Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Στην Πόλη Της Επικίνδυνης Μαγκιάς...
Παλιά 21-09-06, 23:18
Rl

Ρε παιδια τελικα δ ξερω αν αξιζει ν ασχολεισαι με τους γυρω μαλακες η να τους γραφεις ολους κ να κανεις τη δουλεια σου..Δε λεω ωρες-ωρες φτανουμε στο απροχωρητο αλλα..Να σας πω 1 προσφατο δικο μου παραδειγμα: Εγω γενικα δινω προτεραιοτητες κ ειμαι "φιλικος" οδηγος αλλα εχω 1 κολλημα σε mercedes η αλλα ακριβα αυτοκινητα δ δινω σχεδον ποτε!!Κ αυτο γιατι οποτε δινω δ μου λενε ευχαριστω.Βρε @@$# επειδη εχεις λεφτα μηπως να μας #$#% κιολας?!!Τεσπα δινω σε ελαχιστους κ σε αυτους που "κοβω" ανθρωπους..Η αληθεια ειναι οτι αυτο μου το κολλημα παραξενευει κ τους φιλους μου.Τεσπα ειμαι εγω στη λωριδα μου κ παω ενω στο αντιθετο ρευμα ερχεται 1 μερσεντε το οποιο στριβει αριστερα,επρεπε να περιμενει δλδ.Ο τυπος 40-50 παει να στριψει κ να με κοψει.Ρε πουσ#% λεω συνεχιζω κ γω κ δ κοβω καθολου.Τελος παντων φρεναρουμε κ οι 2 σε αποσταση μικροτερη του 1 μετρου αφου ειδε οτι δ περναγε γιατι θα τρακαραμε κτλπ κ του κανω τη χειρονομια "πανω-κατω" μιας κ εκεινη τη στιγμη μου τη βαρεσε κ πηγε να ζητησει κ τα ρεστα κ δηθεν να μου πει γιατι δεν τον αφησα..Ερχεται ακομα πιο μπροστα να με κλεισει κ να μη μπορω να φυγω κ κατεβαινει κατω.Εγω περιμενα μεσα στο αμαξι κ ερχεται κ μου ζηταει το λογο ενω εχουμε σταματησει την κυκλοφορια κ καλα ηταν ετοιμος να με δειρει.Κατεβαινω κ γω κατω κ του μιλησα πολυ καλα επειδη ηταν μεγαλος οχι τπτ αλλο ενω ολοι μου φωναζαν να του ριξω του παππου..Αμα ηταν αλλος στη θεση μου σιγουρα θα τον ειχε κοπανησει γιατι κατι τετοιοι βλακες μονο ετσι καταλαβαινουν..40-50 χρονων ανθρωπος που ειχε αδικο ηρθε να μου πει δ ξερω κ γω τι κ να με δειρει..Τελικα ειδε οτι δεν τον επερνε κ την εκανε.Ολοι τον βριζαν.Εγω στην ηλικια του θα ντρεπομουν...ΠΟΣΟ ΜΑΜΑΚΙΑ υπαρχει γυρω μας????Ξεφτιλα κ οσο για την κακια των ανθρωπων 3 φορες εχουν γρατζουνησει το κορολακι μου γιατι δε ξερω, αλλα αμα τον πετυχενα αυτον που το κανε οχι απολιτιστος κ αλητης αλλα οτι να ναι θα γινομουν γιατι δεν εχει κανεις το δικαιωμα το παθος κ το ονειρο μου να μου το καταστρεφει!!Κ ειδικα τη στιγμη που εγω δεν το εχω κανει ποτε!Ξαλαφρωσα καπως αν κ ξερω οτι η ηλιθιοτητα αυτου του κοσμου δ θα αλλαξει.Δυστυχως
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-09-06, 23:57
Το avatar του χρήστη Θωμας.Κ
Θωμας.Κ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Korydallos Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 275
Θωμας.Κ είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45";p="54394
Πως δεν άναψε και κανά τσιγάρο ρε Μιχάλη δε λές καλύτερα. Τα χω χαμένα. Φαντάσου Θωμά ο φίλος σου να ήταν κανένα μεγάλο αρ.....δι και να τράβαγε επίτηδες μια στραβοτιμονιά όπως ήταν δίπλα σας. Δεν ξέρω τι γίνεται. Γράφουμε πουθενά στη φάτσα μας οτι είμαστε ήσυχοι άνθρωποι?
Eτσι ακριβως....γυρναει το κεφαλι και αφηνει το τιμονι με το αριστερο χερι και μας κανει την χειρονομια..Οπως και εγω ετσι και ο φιλος μου σεβετε περισσοτερο το αμαξι του παρα τον καθε μαμακα σαν και αυτον...αλλα "εχει ο καιρος γυρισματα".

