Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Re: Είστε Ικανοποιημενοι Απο Τα Ελαστικα Σας??
Παλιά 01-07-06, 22:36
Rl

Παιδια εγω με τη 17αρα δεν ειναι λογικο να κραταει καλυτερα!οταν μεγαλωνεις το πελμα αυξανεται η υδρολισθηση γιαυτο κ στο νερο..ομως αυξανεται κ η επιφανεια τριβης!μπορει να μην τραβαει καθολου με το μοτερ που εχω αλλα σιγουρα παταει πολυ καλυτερα.Με 1 mr2 που κυνηγιομουν σε στροφες παρολο που το αμαξι ειναι πολυ ανωτερο απο το δικο μου κ σε στησιμο κ σε γκαζι τον πηγαινα απο πισω(χωρις παρεξηγησεις)μεχρι που του εφυγε το αμαξι πανω σε στροφη!!!Τι να σας πω θα μου πειτε πισωκηνιτο κ οτι δεν ηξερε να το παει..Εγω πιστευω οτι κατι λιγα κανανε κ τα λαστιχακια μου.Οσο για το αν μου βρισκει οχι δ μου βρισκει παρα μονο οταν κοβω το τιμονι εντελως αριστερα ακουμπαει λιγο το λαστιχο στο θολο.κ αυτο μονο αριστερα.Ομως δεν εχω χαμηλωσει το αμαξι απλα εχω βαλει αλλες αναρτησεις λιγο πιο σκληρες.Τπτ ιδιαιτερο.Παντως 1 τετοιο λαστιχο σαν το δικο μου πρεπει να το φορανε αμαξια που εχουν κ ιπποδυναμη να το ζεστανουν γιατι εγω....Ας οψεται το μοτερ που ερχεται yell
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-07-06, 22:38
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Εμενα και πιο σκληρες αναρτησεις εχω και παλι βρισκει...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-06, 02:05
Το avatar του χρήστη Geo!
Geo! Offline:
Moderator

Μοντέλο: EE90 Sedan (4A-FE)
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 384
Geo! είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

GoodYear Eagle F1 195/50/15. Πολύ ευχαριστημένος! Μπαίνω στις στροφές αρκετά καλά! Και σε βρεγμένο καλά τα πάνε και τώρα που πιάνουν οι ζέστες πολύ καλά κρατάνε! Ζεσταίνονται και γρήγορα... όλα μια χαρά! Αν είχα και καλή ανάρτηση θα ήταν πολύ καλύτερα αλλά....
Το σπαστικό μ'αυτά τα λάστιχα είναι ότι το πέλμα τους είναι ιδανικό για να μαζεύει πετραδάκια από το δρόμο με αποτέλεμσμα τα συνεχή χτυπήματα να σου ταράζουν την ηρεμία!
Επίσης συμβαίνει το εξής κουλό... με τα Continental που είχα πριν, ακριβώς στην ίδια διάσταση, όταν έμπαιναν 3 άτομα πίσω, τα λάστιχα και οι θόλοι έκαναν πανηγύρι!! Τα Googyear δεν ακουμπάνε στους θόλους. Πως στο καλό γίνεται αυτό?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-06, 02:06
jimbo Offline:

Περιοχή: Νίκαια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
jimbo είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε βασίλη μήπως έχουμε βάλει οι βλάκες λάθος offset? ρε παιδιά offset 35 kai 37 -westegate- είναι λάθος για 101?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-06, 12:58
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
χτες το βράδυ πήγα με κάτι φιλαράκια στο άλσος (ναι ξέρω πάλι εκεί αλλά βόλευε το δρομολόγιο χαχα).ξαφνικά δίπλα μου ένα EVO 7 ασημί μαμάτο κλπ κλπ.λέω θα τον τσιγκλίσω το λαλ@κα να δω τι θα κάνει.πράσινο το ξεκινάω σπινιάροντας και το potenza σφύριξε,φανταστείτε τι ζέστη έκανε οέο!.ε εντάξει η συνέχεια είναι ευκολονόητη ένα φρ ακούστηκε μονο αλλά εκεί που με πέρασε ξαφνικά το corollaki μου έδεινε έδεινε και κάπου στις 3500 στροφές τον προσπέρασα.να βράσω τα άλογά του EVO λέω είδατε σα σταματημένος τον πέρασα.και ξαφνικά ακούγεται η φωνή της φίλης Μαρίας, καλέ αυτός σταμάτησε για τσιγάρα .... και έτσι ξύπνησα και είδα την πραγματικότητα,όμως ακόμα έχω την υποψία ότι μπορεί να φοβήθηκε το χλιμίτρισμα των αλόγων μου χαχαχα.

