι εχεις κανει απο την στιγμη που λες τα μισα.Εδω φιλε μου παιζουμε ολοι με ανοιχτα χαρτια γι'αυτο και δεν νοειται κλικα.Εσεις που βγαινετε για καφε μαζι,κολληταρια και κοροιδευει ο ενας τον αλλον ή δεν λεει ο ενας στον αλλον.Εμεις μοιραζουμε τη γνωση και δεν την κρυβουμε!Για αυτο και δεν ειμαι ιδιος με εσας.Δεν με ενδιαφερουν οι κοντρες για να κοροιδεψω αλλα για να δω πραγματα.Αλλα που να το καταλαβετε εσεις αυτο;;Συνεχιστε ριχτε λεφτα σε νιτρο για να ικανοποιηθειτε για ενα λεπτο και αφηστε εμενα τουλαχιστον να χαιρομαι καθημερινα τη βολτα και την κοντρα,οπως την καταλαβαινει η ανοητη καρκαλα μου.Θα παραμενω για εσας ο τυπακιας που σας ενοχλει και που οντως δεν εχω κατι καλυτερο προς το παρον να κανω απο το να σας επαναφερω στην πραγματικοτητα!!!Και να ημουν ο μονος;;;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-11-06, 02:33
Το avatar του χρήστη akis_1
akis_1 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 255
akis_1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φιλε καλα ε επαθα δεν καταλαβαινεις πως ενωει το μαμα ο αλλος και μας λες εμας πιτσιρικαδες?Ψαξε στο φορυμ και θα δεις τι φοραει το αμαξι μου και μην λες π@π@ριες απο την στιγμη που δεν ξερεις τον αλλον εκτος και αν το κανεις απλα για να ποσταρεις και μονο.Εμεις γραφουμε τι παταμε εστω για ενα λεπτο και εσυ να γραφεις οτι κανεις τον αλεκο.Αφου δεν σε ενδιαφερουν οι κοντρες μην ασχολεισαι γιατι δεν καταλαβαινεις την φυση τους οταν γραφεις ικανοποιηση του λεπτου αυτη ειναι η ομορφια της κοντρας φιλε ποιος θα περασει ποιον.Και αυτο που κανεις εσυ λεγεται κακομοιρια γιατι το παιζεις καποιος μεσα απο ενα ποστ καλη συνεχεια λοιπον.
Παλιά 18-11-06, 06:01
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ρε μαγκες μια παρεα ειμαστε ολοι και δεν πρεπει να ανοιγουμε καβγαδες.Δοξα το θεο οι περισσοτεροι εδω μεσα ασχολουνται με το θεμα αυτοκινητο, ξερουν ορισμενα πραγματα γυρω απο αυτο και επισης εχουν ΚΡΙΣΗ για να μπορεσουν να κρινουν αν καποιος λεει αληθεια η ψεματα για κατι.Αποψη μου ειναι αν θελετε να συνεχισετε την μαχη συνεχιστε την μεσω PM και οχι σε αυτο εδω το post γιατι χαλατε το ολο κλιμα της ''παρεας'' μας.Δειξτε λιγη σοβαροτητα και στο μελλον μιληστε πιο ηρεμα για το θεμα.

Για σκεφτητε λιγο τι θα πει καποιος επισκεπτης η καποιος νεος που θα μπει στο forum και θα δει τα post σας.Θα σκεφτει οτι ειμαστε μια ομαδα απο μ@λ@κες που τσακωνονται μεταξυ τους η ενα νεο μελος θα ξενερωσει απο το κλιμα που δημιουργειται.Σας θυμιζω ειμαστε μια ΠΑΡΕΑ και σε μια παρεα τις διαφορες τις λυνεις με ηρεμο τροπο.Τι προσπαθειτε να δειξετε με τα επιθετηκα post σας ποιος ειναι πιο μαγκας απο τον αλλο?Δεν θελω να θειξω κανενας σας αλλα πιστευω οτι με αυτα τα λογια μονο θα καταλαβεται οτι προσβαλεται ολους τους αλλους με τον τροπο σας.

Υ.Γ. Επειδη το post μου ειναι ασχετο με το θεμα του Topic ας το σβησει καποιος mod μετα απο καποιο χρονικο διαστημα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-11-06, 08:37
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε μαγκες μια παρεα ειμαστε ολοι και δεν πρεπει να ανοιγουμε καβγαδες.Δοξα το θεο οι περισσοτεροι εδω μεσα ασχολουνται με το θεμα αυτοκινητο, ξερουν ορισμενα πραγματα γυρω απο αυτο και επισης εχουν ΚΡΙΣΗ για να μπορεσουν να κρινουν αν καποιος λεει αληθεια η ψεματα για κατι.Αποψη μου ειναι αν θελετε να συνεχισετε την μαχη συνεχιστε την μεσω PM και οχι σε αυτο εδω το post γιατι χαλατε το ολο κλιμα της ''παρεας'' μας.Δειξτε λιγη σοβαροτητα και στο μελλον μιληστε πιο ηρεμα για το θεμα.

