Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
03-07-06, 20:11
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
κ μαμα βγαζει καπου στα 185 κ οχι 170 αν κ παντα ηταν λιγο παραπανω ολα του group στο δυναμομετρο
|
|
Re: Golf Gt... |
|
03-07-06, 21:32
|
|
Re: Golf Gt...
Παιδια 1,5 bar πιεση δουλευει!!Αμα καποιος παρει 1 μπαρομετρο κ το βαλει πανω 1,5 θα δειξει.Αμα ηταν 2,5 δ θα εβγαζε μονο 170 ΗΡ σκεφτειτε το κ σαν 1 σταρλετακι στο 1,5 μπαρ.Θα μου πειτε οτι το σταρλετ βγαζει παραπανω απλα το λεω για να καταλαβετε οτι αν δουλευε 2,5 θα ηταν πολυ παραπανω απο 200.Επισης εχω να πω σε αυτους που λενε διαφορα για τον κινητηρα ΤSI οτι θα βγουν 1,6 και 2,0 tsi σχετικα συντομα αρα δεν ειναι 1 πειραμα της εταιρειας και προφανως δ θα ειναι για πεταμα οπως μου λενε καποιοι "ξερολες" οπαδοι της ατμοσφαιρας οπου οτιδηποτε αλλο ειναι για ... πεταμα.
|
04-07-06, 00:37
|
Νεότατος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εγω ρε παιδια ενα δεν μπορω να καταλαβω,αφου οι γερμανοι κοπτονται για ποιοτητα και αξιοποιστια γιατι δινουν ΜΟΝΟ 2 χρονια εγγυηση(εκτος της OPEL).Αντε και βρισκεις το χρημα και παιρνεις το GT ξερεις τι γινεται μετα απο 2 χρονια που ληγει η εγγυηση?μηπως τοτε ληγει και το αυτοκινητο?
|
04-07-06, 01:01
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Ιωάννινα
|
|
Ούτε η toyota δίνει από το εργοστάσιο 6 χρόνια. Τα άλλα 3 είναι μέσω ασφαλιστικής και το κόστος τους το πληρώνουμε με την αγορά του toyota μας. Στην Αγγλία πχ η toyota έχει 3 χρόνια και για να παραταθεί η εγγύησή σου το πληρώνεις extra, όπως κάνει πλέον ή θα κάνει σύντομα (δεν το έχω ψάξει πολύ) και η VW... Δε νομίζω η VW να έφτιαξε τους TSI με προοπτική δύο ετών.... Το service προφανώς και θα είναι τσουχτερό, αλλά εργοστασιακά 1400κυβικά (τέλη-ασφάλεια-μικρή κατανάλωση με normal χρήση) και 185 άλογα με ροπή από ρελαντί, αρκετά καλό στήσιμο, είναι όντως φοβερά προσόντα.... Γι'αυτό και πουλάει τρελλά σε αντίθεση με το τι έκανε το TS παρόλη την εγγύηση...
|
04-07-06, 02:14
|
Νεότατος
|
|
|
|
Ενταξει δεν διαφωνω φιλε billlllll απλα θελω να πω οτι οποιος ειναι σιγουρος για το προιον που βγαζει και ειδικα οταν ενας τετοιος κινητηρας εμφανιζεται πρωτη φορα στην αγορα κανεις μια εξαιρεση.Οπως κανει και η TOYOTA με το PRIUS που δινει 8 χρονια δειχνοντας ποσο σιγουρη ειναι για την αξιοπιστια του υβριδικου κινητηρα.Εγω θεωρω το GOLF καλυτερο απο τη [acronym:f894b7a44a="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:f894b7a44a] και ελπιζω το νεο μοντελο που θα βγει το 2007 να ειναι καλυτερο ειδικα στην αναρτηση.Δεν μπορω να διαβαζω οτι <<ψαχνουμε με το κερι για μειονεκτηματα στο GOLF>>και για τη [acronym:f894b7a44a="ΔΙΑΦΟΡΑ"]COROLLA[/acronym:f894b7a44a]<<ασφαλης και προβλεψιμη οδικη συμπεριφορα αλλα τιποτα παραπανω>>(copyright 4ΤΡΟΧΟΙ).Τουλαχιστον σε εμφανιση κερδιζουμε κατα κρατος τη συντηρητικουρα των Γερμανων(εχω αηδιασει πια ,ιδεες δεν κατεβαζει η κουτρα τους?????)
