Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-07-06, 20:52
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
η να γυρισω τα χρονια στα ισια τοτε που ηταν το golf 4 για πειτε μου ηταν gti αυτο?μονο στο σηματακι πισω....το corolla θελει αλλη καροτσα ο ανταγωνισμος ειναι φρεσκος το corolla οχι...οποτε να συγκρινετε με το τοτε που βγηκε τι ειχε ο αλλος κατασκευαστης μετραει χρονια στην πλατη
Απάντηση με παράθεση
Re: Golf Gt...
Παλιά 12-07-06, 10:46
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από powerCTS";p="49271

κατά γενική ομολογία του τύπου (κυρίως στο εξωτερικό)
Ποιο τύπο. Που μολις το αγοράσαμε ψαχναμε ανάμεσα σε 4000 τεύχη των τελευτέων 4 ετων και σε 40.000.000 ιστοσελίδες μπας και βρούμε καμια αναφορά???

Όσο για το αν θα πουλούσε, πιστεύω σαν τρελό. Γιατί το Golf gt και Gti πουλάει γιατί στρίβει? Δεν νομίζω. Πιστεύω πως ένα ποσοτό της τάξεως του 10% το πήρε για να στρίβει.
Αν έχω δει 30 Gti τα 20 τα οδηγούσε γερολέα και τα πέντε το ασθενές φύλο.
Γι'αυτό μην ακούω με διαφήμιση δεν θα πουλούσε γιατί αν το ένα είναι Golf το άλλο είναι [acronym:0fb5e5fa32="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:0fb5e5fa32].
Παλιά 12-07-06, 15:04
powerCTS Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 248
powerCTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali";p="49274
λόγω της έλειψης χαρακτήρα κυρίως ...αυτο το εχω ακουσει κ για το 13αρι 111....κ αν δεν ειναι χαρακτηρας τα κολαρακια που πεταει τοτε τι ειναι ενα γερμανικο ποθ βγαζει μονο μουτρα?αν κ ξεχασα τοτε το golf ηταν 8v 75ps ουδετερο ηταν....μια εξικοιωση με τις κλησεις του αμαξωματος θελουν τα τουοτα....κ παει προφιλακτικα ολα τα διθεν με χαρακτηρα.....τεσπα το τοπικ ειναι για το golf gt κ οσο για τα ps ολα τα τουπμπατα βγαζουν κατι παραπανω...βεβεα μια μετρηση κατα καλοκαιρο κ μια καταχειμωνο θα χουν 10 ps διαφορα...
Μην το γενικεύεις... μιλάμε για το TS... ! Και αν έχει χαρακτήρα...

Σχετικά με τα άλογα τώρα... φυσικά τα turbo χάνουν με την ζέστη... έχεις οδηγήσεις ΤSport με 35 βαθμούς;;; Επειδή το είχα για 2 χρόνια σου λέω ότι και αυτό χάνει... ιδιαίτερα σε χαμηλές ταχύτητες (1η, 2α) με τέτοιες θερμοκρασίες δεν πήγαινε βήμα... ή μήπως θα βγει κάποιος με TS και θα μου πει κάτι διαφορετικό; Όλα τα αυτοκίνητα πάνε χειρότερα το καλοκαίρι...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-06, 15:07
powerCTS Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali";p="49275
η να γυρισω τα χρονια στα ισια τοτε που ηταν το golf 4 για πειτε μου ηταν gti αυτο?μονο στο σηματακι πισω....το corolla θελει αλλη καροτσα ο ανταγωνισμος ειναι φρεσκος το corolla οχι...οποτε να συγκρινετε με το τοτε που βγηκε τι ειχε ο αλλος κατασκευαστης μετραει χρονια στην πλατη
Δεν αντιλέγω... μετά το Golf Gti I και λίγο το II τα GTi ήταν πατάτες! Γι'αυτό και έπρεπε να γίνει κάτι.. ε και έγινε κάτι πολύ καλό! Αλήθεια μακάρι να μπορούσα να σας πάρω όλους βόλτα... πραγματικά...
και έχεις δίκιο για τα χρόνια στην πλάτη του... όμως το θέμα είναι ότι και όταν βγήκε δεν είχε χαρακτήρα και έπασχε...

πάντως ξεφεύγουμε πάλι... μιλάμε για το Gt..
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-06, 15:13
powerCTS Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas";p="49295
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από powerCTS";p="49271

κατά γενική ομολογία του τύπου (κυρίως στο εξωτερικό)
Ποιο τύπο. Που μολις το αγοράσαμε ψαχναμε ανάμεσα σε 4000 τεύχη των τελευτέων 4 ετων και σε 40.000.000 ιστοσελίδες μπας και βρούμε καμια αναφορά???

