Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
Re: Αγορα corolla hatchback 1.4 !! |
|
12-09-06, 20:54
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Re: Αγορα corolla hatchback 1.4 !!
γεια και απο εμενα ελευθερια να μην επεκταθω πολυ για ολα τα παραπανω διοτι εινια ολα μια μεγαλη αληθεια οσο για το ηλεκτικο γκαζι τα παιδια λενε οτι το 1,4 εχει γκαζι με ντιζα δηλαδη καθε φορα που πατας απλα η πεταλουδα ανοιγει με το τραβηγμα αυτης της ντιζας ενω το 1,6 εχει ηλεκτικο γκαζι δηλ καθε φορα που πατας δινεις σημα και η πεταλουδα ανοιγει με ηλεκτρικο τροπο που σημαινει οτι εχεις πιο αργη αποκριση στο ηλεκτρικο και πιο αμεση στην πρωτη περιπτωση!!ελπιζω να σε βοηθησα!
12-09-06, 21:22
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
ναι αλλα καμμια σχεση το ηλεκτρικο γκαζι του corolla με το ηλεκτρικο γκαζι αλλων εταιριων....σχεδον καθολου lag σε εμας...
|
12-09-06, 22:24
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Oποτε αν καταλαβα καλα ειναι προσον της 1.4 το οτι δεν εχει ηλεκτρικο γκαζι!!Πολυ χαιρομαι γιατι δεν μου εφταναν τα λεφτα για την 1.6 χιχιχι
13-09-06, 00:36
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
προσον μεν αλλα ποιο αργο απο το 1,6...που ειναι και λογικο.. δεν ξερω κατα ποσο σου σρεσει το γκαζι...αν το θες για καμμια βολτα και κανα ταξδακι γρηγορα και με ασφαλεια το 1,4 ειναι πολυ ποιο πανω απο αρκετο!!!αν τωρα εχεις ψιλο αρρωστεια να το φτιαξεις..παρε απο τωρα το 1,6...εχω δωσει εγω μονο για να πηγαινει λιιιιιιιιγο καλυτερα περιπου 600 ευρο(αλλα και για να πηγαινει χειροτερα αλλα 1800--βλεπε 17αρες ζαντες...χεχε--)....και φυσικα το 1,6 δεν το φτανω...ακομα!!!
|
13-09-06, 02:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ";p="
Oποτε αν καταλαβα καλα ειναι προσον της 1.4 το οτι δεν εχει ηλεκτρικο γκαζι!!Πολυ χαιρομαι γιατι δεν μου εφταναν τα λεφτα για την 1.6 χιχιχι
|
Ελευθερία όπως έγραψα και παραπάνω αν δε σε ενδιαφέρουν οι κόντρες στα φανάρια που όσο να'ναι το ηλεκτρονικό γκάζι έχει μια μικρή καθυστέρηση και δεν ανοίγει τελείως απότομα την πεταλούδα (από εκεί περνάει ο αέρας για να πάει να αναμιχθεί με τη βενζίνη και να 'καούν' μετά στο θάλαμο καύσης), τότε το ηλεκτρονικό γκάζι είναι προτέρημα σε ένα αυτοκίνητο (και όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες προς τα εκεί πάνε) διότι αυξάνει την οικονομία!
|
13-09-06, 10:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Οκ, πέρα από την πλάκα, επειδή έχω 1.4 (δλδ γκάζι με ντίζα) και έχω οδηγήσει 1.6 facelift (δλδ ηλεκτρικό γκάζι), η διαφορά στην απόκριση του γκαζιού (θέμα lag δλδ) είναι μηδενική. Αν μου λέγανε ότι είχε ντίζα θα το πίστευα χωρίς άλλη σκέψη. Δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά.
