Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
Αλκοόλ Και Οδήγηση |
|
27-10-06, 11:47
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Στην μαμά πατρίδα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Αλκοόλ Και Οδήγηση
Στέλνω ένα mail που έλαβα με αυτό το θέμα και έτυχε σήμερα το διάβασα και σε άλλο forum αυτοκινήτου. Ομολογώ ότι είναι πολύ σκληρό, ανατριχιαστικό και καταθλιπτικό αυτό το κείμενο ακόμα και στην περίπτωση που είναι φανταστικό, γι' αυτό και συγχωρέστε με. Απλά θέλω να πιστεύω ότι τα άτομα που απαρτίζουν το club και το forum είναι σκεπτόμενα και ευαισθητοποιημένα πάνω στο θέμα. Δε λέω, μ@λ@κίες στους δρόμους κάνουμε πολλές, κι εγώ τις περισσότερες, όμως τέτοιες δε θα'πρεπε να κάνει κανείς.
Μαμά βγήκα με τους φίλους μου. Πήγα σε ένα πάρτυ και θυμήθηκα αυτό που μου είχες πει, να μην πιω αλκοόλ.
Μου είχες ζητήσει να μην πιω επειδή θα έπρεπε να οδηγήσω μετά, έτσι ήπια ένα αναψυκτικό. Ήμουν περήφανη για μένα, γιατί είχα ακούσει αυτό που τόσο γλυκά με είχες συμβουλεύσει πριν φύγω, να μην πιω αν πρέπει να οδηγήσω, σε αντίθεση με αυτό που μου έλεγαν οι φίλοι μου.
Έκανα τη σωστή επιλογή! Η συμβουλή σου ήταν η σωστή. Όταν το πάρτυ τελείωσε όλοι μπήκαν στα αυτοκίνητά τους χωρίς να είναι σε θέση να οδηγήσουν. Εγώ πήρα το αμάξι μου. Ήμουν σίγουρη ότι ήμουν καθαρή. Δεν μπορούσα να φανταστώ μαμά αυτό που με περίμενε .....
Τώρα είμαι εδώ ξαπλωμένη στην άσφαλτο και ακούω έναν αστυνομικό να λέει «το παιδί που προκάλεσε το δυστύχημα ήταν μεθυσμένο».
Μαμά η φωνή του ακούγεται τόσο μακρινή.
Το αίμα μου είναι παντού στην άσφαλτο και εγώ προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να μην κλάψω.
Ακούω τους γιατρούς να λένε ότι αυτή η κοπέλα δεν θα τα καταφέρει.
Είμαι σίγουρη ότι το άλλο παιδί που οδηγούσε δεν το είχε καν φανταστεί όταν έτρεχε τόσο πολύ.
Στο τέλος, αυτός είχε αποφασίσει να πιει και εγώ τώρα πρέπει να πεθάνω.
Γιατί το κάνουν αυτό μαμά? Αφού ξέρουν ότι θα καταστρέψουν ζωές? Ο πόνος που νιώθω είναι σαν να με καρφώνουν χιλιάδες μαχαίρια. Πες στην αδερφή μου να μην φοβηθεί, στον μπαμπά να είναι δυνατός. Κάποιος έπρεπε να πει σε αυτό το παιδί ότι δεν έπρεπε να πιει αν θα οδηγούσε.
Ίσως αν του το έλεγαν οι δικοί του όπως έκανες εσύ, τώρα να ήμουν ζωντανή .....
Η ανάσα μου γίνεται όλο και πιο αδύνατη και αρχίζω να φοβάμαι μαμά.. Αυτές είναι οι τελευταίες μου στιγμές και είμαι τόσο απελπισμένη.
Θα ήθελα τόσο να σε αγκαλιάσω μαμά....και να σου πω πόσο σε αγαπάω.
Σε αγαπάω μαμά....αντίο!!!
Αυτές οι λέξεις γράφτηκαν από μια δημοσιογράφο που ήταν παρούσα σε ένα δυστύχημα. Η κοπέλα ενώ πέθαινε ψυθίριζε αυτές τις λέξεις και η δημοσιογράφος τις έγραφε σοκαρισμένη. Η ίδια δημοσιογράφος άρχισε μια εκστρατεία εναντίον της οδήγησης υπό την επήρεια Αλκοόλ.
|
|
Re: Αλκοόλ Και Οδήγηση |
|
27-10-06, 12:03
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Αλκοόλ Και Οδήγηση
Οντως πρόκειται για ενα mail που έχει κάνει τον γύρω της Ελλάδας! Και πιστεύω, αληθινό ή μη, καταδυκνύει με πολύ γλαφυρό και σκληρό τρόπο την πραγματικότητα!