Ειδικα οι 50-60 χρονων οδηγοι με πολυτελη αυτοκινητα νομιζουν οτι επιασαν τον diabolo απο τα αρ****α και ο δρομος γραφει το ονομα τους αλλα η καλυτερη δουλεια ειναι να μην ασχολεισαι ..αν εχεις υπομονη βεβαια διαφορετικα fire jedi fire ...
Παλιά 22-09-06, 01:12
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
γενικά έχει παραγίνει το κακό.περιστατικό που συνέβει σε εμένα?
γύριζα από το κέντρο της αθήνας και επειδή είχε κίνηση έκοψα από τα στενά.όπως πηγαίνω ευθεία θέλω να στρίψω δεξιά,βγάζω φλάς,κόβω και επείδή ο δρόμος είναι κατσικόδρομος κόβω πάρα πολύ και ακούω ένα γδουπ από πίσω ενώ το σταρλετάκι τραντάχτηκε όλο.κοιτάω καθρέφτη και ήταν μια μερσεντές με έναν τυπά πίσω μου.είχε βγάλει και αυτός φλάς για δεξιά.δεν κατεβαίνω εκεί για να μην κλείσω το δρόμο,στρίβω και ξέρω ότι στα 20 μέτρα έχει πάρκιν (λέγοντας στο κολητό μου κοίτα μην την κάνει ευθεία και πάρτου τη πινακίδα).ο τυπάς λοιπόν με πήγαινε προφυλακτήρα,ανάβω αλάρμ και την ώρα που πατάω το φρένω ακούω μπλοκάρισμα.δένω χειρόφρενο,κατεβαίνω κάτω και κοιτάω το στάρλετ πίσω αν μου έχει κάνει ζημιά.(απλά μου γρατζούνισε το μεταλικό προφυλακτήρα).
ε την ώρα που κοίταγα το αμάξι μου, πετάγετε ο 35άρης και τι μου λέει.τι θα γίνει ρε φιλαράκο θα πάρεις το κουβά σου?
απάντησή μου κοιτάω τι μαλακία έκανες.μα δεν ανάβουν τα στοπ μου λέει.
αμέσως πετάγομαι και λέω στο κολλητό μου,ρε γιώργο πάτα λίγο φρένο.τζάμι τα στοπ μου του λέω.δεν άναψαν μου απαντά γελώντας.ε αφού δεν μου είχε κάνει ζημιά πηγαίνω στο αυτοκίνητό μου λέγοντας του ότι απλά στάθηκε τυχερός.ανοίγει λοιπόν τη πόρτα ο τυπάς και μου λέει γιατί θα μας δείρεις?ενώ ερχόταν προς το μέρος μου.αμέσως την ψιλιάστηκα και βουτάω το μπαστούνι από το αυτοκίνητο.ε για πότε έκανε μεταβολή δεν θα το πιστέψετε.