(Εντάξει Βαγγέλη? Καλά τα είπα?)
|
13-09-06, 10:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p="
Οκ, πέρα από την πλάκα, επειδή έχω 1.4 (δλδ γκάζι με ντίζα) και έχω οδηγήσει 1.6 facelift η διαφορά στην απόκριση του γκαζιού είναι μηδενική
[color=red]Δεν καταλαβαίνεις καμία διαφορά.[/color
|
Χαχαχαχαχαχα
Βαγγελακη 1400αρι εχεις?
Μαλλον Μιχαλη δε τα ειπες και πολυ καλα....
Αντισταση!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
|
Re: Αγορα corolla hatchback 1.4 !! |
|
15-09-06, 02:43
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Re: Αγορα corolla hatchback 1.4 !!
Παράθεση:
Απο αυτα που διαβαζω στο forum νομιζω οτι με καλυπτει και το 1.4 αφου λετε οτι "τραβαει" ο vvti..Σωστα?Αλλωστε με το punto ειμαι μια χαρα οσον αφορα στις επιταχυνσεις και στην τελικη..Πανω κατω και το κορολα 1.4 στα ιδια δεν ειναι?
|
Εγώ έχω το Corolla το 1.4 και ο αδερφός μου έχει Punto ίδιο με το δικό σου. Επειδή τα έχω οδηγήσει και τα 2, ειλικρινά, δεν έχουν καμια σχέση. Το Corolla είναι πολύ πιο "αμάξι". Το Punto για μένα έχει υπερβολικά σκληρή ανάρτηση και κοπανάει πάρα πολύ χωρίς να είναι κάτι το τόσο φοβερό σε συμπεριφορά στο δρόμο. Έπειτα στις πολύ χαμηλές στροφές το Punto δεν τραβάει καθόλου ικανοποιητικά. Αυτό το βλέπω στο ξεκίνημα, που έχοντας συνηθίσει το Corolla, όταν μετά από καιρό πήρα το fiat μου έσβηνε στην αρχή. Από επιταχύνσεις παρόλο που δεν τα έχουμε στήσει ακόμα δίπλα δίπλα, από ότι έχω δει σε περιοδικά από στάση είναι λίγο πιο γρήγορο το Corolla , αλλά το Punto παίρνει κεφάλι στις ρεπρίζ λόγω 6τάχυτου. Από εκεί και έπειτα το Corolla έχει 7 χλμ παραπάνω τελική πραγματική (185 έναντι 178).
|
15-09-06, 11:54
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Ναι ομως το corolla απο σταση τα 100 τα πιανει σε 12 και το sporting (δεν θυμαμαι ακριβως ποσο) αλλα σιγουρα σε κατω απο 10 δευτερολεπτα..γιαυτο ρωτησα αν τραβαει..
|
|
|
|
15-09-06, 13:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
[...] απο σταση τα 100 [...] το sporting (δεν θυμαμαι ακριβως ποσο) αλλα σιγουρα σε κατω απο 10 δευτερολεπτα [...]
|
Ποιος ήρθε;;; question
Από autotriti.gr:
Παράθεση:
"Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα, πάντως, της νέας έκδοσης του μικρού της Fiat είναι ο ολοκαίνουριος κινητήρας, ο Fire των 1,4 λίτρων, που απέδωσε στο δυναμόμετρο 100 ίππους και αυτόματα συγκαταλέγεται στους ισχυρότερους της κλάσης του. Μάλιστα, με 10,9 δλ. για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση [...]"
|
Και είναι και πολύ πιο ελαφρύ από το Corolla...
Πάντως, μην προσπαθείς να συγκρίνεις τα δύο αυτοκίνητα. Το Corolla είναι σαφώς πιο δεμένο και πιο στιβαρό όχημα και καμία σχέση δεν έχει με το Punto, που στο κάτω-κάτω ανήκει και σε διαφορετική κατηγορία. Από το θέμα των επιδόσεων, το Corolla είναι από τα πιο γρήγορα (εάν όχι το πιο γρήγορο...) 1.400άρια της κατηγορίας του.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17968988 seconds (81,84% PHP - 18,16% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:20. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|