Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Ερωτηση Για Πισω Δισκους Σε G6
Παλιά 28-07-06, 16:00
george4agelu Offline:

Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 284
george4agelu είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Re: Ερωτηση Για Πισω Δισκους Σε G6

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vision";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακριβώς, διαφορά υπάρχει. αν δεν θέλεις να ξοδέψεις όμως τόσα πολλά ψάξτη και για τα μαμά της G6 (εκτός κι αν θέλεις να το μεταφορφώσεις σε πύραυλο).
Συμφωνώ για τα μαμά της g6 που είναι πιο φθηνά αν και λίγο δυσεύρετα ή μόνο τα πίσω από 20v
Παλιά 29-07-06, 14:58
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σε δρομο με στροφες<βλεπε ευβοια αγ.ιωαννη ρωσσο> δεν πας κ πανω απο 80 σε πολλα σημεια οποτε τα φρενα που πατας ειναι για να κοβουν 20χαω σε συνδιασμο με κατεβασματα δεν ειναι τπτ...κ δεν μιλαω για ανεβασμα αλλα κ καπακια για κατεβασμα...κ τα λαστιχα να τσιριζουν οσο θες η μουρη κ ο κολος να μην ισιωνη αλλα τα φρενα φρενα ηταν αλλωστε 86 αλογα δεν σου δινουν κ τρελει επιταχυνση...απλα θελουν ρυθμηση αν τραβας μπολικα χειροφρενα αλλιως θελουν πρωτα τα μπρωστα<αυτο βεβεα ειναι καθαρα θεμα της δικιας μου οδηγησεις οπου με μαμα φρενα βγαζω 60.000χλμ >
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-08-06, 13:30
george4agelu Offline:

Περιοχή: ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 284
george4agelu είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
σε δρομο με στροφες<βλεπε ευβοια αγ.ιωαννη ρωσσο> δεν πας κ πανω απο 80 σε πολλα σημεια οποτε τα φρενα που πατας ειναι για να κοβουν 20χαω σε συνδιασμο με κατεβασματα δεν ειναι τπτ...κ

θα διαφωνήσω φίλε εδώ γιατί έχω εξοχικό στη Λίμνη και ανεβαίνω συνέχεια οπότε αν θες να πας γρήγορα το έχεις χάσει το φρένο με ταμπούρα.

δεν μιλαω για ανεβασμα αλλα κ καπακια για κατεβασμα...κ τα λαστιχα να τσιριζουν οσο θες η μουρη κ ο κολος να μην ισιωνη αλλα τα φρενα φρενα ηταν αλλωστε 86 αλογα δεν σου δινουν κ τρελει επιταχυνση...

αν η ανάρτηση είναι καλή τα μαζεύεις τα χιλιόμετρα εύκολα και μετά τρέχεις να φρενάρεις ιδίως αν έχεις 2 άτομα μέσα και πας να φρενάρεις στην κλειστή μετα το χωριο έχεις πάει στο ποταμάκι για καφέ κατευθείαν.

απλα θελουν ρυθμηση αν τραβας μπολικα χειροφρενα αλλιως θελουν πρωτα τα μπρωστα<αυτο βεβεα ειναι καθαρα θεμα της δικιας μου οδηγησεις οπου με μαμα φρενα βγαζω 60.000χλμ >
Συμφωνώ με τα μπροστινά αλλά μετά έχεις τον κίνδυνο να φρενάρεις άπότομα και κακά και να σέρνεται το πίσω μέρος. Αν έχεις και 2 βαλίτσες πίσω σε κάθε φρενάρισμα θα είσαι με το πλάι μάλλον.
Παλιά 02-08-06, 14:17
pwpwpali Offline:
banned