άλλο περιστατικό που έχω γίνει μάρτηρας: παρκαρισμένος τις απόκριες πριν 3 χρόνια στην οδό δεκελίας απολάμβανα το τσιγάρο μου περιμένοντας έναν φίλο.ξαφνικά βλέπω ένα χιουντάι λάντρα να προσπερνά ένα παλιό ibiza να τον κλείνει και να κατεβαίνουν τέσσερα γαιδούρια από μέσα.στο ibiza ήταν ένα λεπτό παλικάρι ντιμένο μπαλαρίνα ( αν γελάτε περιμέντε να τελειώσω το περιστατικό).
του ανοίγουν τη πόρτα και τον κατεβάζουν κάτω.τι έγινε ρε παιδιά λέει?καλά ρε μ@λ@κ@ πως βγαίνεις έτσι από το στοπ?μα είχα το περιθώριο και το χρόνο για να βγω λέει το παλικάρι.ε κουβέντα στη κουβέντα του ρίχνουν δυο τρεις και ξαφνικά η μπαλαρίνα (το παλικάρι) αρχίζει τις κλωτσιές και τα κροσέ και τους ξάπλωσε.ήρθε η αστυνομία κλπ.τελικά αποδείχτηκε ότι θέλανε να κάνουν χαβαλέ επειδή και καλά τους έκοψε ενώ είχαν προτεραιότητα και παρόλο που είχε Ν στο πίσω τζάμι.απλά είδαν αυτά που φόραγε.

συμπέρασμα.δεν μπλέκεις σε ιστορίες,προσπαθείς να αποφεύγεις καταστάσεις χωρίς όμως να γίνεσαι χαλί και να σε πατάνε.με όμορφο τρόπο όλα γίνονται και αν χρειαστεί προσθέτουμε και λίγη αγριάδα αλλά με μέτρο πάντα.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-09-06, 10:03
Το avatar του χρήστη johnboy
johnboy Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: corolla E11, avensis T22
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 276
johnboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

παιδια ειδα το θεμα και με επιασε ταχυπαλμια απο τα νευρα, γιατι θυμηθηκα την παρακατω φαση που ετυχε σε μενα.
κινουμαι κανονικα, και στριβω δεξια σε μονοδρομο, οπου φυσικα εγω ειμαι απολυτα νομιμος, αλλα υπαρχει ενας .... ας τον πω απεριγραπτο.. 4οαρης με μια ολοκαινουργια octavia 5 rs, ο οποιος κατεβαινει σφαιρα.
φρεναρουμε, μπαινω και λιγο δεξια γιατι δεν εχει παρκαρισμενα, και για 10-15 ποντους δεν τρακαρουμε!
του λεω 'ρε φιλε που πας τρεχοντας αναποδα στον μονοδρομο?'
κι απανταει 'ρε μπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιμπ, δεν με βλεπεις που κατεβαινω? τι στριβεις και με κλεινεις?'
με εβρισε οπως 99% κανενας δεν εχει ακουσει..
και το καλυτερο, με γυναικα και παιδια πισω!!
και τοτε εγω, που αποφευγω τις εντασεις οπως ο διαολος το λιβανι, μεσα στον θυμο κατεβηκα, και ημουν αποφασισμενος να το συνεχισω, αλλα μολις πλησιασα την πορτα του, αφυγε σπινιαροντας..
δειτε σε τι συμπεριφορες μπορουν να οδηγηθουν ψυχραιμα ατομα, οπως συνηθως ειμαι κι εγω..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-09-06, 13:20
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

