Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων |
|
17-06-06, 20:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Re: Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων
Το να λέει ο καθένας την γνώμη του και να την υπερασπίζεται με όποια επιχειρήματα μπορεί είναι κάτι πολύ καλό. Το να προσπαθεί πάλι να την περάσει σαν γνώμη των πολλών είναι λάθος. Το να γνωρίζεις κάτι καλά και κυρίως πλήρως είναι κάτι καλό που πρέπει να το μοιραστείς και με τους υπόλοιπους. Το να είσαι ημιμαθής πάνω σε ένα θέμα είναι ότι το χειρότερο και δημιουργεί πολλά προβλήματα. Η συζήτηση αυτή εκτός του ότι γ@μ@ει το topic δεν βγάζει πουθενά και αυτό γιατί πολλά πράγματα δεν τα γνωρίζουν όλοι και μερικοί δεν θέλουν να τα μάθουν. Ετσι πάντα θα υπάρχουν ημιμαθείς που θα λένε τα δικά τους. Δεν θέλω να πώ ότι η Αστυνομία δεν φταίει πουθενά και ότι οι Αστυνομικοί είναι όλοι τέλειοι γιατί θα ήμουν πολύ μ@λ@κ@ς αλλά δεν μπορώ και να διαβάζω και πράγματα όπως το ότι φταίνε για τα φώτα, για τα ανοιχτά μπέκ και ότι πρέπει να γίνουν πολλά ατυχήματα για να ' βάλουν μυαλό ' και να κάνουν την πίστα στο Ελληνικό (λες και αυτοί θα το φτιάξουν). Τέλος πάντων δεν θέλω να βάλω φωτιές ούτε να προσβάλω κανένα (και ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν κάνω κάτι τέτοιο) απλά είναι ορισμένα πράγματα που θέλουν συζήτηση από κοντά (δεν γίνεται μέσα από ένα forum) για να δώσουμε ένα τέλος στην ημιμάθεια (και στο χάλασμα του topic που γίνεται εδώ και δύο σελίδες περίπου)
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
17-06-06, 23:25
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
εχεις δικιο φιλε κι εγω πανω κατω νομιζα πως ολοι ειναι κωλοπαιδια(αν και ηθελα να περασω αστυνομια) αλλα μετα απο 1 χρονο στην Ολυμπιαδα και με πολυ παρεα με αστυνομικους αφου μαζι καναμε υπηρεσιες ειδα το αντιθετο και καμμια σχεση οταν συζηταγαμε και ημασταν μονοι και οταν ηταν να κανουν δουλεια.ασε που λογικο ειναι να φεροντε καμμια φορα ασχημα στους πολιτες αφου δεν ξερετε τι εχουν δει τα ματια τους και πως τους στμπεροφεροντε γενικα(τους αστυφυλακες) αυτο ειναι το τελευταιο που γραφω εκτος τοπικ και συγνωμη!
|
18-06-06, 03:40
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
ρε παιδια σε καμια περιπτωση δεν φταιει ο τυπας που ναι στο περιπολικο...καποιου μ@λ@κ@ εντολες εκτελη...."ενα μεγαλο μπραβο στους ηλιθιους που εχουν τα μισα λιμανακια χωρις φωτα"<δεν λεει πουθενα για μπατσο....αλλα για καποιον χ δημοσιο υπαληλο που δεν με ενδιαφερει σε τι σωμα κτλ ειναι>τα μπεκ απο μονα τους βγαζουν νερα στο δρομο αλλα ειναι κατι μερες που γινετε σιντιβανι ο κυκλος κ κανεις κανονικα μπανιο αν εισαι με μηχανη κ κλαις την ωρα που φαγες να πληνεις το αυτοκινητο
|
|
Τα Κακώς Κείμενα.ποιός & Τι Φταίει; |
|
18-06-06, 12:29
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Τα Κακώς Κείμενα.ποιός & Τι Φταίει;
Εδώ μπορούμε να γράψουμε για οτιδήποτε μας εχεί κανεί εντύπωση-ενοχλήσει που έχουμε αντιμετωπίσει στους Ελληνικούς δρόμους.