Για σκεφτητε λιγο τι θα πει καποιος επισκεπτης η καποιος νεος που θα μπει στο forum και θα δει τα post σας.Θα σκεφτει οτι ειμαστε μια ομαδα απο μ@λ@κες που τσακωνονται μεταξυ τους η ενα νεο μελος θα ξενερωσει απο το κλιμα που δημιουργειται.Σας θυμιζω ειμαστε μια ΠΑΡΕΑ και σε μια παρεα τις διαφορες τις λυνεις με ηρεμο τροπο.Τι προσπαθειτε να δειξετε με τα επιθετηκα post σας ποιος ειναι πιο μαγκας απο τον αλλο?Δεν θελω να θειξω κανενας σας αλλα πιστευω οτι με αυτα τα λογια μονο θα καταλαβεται οτι προσβαλεται ολους τους αλλους με τον τροπο σας.

Υ.Γ. Επειδη το post μου ειναι ασχετο με το θεμα του Topic ας το σβησει καποιος mod μετα απο καποιο χρονικο διαστημα.
Μόνο off topic δεν είσαι αυτή τη στιγμή.

Παιδιά,θα παρακαλέσω αυτή η αντιδικία να σταματήσει κάπου εδώ.

Φιλικά Νίκος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-11-06, 08:52
Το avatar του χρήστη akis_1
akis_1 Offline:
Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 255
akis_1 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων

Μόνο off topic δεν είσαι αυτή τη στιγμή.

Παιδιά,θα παρακαλέσω αυτή η αντιδικία να σταματήσει κάπου εδώ.