Αλκοόλ και οδήγηση είναι πολύ απλό...... ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!!!!!
(πείτε το κόλλημα, αλλά όποτε βγαίνουμε με την παρέα, και παίρνω το αυτοκίνητο, ΔΕΝ ΠΙΝΩ!!!) Δικαιολογίες του στύλ, 1 ποτηράκι δεν κάνει τίποτα, είναι για όσους θέλουνε να εθελοτυφλούνε!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
27-10-06, 16:52
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Πραγματικα ανατριχιαστικο.
Πολυ σωστο ομως και μιλαω απο προσωπικη μου εμπειρια
Οσοι πινουμε ας τα δενουμε μετα σε ενα δεντρο και ας περνουμε ταξι.
DIONYSOUS KING
Any challenge?
|
27-10-06, 18:19
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Salonika
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Χτες το βράδυ γιόρταζε ένας κολλητός.
Μονο εγώ δεν είχα πιει κ έκανα 3 δρομολόγια για να τους πάω ολους σπίτι!!
|
|
|
27-10-06, 18:28
|
|
Administrator
|
|
|
|
Όντως πολύ σκληρό κείμενο, αλλά σίγουρα λιγότερο σκληρό από την πραγματικότητα.
Ποτό και οδήγηση δεν πάνε ποτέ μαζί. Όποιος οδηγεί μεθυσμένος είναι εν δυνάμει εκκολαπτόμενος δολοφόνος και ως τέτοιος πρέπει να αντιμετωπίζεται. Τόσο απλά!!
|
27-10-06, 19:59
|
|
|
|
Περιοχή:
Πέυκη
|
|
παιδια ΠΟΤΕ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΜΑΞΙ!! ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα γινει στραβη!! μιλαω απο πειρα!!
|
|
|
28-10-06, 01:00
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ανατρίχιασα!! Και μόνο να φέρει κανείς στο μυαλό του την σκηνή αυτή.... μπρρρρρρ!!
ΟΧΙ αλκοόλ και οδήγηση! Όποιος βαρέθηκε τη ζωή του, ας πάρει φόρα και να πέσει σε κανένα δέντρο! Οι άλλοι δε φταίνε σε τίποτα!
|
|
|
28-10-06, 03:38
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος";p="
Ανατρίχιασα!! Και μόνο να φέρει κανείς στο μυαλό του την σκηνή αυτή.... μπρρρρρρ!!
ΟΧΙ αλκοόλ και οδήγηση! Όποιος βαρέθηκε τη ζωή του, ας πάρει φόρα και να πέσει σε κανένα δέντρο! Οι άλλοι δε φταίνε σε τίποτα!
|
Και αν το δεντρο πεσει σε καποιον περαστικο τι κανεις?
|
|
|
28-10-06, 03:46
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΑΣ
|
|
πραγματικα ανατριχιαστικο... αν ειναι αληθεια τι να πω χαρας το κουραγιο της κοπελας που πηρε τηλεφωνο την μανα της. αλλα και το κουραγιο της μανας που το ακουγε. δεν θα θελα να ημουν και να ειναι κανεις, σε κανενος την θεση.. και εγω προσπαθω να μην πινω αν εχω οδηγηση μετα. 1 ποτηρι μπορει να πιω αντε 1 μπυρα. αν και εχει τυχη(ατυχια) να ειμαι μεθυσμενος(ηξερα τι εκανα απλα χαμηλα αντανακλαστικα) και να οδηγω(μεγαλη μ@λ@κι@) αλλα τουλαχιστον πηγαινα τερμα δεξια και αργα. αυτο εχει γινει 2 φορες μονο και μονο μεσα στην αθηνα. οταν εχω ταξιδι ουτε που το μυριζω το ποτο...
Παντα φιλικα,
Διονυσης
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15995193 seconds (81,80% PHP - 18,20% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:22. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|