στο πλαι θα σαι αν πατας φρενο με στριμενο τιμονι....αν εχεις βαρος πισω αυτο θα μεταφραζετε σε σουζα καθος η μαμα αναρτηση βοηθαει πολυ για σουζα του μπροστινου μερους.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-08-06, 18:48
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
φίλε pwpwpali αν οδηγήσεις αυτοκίνητο σαν το δικό σου με μπρος πίσω δισκόφρενα και πόσο μάλλον του 20ν θα χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια.καμία επαφή το ένα με το άλλο.όσο για τον Όσιο Ιωάννη το Ρώσο που λες έχω κάνει ουκ ολίγες φορές το δρομολόγιο μέχρι Ιστιαία (κοντά στην Αιδιψό) και με φουλ φορτίο και με μπαγαζιέρα γεμάτη.τότε με τα ταμπούρα έκανα έρωτα με το λεβιέ και πάλευα με το τιμόνι για να το φρενάρω γιατί η μούρη ήταν διαρκώς σούζα και δεν γονάτιζε πολύ μπροστά γιατί η μπαγαζιέρα δεν το άφηνε.τώρα ελάχιστες είναι οι φορές που θα χρειαστεί να κατεβάσω (σε καμιά προσπέραση πριν ή μετά από στροφή) και όσο για την επιβράδυνση?αστο,είπα καμία απολύτος επαφή.

όσον αφορά τα άλογα που λες συμφωνώ δεν είναι και πάρα πολλά μόνο 86 αλλά αν το πιέσεις δίνει το άτιμο.το φρένο μπορεί να σου χρειαστεί μιά φορά και να μην το έχεις.εγώ προσωπικά έκανα full μετατροπή σε φρένα από 20ν και έχω κάνει 35000 χιλ.είμαι υπέρ ευχαριστημένος.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-08-06, 02:32
pwpwpali Offline:
banned

απο την στιγμη που σε καθε περιπτωση μπορω να μπλοκαρω τους τροχους δεν θελω παραπανω φρενα πρωτα θελω προσφυση για να αντεξει την παραπανω δυναμη σε 20v χαιρω πολυ γιωργος δεν αλλαζεις μονο μοτερ αλλα κ φρενα αλλο 86 κ αλλο 160
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-08-06, 10:40
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 361
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
απο την στιγμη που σε καθε περιπτωση μπορω να μπλοκαρω τους τροχους δεν θελω παραπανω φρενα πρωτα θελω προσφυση για να αντεξει την παραπανω δυναμη σε 20v χαιρω πολυ γιωργος δεν αλλαζεις μονο μοτερ αλλα κ φρενα αλλο 86 κ αλλο 160