|
|
Re: Golf Gt... |
|
04-07-06, 03:13
|
|
Re: Golf Gt...
Παιδια ειπα κ πιο πριν οτι η εγγυηση ειναι 2 χρονια αλλα με αλλα 300-400 Στην ουσια ειναι σαν να σου λεει την τιμη κ να στα βαζει μετα που ουτως η αλλως θα τα δωσεις!Ποιος δ θα δινε 300 για αλλα 2 χρονια εγγυηση σε 1 τετοιο αμαξι???!!
Το θεμα ειναι τα σερβις ποσο θα πηγαινουν..Αμα ρωτησει καποιος..
|
04-07-06, 16:11
|
Μέλος
|
|
|
|
Η εγγύηση στα VW είναι δύο χρόνια.. τώρα πια κάνεις επέκταση της εγγύησης σε όσα χρόνια θέλεις πληρώνοντας κάποιο ποσό το χρόνο. Και στην Toyota η εγγύηση είναι 3 χρόνια και τα υπόλοιπα είναι από ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα (το έχεις πληρώσει στην τιμή πάντως).
Σχετικά με τα service στα VW είναι τσουχτερά.. ναι... θα σας πω από το 1ο μου αύριο.. πάντως αλλάζουν τα πάντα εκτός των μπουζί (με λάδια Longlife με αντοχή μέχρι 30.000 χλμ.)..
Σχετικά με την πίεση 2.5 bar.. είναι αλήθεια.. είναι η συνολική πίεση και των δύο συστημάτων...
|
04-07-06, 18:01
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Ti kalyptei h eggyhsh;Dhladh an kapoios phgainei me prwth taxythta ston kofth gia mia wra(an to kataferei) h eggyhsh 8a kalypsei thn zhmia toy moter;
|
04-07-06, 19:49
|
Μέλος
|
|
|
|
Τι ακριβώς μας ρωτάς τώρα αδερφέ; Αν η εγγύηση καλύπτει τα πάντα;
Αν το κάνεις αυτό και καεί το μοτέρ όταν το ανοίξουν θα δουν τι γίνεται μέσα και θα σου πουν αν σε καλύπτει ή όχι.. αλλά ποιος λογικός άνθρωπος θα έκανε κάτι τέτοιο;
Ξεφεύγουμε πάντως...
|
05-07-06, 20:46
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
To 3erw oti den to kalyptei alla ti mporei na pa8ei mia mhxanh an den patas synexeia to gkazi;To paradeigma moy htan akraio dinontas emfash oti sta 6xronia poy dinei h TOYOTA einai polla alla kai isws kai axrhsta giati poly eykola mporoyn na soy ri3oyn tis ey8ynes ths blabhs se esena.
exei tyxei(kai den to eyxomai),se kapoion apo sas na pa8ei kati h mhxanh sta kala ka8oymena;
Sto AVENSIS toy patera moy eixe blabh to a/c,to xrwma eixe 8ampwsei apo thn pagwnia kai emene synexeia apo mpataria.ola toy alla3an xwris kostos alla to aytokunito htan 3mhnwn.Twra poy einai 5etwn an to xrwma 8ampwne apo thn pagwnia,8a to kalypte h eggyhsh h' 8a ekanan toys ''kinezoys'';An den kanw lauos dinei 10 xronia gia to xrwma;
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16270590 seconds (80,53% PHP - 19,47% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|