|
|
|
|
20-06-06, 18:06
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
φιλε mike g δεν ειπε κανεις οτι θα φτιαξουν πιστα στο ελληνικο οι κυριοι με τα μπλε αλλα οι ''χαρτογιακαδες'' που αν δεν κερδισουν 1000 τα εκατο απο την επενδυση δεν την ξεκινουν καν,αλλα εαν ηταν για κανενα clubακι η εστιατοριο πρωτοι και καλυτεροι θα το ειχαν φτιαξει και κατι αλλο οταν εγω κατεβαινα να δω αγωνες dragster η R.W.Y.B εβλεπα πολιτες της περιοχης (οπως εκεινοι υποστηριζαν) να φωναζουν και να κρατανε πανο οχι αστυνομικους,επισης αν θυμαμαι καλα εχω ακουσει απο την εκπομπη του Κ.Φωτεινελ... αλλα και του Κ.Στεφαν... οτι η αδεια για κατι τετοιο δινεται ...και... απο τον Δημο αλλα και την αστυνομια της περιοχης διορθωστε με αν κανω λαθος,οι αστυνομικοι κανουν την δουλεια τους μερικοι οπως πρεπει αλλοι παλι οχι,μερικοι παιζουν την ζωη τους κορωνα γραμματα και μερικοι παλι σπανε πλακα με το να ψαρωνουν τον πιτσιρικα επειδη εβαλε φιμε,αν ο αλλος τρεχει στα λιμανακια ενοειται οτι δεν φταιει ο αστυνομικος εχω την εντυπωσει ομως οτι η τροχαια σε συνεργασια με τον δημο της καθε περιοχης μπορει να κανει κατι παραπανω και κατι καλο για να αποτρεψει εστω και ελαχιστα τα ατυχηματα ο Αρης Σταθακ.....ς εχει προτεινει αρκετες λυσεις για αυτο το προβλημα,Πιστευω οτι με μια πιστα στο ελληνικο εστω για R.W.Y.B θα μειωθουν αρκετα τα ατυχηματα.Δεν θελω να προσβαλω κανεναν και αν εγινε...αθελα μου.Αυτη ειναι η αποψη μου και καλο ειναι να γινονται παρατηρησεις για να διευκρινιζονται καποια πραγματα που με αλλη εννοια καποιος τα γραφει και αλλιως διαβαζωνται και ειναι απολυτα φυσιολογικο,Φιλικα παντα
|
22-06-06, 17:45
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Glanzaboy";p="47399
δηλαδη ποσα θανατηφορα και μη ατυχηματα πρεπει να γινουν για να βαλουν μυαλο τα στρουμφ,
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali";p="47585
ενα μεγαλο μπραβο στους ηλιθιους που εχουν τα μισα λιμανακια χωρις φωτα"<δεν λεει πουθενα για μπατσο....αλλα για καποιον χ δημοσιο υπαληλο που δεν με ενδιαφερει σε τι σωμα κτλ ειναι>τα μπεκ απο μονα τους βγαζουν νερα στο δρομο αλλα ειναι κατι μερες που γινετε σιντιβανι ο κυκλος κ κανεις κανονικα μπανιο αν εισαι με μηχανη κ κλαις την ωρα που φαγες να πληνεις το αυτοκινητο
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali";p="47427
για τωρα δεν ξερω παντως παλια φταιγαν τα στουμφ μην μποροντας να διωξουν τον κοσμο αλλιως ......δεν γινετε μια βδομαδα να μην εχει φως το βραδυ....σε πληροφορο οτι αν καποια υπηρεσια δουλευει γρηγορα στην χωρα μας ειναι η δεη<οι ιδιοτες εργολαβοι δλδ>κ τεσπα δεν ειναι κολημα αν ειναι μπατσος η κατι αλλο...το θεμα ειναι οτι ειναι δημοσιος υπαλ. οπως κ να χει
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali";p="47486
δεν ενοουσα αυτο...παντως στο σεφ παραφτενε για να φυγουν ακου τι κανουν ανοιγουν τερμα τα νερα ποτισματος στο κυκλο πλημμυριζει ο τοπος τ αφηνουν να τρεχουν κ φευγουν....
