Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
02-07-06, 03:10
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Τελικά τι έγινε? Κανένα νέο? Το πήγες για σέρβις?
|
|
|
|
25-09-06, 20:42
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Επειδη ακομα δεν το εχω παει για σερβις,μονο τα λαδακια του αλλαζω σημερα ηρθε απο μονο του να με ειδοποιησει για το πιθανον προβλημα.Σβηνοντας το μεσα στο γκαραζ και μετα απο 3 δευτερα περιπου ακουστηκε απο πισω ενα σφυριγμα,του τυπου οπως οταν βγαζεις τα κλειδια και εχεις ξεχασει τα φωτα ανοιχτα.Τρομπα δηλαδη με λιγα λογια!!Επειδη εχω ξανακουσει πως κανει μια τρομπα προβληματικη σε αλλο αυτοκινητο ειμαι πεπεισμενος πως αυτο ειναι!!Τωρα η απορια μου ειναι να το εκανε για πρωτη φορα ή να μην το επαιρνα ειδηση εγω τοσο καιρο;;Υποψην πως σημερα οδηγουσα για 2 ωρες πριν σβησω το μοτερ.Και το αλλο στο οποιο θελω β ο η θ ε ι α ειναι στο τι τρομπα μπορω να βαλω και ποσο εχει αν ξερει καποιος φιλος.Μου ειπαν οτι 1) ειναι πανακριβη και 2) εχει 2 τυπους-μαρκες μια DENSO και μια BOSCH.Ισχυει αυτο;;Μιλαω για το ΕΕ111 αφου τετοιο ηταν πριν τροπετοποιηθει σε 4ΑGE 20V.Με καλυπτει η τρομπα που φοραγε ή θελω αλλη;Ισχυει οτι 1.6 και 1.3 φορουν την ιδια τρομπα και μαλιστα με 2,5 bar;;Μικρη δεν ειναι για το 20V;;;Παρακαλω οποιος ξερει ας μου απαντησει και αν ξερει και τους κωδικους,με τις τιμες θα με εξυπηρετουσε.Ευχαριστω!!
|
|
Re: Σκορτσαρισματα Κατα Την Επιταχυνση Με Λιγες Στροφες |
|
28-09-06, 12:10
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Re: Σκορτσαρισματα Κατα Την Επιταχυνση Με Λιγες Στροφες
φιλε mechanicaf το 1,3 με το 1,6 μοτερ δεν εχουν ιδιες τρομπες. το 1,6 εχει μεγαλυτερη. Αρα τωρα κινησου στη λυση να βαλεις μια τετοια και θα εισαι μια χαρα. Μπορεις να βρεις και μεταχειρισμενη απο μαντραδες με ανταλακτικα οπως βρηκες και το μοτερ σου. Ειναι οπως και τα μοτερ απο εκει τις βγαζουν με λιγα σχετικα χιλιομετρα αρα μη φοβασαι. Βεβαια θα βαλεις γιαπωνεζικη.
|
01-10-06, 12:20
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Φιλε g6 μηχανικος μου ειπε οτι ειναι ιδια ακριβως με του 1.6 και αφου την εβγαλε μου ειπε οτι ειναι της Denso.Tην τσεκαραμε να δουμε ποση πιεση σηκωνει.Δουλευε 2,1 ρελαντι και στο δρομο μου εδειχνε σε σταθερο μεγαλο γκαζι 2,6-2,7.Θεωρω τις τιμες φυσιολογικες με μικρες αποκλισεις(νομιζω οτι δουλευει 2,5 μεγιστη).Βεβαια η δοκιμη ηταν κανα μισαωρο και σχετικα αζοριστο μεσα στην πολη και δεν παρατηρησα κανενα κομπιασμα.Δηλαδη δεν μου το εκανε.Αυτο που εβλεπα στο μπαρομετρο ηταν οτι ευρισκομενος στις 1800 στροφες και πατωντας τερμα το γκαζι εκει εδειχνε και τη μεγιστη πιεση.Δηλαδη αν ειναι τρομπα καλως μου βγαζει αυτο το προβλημα εκει.Τωρα απο τιμες στο διαδικτυο που κοιταξα λενε για 280 και την αφηνουν προσφορα 180 δολλαρια.Παρακαλω αν εχει αλλαξει καποιο παιδι και ξερει τεχνικα χαρακτηριστικα και τιμες ας μου πει.
|
|
|
01-10-06, 13:24
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Καλημερα σημερα ειδα το τοπικ!