Πιστευω οτι ηρθε η ωρα να μιλησω κ γω μιας κ το συζητησαμε κ χθες στα καρτ....καταρχην αν καταφερεις να μπλοκαρεςις τροχους με τα μαμα φρενα σε μεγαλες ταχυτητες τοτε θα εχει γινει θαυμα φιλε μου...δευτερον αν κανεις ολοκληρωμενη μετατροπη κ δεν πειραχτει η κατανομη τοτε βλεπεις τρελη διαφορα στο φρενο σου ομως αυτο δε σημαινει οτι αμα το ζορισεις παλι δε θα μεινεις κ απο φρενα....αποδειξη αυτου που λεω ηταν η καταβαση της παρνηθας με εμενα κ τον ivehin οπου εγω ειχα ταμπουρα πισω κ εκεινος δισκοφρενα κ μειναμε ακριβως την ιδια στιγμη κ οι δυο απο φρενα....
Παλιά 03-08-06, 13:30
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Παράθεση:
μπερδεύτικα με το ποστ σου.μετατροπή έχω κάνει μόνο στα φρένα σε 20ν.κινητήρα έχω τον μαμα 1,3. σκοπεύω να βάλω αργότερα τον κινητήρα του 20ν αλλά πρώτα έφτιαξα φρένα,ανάρτηση και ο κινητήρας θα μπει στο πρόγραμμα καθότι έτσι πιστεύω είναι το σωστό.
όσο για το μπλοκάρισμα με μαμά φρένα δεν το καταλαβαίνω γιατί είναι αρκετά προοδευτικά τα φρένα της corollas (σε σύγκριση με άλλα αυτοκίνητα).μπλοκάρισμα κατάφερνα με τα μαμά φρένα μόνο όταν ήμουν πολύ φορτωμένος και ουσιαστικά δεν πατούσαν σωστά οι μπροστινοί τροχοί, ή σε φρενάρισμα απότομο, όπου οι τροχοί μπλόκαραν όταν μειωνόταν τελείως η ταχύτητα.θυμάμαι χαρακτηριστικό παράδειγμα σε ένα χωριό στη Φθιώτιδα.πήγαινα με δευτέρα και 20,βία 30 χιλ και χρειάστηκε να φρενάρω απότομα και απλά το μπροστινό σύστημα σερνόταν μπροστά (λόγο του ότι η μπαγαζιέρα πιέζει κάτω το πίσω μέρος)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dinos";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
αν κανεις ολοκληρωμενη μετατροπη κ δεν πειραχτει η κατανομη τοτε βλεπεις τρελη διαφορα στο φρενο σου ομως αυτο δε σημαινει οτι αμα το ζορισεις παλι δε θα μεινεις κ απο φρενα....αποδειξη αυτου που λεω ηταν η καταβαση της παρνηθας με εμενα κ τον ivehin οπου εγω ειχα ταμπουρα πισω κ εκεινος δισκοφρενα κ μειναμε ακριβως την ιδια στιγμη κ οι δυο απο φρενα....
Κώστα τα είπαμε και χτες από κοντά μιλάμε πάντα για σωστή μετατροπή φτιάχνοντας το σύστημα πεδισης σωστά όχι οικονομικά (πχ εντάξει μωρέ βάλε μόνο πίσω δίσκους χωρίς κατανεμητή και μπλα μπλα..)
τέλος θα ήθελα να πω πως δεν είναι και τόσο εύκολο να μείνεις χωρίς φρένα με τα φρένα του 20ν.έλεως είναι κατασκευασμένα για 160 άλογα και έχω 86.δεν μπορώ να το φανταστώ.εκτός και αν έχεις δυνατό κινητήρα και φρενάρεις συνέχεια από τα 200 χιλ/ώρα εεεε τότε θα ανάψουν οι δίσκοι εννοείται...

