Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 321
Re: Kit Xenon
εγω παιδια δεν εχω προβλημα παντως να νε φτυσω δηλαδη και σε κακοκαιρια τρομερη μιλαμε πολυ νερο με αερα και πλυσιματα δεν εχω προβλημα ποτε!!τι να πω!!εγω παντως απο τι μερια του φιλτρου το εβαλα στον παπα επανω!!α και για το ασχετο του πετρου τι ασχετο ρε φιλαρακι η μηχανη σου θελει καθαρισμα οντως αλλα αμεσα λεμε χωρις παρεξηγηση!!!
Δύναμη Σεβασμού: 303
Παιδια εχτές ειδα κάτι και τρέλάθηκα ειδα ενα αυτοκίνητό με xenon λέω καλά αλλα ο τυπος ειχε και στα ομίχλης xenon εκει που επαθα πλάκα δηλαδή μαλλον καινουρια μοδα θα ειναι αυτή.Α σε fiat punto.ποπο λέω τι έκανε???
Δύναμη Σεβασμού: 240
Ρε παίδες μην βαράτε... Έχετε δίκιο αλλά ρε σείς δεν αξίζει να τον πλύνω τώρα χειμωνιάτικα...Ότι και να κάνω θα ξαναγίνει το ίδιο χάλια που είναι και τώρα....Άσε που θα πάνε και τσάμπα τα λεφτά που θα δώσω....
ΥΣ: Είναι όντως πολύ χάλια.... Αφού να φανταστείτε,πήγα να ανοίξω το καπό και λερώθηκα....Για τέτοια μπίχλα μιλάμε...Και φυσικά,φίλε μου Edessaios,δεν υπάρχει λόγος να παραξηγηθώ..την αλήθεια λέτε στο κάτω κάτω....
Δύναμη Σεβασμού: 0
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από niknik";p="
Νομίζω τα ομίχλης είναι καλύτερα να κιτρινίζουν και λίγο.
Εχω ακουσει πως τα φωτα ομιχλης πρεπει να εχουν κιτρινο χρωμα γιατι το κιτρινο ειναι το πιο καλα αντιλειπτο χρωμα στο ανθρωπινο ματι και ετσι θα εχεις καλυτερα οπτικα αποτελεσματα στην ομιχλη.Οσο για τα xenon ακομα και στα προβολακια ομιχλης το θεωρω υπερβολη.Εξαλλου πιστευω πως ειναι μονο για εφε.Θα εχετε παρατηρησει οτι σε συνθηκες ομιχλης αμα αναψεις τους προβολεις τοτε ειναι που δεν βλεπεις τιποτα.Φανταστητε τι θα γινεται με τα xenon στα προβολακια ομιχλης.
Δύναμη Σεβασμού: 0
Γεια σας παιδιά. Έχω βρει το παρακάτω xenon kit http://www.ptm-sat.gr/product_info.p...roducts_id=136
Δίνει 2 χρόνια εγγύηση σε πολύ καλή τιμή. Τι λέτε? Ποια η γνώμη σας? Ενδιαφέρεται κάποιος άλλος για αγορά?
Τα συγκεκριμένα τα βρήκα μέσω ενός γνωστού από το Punto Club. Μάλλον αυτοί θα το αγοράσουν οπότε μπορεί να σας πω σύντομα εντυπώσεις.
Δύναμη Σεβασμού: 254
Να μια ακόμα άποψη για τα xenon!
Σήμερα πήγα μια βόλτα από το σέρβις για να τους ρωτήσω κάποια πραγματάκια.
Μέσα σ’όλα τους ρώτησα και για τα xenon.
εγώ «εσύ βάζεις xenon»
μηχανικός «όχι»
ε «αν σου τα φέρω εγώ μπορείς να μου τα βάλεις;»
μ «όχι»
ε «μπορώ να μάθω τον λόγω;»
μ «η Toyota δεν βάζει xenon»
ε «άκουσα ότι δεν βάζουν γιατί παίρνει φωτιά ο χώρος της μηχανής»
μ «αυτό θα το λένε μάλλον επειδή δεν βάζουν σε κανένα μοντέλο, πάντως δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα και ένας φίλος μου έχει βάλει»
ε «ούτε στο cruιser? Αυτό δεν το ήξερα»
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
Συγγνώμη, αλλά εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι, τουλάχιστον στο νέο Avensis, τα φώτα Xenon αποτελούν μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού του μοντέλου; Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται στο τεύχος Νο 415/17-8-2006 του Auto Motor Und Sport σε τεστ του νέου μοντέλου...