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali";p="47537
ε οχι κ αλλο τοπικ για κατι που χουμε ολοι την ιδια γνωμη πανω κατω δεν θα χει ενδιαφερον :P
|
Συγγνώμη αν παρανόησα ορισμένα από τα παραπάνω απλά τα έβαλα όλα εδώ για να δείτε πως μπορεί να δει κάποιος άλλος και να βγάλει άλλα συμπεράσματα τελείως διαφορετικά από αυτά που ενδεχομένως θέλετε να πείτε. Δεν λέω ότι σε πολλά δεν έχουν δίκιο και φωνάζουν πολλοί αλλά με ένα μέτρο. Απλά αυτό που ήθελα να πω είναι ότι αν δεν δεις και τις δύο όψεις του νομίσματος δεν μπορείς να εκφέρεις σωστή άποψη γιατί αν αρχίσουμε να λέμε πως αντιμετωπίζουν οι πολίτες έναν έλεγχο από την Αστυνομία και κατά πόσο νόμιμοι είμαστε ο καθένας από εμάς θα κλαίμε με μαύρο δάκρυ. Καλός ή κακός αυτοί είναι οι νόμοι και οι τελευταίοι που μπορούν να τους αλλάξουν είναι οι Αστυνομικοί, κακός η τροχαία από τους Δήμους και γενικότερα από το κράτος αντιμετωπίζονται σαν εισπρακτικό όργανο, κακός πολλοί που βγαίνουν έξω με ένα περιπολικό και μία στολή είναι επιεικώς ακατάλληλοι να κάνουν κάτι τέτοιο. Σε όλα αυτά συμφωνούμε απλά πρέπει να στρέψουμε τα πυρά μας αλλού για να διορθωθούν κάποια πράγματα που κακός θεωρούνται πλέον δεδομένα. Όφελος υπάρχει για όλους. Για όλα αυτά λέω ότι πρέπει να γίνουν συζητήσεις από κοντά και όχι μέσω ενός forum (γιατί πρέπει να γραφτούν μακροσκελή post όπως αυτό εδώ) και τέλος δεν παίρνω κάτι προσωπικά (όπως πολλοί θα υποθέτουν ) απλά πιστεύω ακράδαντα ότι οι περισσότεροι που καταθέτονται κατά της Αστυνομίας μετά από μία συζήτηση και αφού δουν και την άλλη πλευρά θα αλλάξουν κατά πολύ την άποψή τους.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
22-06-06, 18:57
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω με ενα ποστ να εξηγησω πως σκεφτομαι σε αυτο το τεραστιο θεμα....το ποστ μεταφραζετε αλλιως κ οντως τα στρουμφ δεν ειναι το τεραστιο προβλημα....σε ολους τους κλαδους καποιοι καβαλανε το καλαμι παραδηγμα δεν ξανα αναφερω γιατι καποιος θα το δει αλλιως κ θα αρχισω παλι τα δεν το ενοω ετσι κτλ.οσο για το "ε οχι κ αλλο τοπικ για κατι που χουμε ολοι την ιδια γνωμη πανω κατω δεν θα χει ενδιαφερον"ηταν σαρκαστικο καθως δεν εβγενε ακρη με αυτα που λεγαμε."κακός πολλοί που βγαίνουν έξω με ένα περιπολικό και μία στολή είναι επιεικώς ακατάλληλοι να κάνουν κάτι τέτοιο" να σε κατι τετοιους πεφτουμε κ γινετε ολη η φασαρια....αλλα παλι τι θες στρουμφ με μεταπτυχιακα?οτι εμαθε κανει...
|
|
|
|
22-06-06, 19:06
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali";p="47879
η αληθεια ειναι οτι δεν μπορω με ενα ποστ να εξηγησω πως σκεφτομαι σε αυτο το τεραστιο θεμα....το ποστ μεταφραζετε αλλιως κ οντως τα στρουμφ δεν ειναι το τεραστιο προβλημα....σε ολους τους κλαδους καποιοι καβαλανε το καλαμι παραδηγμα δεν ξανα αναφερω γιατι καποιος θα το δει αλλιως κ θα αρχισω παλι τα δεν το ενοω ετσι κτλ.....
.....αλλα παλι τι θες στρουμφ με μεταπτυχιακα?οτι εμαθε κανει...
|
Pwpwpali, καλύτερα έλα σε κάποια συνάντηση να συνεχίσεις την κουβέντα γιατί ίσως άθελα σου ξαναλες κάποια πράγματα που μπορούν να παρερμηνευτούν...