Όσο για το αν θα πουλούσε, πιστεύω σαν τρελό. Γιατί το Golf gt και Gti πουλάει γιατί στρίβει? Δεν νομίζω. Πιστεύω πως ένα ποσοτό της τάξεως του 10% το πήρε για να στρίβει.
Αν έχω δει 30 Gti τα 20 τα οδηγούσε γερολέα και τα πέντε το ασθενές φύλο.
Γι'αυτό μην ακούω με διαφήμιση δεν θα πουλούσε γιατί αν το ένα είναι Golf το άλλο είναι [acronym:af33ffbf34="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:af33ffbf34].
Το Golf GTi πουλάει γιατί είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο που σου προσφέρει επιδόσεις, άνεση, ποιότητα (με ορισμένα παράπονα - έχω ήδη τριγμούς στην ηλιοροφή μου μετά από 6 μήνες - ας μην πω για του corolla όμως), στρίψιμο και μπορεί να τα κάνει όλα αυτά χωρίς να ταλαιπωρείσαι στις 8000 στροφές... Το GT πουλάει γιατί είναι ένα φτηνό (μικρότερα τέλη/ασφάλεια/κατανάλωση) GTi....

Και εγώ έχει δει 50άρηδες με TSport.. Τι λέει αυτό δηλαδή; Και έχω δει και καυλωμένους με GTi και 40άρηδες... όπως έχω γνωρίσει γκόμενα με GT που πάει του σκοτωμού... τι επιχείρημα είναι αυτό δηλαδή;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-06, 15:33
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θα σας πω μια ιστορία που αναφέρεται στη διάρκεια του 2ου Παγκ.πολέμου.
Τότε που η Γερμανική τεχνολογία @αμούσε και έδερνε (υποτίθεται...)
Η τότε λοιπόν τεχνολογία των Γερμανών τους επέτρψε να φτιάξουν μία μεταλλική τρίχα, της τάξεως του 0,1mm.
Xαρούμενοι λοιπόν οι Γερμανοί την έστειλαν στους συμμάχους Ιάπωνες (που τότε υποτίθεται έπαιζαν ακόμα με τα σπαθιά) για να τους δείξουν το σπουδαίο, όντως, για την εποχή κατόρθωμα.
Μετά από λίγο καιρό η ίδια τρίχα γύρισε στη Γερμανία, με μία όμως μικρή διαφορά...
Ήταν πλέον σωλήνας!!!
Γι'αυτό περιμένετε να δούμε την απάντηση των σχιστομάτηδων και μην κάνετε σύγκριση ενός αυτοκινήτου 2006 με ένα 2000...
Η ιστορία είναι πραγματική.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 12-07-06, 17:02
Rl

Ρε παιδια δε μπορω να καταλαβω γιατι θαβετε το γκολφ κ λετε οτι η ΤΣ ειναι κ μονο??!Δ λεω κ γω υποστηριζω ιαπωνια κ γω γουσταρω ιαπωνικο γκαζι αλλα μεχρι στιγμης δ βλεπω φως..Οποις θελει κατι γρηγορο Japan πρεπει να παει σε Evo η αντε Civic Type R κ Colt czt.Η ΤΟΥΟΤΑ μεχρι στιγμης δεν εχει τπτ που να στοχευει στο δικο μας target group!Το γκολφακι ειμαι σιγουρος οτι αν το οδηγησετε ολοι εσεις που δν το "πολυσυμπαθειτε" οτι θα αλλαξετε γνωμη.Απο κει και περα γουστα ειναι αυτα..Κ οσο για το θεμα της αξιοπιστιας πλεον δεν υπαρχει φοβος.Το μονο θεμα που προκυπτει ειναι τα €€
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-07-06, 09:17
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 309
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Rl";p="49332
!Το γκολφακι ειμαι σιγουρος οτι αν το οδηγησετε ολοι εσεις που δν το "πολυσυμπαθειτε" οτι θα αλλαξετε γνωμη.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από powerCTS";p="49319

Αλήθεια μακάρι να μπορούσα να σας πάρω όλους βόλτα
Πάντως κακά τα ψέματα, είναι και θέμα ιδεολογίας.
Δηλαδή πιστεύω πως το όνειρο όλων αυτών που οδηγούσαν κάποτε πάπια χωρίς ποδιά και νίκελ εξάτμιση (μπουρωμένο όπως λέει και ο φίλος μου ο Jims) , είναι να αποκτήσουν ένα Golf.
Είναι σαν να μου δώσετε μια πάπια που έχει 80 άλογα, 4 δισκόφρενα, την καλύτερη ασφάλεια παγκοσμίως, άριστη ποιοτητα υλικών και να σου κάνει και καφέ.........ε δεν την μπορώ ρε παιδιά, όπως και να το κάνουμε σε στιγματίζει.
Παλιά 13-07-06, 12:17
powerCTS Offline:
Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas";p="49367
Παράθεση:
!Το γκολφακι ειμαι σιγουρος οτι αν το οδηγησετε ολοι εσεις που δν το "πολυσυμπαθειτε" οτι θα αλλαξετε γνωμη.
Παράθεση:

Δηλαδή πιστεύω πως το όνειρο όλων αυτών που οδηγούσαν κάποτε πάπια χωρίς ποδιά και νίκελ εξάτμιση (μπουρωμένο όπως λέει και ο φίλος μου ο Jims) , είναι να αποκτήσουν ένα Golf.
Είναι σαν να μου δώσετε μια πάπια που έχει 80 άλογα, 4 δισκόφρενα, την καλύτερη ασφάλεια παγκοσμίως, άριστη ποιοτητα υλικών και να σου κάνει και καφέ.........ε δεν την μπορώ ρε παιδιά, όπως και να το κάνουμε σε στιγματίζει.
Από αυτά που σου έγραψα αδερφέ αυτό κατάλαβες;;;; Προσωπικά έβριζα το Golf και το θεωρούσα το πιο άσχημο, αργό, τραγικό αυτοκίνητο που υπάρχει! Και θεωρώ ότι έχει μείνει ίδιο εμφανισιακά για 30 χρόνια... και δεν ήθελα να πάρω και ποτέ.. οπότε μη μου λες την κοτσάνα αυτή τώρα...

Ήμουν άρρωστος Toyotάκιας και Corollάκιας (2 πέρασαν από τα χέρια μου)... αλλά ρε φίλε αποφάσισα να πάρω το Golf και πραγματικά δικαώθηκα! End of story!

Εσύ μπορείς να μου λες ότι θέλεις για πάπιες και για κότες...

Αυτά και τέρμα για μένα το θέμα... το χειρότερο πράγμα είναι να είσαι στενόμυαλος (τα ίδια ακούω και στο vwclub.gr... μόνο Γερμανία.. όπως εδώ ακούω μόνο Ιαπωνία)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-07-06, 13:51
Rl

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από powerCTS";p="49381
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas";p="49367
Παράθεση:
Παράθεση:

Από αυτά που σου έγραψα αδερφέ αυτό κατάλαβες;;;; Προσωπικά έβριζα το Golf και το θεωρούσα το πιο άσχημο, αργό, τραγικό αυτοκίνητο που υπάρχει! Και θεωρώ ότι έχει μείνει ίδιο εμφανισιακά για 30 χρόνια... και δεν ήθελα να πάρω και ποτέ.. οπότε μη μου λες την κοτσάνα αυτή τώρα...

Ήμουν άρρωστος Toyotάκιας και Corollάκιας (2 πέρασαν από τα χέρια μου)... αλλά ρε φίλε αποφάσισα να πάρω το Golf και πραγματικά δικαώθηκα! End of story!

Εσύ μπορείς να μου λες ότι θέλεις για πάπιες και για κότες...

Αυτά και τέρμα για μένα το θέμα... το χειρότερο πράγμα είναι να είσαι στενόμυαλος (τα ίδια ακούω και στο vwclub.gr... μόνο Γερμανία.. όπως εδώ ακούω μόνο Ιαπωνία)
Φιλε κοσμα αν αυτο πιστευεις προβλημα σου..Αν πιστευεις δηλαδη οτι ο καθε καγκουρας εχει ονειρο να παρει γκολφ δ θα ασχοληθω εγω να σε μεταπεισω.Ομως αυτα που λες δειχνουν ατομο απολυτο.Κ το γκολφ δε νομιζω να ψηνει καφε κ να εχει την καλυτερη ασφαλεια..Το πιο πιθανο ειναι να εχει καλυτερη απο μας!Οπως λεει κ ο φιλος Powercts σα να κανουν πλυση εγκεφαλου σε ολους!Δ λεω κ εγω γουσταρω ιαπωνικα κ εγω οτι κ αμαξι να παρω την κορολιτσα μου δ θα τη δωσω αλλα ενταξει δεν ειμαστε ΜΟΝΟ εμεις κ ΚΑΝΕΝΑΣ αλλος!!Κ στα αλα κλαμπ τα ιδια λενε..Δεν ειναι κακο να ξεκολλησουμε λιγο..Κ αυτο που ειπα για το γκολφ αν δεν εχεις κορολακι τρελα φτιαγμενο μηχανικα κ εισαι αντικειμενικος πιστεψε με θα καταλαβεις γιατι το πα.Αυτα τα λιγα κ μακαρι να βγαλει κατι αναλογο κ η ΤΟΥΟΤΑ να γουσταρουμε!
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Corolla 1,4 E12 vs VW golf TSI 1,4 theo7872 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 51 17-03-10 19:11
Υβριδικό VW Golf! spyros_45 OFF TOPIC 69 26-03-08 18:47
Bοηθεια για Golf 5 1600 tsaftsouf20V OFF TOPIC 10 03-10-07 13:13
COROLLA TS vs GOLF GT spphoenix TOYOTA COROLLA T-SPORT 72 07-03-07 01:47
Vw-club Corolla Vs Golf V ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 18 09-06-05 18:40

Page generated in 0,17343998 seconds (81,81% PHP - 18,19% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:09.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com