Φιλικά Νίκος
Ok
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-11-06, 18:01
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Α,ενταξει καλα συγνωμη για να μην σας ξαναπροσβαλω θα συμφωνω απο εδω και περα.Προσβολη φιλε Bill ειναι στην νοημοσυνη του καθενος και οχι σε 5-10 επιθετικες κουβεντες που κανουμε,χωρις να βριζω.Δεν σε ενοχλει η ιδια ασυναρτησια και σε ενοχλει ο τροπος που αντιμετωπιζεται;;Δεν ξαναασχολουμαι με το φιλο μην ανησυχεις αυτα που ηθελα να δω τα ειδα.Περισσοτερο αν διαβασες αυτα που γραφω με ενοχλει η κοροιδια.Και κοροιδια θεωρω να απαντησω με το κυριε και με το κυριες οταν λεγονται διαφορα.Και νομιζεις οτι οταν θα μπει καποιος νεος, οπως λες στα ποστ και διαβασει οτι ο mechanicaf περασε Mclaren SLR και οι αλλοι λενε μπραβο ρε μεγαλε αξιος κραταει το επιπεδο της συζητησης ψηλα,και ανεβαζει το επιπεδο του φορουμ;;;Και το κανω για μαγκια ειπες;;;;δεν ειμαι μαγκας φιλε μου.Δυστυχως εχουμε φτασει σε σημειο τα αυτονοητα να τα διαπραγματευομαστε και ξερεις και κατι αλλο πιο τραγικο;;;Να τα θεωρουμε και μαγκια!!!Συγνωμη αν σας κουρασα και σας φωναξα δεν ξαναβγαζω μιλια,συνεχιστε.....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-11-06, 19:51
elpis Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 257
elpis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis_1";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε καλα ε επαθα δεν καταλαβαινεις πως ενωει το μαμα ο αλλος και μας λες εμας πιτσιρικαδες?Ψαξε στο φορυμ και θα δεις τι φοραει το αμαξι μου και μην λες π@π@ριες απο την στιγμη που δεν ξερεις τον αλλον εκτος και αν το κανεις απλα για να ποσταρεις και μονο.Εμεις γραφουμε τι παταμε εστω για ενα λεπτο και εσυ να γραφεις οτι κανεις τον αλεκο.Αφου δεν σε ενδιαφερουν οι κοντρες μην ασχολεισαι γιατι δεν καταλαβαινεις την φυση τους οταν γραφεις ικανοποιηση του λεπτου αυτη ειναι η ομορφια της κοντρας φιλε ποιος θα περασει ποιον.Και αυτο που κανεις εσυ λεγεται κακομοιρια γιατι το παιζεις καποιος μεσα απο ενα ποστ καλη συνεχεια λοιπον.
φιλε επειδη δεν μπορω να βρω στο forum τι φοραει το αμαξι σου θα μπρορουσες να μας πεις εδω τι φορας ?
Παλιά 18-11-06, 21:30
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εκτος το οτι πρεπει του μπουκλι να ειναι δυνατο και με νιτρο αν καταλαβα καλα(αυτο τολεει και ο χατζιδης που ειναι για μενα μια αξιοπιστη πηγη) μπορει να ειναι και καλος οδηγος γιατι ως γνωστον δεν ειναι μονον τι αμαξι εχεις αλλα και πως το πας....ειχα γραψει καπου για μια κοπντρα με ενα 2,0 c4 που τα εβαλε με S3 και οταν το οδηγουσε το c4 o ιδιοκτητης του το s3 ηταν μιλια μακρια και οταν το πειρε ενας φιλος του oχι μονο ηταν κοντα στ s3 αλλα το περασε κι ολας!!!!ιδια αμαξια διαφορετικος οδηγος!! αλλα καλο ειναι να υπαρχουν και τετοια corolla να δειχνουν την δυναμη τους....πηγε ενας φιλος να παρει την ts και λεει στον πωλητη αν θερω ενα civic vtec μαμα και το περασει το ts poy exeis gia test drive θα το παρω εκεινη την στιγμη...και ο πωλητης λεει....αστο μην το φερεις το civic.....
Παλιά 20-11-06, 15:32
Nikos Peltekis Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Thessaloniki
Δύναμη Σεβασμού: 233
Nikos Peltekis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Αν δεν μας πεί ο bouklis τι φοράει στο αμάξι του όλα είναι εικάσίες.Όσο για το δικό μου το αυτοκίνητο λόγω κάποιων σχόλιων φοραεί ότι και AKIS1 εκτος από τους εκκεντροφόρους, όσον αφορά τη μηχανή.Επίσης δεν είναι κατόρθωμα το γεγονός ότι περασες ενα S-2000 με εξατμιση και φίλτρο.Έχω παραβρεθεί σε φιλικο CELICA ΜΕ FULL BODY KIT(+50KG), 18αρες αλλά και ΝΙΤΡΟ 50αρι μόνο(ξεφουσκωτο) που άνοιξε από σταση με ντόπιο 2000 με φιλτροχοανη Blitz και εξατμιση και πήγαιναν κοπια μέχρι τα 180.Μετα πήγαμε τι γεμίσαμε τη μπουκάλα τα ξαναδώσανε και ήταν άπειρα μπροστά.Αυτό το αναφέρω για να καταλάβει ο bouklis ότι 240 νιτράτα άλογα είναι πολύ καλυτερα από 240 ατμοσφαιρικά.Επίσης δεν θα μας έκανε εντύπωση αν η ιστορία του boukli περιοριζόταν στην κόντρα με το S2000.Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι με τη βελτίωση ασχολουμαι από το 1995 και το νίτρο το είδα πρώτη φορά σε αυτοκίνητο γνωστού αθηναίου κοντράκια το 1997 όταν ανέβηκε να κοντράρει ντόπιο αυτοκίνητο πολυ πριν το 90% αυτού του site μάθει τι είναι ΝΟΣ απο το FΑST&FURIUS, αυτό σημαίνει ότι έχω κάποια εμπειρία όσον αφορά τη βελτίωση και τις κόντρες.Επίσης λόγω μέτρια δυνατων αυτοκινήτων που έχουν περάσει από τα χέρια μου(Punto GT 180ps φτιαγμένο από τον κο Μάγο με πρόγραμμα της GENESIS)1998 & AUDI QUATTRO με 250ps to 2003 νομίζω ότι γνωρίζω τι σημαίνουν τα εκαστοτε άλογα για αυτό και αδυνατό να πιστέψω ότι το συγκεκριμένο Corolla έμπαινε στη M3.Ένας φίλος αναφέρει παραπάνω ότι είναι θέμα οδηγού,εγώ θα τον διορθώσω και θα του πω ότι θέμα οδηγού είναι απο εκκίνηση και όχι απο τα 60 και άνω που είναι θέμα δύναμης.Επίσης αν η κόντρα τελέστηκε από εκκίνηση τότε σίγουρα το Corollaki θα έβλεπε με ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ κυάλι το M3 ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΚΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΚΚΙΝΕΙ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ όταν το Corolla βολοδέρνει με την πρόσφυση εώς και την τρίτη.Και για να φτάσεις ένα αυτοκίνητο με 343ps και 3.2cc θα πρέπει στην καλύτερη περίπτωσει το δικό σου να βγάζει 50hp παραπάνω.Αν μετά τα παραπάνω πιστευτε ακόμα σε νεραιδες και μάγισσες τότε είστε σίγουρα σε λάθος site.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Corolla turbo pilotos7 Videos 13 15-08-11 07:51
Corolla AE111 16V turbo NikiforosGT PHOTOS 14 23-02-10 10:01
COROLLA E 12 TURBO vassilis_vvti OFF TOPIC 0 20-03-08 23:41
Nissan greekman9 OFF TOPIC 7 23-01-07 21:55
corolla E12 TURBO dRiveR7 TOYOTA COROLLA E 12 1 04-01-07 01:19

Page generated in 0,17187595 seconds (82,28% PHP - 17,72% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:55.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com