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-08-06, 16:02
pwpwpali Offline:
banned

δεν εχω abs μπορω να τελικιασω να πατησω φρενο κ να σερνομαι μεχρι να σταματησω κ μεχρι να σταματησω κ να κανω τα λαστιχα τετραγωνα...μπλοκαρουν με κλειστα ματια οι τροχοι...ειναι το ποιο ευκολο να το κανεις καθως κ να σταματησεις πολυ ποιο μετα ετσι...το προβλημα στο ταμπουρο ειναι οτι οταν ανεβαζει θερμοκρασια κρυονει πολυ ποιο μετα απο τους δισκους κ ξερυθμιζετε πολυ ευκολα με χειροφρενα με αποτελεσμα σε αποτομα φρενα να τραβαει δεξια κ αριστερα...τωρα σε extreme καταστασει τρειλερ μπαγαζιερες 5 ατομα κ τσιτα το πορτ παγκαζ οκ εκει πρεπει να πηγενεις κοτα....κ κανεναν δεν εβλαψε το παραπανω φρενο...μια μεταροπη απο 20v θελει κ 15αρες αν εχω καταλαβει σωστα οποτε βαζεις κ 195-50 λαστιχο οποτε να κ η παραπανω προσφυση...τα φρενα ειναι καλη βελτιωση αλλα οχι οτι τα μαμα δεν ειναι καλα....αλλωστε εσυ προσαρμοζεσαι στο αυτοκινητο οχι αυτο σε σενα.οτι δεν σου αρεσει το αλλαζεις...αλλα κ παλι αυτο παει με τον τροπο που οδηγεις...εμενα μου λειπει δυναμη οχι φρενα...οταν παρω δυναμη τοτε βλεπω για φρενα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 03-08-06, 22:29
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Παράθεση:
δεν εχω abs μπορω να τελικιασω να πατησω φρενο κ να σερνομαι μεχρι να σταματησω κ μεχρι να σταματησω κ να κανω τα λαστιχα τετραγωνα...μπλοκαρουν με κλειστα ματια οι τροχοι...ειναι το ποιο ευκολο να το κανεις καθως κ να σταματησεις πολυ ποιο μετα ετσι...το προβλημα στο ταμπουρο ειναι οτι οταν ανεβαζει θερμοκρασια κρυονει πολυ ποιο μετα απο τους δισκους κ ξερυθμιζετε πολυ ευκολα με χειροφρενα με αποτελεσμα σε αποτομα φρενα να τραβαει δεξια κ αριστερα...τωρα σε extreme καταστασει τρειλερ μπαγαζιερες 5 ατομα κ τσιτα το πορτ παγκαζ οκ εκει πρεπει να πηγενεις κοτα....κ κανεναν δεν εβλαψε το παραπανω φρενο...μια μεταροπη απο 20v θελει κ 15αρες αν εχω καταλαβει σωστα οποτε βαζεις κ 195-50 λαστιχο οποτε να κ η παραπανω προσφυση...τα φρενα ειναι καλη βελτιωση αλλα οχι οτι τα μαμα δεν ειναι καλα....αλλωστε εσυ προσαρμοζεσαι στο αυτοκινητο οχι αυτο σε σενα.οτι δεν σου αρεσει το αλλαζεις...αλλα κ παλι αυτο παει με τον τροπο που οδηγεις...εμενα μου λειπει δυναμη οχι φρενα...οταν παρω δυναμη τοτε βλεπω για φρενα.

δεν μου αρέσει να προκαλώ αλλά με αναγκάζεις φίλτατε.δεν θα μιλήσω για τελικές αλλά για μία νορμάλ ταχύτητα.με 120 χιλιόμετρα δεν υφίστατε να μπλοκάρουν οι τροχοί σε φρενάρισμα.δεν το δέχομαι γιατί δεν γίνεται.τόσα αυτοκίνητα έχω καβαλήσει και αυτό δεν έχει συμβεί ποτέ....

εκτός και αν όπως ξαναείπα μπλοκάρεις αφού πέσεις στα 40 χιλ έστω ή νωρίτερα αν ο δρόμος είναι γυαλί και φοράς κανενα ελαστικό γειά σου κλπ κλπ.

όσο για το τελαυταίο που είπες ότι πρώτα θα ψαχτείς για τη δύναμη και μετά βλέπουμε για φρένα μου θυμίζεις κάποιο μέλος που φορούσε μπροστά τα φρένα του 20ν (σε G6R) και πίσω είχε ταμπούρα.έβαλε και το μοτέρ του στάρλετ και σε ερώτησή μου αν χρειάζεται πίσω δίσκους απάντησε όχι μια χαρά φρενάρει.έ όταν τα χρειάστηκε κάποια στιγμή προφανώς ήρθε στην συνάντηση με πίσω δισκόφρενα από 20ν.ονόματα δεν λέμε,υπολίψεις δεν θίγουμε.

πάντα φιλικά,
Κωνσταντίνος

www.eseepa.gr

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
πισω φως ομιχλης keichi SUPPORT 14 25-12-15 13:30
πισω προφυλακτηρας ilias-e12 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 5 20-01-14 15:04
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΙΣΩ ΑΕΡΟΤΟΜΗ dj.jorge TOYOTA AURIS 7 12-10-11 11:51
Πισω Spoiler COROLLAGREDDY SUPPORT 1 05-08-08 15:57
ερωτηση για πισω καθησματα απο g6 pwpwpali TOYOTA COROLLA 111(G6) 4 15-10-07 21:13

Page generated in 0,16807604 seconds (81,99% PHP - 18,01% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:19.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com