Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
Φιλτροχοανη Απο Που? |
|
05-07-06, 12:49
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Φιλτροχοανη Απο Που?
καλημερα....
παιδια θελω να βαλω μια φιλτροχοανη στην corollitsa μου αλλα δεν ξερω που να παω....!ξερεις καποιος απο αθηνα να μου προτεινει?
|
|
Re: Φιλτροχοανη Απο Που? |
|
12-07-06, 02:29
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Re: Φιλτροχοανη Απο Που?
Πάρε τηλέφωνο στο 2105752891 είναι η αντιπροσωπεία της K&N κουτσορίζος λέγετε. Και ρώτα τους να σου πουν ποια καταστήματα και πού υπάρχουν στην Αθήνα για φιλτροχωάνες … αλλά αν θες τη γνώμη μου βάλε βαρελάκι... Εγώ είδα μεγάλη διαφορά με βαρελάκι από την φιλτροχωάνη που είχα !!!
ελπίζω να βοήθησα !!
|
|
22-07-06, 05:19
|
Νεότατος
|
|
|
|
φιλε κωνσταντινε ποσο εχει το βαρελακι περιπου? με τον αιστητηρα εισαγωγεις τι εκανες? εγω εχω την G6 μετα την στρογκηλοφαναρη
|
22-07-06, 14:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
υπαρχει ειδικός ανταπτορας μεταλικός χειροποιητος που μπορεις να προσαρμοσεις εκει τον αισθητηρα.Φιλτροχοανες οποιος θελει φερνω και εγω της simota σε τιμες χοντρικής γυρω στα 25ευρω
dinos τηλ 6946427904
23-07-06, 00:27
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
thessaloniki
|
|
δινουν καθόλου άλογα χωάνη ή βαρελάκι???αξίζει δηλαδή ή μπααααααααααα....επιδεί έχω αρκετά χιλμ νιώθω πωσ έχει χάσει λίγο
23-07-06, 23:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από skoukos";p="
δινουν καθόλου άλογα χωάνη ή βαρελάκι???αξίζει δηλαδή ή μπααααααααααα....επιδεί έχω αρκετά χιλμ νιώθω πωσ έχει χάσει λίγο
|
αλογα?????Τα αλογα δεν τα βρισκεις με μια χωανη απλα με τη χωανη ζωντανευεις το αμαξι κυριως σε ροπες και περισσοτερο στις χαμηλες στροφες....για να δεις αλογα πρεπει να ξεκινησεις με χοανη να συνεχισεις με εξατμιση απο χταποδι μεχρι τελικο να αναπνευσει το αμαξι και να καταληξεις με ενα προγραμματακι να δουλεψει κ με σωστο μιγμα...αν πουμε οτι θελουμενα δουμε καμια 7-10 αλογα πραγματικα...αλλιως οκ και το βαρελακι λεει οτι δινει 4 αλογα και αν το βαλεις σε τελειως μαμα αμαξι μπορει να το πνιξεις και να χασεις κιολας
αποψη μου παντα....αν κανω λαθος διορθωστε
|
24-07-06, 00:35
|
Νεότατος
|
|
|
|
δηλαδη ντινο μου λεσ οτι εαν βαλω φιλτροχοανη με τελικο τησ remus(χωρις καμια αλλη μετατροπη) λεσ οτι θα χασει το αμαξι?οσο για τον σολινα που θα τον βρουμε?σε ποια περιοχη εισαι?
|
|
|
24-07-06, 23:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xaris12";p="
δηλαδη ντινο μου λεσ οτι εαν βαλω φιλτροχοανη με τελικο τησ remus(χωρις καμια αλλη μετατροπη) λεσ οτι θα χασει το αμαξι?οσο για τον σολινα που θα τον βρουμε?σε ποια περιοχη εισαι?
|
με το τελικο που λες σιγουρα θα χασεις το back pressure κ ρωτα καποιον μηχανικό να σου πει το γιατι...εγω ειμαι στον περισσο δεν εχω μαγαζι χοντρικη δουλευω ομως μπορεις να με παρεις ενα τηλ κ να βρεθουμε καπου που σε βολευει για ο,τι χρειαζεσαι.
|
27-07-06, 02:00
|
Νεότατος
|
|
|
|
ρε φιλε το back pressure τι ειναι? δεν ειμαι κανενας ειδιμονας πανο στα μηχανικα.οσο για την φιλτροχοανη θα τα πουμε σηγουρα μετα τον αυγουστο (το μαρουλι δεν φτανει για ολους)
|
|
|
27-07-06, 02:22
|
|
φιλε το back pressure ειναι κατι που χρειαζεται οπως δηποτε ενα ατμοσφαιρικο αμαξι και ειναι η συμπιεση των καυσαριεν για να μην ειναι κουφιο το αμαξι στις χαμηλες στροφες κυριως και να εχεις αμεση αποκριση στο γκαζι σε ολο το φασμα των στροφων. Μονο με χοανη μπορει να μην δεις διαφορα στην αποδοση 8α δεις απο θεμα θορυβου και απο θεμα καταναλωσης οχι επειδη θα καιει απο την χοανη αλλα επειδη θα εχεις το ποδι στο πατωμα για να ακους θορυβο. Και τελικο αν αλλαξεις ισως να δεις ελαχιστη διαφορα αλλα και αυτη θα ειναι επειδη θα ακους να βγαζει θορυβο το αυτοκινητο και θα νομιζεις οτι παει καλυτερα. θα συμφωνησω με τον φιλο ντινο και θα ελεγα βαλε χοανη φτιαξε και φουλ εξατμιση βγαλε καταλυτη και 8α δεις σιγουρα μεγαλη διαφορα..
φιλικα δημητρης
ΖΗΝΑ αν 8ες εχω να σου δωσω μια χοανη χωρις χρηματικη αποζημειωση και υποχρεωση που καθεται στην αποθηκη μου.
Ντινο επικοινωνησε μαζι μου να κανονισουμε για τα πραγματα και για το αλλο που ειπαμε στο τηλ.. ξερεις εσυ...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15953398 seconds (81,43% PHP - 18,57% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:44. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|