Στα σοβαρά τώρα μετά το delivery στα σπίτια του καθενώς φεύγω με το κολλητό μου και πάμε Υμητό,από τη πίσω πλευρά μέσω χολαργού.εκεί έχει ένα κομμάτι της αττικής οδού ψιλοανηφορικό και στο τελείωμα δυο εσάκια καταπληκτικά.ε εκεί λοιπόν το αυτοκίνητο έμπενε πάντα μρ 80 χιλιόμετρα (τέζα δευτέρα).σκοπός μου ήταν να το δοκιμάσω να δω πως θα μπεί και όμως παρά τα χιλιόμετρα που είναι φορτωμένα τα λάστοιχα μπήκα με 80 και πάλι αλλά με τη μόνη διαφορά ότι πλέον το αυτοκίνητο ήταν διαβήτης μπροστά και η ουρά περίμενε απλά το άφημα του γκαζιού(δεν το είδε ποτέ όμως χαχα).
έχει πάει πλέον η ώρα 3:30 και ένας με ένα saxo vts μας έχει ζαλίσει πάνω κάτω πάνω κάτω,χειρόφρενα κλπ κλπ.είναι η ώρα της επιστροφής λοιπόν,το ζεσταίνω λίγο και ξεκινάω τον κατήφορο.ξαφνικά ακούω ένα οοοοοοουυυυυυυυυυυυυνγκ ( ο σαξόραλος ποιος άλλος) με περνάει, τσαντίζομαι και εγώ το πατάω και κατεβαίναμε μαζί ώσπου στη στροφή την δεξιά που αμέσως μετά είναι η έξοδος της αττικής οδού τον περνάω από δεξιά,αφού ο τυπτας πλακώθηκε στα φρένα,ένιωσα μια ικανοποίηση δεν μπορείται να το φανταστείτε.τελικά με σωστή και καινούρια ανάρτηση και ένα καλό λαστοιχάκι ένα αυτοκίνητο κάνει παπάδες.το μόνο που μου λείπει είναι ένα σετ ελατήρια κυρίως μπροστά γιατί η μούρη πέρνει τέτοιες κλίσεις ποθ ψιλοαγχώνομαι

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-07-06, 14:47
vision Offline:
Νεότατος

Περιοχή: Athens
Δύναμη Σεβασμού: 232
vision είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Ας πω κι εγώ τις εμπειρίες μου.
Σε 1.3 G6. Τα μαμά Michelen (175/65/14) πολύ καλό λάστιχο - χωρίς πλάκα - αλλά κάνει μόνο για 50άρηδες και πάνω. Δηλαδή παίζει ρόλο ο τρόπος οδήγησης.
Μετά άλλαξα σε RE720 185/55/14 (όχι V αλλά T μέχρι 210χλμ). Τρελλό κράτημα μόνο όταν ζεστενόταν και ψιλοαλλαγή στις σχέσεις. Ήθελε προσοχή στο ξενίνημα. Πιο γρήγορο γενικότερα.
Τώρα έχω απάνω 185/60/14 πάλι RE720. Το καλύτερο θα έλεγα, γιατί καβαλάω και πεζοδρόμια αμαλάχι χωρίς πολλά πολλά, περνάω πέτρες, βράχια και λαγούμια κτλ κτλ.χαχα

Η διάσταση η μία με την άλλη δεν έχει καμία σχέση. 1ον Ήρθε στα ίσια του, έχασε βέβαια λίγο σε σπιρτάδα αλλά γενικότερα είναι πιο ομαλό λάστιχο.
Δεν χρειάζεται το ζέσταμα που ήθελε με το 55άρι προφίλ, κρατάει από το ξεκίνημα - καλό φρένο από την αρχή σε βρεμένο ή όχι.
Γενικά είμαι ευχαριστημένος, έχω συνηθίσει και ξέρω που κρατάει και που όχι και δεν θέλω να αλλάξω μάρκα-μοντέλο εκτός κι αν προτείνετε κάτι καλύτερο από το RE720 σε αυτή τη διάσταση.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-07-06, 15:05
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός

Και εγώ τα ίδια φοράω: Potenza RE720. Εκτός από τα πλεονεκτήματα που ανέφερες, να προσθέσω ότι έχουν μεγάλη αντοχή και φυσικά ότι λόγω της σκληρότητας τους κάνεις φοβερά χειρόφρενα χωρίς να στριγγλίζουν !!!
Μόνο ένα χςςςςςς ακούγεται! Όταν φορούσα τα michelen και τραβούσα χειρόφρενο ξυπνούσα όλη τη γειτονιά! Νομίζανε ότι ήταν φρενάρισμα τρακαρίσματος...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-07-06, 17:00
vision Offline:
Νεότατος

ναι σωστά. άσε που καμιά φορά δεν μπορείς να κάνει πατιλίκι με χειρόφρενο γιατί γαντζώνουν τα @α@η@ένα και στρίβει σαν τρένο.

Επίσης τα πρώτα που είχα ήταν made in France, αυτά που έχω τώρα είναι made in Spain.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 29-07-06, 14:51
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vision";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Ας πω κι εγώ τις εμπειρίες μου.
Σε 1.3 G6. Τα μαμά Michelen (175/65/14) πολύ καλό λάστιχο - χωρίς πλάκα - αλλά κάνει μόνο για 50άρηδες και πάνω. Δηλαδή παίζει ρόλο ο τρόπος οδήγησης.
Μετά άλλαξα σε RE720 185/55/14 (όχι V αλλά T μέχρι 210χλμ). Τρελλό κράτημα μόνο όταν ζεστενόταν και ψιλοαλλαγή στις σχέσεις. Ήθελε προσοχή στο ξενίνημα. Πιο γρήγορο γενικότερα.
Τώρα έχω απάνω 185/60/14 πάλι RE720. Το καλύτερο θα έλεγα, γιατί καβαλάω και πεζοδρόμια αμαλάχι χωρίς πολλά πολλά, περνάω πέτρες, βράχια και λαγούμια κτλ κτλ.χαχα

Η διάσταση η μία με την άλλη δεν έχει καμία σχέση. 1ον Ήρθε στα ίσια του, έχασε βέβαια λίγο σε σπιρτάδα αλλά γενικότερα είναι πιο ομαλό λάστιχο.
Δεν χρειάζεται το ζέσταμα που ήθελε με το 55άρι προφίλ, κρατάει από το ξεκίνημα - καλό φρένο από την αρχή σε βρεμένο ή όχι.
Γενικά είμαι ευχαριστημένος, έχω συνηθίσει και ξέρω που κρατάει και που όχι και δεν θέλω να αλλάξω μάρκα-μοντέλο εκτός κι αν προτείνετε κάτι καλύτερο από το RE720 σε αυτή τη διάσταση.
δεν εχεις T αλλα H <T=180-190 H=210 V=240> κ περα απ αυτο δεν εχω δει πουθενα σε καταλογο 185 σε 14αρα με Τ ολα εινα Η
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 01-08-06, 13:47
vision Offline:
Νεότατος

ναι sorry λάθος. H.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ειστε Ικανοποιημενοι Απο Τα Εργοστασικα Σας Φρενα??? Θωμας.Κ ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 68 27-03-10 20:37
ΕΛΑΣΤΙΚΑ... Παντελής ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 15 23-09-09 16:31
Να είστε καλά! vagelis87carina Ειμαι νεος 13 17-02-09 03:29
Ποιός υπερήρωας/"κάκος" είστε... giannakk1986 OFF TOPIC 21 06-08-07 00:07
Τι μουσική ακούτε όταν είστε στο αμάξι; Corollaxli OFF TOPIC 24 27-05-07 17:58

Page generated in 0,17039800 seconds (79,88% PHP - 20,12% MySQL) with 42 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:13.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com