αναποδα και σε μονοδρομο???Δεν ξερω για σενα αλλα εγω του εριχνα ενα φιλιματακι ισα ισα να μου αλλαξει προφυλακτηρα...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-09-06, 13:41
Το avatar του χρήστη GUS
GUS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: AE101 & HILUX TORNADO
Περιοχή: ΡΕΘΥΜΝΟ
Δύναμη Σεβασμού: 258
GUS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ακη επαε ομως μιλουνε τα 45αρια και οι βεργες.... shoothim shoothim shoothim
Παλιά 22-09-06, 13:57
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 387
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κωστάκη τα είδα καλά το καλοκαίρι. Εκεί επικρατούν άλλοι νόμοι διαφορετικοί.
Παλιά 22-09-06, 14:53
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate";p="54529
αναποδα και σε μονοδρομο???Δεν ξερω για σενα αλλα εγω του εριχνα ενα φιλιματακι ισα ισα να μου αλλαξει προφυλακτηρα...
εσυ το λες μονο αλλοι το κάνουν!!!
ένας γνωστός μου, γνωστος για την "τρέλα" που κουβαλάει πηγαινε κανονικά στο δρόμο του, και στρίβει μια θείτσα αντίθετα στο μονόδρομο, συναντιούνται αφότου διάνυσε αυτή 10-20μ και του έλεγε επιμονά να κάνει πίσω και τον έβριζε. Μια δυο τρεις, κανει πίσω ο γνωστός μου, πέρνει φόρα με την BMW 320 και ρίχνει μια καλή στη θείτσα!!!
Μαζεύτηκαν μπάτσοι, κόσμος....Αυτή έπαθε σοκ, είμαι σιγουρος πως δεν θα παεί αντιθετα σε μονοδρομο ποτέ στη ζωή της!
Φυσικά τα πλήρωσε όλα η ασφάλειά της!!!

Ακραία περίπτωση δε λέω, καλό θα είναι να αποφεύγονται, αλλά μερικές φορες ακομα και τον πιο ήρεμο άνθρωπο τον κάνουνε ΤΟΥΡΚΟ!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-09-06, 15:05
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Την πρώτη φορά που οδήγησα στην Κρήτη, γύρω στο 99-2000,
είχαν απεργία τα βανζινάδικα.
Ένα όμως ήταν ανοιχτό και φαντάζεστε τι ουρά υπήρχε...
Καθώς πήγαινα κανονικά λοιπόν στο δρόμο μου, ένα αγροτικό με παραπέτια και τα συναφή προσπερνάει όλη την ουρά
αφήνωντας και δυο μέτρα από τα δεξιά του...
Αποτέλεσμα να έρθουμε μούρη με μούρη...
Βγάζει ο βοσκός το κεφάλι από το παράθυρο και μου λέει κάνε πίσω έχεις εμπόδιο...
(Ως εμπόδιο μάλλον εννοούσε το πεζοδρόμιο...).
Εγώ τον κοίταγα και δεν μίλαγα. Αφού το είπε κανά δυο φορές βάζω L (εποχές αυτόματου), βγάζω το κεφάλι έξω
και του λέω...
"Εγώ κουμπάρε κούμπωσα την πρώτη, ή κάνεις πίσω ή έρχονται οι Μπάτσοι και θα δουν ποιος έιχε το εμπόδιο".
Μια χαρά έκανε και μου είπε και καλό βράδυ φευγοντας....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-09-06, 15:24
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192";p="54542
Μια δυο τρεις, κανει πίσω ο γνωστός μου, πέρνει φόρα με την BMW 320 και ρίχνει μια καλή στη θείτσα!!!
Μαζεύτηκαν μπάτσοι, κόσμος....Αυτή έπαθε σοκ, είμαι σιγουρος πως δεν θα παεί αντιθετα σε μονοδρομο ποτέ στη ζωή της!
Φυσικά τα πλήρωσε όλα η ασφάλειά της!!!

Ακραία περίπτωση δε λέω, καλό θα είναι να αποφεύγονται, αλλά μερικές φορες ακομα και τον πιο ήρεμο άνθρωπο τον κάνουνε ΤΟΥΡΚΟ!
Εκει ειναι που χρειαζεται να εχεις ενα θηριο να τον κανεις τον αλλο αλοιφη για μερμυγκιες!!!
Σαββα τα βγαλει ο στρατος σε δημοπρασια κατι ΤΟΜΑ ΒΜΡ 1 δε χτυπαμε κανενα?
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Έκανε μαγκιές και την πάτησε manoliske30 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2 20-01-12 22:18

Page generated in 0,17008996 seconds (82,33% PHP - 17,67% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:05.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com