ΟΥΦΦΦΦ!!!!Μετα απο πολυ ψαξιμο βρηκα τον κωδικο της τρομπας του 20v απο ΑΕ111..
23220-74021..
Και οντως παιδια η τρομπα ειναι η ιδια με του 4EFE!!Απιστευτο??? Και οχι μονο!Και με των 4A-FE, 7A-FE, 3S-FE!!
Ειναι 100% σιγουρο αυτο που λεω, το βλεπω μεσα απο το προγραμμα της ΤΟΥΟΤΑ..
Οποτε παιρνεις καινουρια τρομπα απο την ΤΟΥΟΤΑ με αυτον τον κωδικο ειτε απο Starlet-Corolla 1.3(Τονιζω απο 97 και μετα!!, οχι πριν), Celica 1.8(7Α-FE) η 2.0(3S-GE),RAV4(3S-FE το πρωτο),ειτε απο Carina E 1.6,1.8 η 2.0!Ολα αυτα τα μοντελα φορανε την ιδια τρομπα..Και λεει AISAN, αν αυτη ειναι μαρκα τροπας βενζινης τοτε αυτην θες..Και μαλιστα μπορεις να την παρεις απο την AISAN κατευθειαν και να γλυτωσεις ποσα λεφτα..Αυτο το λεει μονο στις carina, μπορει να βγαζει αντιστοιχη και η Denso..
Τα παραπανω για οποιον δε με πιστευει μπορουν να επιβεβαιωθουν απο οποιαδηποτε ΤΟΥΟΤΑ δινοντας τον κωδικο..
Η αλλη λυση που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις μια WALBRO στο ρεζερβουαρ(ειχα δει 2 αγγελιες πριν καιρο στο GTC νομιζω απο 100-150Ε την εδιναν) και να εισαι οκ αν και εγω θα πηγαινα για την ΤΟΥΟΤΑ..
|
01-10-06, 17:31
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Σ'ευχαριστω φιλε Carinaman μηπως ξερεις και για τις πιεσεις τι παιζει;Ειναι normal να μου δειχνει τοσο;Και για απευθειας παραγγελια που λες απο που μπορω να βρω;;
|
|
|
01-10-06, 19:09
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
|
|
Για τις πιεσεις δεν εχω ιδεα..Απευθειας εννοεις για τη μαμα τρομπα?Η ΤΟΥΟΤΑ εχει εδω, αν οχι την ιδια μερα, στο φερνει την επομενη..
Το καλυτερο εινια να δοκιμασεις με μια δανεικη να δεις τι παιζει και μετα να αγορασεις αλλη..Επισης υπαρχει και αυτη απο το τροπετο του Marmel αν ειναι απο 97 και μετα..
|
01-10-06, 21:13
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
2.4-2.8kgf/cm2 αν θυμάμαι καλά από το serv. man. του ΒΤ 20ν
|
26-09-07, 20:11
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Ξέρω πως το αμάξι έχει φυγει από τα χέρια σου, αλλά όλο και κάποιος άλλος μπορεί να συναντησει το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Η λύση είναι απλή...
Συνδέεις το δευτερευον καλώδιο που φευγει από τη μίζα και πάει στον εγκέφαλο, το οποίο ή είναι κομμένο ή ο ηλεκτρολόγος δεν μπήκε καν στον κόπο να το συνδέσει...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15891600 seconds (81,09% PHP - 18,91% MySQL) with 42 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:59. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|