Επειδή λοιπόν, όπως όλοι συμφωνούμε, στον γραπτό λόγο δεν μπορείς να δώσεις την απόλυτη απόδοση και έκταση που επιθυμείς, καλύτερα το θέμα να συνεχιστεί από κοντά.
|
22-06-06, 19:18
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
καλο αυγουστο δλδ....ναι θα παρακαλεσω σε αυτο το ποστ να μην απαντηση αλλος εκτος απο τον Mike_G<αν θελει βεβεα> στον οποιο πηγενε κ το ποστ.
Edit by Madvinegar: Οκ pwpwpali. Αναμένουμε απάντηση μόνο από Mike_G.
|
|
|
|
24-06-06, 20:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
|
|
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω αλλά βρισκόμουν εκτός Αττικής και δεν μπορούσα να επισκέπτομαι το site συχνά. Pwpwpali πιστεύω να συμφωνούμε στο ότι σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν και 'επαγγελματίες' που δημιουργούν πολλά προβλήματα στον χώρο. Το όλο θέμα δημιουργήθηκε στο να γνωρίζουμε που φταίνε και που όχι. Στα παραδείγματα που αναφέρθηκαν εδώ κατά 99% δεν ευθύνονται οι αστυνομικοί. Σε άλλα ναι σε αυτά όχι. Το κακό είναι ότι δεν 'κάνει ότι έμαθε' γιατί αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Όταν η μισή κοινωνία απαιτεί να δώσεις ένα τέλος σε ορισμένα φαινόμενα και η άλλη μισή παίρνει ενεργά μέρος σε αυτά τότε βρίσκεσαι στο μέσον μιας διαμάχης και όλες η βολές στρέφονται προς τα εσένα. Στο ερώτημά σου όχι δεν θέλω τον αστυνομικό πυρηνικό φυσικό(αν και σε πληροφορώ ότι υπάρχουν και άτομα σπουδαγμένα που από προσωπική επιλογή κάνουν αυτό το επάγγελμα) . Δεν είναι τόσο σημαντική η μόρφωση όσο η παιδεία . θέλω όμως και τον εκάστοτε οδηγό να έχει την ανάλογη παιδεία και λογική να αναλογιστεί την θέση του αστυνομικού και να δεχτεί το λάθος του αλλά και τον έλεγχο. Γίνονται συνεχώς λάθη και από τις δύο πλευρές. Οι μέν λόγο προβλημάτων και κομπλεξ νομίζουν ότι έγιναν οι άρχοντες του διαστήματος (αλλά κανένας δεν τους έμαθε να κάνουν κάτι τέτοιο) και οι δε νομίζουν ότι είναι υπεράνω ελέγχου και ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν όταν το θέλουν ασχέτως αν από αυτό ενοχλούνται κάποιοι άλλοι. Το θέμα είναι ότι το πρόβλημα ξεκινάει από πολύ ποιο ψιλά. Από εκεί που για λόγους προσωπικού κέρδους δεν δίνουν έναν ελεγχόμενο χώρο για να γίνονται νόμιμα ορισμένα πράγματα (που αυτή τη στιγμή είναι 100% παράνομα). Από εκεί που δεν ενδιαφέρονται αν η τροχαία θα συμμορφώσει ένα οδηγό και θα τον κάνει να μην ξανακάνει την ίδια παράνομη πράξη παρά μόνο το τελικό χρηματικό ποσό που μαζεύτηκε από τις κλήσεις. Και από την άλλη οι μοναδικές δύο πλευρές που έχουν πραγματικά χάσιμο από την όλη διαδικασία αντί να αλληλοβοηθηθούν για να κάνουν την ζωή τους καλύτερη, ξεκινάν μία διαμάχη μεταξύ τους που βολεύει μόνο τους πραγματικά υπεύθυνους.
Αυτά τα ολίγα . . . . δεν πρόκειται να γράψω άλλο post σε αυτό το topic (γιατί δεν νομίζω ότι μπορούμε να δώσουμε ο ένας στον άλλο να καταλάβει τι ακριβώς θέλουμε να πούμε και όχι γιατί σνομπάρω ή παρεξηγήθηκα προς Θεού συζήτηση κάνουμε) αλλά θα χαρώ να συζητήσω από κοντά σε κάποια συνάντηση με όποιον το επιθυμεί.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17578006 seconds (83,30% PHP - 16,70% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:06. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|